Imam 70k bodova :D ili 700k, nisam siguran :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
K/D:1.056
Za početak je po meni dosta, s tim da uvijek budem prvi na mapi...skupljam dogtagove, imam puno assista i prizovem 2 blackbirda i airdrop i SB u matchu :D
puno bodova dobivas na dropzone igraj si to :)
cuj to, sad bodovi bitniji od killova u CoDu? :D
pa za levelanje omg :DD
killovi i teamplay <3 a za dropzone je potreban teamplay bar malo...ipak treba cuvat te care package :))
Igra ko sa foruma infected? Ako neko igra nek me doda,nickname:cirko33
ma MW 3 je isto MW 2 nista netreba jace nit graficku nit ram nit procesor
ma MW 3 je isto MW 2 nista netreba jace nit graficku nit ram nit procesor
a po tvom nicku i kolko si dugo tu i stim da si krivo napiso battleFIELD 3 il si troll zesci ili si stvarno glup ko ku**c

Tko god nije odigrao mw2 i mw3 nemože ništa reći o razlikama.
U MW3 ima pregršt novih pljuca, perkova, ubačeni proficiencies za pljuce, oružje je sada u stilu RPG igara (svako ofužije ima svoje atachmente koje otključavaš pomoću levelanja puške, ubijanja s njom, postizanja headshoteva i slično.) Izbačen je commando, tako da vas više nemogu ubiti nožem s dva metra. Sve je to zada pažljivo odabrano i teško je složiti neku overpowered klasu.
Samo što je FMG akimbo još uvijek prejak, i s tim se najviše ubija.

Trebam pomoć, pošto mi je NAT strict( ponekad moderate), zelim ga na "open". Loginao sam se i uključio sam UPnP, ali nemogu naci Anyonymous Nat direction kojeg tream stavit na "allowed".
Imam router Cisco EPC2425
Ljudi zna li neko kako da tokom MP u igri upravljam onim avionima gore i gađam ostale?
Ljudi zna li neko kako da tokom MP u igri upravljam onim avionima gore i gađam ostale?
Imam pitanjce ako smijem :)
jel tko od vas uzeo ruski MW3 key? mislim se da li da ga uzmem ili ne, dosta je jeftiniji od originala
Da li ima problema s tim kljucevima, kako prebaciti na engleski? treba file kao na BO ili ne?
HVALA
Šta je smiješno? Pa odgovori, da se i ja nasmijem.
Jesi ikad igrao COD?
Za upravljanje "avionima gore" moraš dobit care package za to ili kill streak reward.
Znači, jedini avioni kojima možeš upravljat u MW3 su Recon Drone (s njim ne ubijaš), AC-130 (12), Reaper (9) i Ospree (18)
Jesi ikad igrao COD?
Za upravljanje "avionima gore" moraš dobit care package za to ili kill streak reward.
Znači, jedini avioni kojima možeš upravljat u MW3 su Recon Drone (s njim ne ubijaš), AC-130 (12), Reaper (9) i Ospree (18)
Nisam nikada igrao, pa bi zamolio da mi se ne smijete. Kako upotrijebiti taj avion, imao sam nekoliko kill streakova.
Imam pitanjce ako smijem :)
jel tko od vas uzeo ruski MW3 key? mislim se da li da ga uzmem ili ne, dosta je jeftiniji od originala
Da li ima problema s tim kljucevima, kako prebaciti na engleski? treba file kao na BO ili ne?
HVALA
Nisam nikada igrao, pa bi zamolio da mi se ne smijete. Kako upotrijebiti taj avion, imao sam nekoliko kill streakova.
Moraš našitmati da ti taj avion bude jedan od KSova, i onda kad postigneš određeni broj killova, sam opozoveš daj avion, tvoj lik legne, izvadi onaj laptopić i onda se "pogled" prebacuje u avion iz kojeg pucaš.
Trebam pomoć, pošto mi je NAT strict( ponekad moderate), zelim ga na "open". Loginao sam se i uključio sam UPnP, ali nemogu naci Anyonymous Nat direction kojeg tream stavit na "allowed".
Imam router Cisco EPC2425
Itko?
nas ocito nije briga za tehnicke aspekte zato suti i nemoj zapocet flame war molim te ko boga nego se vrati tamo u svoju battlefield 3 temu i govori kako ti se igra crasha nakon svakog matcha ili da nemas zvuk a imas sliku i obrnuto...
nas ocito nije briga za tehnicke aspekte zato suti i nemoj zapocet flame war molim te ko boga nego se vrati tamo u svoju battlefield 3 temu i govori kako ti se igra crasha nakon svakog matcha ili da nemas zvuk a imas sliku i obrnuto...
Bas obrnuto flame war ovdje zapocinjes ti sa svojim tunelvision fanboy nastupom "Ako imas zamjerku od***i iz teme jer ju ja nevidim" covjek nije rekao nista lose. Igra je identicna naslovu koji je izasao prije 2 godine, ovo sto su uradili oni s tweakovima mogla je uraditi i malo ozbiljnija moding zajdnica. U ostalom MW 3 cak i kao prastari poluproizvod nije imun na bugove i bezrazlozna izbacivanja Peace fanboy!
Bas obrnuto flame war ovdje zapocinjes ti sa svojim tunelvision fanboy nastupom "Ako imas zamjerku od***i iz teme jer ju ja nevidim" covjek nije rekao nista lose. Igra je identicna naslovu koji je izasao prije 2 godine, ovo sto su uradili oni s tweakovima mogla je uraditi i malo ozbiljnija moding zajdnica. U ostalom MW 3 cak i kao prastari poluproizvod nije imun na bugove i bezrazlozna izbacivanja Peace fanboy!
mislim da smo vec primjetili da igra nije razlicita previse od mw2 i sami tijekom neznam kolko h igre a vi ste to zakljucili vjerojatno gledajuci 2 videa na yt tako da sam mislio zato da ne zapocinje s tim al dobro nije ni cudo sta sam te ignoro...

Post ti je bas kao da mi citas misli. Igram i imam orginale od CoD,CoD2,WaW,MW,MW2,BO,MW3 (ovaj zadnji sam dobio na poklon od klana jer nisam htio osobno bacat pare) i sad mi taj klinac govori sta sam ja kao "vidio u 2 klipa na jubito)
Igra nije ono sto je bila, nema onog WOW efekta koji je npr bio izmedju CoD2-CoD4, jednostavno ide sve na dole. Male izmjene u samom enginu igre (2 godine i 3 studija) se pokusavaju zamaskirati tonama novog manje bitnog sadrzaja i to mnogima prolazi, sto bi rekli "puse spiku" i to je cisto njihov problem. Igra sama po sebi je postala "public no braner" upali ispucaj se 20tak minuta i ugasi, prica o kompetitivnom gameplay-u je zavrsena kad je CoD 4 zastario.
Na kraju ko ovo voli neka igra on je dao svoje pare ne moje, ali manite se tog seljackog i priglupog usutkavanja i teranja s teme, ili djecijh argumenata "ti se gledao na jubito, idi na svoj BF" vecina ljudi koji kriticno gledaju na igru su dugogodisnji fanovi serijala, raocarani u sta se on pretvorio.
upravo sam prešao kampanju... trebalo mi je oko 5 sati na ovoj trećoj težini. priča mi je ok i završetak je zadovoljavajuć (zippo FTW)
baš sam se obradovao kad sam vidio lokaciju u pragu (nisam niš pratio u vezi coda ove godine)... tamo sam bio na maturalcu ove godine pa me je to super iznenadilo :)
tko zeli igrati spec ops sa mnom neka me doda na steam velioneq.ja bih bio host.
prihvatio sam te na steamu.idem se samo umiti i oprat zube pa cemo onda raspaliti
Ja i frend kupili jučer igru da bi igrali special ops, medutim ja napravim private online match u special opsu, on se ide spajat na mene i piše mu connection closed, isto tako kad se ja na njega idem spajat, zna li itko u čemu je problem?
Ja i frend kupili jučer igru da bi igrali special ops, medutim ja napravim private online match u special opsu, on se ide spajat na mene i piše mu connection closed, isto tako kad se ja na njega idem spajat, zna li itko u čemu je problem?
Online mod esi stavio?
Online mod esi stavio?
Gdje se to stavi? ako nije po defaultu, onda nisam, jer nisam ništa dirao. Piše lost connection.
EDIT: sad sam kontaktiro live podršku od activisiona i oni kazu kako imam premalu upload brzinu. Kako onda drugima radi, samo nama ne.