Uzmeš theater, odrežeš dio koji oćeš, namjestiš kameru i snimiš sa frapsom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili snimiš dobar clip i oni ti ga sami objave u "best play of the week" :D
kak uploadat mw3 video na youtube iz igre pomocu onog theatera ili onog vaulta ??
lepo skines fraps izrezes sta ti treba i uploadas
skines fraps?!?! ja imam fraps i mogu snimat video samo 30 sec... :( ako znas kako duze skidati napisi mi u pm
moras imati aktiviran fraps da mozes dulje od 30 sekudni
Bemti takvu platformu, nit recorda nema.
Ako mogu igrat COD4 (250 FPS) i MW2 na max ocu moc i MW3 na max?
nije li to očito?!? DAAA
Nije tacno, MW3 je zahtjevniji od CoD4 zato ne pricaj nebuloze pls. Isti engine jeste ali uradjeno je i promjena i nece mu biti isto. MW3 je cak mrvicu zahtjevniji i od MW2.
Aj ti dečko pročitaj još jednom što si napisal. Ako imaš 250 fps-a na CoD4 i ako mu ide MW2 na max, MW3 mu mora ići na max, barem high-extra ako ne i extra... decko rađe šuti. Ako meni ide na maxed out na !!HD5450!! 50+ fps-a onda će i njemu.
Ajd ti prvo nauci voditi dijalog kako treba, za tebe nisam 'decko', stariji sam od vecine na ovoj temi pa shodno tome uskladi malo ton i smiri tenzije, nema potrebe za uvredama. Rekao sam da meni CoD4 izbacuje vise FPS-a od MW2 i MW3 i to je to, neko kaze da je jednako zahtjevan i CoD4 i MW3, ok, postujem misljenje ali ne bih se slozio. Over 'n' out.
nije li to očito?!? DAAA
Nije tacno, MW3 je zahtjevniji od CoD4 zato ne pricaj nebuloze pls. Isti engine jeste ali uradjeno je i promjena i nece mu biti isto. MW3 je cak mrvicu zahtjevniji i od MW2.
Aj ti dečko pročitaj još jednom što si napisal. Ako imaš 250 fps-a na CoD4 i ako mu ide MW2 na max, MW3 mu mora ići na max, barem high-extra ako ne i extra... decko rađe šuti. Ako meni ide na maxed out na !!HD5450!! 50+ fps-a onda će i njemu.
Ajd ti prvo nauci voditi dijalog kako treba, za tebe nisam 'decko', stariji sam od vecine na ovoj temi pa shodno tome uskladi malo ton i smiri tenzije, nema potrebe za uvredama. Rekao sam da meni CoD4 izbacuje vise FPS-a od MW2 i MW3 i to je to, neko kaze da je jednako zahtjevan i CoD4 i MW3, ok, postujem misljenje ali ne bih se slozio. Over 'n' out.
Pa na CoD4 ćeš imati više fps-a od MW3 naravno. Al ako mu ide i MW2 na max onda će mu i ovo na vrlo visokim postavkama.
Btw: Nije mi bila poanta te uvrijediti niti te nisam... Jelda?
tek sam juce krenuo igrati mp, i iskreno, razocaran sam, meni licno je Black Ops dosta bolji od i od mw2 i mw3. cod mw1 je svoja prica
nije li to očito?!? DAAA
Pa na CoD4 ćeš imati više fps-a od MW3 naravno. Al ako mu ide i MW2 na max onda će mu i ovo na vrlo visokim postavkama.
Btw: Nije mi bila poanta te uvrijediti niti te nisam... Jelda?
Tu se vec slazemo. : ) Nije ni meni bio cilj da se vrijedjamo, sve 5.
Jel neko uspio pokrenit ovo na crackiranoj verziji TeknoMW3 1.0 - Steamless LAN Spec Ops / Survival Loader, i ako je kako da se to pokrene?
KUPI IGRU
tek sam juce krenuo igrati mp, i iskreno, razocaran sam, meni licno je Black Ops dosta bolji od i od mw2 i mw3. cod mw1 je svoja prica
Black Ops MP i COD4 MP su najkvalitetniji COD MP-ovi
ostalo je sve na MW3 i COD4.
Prodaje itko igru za PC?
Hehe bice on misli da ce neko plakat ako on pljuje po igri. Briga koga za to...
evo mene opet...ovaj put problem... znaci ja i frend idemo igrat co-op..kad ga idem invetat kaze mu da lost conections... kad on mene ide invitat isto.. znade tko u cemu je problem? na public co-op radi sve normalno
otvorite NAT ili barem jedan od vas!
ako slucajno ne znate sto je nat to vam znaci forwardat portove.
evo imas tut,samo izaberi svoj ruter. http://portforward.com/
imam ja na steamu ako neko oce modern warfare 2 i 3 za 300kn ??
portov znadem otvorit...al koje treba?
3074 otvori tcp i udp i otvorit ce se NAT
Upnp mora bit off!
Razočaran sam sa MW3,1. lagga i to malo žešće(nije mi do kompa)
2. Anticheat sustav je koma,u svakom serveru jedan haker...
3. Već su 3-4 puta patchali igru,a i dalje ima hrpa glitcheva...
Ne znam... Igrica mi se ne čini vrijedna tih para.
Ne,nisam Battlefield fan... Imam kolekciju COD-ovih serijala :)
skinul sam taj program, ali nema MW3 kod aplikacija... imam Zyxel Prestige660HW-T3 router
1. za lag su zasluzni losi hostovi zato uvijek imas dedi srv.
2. ista stvar je i na BF3
3. glitchevi su u polygonu engine-a, za takvo nesto moraju cijeli engine mijenjat, update to ne rijesava, on samo mijenja objekte na mapi
igra okvirno vrijedi tocno onoliko kolko sam je platio - 130 kn.
1. za lag su zasluzni losi hostovi zato uvijek imas dedi srv.
2. ista stvar je i na BF3
3. glitchevi su u polygonu engine-a, za takvo nesto moraju cijeli engine mijenjat, update to ne rijesava, on samo mijenja objekte na mapi
igra okvirno vrijedi tocno onoliko kolko sam je platio - 130 kn.
hahah,130 kn? Crackana? Ruski key? Al' sto se engina tice,katastrofa... Zar nisu mogli promijeniti engine?????? Isti engine ima COD 4,koma.
ma znam, al barem ima puno igraca i nece bit zaboravljena....cod4 se najvise igra...nadam se da ce i ova ostat tako kad je ovo jedini MW koji nema glupih bug-ova
Nisam patchao igru nikako do sad pa nisam u toku. Jel zadnji patch ovaj 1.04? Sta su uopce zakrpali time, jel se odnosi samo na MP ili opcenito donosi neka poboljsanja vezana i za SP?
Molio bih nekog ko je voljan da mi ukratko da info pls.....