Ako mogu igrat COD4 (250 FPS) i MW2 na max ocu moc i MW3 na max?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije li to očito?!? DAAA
znaci to da dedicated serveri su unranked znaci nema leveliranja i otkljucavanja novih oruzja to mij e jedina zamjerka
@KCro imas u linksu za kupit ja je tamo kupio prije mjeseca dana
nije li to očito?!? DAAA
Nije tacno, MW3 je zahtjevniji od CoD4 zato ne pricaj nebuloze pls. Isti engine jeste ali uradjeno je i promjena i nece mu biti isto. MW3 je cak mrvicu zahtjevniji i od MW2.
Ugl COD 4 250 FPS max,mw3 onda sigurno ide 50+ na max?
ja igram bez problema na reci 1366x768 (vidi moj pc)
Jel neko uspio pokrenit ovo na crackiranoj verziji TeknoMW3 1.0 - Steamless LAN Spec Ops / Survival Loader, i ako je kako da se to pokrene?
pozz..ekipo... ovako... kaj mislite o igri... nezz el da kupim mw3 il black ops.... opet se bojim da nebi kupil black ops pa da nema igraca kak mi je prije bilo s jednom igrom...
kak uploadat mw3 video na youtube iz igre pomocu onog theatera ili onog vaulta ??
spoji youtube acc na elite
govorim o pc verziji a ne o xbox360 ili playstationu 3 kolko znam ne postoji pc verzija elite-a
a jbg moj bed... kupi onda xbox
nije li to očito?!? DAAA
Nije tacno, MW3 je zahtjevniji od CoD4 zato ne pricaj nebuloze pls. Isti engine jeste ali uradjeno je i promjena i nece mu biti isto. MW3 je cak mrvicu zahtjevniji i od MW2.
Aj ti dečko pročitaj još jednom što si napisal. Ako imaš 250 fps-a na CoD4 i ako mu ide MW2 na max, MW3 mu mora ići na max, barem high-extra ako ne i extra... decko rađe šuti. Ako meni ide na maxed out na !!HD5450!! 50+ fps-a onda će i njemu.
Isuse kako mrzim klince koji izd*kavaju na FPSove u igrama. Daj shvatite NEĆETE bit bolji zbog 10ak frameova više... Bit ćete bolji kad vam muda narastu
Isuse kako mrzim klince koji izd*kavaju na FPSove u igrama. Daj shvatite NEĆETE bit bolji zbog 10ak frameova više... Bit ćete bolji kad vam muda narastu
nisam se hvalil s nikakvim fpsovima... haloo imam HD5450
Govorim općenito "haloo", nisam tebe nigdje spomenuo iako se to odnosi na 80ak% ljudi u ovoj temi.
Necu bit bolji ali mi je veci uzitak igrati :D
Govorim općenito "haloo", nisam tebe nigdje spomenuo iako se to odnosi na 80ak% ljudi u ovoj temi.
to kaj kažeš je istina... tužna istina...
Moilim objasnjenje kako da igram mw3 MP kad ga kupim? Dosada sam igrao sam COD2 i 4 preko xfirea, a nikad na pravim serverima pa neznam.
Cuo sam da trebam skinuti steam i napraviti nekakav account. Kako se to radi?
Zar nije moguce samo double clikck shortcut MW3 MP i igrat?
zahvaljujem...
Moilim objasnjenje kako da igram mw3 MP kad ga kupim? Dosada sam igrao sam COD2 i 4 preko xfirea, a nikad na pravim serverima pa neznam.
zahvaljujem...
1. Instaliraj igru s DVD-a
2. Skini steam i napravi account.
3. Aktiviraj igru u Steamu i kreni skidat igru ( ako si kupio s DVD-om sam klikni run/play kajgod i on ce ti downloadat updejte i spreman si)
4. Kreni skidat igru
5. Pokreni igru, trebas ces updejtanje pricekat i mos krenut igrat.
kak uploadat mw3 video na youtube iz igre pomocu onog theatera ili onog vaulta ??
lepo skines fraps izrezes sta ti treba i uploadas
koji k onda služi theater za pc?
zahvaljujem...
1. Instaliraj igru s DVD-a
2. Skini steam i napravi account.
3. Aktiviraj igru u Steamu i kreni skidat igru ( ako si kupio s DVD-om sam klikni run/play kajgod i on ce ti downloadat updejte i spreman si)
4. Kreni skidat igru
5. Pokreni igru, trebas ces updejtanje pricekat i mos krenut igrat.
Ne razumijem ovo sa skidanjem igre. Igru cu kupit u ducanu, na DVD-u. Kako onda?
Kada ubaciš dvd, on ti automatski otvara steam i počinje ju skidati s neta....a ti moraš upisat key da bi počeo download.
Key imaš unutar boxa :D
Kada ubaciš dvd, on ti automatski otvara steam i počinje ju skidati s neta....a ti moraš upisat key da bi počeo download.
Key imaš unutar boxa :D
Cekaj, pa onda uz key prakticki moze doc i prazan DVD?
Pa da. :D
Isto je to....jer je na cd-u verzija 1.xx a sada je več updateovana 100k puta
tak da če mu skidat "cijelu"
koji k onda služi theater za pc?
ne sluzi...jedino za sta ja koristim theatar je to da si odrezem iz cijelog matcha onaj dio koji mi treba i onda snimim s frapsom...jer sam probo renderat iz theatra i kvaliteta je bila za povracat...snimio sa frapsom uredno sve je bilo lijepo i gg