ma meni je nat strict i sve mi normalno ide.
Jesi se spajao u loby od nekog prijatelja ili se netko spajao na tebe? Jer ako je nat STRICT onda je znalo biti problema (na mw2) sa spajanjem na frendove.
ma meni je nat strict i sve mi normalno ide.
Jesi se spajao u loby od nekog prijatelja ili se netko spajao na tebe? Jer ako je nat STRICT onda je znalo biti problema (na mw2) sa spajanjem na frendove.
Meni je isto strict, znači da nemožeš hostat mečeve o__O
Morat cu kupit origin jer mi stara uzima preko kartice pa jel mogu to na steam aktivirati jer bi sa steam ekipom igro..
Jedino tak i možeš.
Kupiti igricu u ducanu za 350kn(nez tocno kolka je cijena)
Kupiti igricu u ducanu za 350kn(nez tocno kolka je cijena)
400kn kao prvo i kao drugo nije origin nego steam
Ima li kakvih naznaka double xp vikenda?
Moja greska,jel cu moc na steamu igrati?ako kupim u ducanu?
a preko cega bi igro?!? preko garene mozda? ja sam kupio u algoritmu fino dodjes kuci ubacis cd1 u igru upises key pa se instalira pa cd2 i gg uzivaj u igri...sta ispitujes tako glupa pitanja
Pa ok moja greksa,jos nikad nisam imo org igru tako da... imo sam samo org keyeve sto sam kupio(cod2,cod4)
Pa ok moja greksa,jos nikad nisam imo org igru tako da... imo sam samo org keyeve sto sam kupio(cod2,cod4)
lol pa instalira se ko normalna igra...imo sam i ja prije samo org keyeve do mw2 pa nisam postavljo ovakva pitanja al ugl kupi sto prije igra je odlicna :DD
lol pa instalira se ko normalna igra...imo sam i ja prije samo org keyeve do mw2 pa nisam postavljo ovakva pitanja al ugl kupi sto prije igra je odlicna :DD
kad je kupim ima da 1v1 :D ak si za da nabacimo
Potvrđeno je ELITE sigurno dolazi na PC :) , jedva cekam
kad je kupim ima da 1v1 :D ak si za da nabacimo
dodaj me na steam yyluka666 a sto se tice ELITE-a ahh oke :) zasto ne
Kako ne? Ja imam taj model i mogu normalno ovoriti portove. Samo se spoji na njega i imaš onda pog Games & applications ili tako nešto.
a preko cega bi igro?!? preko garene mozda? ja sam kupio u algoritmu fino dodjes kuci ubacis cd1 u igru upises key pa se instalira pa cd2 i gg uzivaj u igri...sta ispitujes tako glupa pitanja
Niti jedno pitanje nije glupo nego samo odgovor! Nemoj vrijedati covjeka ako nezna bolje mu lijepo objasni nisi se ni ti rodio sa svim znanjem svijeta! inace odgovor je tocan ali kraj je nepotreban!
Ni ja nisam to nikak uspio, neki kazu da treba u firewall-u staviti za upnp nesto al ja to nemogu nacu na win7
uspio sa ukljucenim upnpom, udp 27015 i sa dmz hostom.
Vi koji imate "ruske" verzije igre. Dali vam normalno updejta igru?
i Dali vam sve radi normalno ko na EU verziji?
Jesi negdje procitao da su oni koji imaju ruski key dobili ban?
meni nije updejtalo nista :(
ne, steam ruske kljuceve detektira kao ruske. to mozes vidjet kad se ulogiras na web stranici i odes na svoje ime. tamo je popis igara koje imas i pise modern warfare 3 RU. ono sto mene zanima je zasto je meni na wishlisti jos uvijek osto mw3 kad ga ja vec imam i zasto kad odem na steam calculator tamo ga nema. jel to zbog ruske verzije?
Ima li MW3 dedicated servers?
Jer sam čuo da ima a nigdje da ga nađem.
Ima li MW3 dedicated servers?
Jer sam čuo da ima a nigdje da ga nađem.
Opcije i uključi dedicated servere, zatim ideš na početni meni (od multiplayera), i imaš opciju server list
Ma kod ovakvih igara je najbolje ne zalaziti u temu dok se ne riješi kampanja.
U temi za Skyrim ekiap je poprilično poštena i oprezna,a ovdje je horor.
A ti ga citiraš za slučaj da neki od tih ljudi nisu vidjeli njegov post...
/facepalm