Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Mitch kaže...
Valjda tam gdje je save ?

naso sam al s tim sranjem ne valja snimat jer je prelosee snimit cu to sa frapsom fino i gotovo :) ako ces ikad htjet snimat s theatrom nemoj 

potpis
14 godina

Znam jednog forumaša koji skuplja  sate Mw3 SP na XF-u {#} 

nakon što sam ga pitao zašto to radi deleto me, huh {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:50 (XVII Mini).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Znam jednog forumaša koji skuplja  sate Mw3 SP na XF-u {#} 

nakon što sam ga pitao zašto to radi deleto me, huh {#}

Nemam komentara ... {#}

Hasta La Victoria Siempre
14 godina

Napokon dobio gold skin za UMP45, ko budala se namućio za 31 lvl 89k XP-a i što dobijem? puška mi izgleda ko da se na nju netko pos**.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:11 (XVII Mini).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Ja tako imam još malo sa PP90M1 i ACR, a najbolje kamuflaze su mi: hex, blue, red i ona jesenska nije losa :P

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Napokon dobio gold skin za UMP45, ko budala se namućio za 31 lvl 89k XP-a i što dobijem? puška mi izgleda ko da se na nju netko pos**.

WTF? Ja pokušavam s tom puškom dobit gold, trenutno sam 27, nije valjda da tako loše izgleda :S

14 godina
Hojs kaže...
XVII Mini kaže...

WTF? Ja pokušavam s tom puškom dobit gold, trenutno sam 27, nije valjda da tako loše izgleda :S

Heh, nevrijedi vjeruj mi .. da takva je, nemoj se mućiti, kada dođeš na 31 morati ćeš nabit još 89k XP-a za to ti treba bar 4-5 sati igranja a jednostavno se ne isplati kada jadno izgleda.

17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Napokon dobio gold skin za UMP45

UMP noob {#}{#}

14 godina
neaktivan

Pa ovisi  na kakvoj grafici igras kako ce ti izgledat gold...ja igram na native sve je ukljuceno i meni odlicno izgleda

BTW pls pogledajte random clip sad napravio :P imate isto tako i par videa sa MW2 CoD4 i MC na channelu :P

EDIT: Stavite u 720p video :D

potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:50 (TrollMeMore).
Moj PC  
3 3 hvala 1
17 godina
Sad sam išo na jedan noob server isprobavat oružja i došao sam do jednostavnog zaključka :

MP7+holographic = najbolje oružje.

Pristojan domet, gotovo norecoil, brz burst i prilično se brzo otključa.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Prošao SP. Pošto se sve gleda kroz prizmu BF3, reći ću ti da mi je MW3 bio bolji i zaokruženiji. Neki se žale na duljinu kampanije al po mom misljenju su bas fino pogodili tajming - da je dulje nebi valjalo. Ionako je, ustalom, multiplayer tu. Priča je ok, misije dobre i raznovrsne... Price i kompanije sigurno daju dodatni plus igri pošto su nam otprije poznati pa se lakše uživit.

Dakle sve pet osim tehničkih detalja. Grafika je sranje, teksture ko da su iz prošlog stoljeća, fizika nepostojeća. Al ajde, nemaju ni razloga unosit inovacije dok se god raja tuče za nju.

Moj PC  
8 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Meni je SP također vrhunski, bolji nego onaj u BFa, ali me jednostavno nije uvukla na način na koji prije jest... Možda je do mene.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina

Jel iko ima problema sa time da mu traži update za mp(7.8gb) a kada idem uć u sp ponda mi neki error izbaci? To mi se dogodilo ima par dana pa sam reinstalira igru, a neda mi se opet. I možda nakon par dana opet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kad instaliras igru i kad ti radi normalno napravi backup imas opciju u steamu i nemoras skidati ako se nesto pobrka...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

sutra i ja dobivam napokon mw3 nick na steamu je razercarcharias pa vi koji igrate cesto slobodno me dodajte :)

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e...ja još skupljam pare....morat ču nekako namjestit da nemogu na whiteboyov kanal, da nemogu vidjet ovu temu i da nemrem vidit nijednu vijest vezanu za mw3 jer se kvarim u školi =(

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
14 godina
TrollMeMore kaže...

Pa ovisi  na kakvoj grafici igras kako ce ti izgledat gold...ja igram na native sve je ukljuceno i meni odlicno izgleda

Isto je native ili Extra, iako igram na extra (onda imam oko 60+fps-a) sve ON, 1280x1080 ...

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Ja sam za ak47, ump45 i l118a. Zadovoljan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Heh, nevrijedi vjeruj mi .. da takva je, nemoj se mućiti, kada dođeš na 31 morati ćeš nabit još 89k XP-a za to ti treba bar 4-5 sati igranja a jednostavno se ne isplati kada jadno izgleda.

Ne izgleda tako loše, imao sam ju ja prošli prestige pa nisam slikao.

Mitch kaže...
Sad sam išo na jedan noob server isprobavat oružja i došao sam do jednostavnog zaključka :

MP7+holographic = najbolje oružje.

Pristojan domet, gotovo norecoil, brz burst i prilično se brzo otključa.

Meni je totalno bezveze, ne znam zašto. BTW kako ideš na unranked server, ja nikako ne razumijem.

14 godina
CroVandal kaže...
Kad instaliras igru i kad ti radi normalno napravi backup imas opciju u steamu i nemoras skidati ako se nesto pobrka...

Imam ja cd-ove, ali neda mi ju se svako 3-4 dana reinstalirat. U tih po ure izgubim volju za igrat

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 18:58 (r3c0d).
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Meni je totalno bezveze, ne znam zašto. BTW kako ideš na unranked server, ja nikako ne razumijem.

Uključi Dedicated server u opcijama i onda u multiplayeru imaš listu dedi-servera pod SERVERS

14 godina
neaktivan

Evo ja i moj frend upravo kupili MW3 i deremo malo po MP... ne cini mi se lose, zabavno je, grafa solidna (nije ko BF3 al nije tako losa), optimizirano je, oruzja su ok, UMP vise nije OP... isplatilo se :)

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemogu pokrenuti MP , na steam-u !

ranije danas je sve savršeno radilo , i jucer također , a sad mi piše :

This game currently unavailable.

Please try again at another time.

o cemu se radi , dal se još kome to događa ,(nisam ocekivao takve stvari s originalom) ?

SP i Spec ops rade bez problema i na net-u .

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 21:08 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Nemogu pokrenuti MP , na steam-u !

ranije danas je sve savršeno radilo , i jucer također , a sad mi piše :

This game currently unavailable.

Please try again at another time.

o cemu se radi , dal se još kome to događa ,(nisam ocekivao takve stvari s originalom) ?

SP i Spec ops rade bez problema i na net-u .

Steam nije nes radio, al sad je sve u redu.

Upravo se skinuo neki patch od 10mb, da li netko zna za sta je, sta popravlja???

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH
16 godina
neaktivan

da cini se da je to problem, izašao je novi patch , a nije mi se skinuo još valjda :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmmm mw2?

lol lol
Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
kako otvorit NAT ?

Probo sam sve žive portove. Upnp je upaljen...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
kako otvorit NAT ?

Probo sam sve žive portove. Upnp je upaljen...

Ni ja nisam to nikak uspio, neki kazu da treba u firewall-u staviti za upnp nesto al ja to nemogu nacu na win7

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH
16 godina
neaktivan

Meni je NAT open , nez to sam portove namješto još za mw2 , treba se malo zafrkavat s tim , ovisi koji router imate .

Evo napokon sam uspio updateat mp , bio mi je ukljucen automatic update , ali nije obavio svoj posao iz nekog razloga .Pa sam iskljucio automatic updates , pa ukljucio i onda ga je updatealo , huh kako sam se prepo omg:)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 21:40 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma meni je nat strict i sve mi normalno ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice