ima sa strane plaćanje karticom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
** nasao
igrao sam sp i mp.
u singleplayer se nisam previše uživio, al je ok.
priča izgleda počinje biti zanimljiva kod praga.
multiplayer..mapa ima dobrih, ima i loših. oružja i class sistem(uključujući ks i sve ostalo) mi se sviđaju. osjećaj igranja je dobar.
pošto nisam očekivao mw3(čekao sam bf3), igra nije mogli ispuniti moja očekivanja jer ih nisam ni imao :D
sad se dvoumim oko kupnje, ako bi imao viška para uzeo bi i mw3 i bf3, ali ne znam hoću li biti u prilici uzeti obje.
mw3 je super igra za napucavati se, zabavna je kao i prošli codovi. bf3 sam dosta kratko igrao, stil igranja je skroz različit i ne znam kakav je multiplayer.
sada moram pročitati dosta iskustava o obje igre i onda odlučit šta ću.
jel mogu samo pitat kak si ju onda igrao ako ju jos nisi kupio? tj za sp znam kak, al nije mi jasno za mp?
MOj komp dual core 2,60 ghz E 5300, 2 gb rama, grafa hd 5770 1 gb readon sahphire!!
Želim kupiti igru, al nisam sigran az prosecor, posto zajtjeva 5660, hoce li mi stekati, usporavati, jel tko igrao na ovakvome slicnome kompu ili jos na slabijem prosecoru??
Hvala na informacija..
jel tko igrao mw3 sa ruskim keyem i jel tko imao problema da je banan ili bilo sto, i jel se more igrati na svim serverima od americkih do azijskih i jel se isplati uzeti ruski key?
I jel tko zna najeftiniji ruski key, ali ispod 130 kn??
jel tko igrao mw3 sa ruskim keyem i jel tko imao problema da je banan ili bilo sto, i jel se more igrati na svim serverima od americkih do azijskih i jel se isplati uzeti ruski key?
Niko nije banan i nema problema, more se igrat na svim serverima i isplati se uzet ruski jer ti radi i na engleskom jeziku odaberes na steamu da ti skida engleski jezik ...
ZvoneXP !
MOj komp dual core 2,60 ghz E 5300, 2 gb rama, grafa hd 5770 1 gb readon sahphire!!
Želim kupiti igru, al nisam sigran az prosecor, posto zajtjeva 5660, hoce li mi stekati, usporavati, jel tko igrao na ovakvome slicnome kompu ili jos na slabijem prosecoru??
Hvala na informacija..
Radit ce hahaahahahahahhahaha crkavam !!!!!!!
Moze li meni neko reci kako rijesiti ovaj problem.
http://imageshack.us/photo/my-images/822/unledepa.jpg/
Slabo se vidi ali uglavnom pise ovako :DirectX has encountered a unrecoverable error
Hvala Pro hakeru!!
Itko ima kakve ideje kako otvoriti NAT na ovom govnetu od Thomsona?
Ne pjevač, nego ruter, i to ne bilokoji, nego TG, čak 782.
hehe ja ga imam fora je ruter.. ugl ne zafrkava.
Slabo se vidi ali uglavnom pise ovako :DirectX has encountered a unrecoverable error
Update-aj driver za grafu to bi trebalo pomoc ili sam directx.
Na cddiski.ru je ~100kn a na plati.ru ~90kn. (visa, mastercard)
igrao sam sp i mp.
u singleplayer se nisam previše uživio, al je ok.
priča izgleda počinje biti zanimljiva kod praga.
multiplayer..mapa ima dobrih, ima i loših. oružja i class sistem(uključujući ks i sve ostalo) mi se sviđaju. osjećaj igranja je dobar.
pošto nisam očekivao mw3(čekao sam bf3), igra nije mogli ispuniti moja očekivanja jer ih nisam ni imao :D
sad se dvoumim oko kupnje, ako bi imao viška para uzeo bi i mw3 i bf3, ali ne znam hoću li biti u prilici uzeti obje.
mw3 je super igra za napucavati se, zabavna je kao i prošli codovi. bf3 sam dosta kratko igrao, stil igranja je skroz različit i ne znam kakav je multiplayer.
sada moram pročitati dosta iskustava o obje igre i onda odlučit šta ću.
jel mogu samo pitat kak si ju onda igrao ako ju jos nisi kupio? tj za sp znam kak, al nije mi jasno za mp?
kod rođaka sam igrao.
Jesi li išta napravio po tom pitanju dosad?
najnoviji su drajveri,a ne znam kako uraditi update od directx-a,nesto sam ja skidao novi DX ali ne pomaze pa ako mi mozes pomoci bio bi zahvalan.
Battlefield je naspram MW-a 3 kao Barcelona naspram Dinama........XD, i grafički i po priči
Barcelona ima više navijača ali Dinamo ima dušu i ne igra samo zbog novca, jesi to htio reći?
najnoviji su drajveri,a ne znam kako uraditi update od directx-a,nesto sam ja skidao novi DX ali ne pomaze pa ako mi mozes pomoci bio bi zahvalan.
Isti problem koji sam i ja imao. Probao sam s najnovijim driverima za grfu - nije pomoglo. Onda sam malo proguglao, stavio starije drivere i reinstalirao igru - i proradila je bez greške.
Ti probaj samo Reinstall, imaš ponuđenu opciju na početnom ekranu.
Battlefield je naspram MW-a 3 kao Barcelona naspram Dinama........XD, i grafički i po priči
Barcelona ima više navijača ali Dinamo ima dušu i ne igra samo zbog novca, jesi to htio reći?
...ne nego mu cpt Price liči na Sammira ... a Henry "black" Blackburn na Xavi-ja
Instalirao sam igricu i sve sam lijepo napravio!!!
Ali kada je zelim pokrenuti sp nista mi se ne pojavi!!!!
Molim pomoć!!! pls!
Pleaseeeeeeee
kada pokrenem igricu nakon 10 sekundi me izbaci i piše "iw5sp.exe has stoped working" kak da to riješim ?
Kupi orginal...imas russian za 130kn
Isti problem koji sam i ja imao. Probao sam s najnovijim driverima za grfu - nije pomoglo. Onda sam malo proguglao, stavio starije drivere i reinstalirao igru - i proradila je bez greške.
Ti probaj samo Reinstall, imaš ponuđenu opciju na početnom ekranu.
Hvala,rijesio sam problem reinstalacijom.
Pozz ekipa.Triba mi jedna pomoc,uzeja bi preko prijateljevog pay pala cd key od mw3,aj dajte mi neku sigurnu stranicu,jer gleda sam ove ruske stranice za 100 kuna al ja nista nekuzim,sve mi neki heroglifi,neznam di sta da stisnem za pay pal.Ima li neka shema da sve to prevedem da mi bude lakse ili neka druga opcija.Hvala
kada pokrenem igricu nakon 10 sekundi me izbaci i piše "iw5sp.exe has stoped working" kak da to riješim ?
zna li itko u cem je problem ?
Kupi orginal
uključi slušalice u mikrofon i nemas vise ti problema... mogu i neispravne slušalice, bitno je da kontakt ostvaris...
Ja i jedan moj frend bi kupili MW3 cd key za steam, gdje je bolje Eplati il pricekati Base-Host (koja ce biti cijena tamo?)?