??
U friend listi imam njih 20-ak. Meni piše da su unavailable..i oni meni mogu poslat poruku a ja njima ne, onda je bila i obrnuta situacija...i Šef je imao većih problema sa Originom...pročitaj EA forum pa ćeš vidjet o čemu se radi
??
U friend listi imam njih 20-ak. Meni piše da su unavailable..i oni meni mogu poslat poruku a ja njima ne, onda je bila i obrnuta situacija...i Šef je imao većih problema sa Originom...pročitaj EA forum pa ćeš vidjet o čemu se radi
Jeli istina da se sa ruskom verzijom može prebaciti na englesku bez downloadanja dodatnih gluposti.
Molim informacije iz prve ruke a ne što ste pročitali negdje.
skidam rusku verziju na steamu pa javim dok bude gotovo
Mali problem? Modern Warfare 3 couldn't write a file.The hard drive is probably full. kako to rijesiti?Hvala
Desni klik miša>Run as administrator.
ima patka verziju....samo promijeni disk...koji ima više memorije :D to sam ja uradio i radilo je
Jeli istina da se sa ruskom verzijom može prebaciti na englesku bez downloadanja dodatnih gluposti.
Istina je. Ja nisam moro ništa dodatno skidati.
Istina je. Ja nisam moro ništa dodatno skidati.
Isto potvrđujem :D
I trebamo se skupiti pa da igramo svi, jer je zanimljivije :D. Ako je tko za nek me slobodno doda Archy_BiH
Zna li netko zašto mi traži update od 14gb? Onda sam restartira steam pa mi je doša na 6.8/14gb? Igram već 4 dana i nije bilo problema. Nebi ovo bia problem da imam flat, ali nemam :)
EDIT: Reinstalirat cu igru :)
samo kakve veze sad imaju mason i eznov iz bo-a
Uletavam ko padobranac, al imam samo jedno jednostavno pitanje:
Htio bi SP igrati paralelno s bratom na istom kompu, no ova igra nema kreiranje više profila za savegameove. Postoji li neki način kako da to sredim?
mislim da su mw3 pun blje pripremili za finalni izlasak od bf3-a
kupi još jedan komp
mislim da bi mogo s skidanjem crackane igrice
imati obje
jedan sp na steamu ,a drugi crackan
najjednostavnije:
pređi cijelu igru pa nek brat pređe
zapamtis na kojoj si misiji stao i neka brat zapamti i onda odes u mission select i odaberes misiju tako ja sa svojom djevojkom :-)
zapamtis na kojoj si misiji stao i neka brat zapamti i onda odes u mission select i odaberes misiju tako ja sa svojom djevojkom :-)
Djevojka koja igra Call of Duty-> san snova
you lucky one
to treba zenit :)
kako je ljepo price objesio makarova i zapalio cigaru
stavi ti to lijepo pod spoiler jer jos ljudi nisu odigrali, iako ovo nije bas prebitno.
De nek te neko ubije ko makarova dok te ja nisam uvatio
Ima nas koji još nismo prošli sp
Imam pitanje, nasao sam tutorial na ovoj stranici direct2play http://www.direct2play.com/pages/Russian-Free-VPN-Service.html
1. Jel to sigurna stranica?
2. Nakon sto udjem u taj VPN i sa ruskim IP aktiviram na steamu igru, dal da onda izađem iz VPN i vratim na normalnu IP adresu???
3. Jel se moze dobit ban od strane steama u vezi tog VPN i ruskog ip.
Zasto kad idem na odabir servera i uzmem npr. TDM kad udem u igru nemogu uzimati classe koje imam,a na levelu sam 38 nego samo one koje mi on ponudi odnosno onih 4-5 klasa sto ima??? i sto je najbolje nebroji pojene poslje partije nego igras onako bezveze :(
a kad igram normalno preko play na hc tdm mogu uzimat i classe i sve, samo sto su kratke igra se do 7500 bodova
Na dedicated serverima imaš klase one koje napraviš na private matchu. Ugl tamo je sve unlockano :)
Zasto kad idem na odabir servera i uzmem npr. TDM kad udem u igru nemogu uzimati classe koje imam,a na levelu sam 38 nego samo one koje mi on ponudi odnosno onih 4-5 klasa sto ima??? i sto je najbolje nebroji pojene poslje partije nego igras onako bezveze :(
a kad igram normalno preko play na hc tdm mogu uzimat i classe i sve, samo sto su kratke igra se do 7500 bodova
zato sto su to unranked serveri. a oruzje ti je sve unloackano i klase radis u private matchu.
Imam pitanje, nasao sam tutorial na ovoj stranici direct2play http://www.direct2play.com/pages/Russian-Free-VPN-Service.html
2. Nakon sto udjem u taj VPN i sa ruskim IP aktiviram na steamu igru, dal da onda izađem iz VPN i vratim na normalnu IP adresu???
Bilo tko?"?!??!?!!??!?!??!
Bilo tko?"?!??!?!!??!?!??!
Da, sigurno je, ja sam tako aktivirao svoju. Kad aktiviras izađes iz vpn i krenes skidati igru.
Se moze igrica instalirat na D drive?? Na C su mi Windowsi i ostali programi
Se moze igrica instalirat na D drive?? Na C su mi Windowsi i ostali programi
tamo gdje steeam snimis tamo snima i igru. snimi ga na onaj disk gdje hoces i tamo ce ti ju snimit
ZKJ KADD UBIM MAKAROVA MI PIŠE DA JE IGRA KAO NA 50 I NEKAJ POSTO A NE NA STO I KAJ SE KAD ONO SPECIAL .... DOJDEŠ NA 100%
ZKJ KADD UBIM MAKAROVA MI PIŠE DA JE IGRA KAO NA 50 I NEKAJ POSTO A NE NA STO I KAJ SE KAD ONO SPECIAL .... DOJDEŠ NA 100%
100% ce ti bit kad ju pređes na svim tezinama. malo razumnije pisi jer te ne kuzim tocno sto govoris.
Kojim ti jezikom pišeš? Daj piši na hrvatskom