Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.345.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Praetorian1 kaže...
dedaa kaže...
Praetorian1 kaže...
Nisam mislio da ću ovo reć al MW 3 je puno bolji od BF3. Ko bi reko...

Ti si inace jako adekvatan za iznositi ovakve cinjenice stoga svi mi tvoju rijec uzimamo kao zadnju :)

A tko si ti?

Netko tko ne lupeta gluposti :)

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
neaktivan
Tko, ja?

Ja sam korisnik ovog foruma koji bi napokon htio procitat jedan dobar post u vezi ove igre. Ispricavam se ako je to nesto lose i ako puno trazim.
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan
Nisam pito za tebe, nego glupo mi kad mi lik veli da pričam glupost ako kažem da mi je Cod bolji, eh.........
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

BF3 hejteri, totalno sam objektivan u cijeloj prici, kupio obje igre i isprobao (a da sam prethodno bio COD igrac, od CODv1) i BF3 je jednostavno napredniji i zabavniji naslov kojem cu se posvetiti u daljnoj buducnosti.

Mislim da je dovoljno samo pogledati i usporediti kolicinu komentara i stranica na BF3 i MW3 temama na BUGovom forumu, oko koje se igre vise prasine dize...

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
big_guy kaže...

Evo počeo sam MW3 i mogu reći da je neusporedivo bolji od onog battlefieldsk-og smeća.BF3 sam stavio sve na low i znalo je štekati,ovdje mi je sve na high i 2xAA i nikakvog štekanja nema

Kad malo gledaš MW3,pa onda malo gledaš BF3...pa si onda malo razmisliš...i trebao bi vidjeti zašto treba jača mašina za BF3.

Da,ali,nije grafika mjerilo igre,zar ne?A i u MW3 grafika uopće nije loša...

Sale_ds kaže...
Fraer veli da je bf smece zato kaj vjerovatno ima ragu od kompa pa mu trza.. ajme, sta sve necu tu procitat.

Pocnite pisat suvislo da se mogu konkretno odlucit dali da kupim ili ne, a ne stalno povlacit neku paralelu sa bf'om..ovo je tema za cod i doso sam citat o njemu FFS

Da li je ovo upućeno meni ili?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:39 (big_guy).
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Upravo preso sp NEVJEROJATNO! povezano je sa 4 i mw2! najbolji sp ikad.

Nemoj j*bat...

EDIT:

BTW, vidim da vas ima još puno koji otkrivate da je MW3 SP bolji od BF3 SP. Jedino ne shvaćam zašto je ta usporedba uopće potrebna, kad je poznato čak i vrapcima na grani da je Battlefield online FPS u kojemu je SP došao u ukupno 3 igre (od 11 proizvoda u cijelom serijalu).

Mislim da su ti brojevi dovoljni da vam pokažu da ste skrenuli s puta tražeći SP iskustvo u MP igri.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:47 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Pa ak si ti napisao da je bf smece zato sto ti trza onda vjerovatno je. Mislim da to nije razlog da se igra proglasi smecem.

No nisam se dosao raspravljat o battlefieldu tak da zaboravi da sa ista rekao.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
protjeran
Sale_ds kaže...
Pa ak si ti napisao da je bf smece zato sto ti trza onda vjerovatno je. Mislim da to nije razlog da se igra proglasi smecem.

Battlefield je naspram MW-a 3 kao Barcelona naspram Dinama........XD, i grafički i po priči

Dinamo živi vječno
14 godina
pirat kaže...
big_guy kaže...

Evo počeo sam MW3 i mogu reći da je neusporedivo bolji od onog battlefieldsk-og smeća.BF3 sam stavio sve na low i znalo je štekati,ovdje mi je sve na high i 2xAA i nikakvog štekanja nema

Kad malo gledaš MW3,pa onda malo gledaš BF3...pa si onda malo razmisliš...i trebao bi vidjeti zašto treba jača mašina za BF3.

puno je to ba, treba uociti koja je bolja, za pojedince, nije to lako

kad ce ubaciti maše od cod mw i mw2? prica se da ce ih activison ubaciti :D

crossfire mapa iz prvog mw mi je nekako bas draga, inace tu se zestoko raspucam :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:15 (Indestructible).
15 godina
neaktivan

Mali problem? Modern Warfare 3 couldn't write a file.The hard drive is probably full. kako to rijesiti?Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Milo73 kaže...

Mali problem? Modern Warfare 3 couldn't write a file.The hard drive is probably full. kako to rijesiti?Hvala

izbrisi nesto sto ti ne treba, ostalo ti malo memorije u hard disku, pa zbog toga ne moze instalirati

14 godina
neaktivan
Milo73 kaže...

oslobodi više mjesta na hdd-u. izbriši nepotrebne datoteke

13 godina
neaktivan

Imam problem na steamu sam promjenio ime u kalko1212, i sada kada odem na COD MW3 MP i pod servers niti jedan neće naći. Može netko reći što treba?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

problem je u tome sto je instalirao i kad pokrecem igricu mi to javi? na c imam 25 gb slobodno isto toliko i na d

0 0 hvala 0
14 godina
kalko1212 kaže...

Imam problem na steamu sam promjenio ime u kalko1212, i sada kada odem na COD MW3 MP i pod servers niti jedan neće naći. Može netko reći što treba?

probaj u filters vidi postavke za servere, mozda si nesto dirao :D

15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Sale_ds kaže...

Battlefield je naspram MW-a 3 kao Barcelona naspram Dinama........XD, i grafički i po priči

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:29 (Hojs).
14 godina
neaktivan

Kad je cod mw3 toliko smece od igre kako neki ovdje kazu zasto je onda srusio sve prodajne rekorde u prva 24 sata.Pratim ovu temu i nemogu vjerovat kakve gluposti sam procitao ovdje tipa usporedivat cod i bf,cod smece,bf smece,moj tata je jaci od tvog.Ja sam presao sve cod-ove osim treceg(nemam zelju fps-ove igrat na konzoli) i po meni se ni jedna fps igra nemoze mjerit s codom.Probao sam kod prijatelja(bf fan) igrat bf(sve nastavke,sp i mp) i igra nema ono nesto sto cod ima,nesto mi fali,ali nemogu zato reci da igra nevalja.Po meni su obje igre vrhunske ali ih nema smisla usporedivat,svaka ima svoje fanove,svaka ima ono nesto zbog cega ju igramo.

Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
Marty McFly kaže...

Kad je cod mw3 toliko smece od igre kako neki ovdje kazu zasto je onda srusio sve prodajne rekorde u prva 24 sata.Pratim ovu temu i nemogu vjerovat kakve gluposti sam procitao ovdje tipa usporedivat cod i bf,cod smece,bf smece,moj tata je jaci od tvog.Ja sam presao sve cod-ove osim treceg(nemam zelju fps-ove igrat na konzoli) i po meni se ni jedna fps igra nemoze mjerit s codom.Probao sam kod prijatelja(bf fan) igrat bf(sve nastavke,sp i mp) i igra nema ono nesto sto cod ima,nesto mi fali,ali nemogu zato reci da igra nevalja.Po meni su obje igre vrhunske ali ih nema smisla usporedivat,svaka ima svoje fanove,svaka ima ono nesto zbog cega ju igramo.

Sve je receno sa ovim postom! Stalno se flajmate ali nema smisla tko igra cod igrat ce ga i dalje isto vrijedi i za battlefield, a najpametniji igraju obe sute i uzivaju :-))))

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ja sam igrao i BG i COD, i prije ovih nastavaka.

Ne znam, dobar je BF ali uvijek se vraćam COD-u.

U svakom slučaju, konkurencija je zdrava :)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislio sam do ovdje netko i pomaze ali vidim da je puno kretena.Aj bok!

4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Milo73 kaže...

Rekao ti je kolega, oslobodi mjesta na HDD-u.

edit: toliko se brzo gomilaju postovi da nisam vidio 2.

U svakom slučaju, prvi put čujem za ovakav problem.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:50 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
Milo73 kaže...

Pa odgovorili su ti. Što bi ti htio video tutorial na hrvatskom?

17 godina
Kora kaže...
Sale_ds kaže...

WTF?

MW3 ga gazi u boldanom...daleko....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

Slažem se s mičom....ev odigro 3 misije...i več sam se nabrijo do bola....neznam šta me natjeralo da prestanem...ili cura ili forum :D

Priča je pree....bar za sada...

btw where is ghost?

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
16 godina
protjeran

Evo da se i ja malo javim.Imao sam igru na steamu od pocetka tjedna ali eto zbog nekih obaveza nisam je imao vremena skinuti i odigrati.

Moram reci da sam zadovoljan dosad vidjenim i meni kao CoD fanu je igra sasvim super. Ionako oni koji je nevole naci ce neki razlog da je ne kupe.

Stvarno bi svatko trebao nabaviti kopiju i odigrati ovaj vrhunac CoD seriala.

BTW nabavio sam je sa www.cdkeyhunt.com jako jeftino :)

The enemy of my enemy is my friend!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Neznam za vas ali ja imam svoju teoriju shvaćanja Ghosta. Možda je vama užasno glupa, al meni je realna.

Ghostova uloga u igri = Reznovova uloga u igri

Kako se Masonu priviđa Reznov, lako je moguće da se Roachu priviđa Ghost....

Tako sam ja shvatio jer ima jedan dio MW2 gdje se govori o Ghostu kao da je on Gaz iz COD4....a kako je Gaz mrtav, možda se on priviđa Roachu kao Ghost.....

Možda je vama glupo, al meni je dobro :D

14 godina
neaktivan
Milo73 kaže...

Ja sam imo taj problem i skužio sam šzo mi je. to bi ti moglo biti ako imaš diskove u raid polju jer ja imam diskove u raid0 oilju i kad sam prebacio game directora na drugi disk koji nije u poli sve mi radi.

I nemožete reći čovjeku da nema dosta prostora jer ja imam 400 gb free pa mi to javlja. Nadam se da će to popraviti sa sljedećim patchom

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
14 godina
Praetorian1 kaže...

naravno da je bolji...

17 godina
Tomy Lee kaže...
Praetorian1 kaže...

naravno da je bolji...

SP je bolji i online funkcije su bolje...no to zahvaljuljući Steamu koji nema glupavih problema kao Origin.

16 godina
Online funkcije?? Prije je do tebe problem, nego do Origina.
ptspclan.com | visit us ^^
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice