Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.345.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Cirko33 kaže...

Htio bih kupit igru pa jel vrijedna tih para? :)

Koliko para misliš?

Ako izmeš CD key za cca 170 kn, jest.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina

Da napišem samo jedan kratak dojam o single player modu nakon svršavanja {#} igre na kalup BF3 vs CoDMW3:

Ono što Battlefield naspram Call of Duty serijala NIJE IMAO (NITI ĆE IMATI) je priča puna intrigantnih događaja i preokreta, te "uzbudljiv single player". Ja jednostavno ne znam zašto, ali meni je single player mod u BF3 nešto sasvim lijevo u cijelom "paketu". Koliko je MW3 zapravo toga otkrio, i razjasnio je enormno i začuđujuće. Bez obzira što je kratkotrajan (pa normalno, nema sve neograničer rok trajanja k'o pohovani čvarci, ali nema veze), on je mnogo superiorniji IMO od BF3.

Kraj je fantastičan, najbolji dosad; ona misija gdje Soap oteže papke je ona koja otkrije skoro sve i po meni je jedna od boljih.

Sve u svemu, iako smatram da je BF3 MP mod ubitačno bolji od CoDMW3 dotičnoga, SP JE KRALJ I TO ĆE OSTATI! AMEN!

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Cirko33 kaže...

Koliko para misliš?

Ako izmeš CD key za cca 170 kn, jest.

Mmmm,orginal u Algoritmu za 400 kn :/ Mislim vidim da se ljudi zale na problem sa zvukom u pozadini i grafikom... 

Ko pita ne skita
14 godina

Za probleme sa zvukom nisam cuja, a grafiku staviš samo na native. Ja nisam ima niti jedan od tih problema :)

xf: recod8600
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Za probleme sa zvukom nisam cuja, a grafiku staviš samo na native. Ja nisam ima niti jedan od tih problema :)

Tipa ono stavis sve na high, a grafika je koma,pa moras promijenit onaj broj na 5...

Ko pita ne skita
14 godina
Cirko33 kaže...

ne

13 godina
odjavljen

Ljudi svasta pricaju, radi igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kakav je dojam o multiplayeru?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedan zgodan podatak..

Activision je ponosno objavio kako je Call of Duty: Modern Warfare 3 postavio rekord s najvećim launchom ikada u zabavnoj industriji. Igra je samo u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu zaradila preko 400 milijuna dolara, prodavši preko 6.5 milijuna primjeraka u prva 24 sata nakon izlaska. Time je nadmašila rekord koji je prethodno postavio Call of Duty: Black Ops, zaradivši 360 milijuna prvog dana, dok je Modern Warfare 2 imao zaradu od 310 milijuna.

0 3 hvala 3
15 godina

Upravo preso sp NEVJEROJATNO! povezano je sa 4 i mw2! najbolji sp ikad.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisam mislio da ću ovo reć al MW 3 je puno bolji od BF3. Ko bi reko...
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
5 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

kakav je dojam o multiplayeru?

2:35

15 godina
Praetorian1 kaže...

slazem se duplo je bolji nisam mogo vijerovat kada sam igro sp bilo je pun k "VAU" momenata... a ono kada se vratis u proslost... ajme...

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ti si inace jako adekvatan za iznositi ovakve cinjenice stoga svi mi tvoju rijec uzimamo kao zadnju :)

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina

covjece duplo sam uzivao u mw3 nego bf3

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

reci ljudima da si uzivao u singleplayeru, a ne u mulitplayeru.

inace mw3 sam uzeo prvenstveno radi sp. i dalje volim odigrati kvalitetan sp, a za mp zna se ko je gazda

15 godina
neaktivan

Kako se zovu ona 2 hrvatska dedicated servera?

0 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...
Kewin kaže...

reci ljudima da si uzivao u singleplayeru, a ne u mulitplayeru.

inace mw3 sam uzeo prvenstveno radi sp. i dalje volim odigrati kvalitetan sp, a za mp zna se ko je gazda

pa da ja pricam o sp kampanji mw3 ima bolj sp od bf3 ali zato bf3 ima mp {#}

13 godina
neaktivan
Kako da vidim koliko fpsa imam , nova igra ne znam. ??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
puškaa kaže...
Kako da vidim koliko fpsa imam , nova igra ne znam. ??

Skini si Fraps

16 godina
neaktivan

Evo počeo sam MW3 i mogu reći da je neusporedivo bolji od onog battlefieldsk-og smeća.BF3 sam stavio sve na low i znalo je štekati,ovdje mi je sve na high i 2xAA i nikakvog štekanja nema,a da ne spominjem kako je bt iskopirao black ops sa onom interogacijom.Mislim da ču čak kupiti mw3

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
3 7 hvala 0
14 godina
big_guy kaže...

Evo počeo sam MW3 i mogu reći da je neusporedivo bolji od onog battlefieldsk-og smeća.BF3 sam stavio sve na low i znalo je štekati,ovdje mi je sve na high i 2xAA i nikakvog štekanja nema,a da ne spominjem kako je bt iskopirao black ops sa onom interogacijom.Mislim da ču čak kupiti mw3

normalno da cod možeš na high,kad je engine stariji nego isus

15 godina

Inace sam cod igrac, ali ovime sam razocaran. Feeling oruzja i kretanja je nikakav, pucanja nikakav. Zao mi novaca. BlackOps mi je bio bitno zanimljiviji, drugaciji i bolji feeling s boljim mapama koje su imale bolju kombinaciju otvorenih i zatvorenih prostora. Ove mape me podsjecaju na CS i sve je nekako skuceno, sa nekim platformama... ma bljuv.

Ovo je jednostavno konzola naslov koji ce privuci mlađu publiku. Mislim lol, odigram 3 partije TDMa i vec sam level 10-11 sa brdo otkljucanih stvari...

Doigram jos singleplayer i najvjerojatnije prodajem account...

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
moderator
big_guy kaže...

Evo počeo sam MW3 i mogu reći da je neusporedivo bolji od onog battlefieldsk-og smeća.BF3 sam stavio sve na low i znalo je štekati,ovdje mi je sve na high i 2xAA i nikakvog štekanja nema

Kad malo gledaš MW3,pa onda malo gledaš BF3...pa si onda malo razmisliš...i trebao bi vidjeti zašto treba jača mašina za BF3.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

sstrmi,daj odabi sa dislike-ovima nadi se neku drugu zanimaciju..

11 4 hvala 0
14 godina
_CR7_ kaže...

sstrmi,daj odabi sa dislike-ovima nadi se neku drugu zanimaciju..

haha,nađi ti sebi neku zanimaciju........ja samo komentiram/čitam temu,drugo je sve moj odabir šta cu napraviti

16 godina
Hojs kaže...

[HR] OMNIGENUS Kill Confirmed i [HR] OMNIGENUS Mix Server

Nikad nema nikoga gore kad ja pogledam :/

15 godina
neaktivan
eevek kaže...
Hojs kaže...

[HR] OMNIGENUS Kill Confirmed i [HR] OMNIGENUS Mix Server

Nikad nema nikoga gore kad ja pogledam :/

Hvala. Evo da nas se skupi makar 6 pa da nabacimo danas oko 9.

15 godina
neaktivan
Fraer veli da je bf smece zato kaj vjerovatno ima ragu od kompa pa mu trza.. ajme, sta sve necu tu procitat.

Pocnite pisat suvislo da se mogu konkretno odlucit dali da kupim ili ne, a ne stalno povlacit neku paralelu sa bf'om..ovo je tema za cod i doso sam citat o njemu FFS
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Praetorian1 kaže...

Ti si inace jako adekvatan za iznositi ovakve cinjenice stoga svi mi tvoju rijec uzimamo kao zadnju :)

A tko si ti?

F.C LIVERPOOL
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice