Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan

Ako ga dobim za rodjendan mogu se oprostit sa studiranjem jer ... ovisna sam. {#}

Dean T., volim te.

17 0 hvala 0
14 godina

Jel vi možete uć u bilo koji dedicated server ili samo neke. U neke mi uđe(ona dva Hrvatska i neke sa nižim pingom) a ostale mi izbaci server connection timed out i slično? Druga stvar je kada igram a neko mi pošalje poruku na xf nemogu je vidit nego moram leave game ili ju minimizirat(nekad i to neće), jel tako i vama pa da znam da nije do mene te da će xf to riješit nekim patchom?

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam do sad igrao na nekolko dedi servera i nisam imao nikakvih problema, a sto se tice XF-a treba pricekati iduci patch u kojem ce biti dodana igra.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni nije važno da mi igrica bude sad tu nešto realna na kvadrat,kao da sam u vojsci

važno mi je da je igra zabavna

inače kupio sam  mw3 i bf3

i moram reči da mi se mw3 više sviđa

Moj PC  
13 3 hvala 0
14 godina

Igrao sam mw2 preko altera dobroh 600+ sati..

Na mw3 Sp se nemogu nikako naviknut.. Igram bf3 sada..

Mozda je multi drukciji..  Neznam..

Sta se tice grafike i engina,ocekivao sam vise koliko su pricali o njemu..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 9:49 (drahic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako uci u dedicated servere?

Ko pita ne skita

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Lacko kaže...

mislim ne novi sistem ciljanja nego npr kako ima obican scope i imas onaj dodatak jos sa strane kad sitsnes 3 da ti dode veci zum kao acog.to ce bit dobro za mp

a ne kao u mw2 moram mjenjat non stop dva clasa jedan s acog a drugi s red dot XD

pa bf3 da stavio sam ga pretezito radi single playera

Znači kao onaj scope iz ArmA 2... Sjećam se bio je jedan sličan u onoj misiji na E3 prezentaciji (gledah uživo i razmišljah kako će biti odlična igra...). Ali nemojte, molim vas stavljat BF radi singleplayera jer se on ne igra zato i nikad nije bio poznat po tome.

dekstroza kaže...
Cika Jova Zmaj kaže...

Nije da mi se ulazi u rasprave, al dobra ekspanzija po pravoj cijeni bi bila Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam.. just my 2 cents..

Vietnam je ekspanzija koja ima manje mapa, manje vozila, manje oružja i nije imao SP kampanju pa tako normalno ima i manju cijenu nego orginalna igra.

Moje pitanje je bilo za one koji MW3 nazivaju ekspanzijom za MW2 zašto bi igra koja ima kampanju, više co-op misija, više mapa, više oružja i dodataka za njih, više game modova i općenito više sadržaja nego prethodna igra trebala koštati manje?

Da. Trebala bi. Jer je u nju uloženo manje truda nego recimo u CoD4: MW. Jer je sve ostalo reciklirano. Eto su napravili novi campaign. Napravili nove spec-ops misije. Nove mape (kakav strašan posao, ionako su im sve mape uvijek iste i naučiš ih za 2 minute). Oružje? Tu su se isto sigurno naradili. Game modeovi? Nemoj samo još navesti Kill Confirmed kao primjer, molim te. Ono izgleda kao arkada za Nintendo a ne ozbiljna pucačina. Promisli, da ti ideš kupiti novu grafičku, a ona ima iste performanse kao ona prije s tim da su je pojačali, pa onako, otprilike ništa. I kupiš je za istu cijenu kao i staru. I shvatiš da je skoro ista kao ona prije. Hoćeš li se osjećati pokradeno? Infinity Ward je ozbiljno shvatio reduce, reuse & recycle.

Fićo_CoD 5 kaže...

Jedan lik je napisao kako je ista tekstura nekog kamiona i u MW i u MW2 pa i u trojci. Da li tako spamaš i WoW teme, s obzirom da se tamo grafika i nije baš promijenila od 2004., a svi dobro znamo koliko wowisnici izdvajaju nofca po mjesecu.

BTW zanima me da li ću moći igrati glatko barem na med postavkama sa Intel C2D E7400@3,5 Ghz, HD4830 i 2 GB RAM-a na 1680x1050? 

Ne, WoW me ne zanima. Uopće. Ništa. Nula. Osim toga, to je ista igra, nisu oni izbacili nastavak. A MW3 me zanimao i ljut sam i razočaran. Eto zašto.

mar123 kaže...

ma singleplayer je bolji od bilo kojeg cod-a i opcenito fps igara. battlefield mu u tom segmentu nije ni do koljena. npr. odigro sam bf3 sp i ono samo sam preso bez uzbuđenja ali kad sam igro cod to je bila cista uzivancija. kraj u igri je jedan od najboljih koje sam vidio u igrama i mnogo toga mozemo vec sad zakljucit iz njega.

Vi pitate zašto konstanto uvlačimo Battlefield u priču? Mi? Čekajte pa vi cijelo vrijeme spominjete singleplayer i kako mu BF3 nije do koljena. Naravno! Pa onaj tko nabavi Battlefield zbog singleplayer ne zna što nabavlja!

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Meni nije važno da mi igrica bude sad tu nešto realna na kvadrat,kao da sam u vojsci

važno mi je da je igra zabavna

inače kupio sam  mw3 i bf3

i moram reči da mi se mw3 više sviđa

To ti sad hoćeš reći da je BF realan? Onda molim te ostani igrati MW3, jer ne shvaćam odakle vam ta ideja.

15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
drahic kaže...

Meni nije jasno kako su samo mogli dat vecu ocjenu mw3 nego bf3 a stariji je engine,grafika je losija..

To mora da se netko nabrao para..

Nije jasno??Vidim..Pa prije svega se ocijenjuje igrivost,kao i druge stvari..dakle doživljaj u igri tijekom igranja,a taj doživljaj je definitivno bolji u MW3,govorim samo o doživljau igranja,ne odnosima unutar multiplayera ili nečeg drugog.Nema veze što je engine stariji,i grafika manje ispolirana,to je u biti najbitnije klincima,koji kao i u Crysisu,najviše vremena provedu pucajući po palmama.

Nabrao para??Hajde malo odrasti..{#}

Da, a gameplay je isti kao i prije nekoliko godina...

14 godina

Roko ajde odlepršaj iz ove teme dok te nisam prijavio, samo trollaš o svom BF3-u i kako je Mw3 recikliranje ali znaš što? nas boli ki*a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 10:51 (XVII Mini).
Moj PC  
11 2 hvala 2
13 godina
neaktivan
hmm neznam šta ste očekivali da u potpunosti naprave novi CoD novi engine,gameplay,priča...

kako ono englezi kažu if aint broke dont fix it
16 godina

u multyu mi pise nat type strict, kako da to popravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Iako sam obožavatelj serijala, mislim da će Black Ops ipak ostati zadnji CoD koji sam kupio. Probao sam Modern Warfare 3 i mogu zaključiti: sreća da ga nisam kupio. Naime, ta igra je ista kao i prethodne tri. Ovo je samo paket novih mapa za apsolutno identičnu igru. Iako prethodno to nisam mislio, ocjene na Metacriticu su posve zaslužene.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

moras fowordat portove!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Otvoriš portove.

16 godina
Activision radi kako treba, jer zna da ima miljona ljudi koji ce kupiti proizvod za koji se mora ulozit minimalno truda u razvoj.
Isto ce biti i narednih godina, sve dok na trziste ne dodju konyole nove generacije i dok iste ne zauzmu dobar dio trzista.

Nista u ovoj igri nije za PC napravljeno i vise nikada nece ni biti. Takodjer znaju da vlasnici kanti starih 3/4 godine mogu igrat, a Activision
Moze svake godine maxmizirat svoju dobit. SP gdje je AI skriptiran i glup ko noc, a sama prica iskljucivo linearan je u svakoj igri danas, pogotovo
U FPSovima i to se nece promijenit.

Activision zasluzeno izvlaci lovu, ja sam mu je 7 godina davao, sa posebnom zaloscu za zadnja dva nastavka,
MW2/BO, koji sa PCom imaju veze ko sa kamenim dobom. Tu za mene prica zavrsava dok god nesto novo ne izbace.

MW3 ipak nista novo ne nudi. Govorim za MP, SP je meni nevazan dio bilo koje FPS igre jos od 94. Nisam niti jedan zavrsio, a i nemam namjere :)
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina

koje portove i kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

koje portove i kako?

Portove za router. Za kako pitaj nekoga ko se u to razumije.

14 godina
neaktivan

mar123 U postavkama routera nađi opciju Upnp i upali ju, tada ti više nebi trebao nat type biti strict nego open.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 13:58 (FrEaK94).
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Roko ajde odlepršaj iz ove teme dok te nisam prijavio, samo trollaš o svom BF3-u i kako je Mw3 recikliranje ali znaš što? nas boli ki*a.

Daj gdje sam ja povezao MW3 s BF3, molim lijepo? Rekao sam da je glupo igrati BF3 zbog SP, ali usporedba MW3 i BF3 u ovih zadnjih par dana nisam povukao...

Da budem precizan, zadnji put sam to učinio prije koji mjesec {#}

I prijavit ćeš me na osnovu čega? Da te podsjetim na prve dvije smjernice za kvalitetnu diskusiju koje si upravo prekršio:

Osnovna načela diskusije -  temeljne ideje kojia bi se svaki trebao voditi u pisanju svojih postova:

1. Tolerancija i uvažavanje

Vrlo je važno prilikom čitanja i odgovaranja na postove imati na umu da osoba kojoj se obraćate nije nekakav fiktivni lik prema kojem se možete ponašati kako hoćete, nego pojedinac sa vlastitim stavom i razmišljanjima. Ako to prihvatite, postat će vam jasno da morate tolerirati eventualne različitosti u vašim stavovima i uvažiti drugoga ma koliko on, iz vaše perspektive, bio nesuvisao.

2. Pristojnost i kultura

Vrlo je važno u svakom trenutku biti odmjeren u svojim postovima, ostavljajući prostor za diskusiju i omogućavajući drugima da se osjećaju nesputano u komunikaciji s vama. Upravo zato, ne preporuča se napadati sugovornike, vrijeđati sugovornike, pa čak niti uzvraćati na njihovo vrijeđanje vas. Isključivo se vas tiče kako ćete odreagirati, nema olakotnih okolnosti. Zato pokušajte biti odmjereni i kada vas netko loše tretira, uzmite si za zadatak da održavanjem više razine kulture u komunikaciji pokažete da se nemate namjeru spuštati toliko nisko.

Isto tako si prekršio i osmo pravilo foruma:

Pravila komuniciranja - Od forumaša se očekuje da druge forumaše tretiraju s poštovanjem, bez vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja. Postovi kojima je isključiva svrha vrijeđanje nekoga, posebice oni u kojima se koriste psovke bit će izbrisani, a forumaši koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će opomenuti i na kraju izbačeni s foruma. Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi. 

Hoćeš li da te prijavim? Evo, dajem ti izbor. Ti odluči.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:39 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Naime, ta igra je ista kao i prethodne tri. Ovo je samo paket novih mapa za apsolutno identičnu igru. Iako prethodno to nisam mislio, ocjene na Metacriticu su posve zaslužene.

Izjava ti je kontradiktorna.

Ako je igra ista kao prethodne onda valjda zaslužuje istu ocjenu kao i prethodne.

16 godina

Dobro, ne budite djeca..

Ima li kakve šanse da se neka ekipa skupi na vim hrvatskim serverima?
Vidim da je jedan Kill Confirmed, a to mi je jedan od boljih modova trenutno

sardax kaže...
MW3 ipak nista novo ne nudi. Govorim za MP, SP je meni nevazan dio bilo koje FPS igre jos od 94. Nisam niti jedan zavrsio, a i nemam namjere :)

Istina da nije ne znam što novo, ali reci mi - što očekuješ ti da se ubaci?

Čak i da su mijenjali engine, po meni bi to i dalje bila ista igra kao što je sada.

Ne shvaćam što očekujete da ubace u igru da bude abnormalno drugačije i da zadovolji vaša očekivanja?

Da stvar bude luđa...što bi to trebalo natjerati Activision da uopće razmisli od žešćim korijenskim izmjenama? Možda abnormalno dobra prodaja svake nove verzije? {#}

Imam i ja par zamjerki, ali bome niti jedna nije da bih dao ocjenu 3, koliko viđam po netu od igrača.

Uvjeren sam da će naredna verzija CoD-a biti na novom engineu sa novim stvarima, ali jednako sam uvjeren da će tada krenuti i cviljenje o malim frejmovima i ovom i onom...

Sve me podsjeća na CoD4...pun Q CoD2 ekipa je vrištalo kako je smeće za noobove, jer su uvjereni da je CoD2 nekakva pro igra..i još uvijek su..uvijek ista priča :)

6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dekstroza kaže...
Tonči kaže...

Naime, ta igra je ista kao i prethodne tri. Ovo je samo paket novih mapa za apsolutno identičnu igru. Iako prethodno to nisam mislio, ocjene na Metacriticu su posve zaslužene.

Izjava ti je kontradiktorna.

Ako je igra ista kao prethodne onda valjda zaslužuje istu ocjenu kao i prethodne.

Kontradiktorna izjava je ona izjava koja samu sebe pobija. Tebi su premise za logički zaključak pogrešne. Ista igra ne može imati istu ocjenu, jer se ocjene daju unutar konteksta koji nije isti. Ako sve ostalo zanemarimo, tehnološki nije napredovala, a trebala je. Za ocjenu možemo uzeti mnogo kriterija, a neki od kriterija, gdje je MW3 podbacio, je napredak. U MW3 nema napretka, a proizvod je na tržištu kao posve novi i prodaje se za punu cijenu.

Da Mercedes 2012 izbaci model S klase i nazove ga novim proizvodom, novim modelom, a promijeni boju unutrašnjosti i raspored istih elemenata na kontrolnoj ploči, misliš li da bi kritike izostale?

Ovdje se radi o prodavanju muda pod bubrege, prodavanju magle, vođenju žednih preko vode i slično.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 15:30 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ovdje se radi o prodavanju muda pod bubrege, prodavanju magle, vođenjem žednih preko vode i slično.

Meni se više čini da se ovdje radi o tome da CoD više nije "kul" pa sva dječica sakču na vlakić pljuvanja, a o tome što bi se trebalo mjenjat niko ni riječi(osim grafike jel, koja je kao najbitnija).

S druge strane kad se ljudi žale na BF3, žale se da je sve trebalo ostat isto kao u BF2(osim grafike, koja je opet izgleda najbitnija).

Dakle s jedne strane se sve mora mjenjat, s druge sve mora ostat isto.

Skroz čudno.

Još da napomenem da je gore citirana izjava pogrešna jer time impliciraš da se CoD oglašava kao nešto novo, specijalno i neviđeno. Što jednostavno nije istina, svatko tko je kupio CoD je htio kupiti upravo to: još CoDa, dakle onog starog, sa malim izmjenama.

To nije prodavanje muda pod bubrege, to je prodavanje muda pod muda, al jebiga kad su mnogima ta muda ukusna. A o ukusima se ne raspravlja.

17 godina
neaktivan

Ma zar moze bolje od ovog? Ako pokusaju poboljsat COD to ce znacit da ce mi metak proc kroz telku, sta drugo... {#}

6 2 hvala 0
16 godina
Za nove igrace, vecinu, MW3 je super, za stare codovce, ipak sve prozvaakano i ne vrijedi tih novaca.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
sardax kaže...
Za nove igrace, vecinu, MW3 je super, za stare codovce, ipak sve prozvaakano i ne vrijedi tih novaca.

Pa da je igra drugacija ne bi se vise zvala Call of Duty vec drugacije. Sta ne? Sta bi se ti u CODu igrao branja cvijeca? COD je ubijanje i amen. {#}

14 godina
neaktivan

Htio bih kupit igru pa jel vrijedna tih para? :)

Ko pita ne skita

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...

Htio bih kupit igru pa jel vrijedna tih para? :)

Apsolutno.

14 godina

Šta se mene tiče svakako je. Pogledaj gameplay na youtubeu pa ćeš vidit sam :)

xf: recod8600
Moj PC  
2 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice