Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan

Kao i svake godine  https://www.youtube.com/user/machinimarespawn i ove godine s početkom u 6h ujutro započinje "The Prestige Run", petnaestodnevni live stream 24/7 gdi če igrati MW3 Multiplayer...igrat če poznati nam več Mr.Sark, Seannaners, Hutch, dečki iz Optic teama i još neki gosti te podosta dijelatnika Machinime...prošlogodišnji je livestream trajao 28 dana s time da su išli do Prestige 15, Lvl. 50. u Blops-u.

Pošto sam ih pratio prošle godine mogu samo reči da je hebeno fora gledati i da sam se nasmijo jako, ali i s samim gledanjem njih kako igraju mi je rasla sve veča želja za skorom kupnjom igre...

evo pa ako ima zainteresiranih, sutra ujutro (iliti nočas) u 6h počinjeju sa live streamom...sigurno če biti zabavno gledati kako nitko nezna mape i kak če se svi buniti na počeno kempanje...ja idem raditi na 7h pa se budem probudio u 5 do 6 da ih mogu još malo pogledati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 21:45 (scOOby).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
scOOby kaže...

Kao i svake godine https://www.youtube.com/user/machinimarespawn i ove godine s početkom u 6h ujutro započinje "The Prestige Run", petnaestodnevni live stream 24/7 gdi če igrati MW3 Multiplayer...igrat če poznati nam več Mr.Sark, Seannaners, Hutch, dečki iz Optic teama i još neki gosti te podosta dijelatnika Machinime...prošlogodišnji je livestream trajao 28 dana s time da su išli do Prestige 15, Lvl. 50. u Blops-u.

Pošto sam ih pratio prošle godine mogu samo reči da je hebeno fora gledati i da sam se nasmijo jako, ali i s samim gledanjem njih kako igraju mi je rasla sve veča želja za skorom kupnjom igre...

evo pa ako ima zainteresiranih, sutra ujutro (iliti nočas) u 6h počinjeju sa live streamom...sigurno če biti zabavno gledati kako nitko nezna mape i kak če se svi buniti na počeno kempanje...ja idem raditi na 7h pa se budem probudio u 5 do 6 da ih mogu još malo pogledati...

Kud baš sutra kad moram ići na sva predavanja -.-'

14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
scOOby kaže...

Kao i svake godine  https://www.youtube.com/user/machinimarespawn i ove godine s početkom u 6h ujutro započinje "The Prestige Run", petnaestodnevni live stream 24/7 gdi če igrati MW3 Multiplayer...igrat če poznati nam več Mr.Sark, Seannaners, Hutch, dečki iz Optic teama i još neki gosti te podosta dijelatnika Machinime...prošlogodišnji je livestream trajao 28 dana s time da su išli do Prestige 15, Lvl. 50. u Blops-u.

ma nema veze trajat če 15 dana...kad se vratiš s predavanja ljepo tune in...ili radi ko ja...potrebno ti je:

1. Veliki LCD televizor (u mojem slučaju 109cm u mom kafiču)

2. Xperia Neo ili Arc (imaju direktno spajanje HDMI kabla i prijenos na TV-u u 720p)

3. WiFi

4. Ustream App + Ustream acc (Acc nije nužan, al pomaže u live chatu XD)

ako je netko iz Međimurja dođite na prijepodnevno prikazivanje live streama u mom bircu...hehehe

15 godina
neaktivan

Oće li konobarice prigodno biti u toplessu? {#}{#}

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
17 godina
odjavljen
scOOby kaže...
Kordy kaže...
scOOby kaže...

Kao i svake godine https://www.youtube.com/user/machinimarespawn i ove godine s početkom u 6h ujutro započinje "The Prestige Run", petnaestodnevni live stream 24/7 gdi če igrati MW3 Multiplayer...igrat če poznati nam več Mr.Sark, Seannaners, Hutch, dečki iz Optic teama i još neki gosti te podosta dijelatnika Machinime...prošlogodišnji je livestream trajao 28 dana s time da su išli do Prestige 15, Lvl. 50. u Blops-u.

ma nema veze trajat če 15 dana...kad se vratiš s predavanja ljepo tune in...ili radi ko ja...potrebno ti je:

1. Veliki LCD televizor (u mojem slučaju 109cm u mom kafiču)

2. Xperia Neo ili Arc (imaju direktno spajanje HDMI kabla i prijenos na TV-u u 720p)

3. WiFi

4. Ustream App + Ustream acc (Acc nije nužan, al pomaže u live chatu XD)

ako je netko iz Međimurja dođite na prijepodnevno prikazivanje live streama u mom bircu...hehehe

LOL, neki gamerski birc {#} Sječam se od prošle godine da su imali taj maraton ali nisam znao da je bio live stream...gledao sam samo ono što su uploadali...

15 godina
neaktivan
U šest? Igra se smije postati na internet kada je osam sati u UK, to sam čuo od 402THUNDER402, ne znam jel ga pratiš, znam da je rekao i za Ameriku nešto 12 PST, što je 8 u UK, što je 9 sati kod nas. A tada se otključava igra na Steamu.
15 godina
neaktivan
Ambush kaže...

jel tko zna!!
Jel u zg ima za kupiti key za mw3 u nekom gameshopu??

U algoritmu ce biti. Ja sam jucer preordero.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
14 godina

Jedva čekam kritike i dojmove, a onda se odlučiti da li da kupim igru za PC ili PS3.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Jedva čekam kritike i dojmove, a onda se odlučiti da li da kupim igru za PC ili PS3.

Uzmi za oboje pa meni daj onu koja ti netreba xD

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan

Wicked_Sick87 kaže...
          U šest? Igra se smije postati na internet kada je osam sati u UK, to sam čuo od 402THUNDER402, ne znam jel ga pratiš, znam da je rekao i za Ameriku nešto 12 PST, što je 8 u UK, što je 9 sati kod nas. A tada se otključava igra na Steamu.

ovak su napisali na fejkbook-u

http://www.facebook.com/event.php?eid=155038744593553

09:00:00 p.m. Monday November 7, 2011 in US/Pacific converts to
06:00:00 a.m. Tuesday November 8, 2011 in Europe/Zagreb

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 21:36 (scOOby).
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Ja sam uzeo sa cdkeysmarket.com za 157.13 HRK preko pay pal-a...

Jesi li pročita ovaj dio: "After buying Modern Warfare 3 key SEND US YOUR Steam login and pass, and WE activate Modern Warfare 3 game for YOU."

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
odjavljen
iggy81f kaže...
Kordy kaže...

Jesi li pročita ovaj dio: "After buying Modern Warfare 3 key SEND US YOUR Steam login and pass, and WE activate Modern Warfare 3 game for YOU."

Naravno...kao i na ostalim stranicama gdje se prodaju ruski ključevi... Ali isto tako i piše da ne moraš dati podatke nego možeš i sam aktivirati igru.

Citiram: "And you can activate bu youself using russian VPN... or give me your steam acc detail, and i activate for you."

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 21:40 (Kordy).
15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
Kordy kaže...

Pa napravi novi acc na steam-u i to je to.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
14 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
Kordy kaže...

Ja sam uzeo sa cdkeysmarket.com za  157.13 HRK preko pay pal-a...

pa nek napravi new acc ako nije pouzdan u to njihovo aktiviranje...pass može kasnije promijeniti ako bude sve ok...

17 godina
odjavljen

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eh sutra dolazi ta legendarna igrica...{#}

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidim da vas dosta razmislja o ruskim "kljucevima",ja sam kupio ruski key za Black Ops i reko sam NIKAD vise..prvo sra*a s patchom za prebacivanje na engleski,onda kad su poceli DLC-ove(nove mape) izbacivat kupio sam jedan dlc i nisam mogo igrat na novim mapama zato jel sam moro i njih prebacit na engleski a patcha nigdje nema..vjerovatno pistoji mogucnost i ban-a od steama,tako da sam reko nikad vise ruski key..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 22:04 (_CR7_).

3 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...
thuglife kaže...
Ghost777 kaže...

Sad kad ovo znam vise nikad necu igrat niti jedan cod activision, infinity i ostale p*******e su mi uništile cijelu fransizu!

Ti si 'vako malo emotivniji, a?

ma dijete od 10 god, hoce to tako

A ti si mentalist???, kad po komentaru vidis da imam "10" godina. E pa gospodine mentaliste neki ljudi vole i sp komponentu igre, te odlicnu filmsku radnju u igri s kojom se mozes povezat a ne bezdusno napucavanje i proklinjanje noobove majke dok te ovaj siluje tubom !!!!

Sta reci, koju posluu porati ??? Kome????
14 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
Indestructible kaže...
thuglife kaže...
Ghost777 kaže...

Sad kad ovo znam vise nikad necu igrat niti jedan cod activision, infinity i ostale p*******e su mi uništile cijelu fransizu!

Ti si 'vako malo emotivniji, a?

ma dijete od 10 god, hoce to tako

A ti si mentalist???, kad po komentaru vidis da imam "10" godina. E pa gospodine mentaliste neki ljudi vole i sp komponentu igre, te odlicnu filmsku radnju u igri s kojom se mozes povezat a ne bezdusno napucavanje i proklinjanje noobove majke dok te ovaj siluje tubom !!!!

slažem se 

14 godina
neaktivan

Kupljena na Steamu, pre-loadana i samo se ceka sutra {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hehe. Ma po meni BF3 i MW3 must have igre sto se tice za ovu godinu. Svaka je dobra na svoj nacin. Uzivancija i lagano napucavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedva cekam da je puste, Mislim da ce nadmasiti sve do sada

ALIEN
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

počinje novo ledeno doba multiplayer igranja{#}

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je ova stranica sigurna cdkeysmarket.com i zanima me mogu li tamo kupiti sa paypalom?

pozz

Karlovačko ^^

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

super pozdaina, skor sve nastavke imas instalirani na kompu i koliko imas ukupno sati na steamu svih codova serijaka??

15 godina
neaktivan
Ambush kaže...

super pozdaina, skor sve nastavke imas instalirani na kompu i koliko imas ukupno sati na steamu svih codova serijaka??

Moze na hrvatskom? I mene zanima ta stranica cdkeysmarket.com dali je pouzdano kupit s nje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:09 (ToNi185).
16 godina
neaktivan

jel gleda ko launch event ? nije baš nešto , al opet :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja gledam...svi vele da obožavaju ovaj survivle mod...očigledno je fakat dobar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo igrao sam 2ure MP, nisam niti tako SP.
Predobro je, a pogotovo onaj kill confirmed :D
Uzga sam se, kako je dobar ;)

Sad vrime za lec

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 2:20 (Kiki287).
14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Evo igrao sam 2ure MP, nisam niti tako SP.
Predobro je, a pogotovo onaj kill confirmed :D
Uzga sam se, kako je dobar ;)

Sad vrime za lec

Kako si igra kad na steam-u sat još odbrojava? Po steam-u bi to tribalo bit u 8h ????

Sad mi ništa nije jasno ... ;)

Hasta La Victoria Siempre
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice