Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina

A hebate to je isto ko kad gledas film, a neko ti ga po*ere jer je reka šta će se dogodit. Svi smo mi znatizeljni i svi ćemo mi to pročitat jer takvi smo ljudi. Zato mislim da nebi treba stavljat takve stvari.

xf: recod8600
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
thuglife kaže...

Zašto vrijeđanje momci, ionako će oživjeti u jednom od idućih nastavaka, pa opet umrijeti, pa opet ožijeati, pa opet...

Ne vjerujem s obzirom Na koji je nacin umro 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
16 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

A hebate to je isto ko kad gledas film, a neko ti ga po*ere jer je reka šta će se dogodit. Svi smo mi znatizeljni i svi ćemo mi to pročitat jer takvi smo ljudi. Zato mislim da nebi treba stavljat takve stvari.

Ma daj čovječe ne izvodi, čovjek je stavio, upozorio da je spoiler i onda ti je netko kriv jer si pogledao.

@Hari, ma to je bila zezancija.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 19:44 (thuglife).
14 godina
thuglife kaže...

@Hari, ma to je bila zezancija.

Hah, ali postoji mogućnost. Ipak je to COD :D

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.
14 godina
neaktivan

Dolazi mi novi laptop ovih dana (Toshiba P770-120), pa me zanima hoću li moći igrati MW3 ugodno na low postavkama barem? Znam da laptop nije stvoren za gaming, ali nemam drugog izbora.

• Intel Core i7-2670QM (2.2GHz sa 3.1GHz Turbo Boost)
  • 8GB DDR3 RAM (1333MHz)
  • GeForce GT540M 2GB na 1600x900

Mislim da bi me grafička mogla zafrkavat.

Jel ima razlog zašto TD-ate ovaj post? Stvarno ne igram igre često a sva iskustva s igranjem na laptopu su mi grozna

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 22:29 (Beagle).

1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Beagle kaže...

Dolazi mi novi laptop ovih dana (Toshiba P770-120), pa me zanima hoću li moći igrati MW3 ugodno na low postavkama barem? Znam da laptop nije stvoren za gaming, ali nemam drugog izbora.

• 8GB DDR3 RAM (1333MHz)

Glupo pitanje, naravno da ces moci, odlican laptop :D

15 godina
hari85 kaže...

Uber massive SPOILER !

;(( R.I.P Soap 

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{#}

Sta reci, koju posluu porati ??? Kome????
15 godina

Igrat ćeš na max bez problema!

4 0 hvala 1
15 godina
Beagle kaže...

• 8GB DDR3 RAM (1333MHz)

ha, ha , HAAAAA ! -.-"""""""""

14 godina
neaktivan

Ma znam da je super laptop, ali sam čitao da ta grafička baš i nije nešto u igrama. Budem napisao review kad ga dobijem 

0 0 hvala 0
15 godina

Eo kako je soap zavrsio {#} 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Sad kad ovo znam vise nikad necu igrat niti jedan cod activision, infinity i ostale p*******e su mi uništile cijelu fransizu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hahahaha pa ti u to vjerujes? Pa pise ti tol u description this isnt real.
To je mod. Nekom tipu bilo dosadno pa odlucio bit kreativan
16 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Sad kad ovo znam vise nikad necu igrat niti jedan cod activision, infinity i ostale p*******e su mi uništile cijelu fransizu!

Ti si 'vako malo emotivniji, a?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ja bi ti pak preporučio ultimatum games, neki su već danas dobili key, ako se požuriš možda ćeš i ti.

Nije mi bitno da što prije dobijem key. Bitno mi je da ga dobijem. Bio ja lvl 1 dok su ostali lvl 60 u igri nema veze, bitno je iskustvo u fps igrama, a u ovom slučaju fps arkadama :P

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Beagle kaže...

• 8GB DDR3 RAM (1333MHz)

Lol'd

Možeš i battlefield 3 na medium, a i na high, a i na low.

14 godina
neaktivan

Baš i ne, gledao sam negdje benchmark, i bilo je oko 30 fps na min. Inače nisam neki gamer, pa ne znam jel to igrivo, čuo sam da je najbolje 60+ fps

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ja bi ti pak preporučio ultimatum games, neki su već danas dobili key, ako se požuriš možda ćeš i ti.

Ma jeli , jesi siguran u to, jos nisu dobili MW3 keyeve, evo sad sam pricao s adminom tamo, rekli su da ih ocekuju i da ce mo ih svi dobiti sutra 100%!!

14 godina
neaktivan
ja sam uzo na gamesplanet.com danas i dobio key nakon 3-4 sata kad se payment clearo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Beagle kaže...

Baš i ne, gledao sam negdje benchmark, i bilo je oko 30 fps na min. Inače nisam neki gamer, pa ne znam jel to igrivo, čuo sam da je najbolje 60+ fps

treba ti 20 minimalno za lijepi fluidan gameplay ispod toga je neigrivo

Xc
14 godina
neaktivan

oprostite evo taman sam kupio mw3 na gamesplanet i zanima me kako ću ga instalirati tj. skinuti? imam već steam i sve i u uputama mi piše da moram sačekati dok se payment ne raščisti... pa zanima me kad će to biti i dali ću moći upisati key u steam i downloadati ga??? 

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dinko7 kaže...
Hahahaha pa ti u to vjerujes? Pa pise ti tol u description this isnt real.
To je mod. Nekom tipu bilo dosadno pa odlucio bit kreativan

Ono je bila zezancija, ali mislim da je ovo puno  vjerodostojnije, warning massive spoiler

warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler 

warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler

17 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

dali ću moći upisati key u steam i downloadati ga??? 

da

15 godina
neaktivan
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 11:30 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Istina ili? Ma dobro ovakvo se nešta moralo i desiti {#}

14 godina
neaktivan

Odigrao sam prve dvije misije na xboxu 360,neznam koja mi je bolja i dovoljno mi je da kazem da je igra SAVRSENSTVO !!! Nemogu docekati kraj radnog vremena da nastavim uzivati u hit igri godine .

10 2 hvala 1
17 godina
Ghost777 kaže...

Mozda ga ozive kao Sheparda u Mass Effect 2 nekom ubertehnologijom :))

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
thuglife kaže...
Ghost777 kaže...

Ti si 'vako malo emotivniji, a?

ma dijete od 10 god, hoce to tako

16 godina
Cek malo vi neki vec danas imate key za igru? Kad steam daje key? Kolko ste platili igru?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice