A hebate to je isto ko kad gledas film, a neko ti ga po*ere jer je reka šta će se dogodit. Svi smo mi znatizeljni i svi ćemo mi to pročitat jer takvi smo ljudi. Zato mislim da nebi treba stavljat takve stvari.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto vrijeđanje momci, ionako će oživjeti u jednom od idućih nastavaka, pa opet umrijeti, pa opet ožijeati, pa opet...
Ne vjerujem s obzirom Na koji je nacin umro
A hebate to je isto ko kad gledas film, a neko ti ga po*ere jer je reka šta će se dogodit. Svi smo mi znatizeljni i svi ćemo mi to pročitat jer takvi smo ljudi. Zato mislim da nebi treba stavljat takve stvari.
Ma daj čovječe ne izvodi, čovjek je stavio, upozorio da je spoiler i onda ti je netko kriv jer si pogledao.
@Hari, ma to je bila zezancija.
@Hari, ma to je bila zezancija.
Hah, ali postoji mogućnost. Ipak je to COD :D
Dolazi mi novi laptop ovih dana (Toshiba P770-120), pa me zanima hoću li moći igrati MW3 ugodno na low postavkama barem? Znam da laptop nije stvoren za gaming, ali nemam drugog izbora.
- Intel Core i7-2670QM (2.2GHz sa 3.1GHz Turbo Boost)
- 8GB DDR3 RAM (1333MHz)
- GeForce GT540M 2GB na 1600x900
Mislim da bi me grafička mogla zafrkavat.
Jel ima razlog zašto TD-ate ovaj post? Stvarno ne igram igre često a sva iskustva s igranjem na laptopu su mi grozna
Dolazi mi novi laptop ovih dana (Toshiba P770-120), pa me zanima hoću li moći igrati MW3 ugodno na low postavkama barem? Znam da laptop nije stvoren za gaming, ali nemam drugog izbora.
- 8GB DDR3 RAM (1333MHz)
Glupo pitanje, naravno da ces moci, odlican laptop :D
Uber massive SPOILER !
;(( R.I.P Soap
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igrat ćeš na max bez problema!
- 8GB DDR3 RAM (1333MHz)
ha, ha , HAAAAA ! -.-"""""""""
Ma znam da je super laptop, ali sam čitao da ta grafička baš i nije nešto u igrama. Budem napisao review kad ga dobijem
Sad kad ovo znam vise nikad necu igrat niti jedan cod activision, infinity i ostale p*******e su mi uništile cijelu fransizu!
To je mod. Nekom tipu bilo dosadno pa odlucio bit kreativan
Sad kad ovo znam vise nikad necu igrat niti jedan cod activision, infinity i ostale p*******e su mi uništile cijelu fransizu!
Ti si 'vako malo emotivniji, a?
Nije mi bitno da što prije dobijem key. Bitno mi je da ga dobijem. Bio ja lvl 1 dok su ostali lvl 60 u igri nema veze, bitno je iskustvo u fps igrama, a u ovom slučaju fps arkadama :P
- 8GB DDR3 RAM (1333MHz)
Lol'd
Možeš i battlefield 3 na medium, a i na high, a i na low.
Baš i ne, gledao sam negdje benchmark, i bilo je oko 30 fps na min. Inače nisam neki gamer, pa ne znam jel to igrivo, čuo sam da je najbolje 60+ fps
Ma jeli , jesi siguran u to, jos nisu dobili MW3 keyeve, evo sad sam pricao s adminom tamo, rekli su da ih ocekuju i da ce mo ih svi dobiti sutra 100%!!
Baš i ne, gledao sam negdje benchmark, i bilo je oko 30 fps na min. Inače nisam neki gamer, pa ne znam jel to igrivo, čuo sam da je najbolje 60+ fps
treba ti 20 minimalno za lijepi fluidan gameplay ispod toga je neigrivo
oprostite evo taman sam kupio mw3 na gamesplanet i zanima me kako ću ga instalirati tj. skinuti? imam već steam i sve i u uputama mi piše da moram sačekati dok se payment ne raščisti... pa zanima me kad će to biti i dali ću moći upisati key u steam i downloadati ga???
To je mod. Nekom tipu bilo dosadno pa odlucio bit kreativan
Ono je bila zezancija, ali mislim da je ovo puno vjerodostojnije, warning massive spoiler
warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler
warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoiler warning massive spoilerdali ću moći upisati key u steam i downloadati ga???
da
6000 MW3 kopija ukradeno u pljački kamiona koja sapunica
http://www.gamespot.com/news/6344301/6000-copies-of-modern-warfare-3-stolen-in-french-heist-report
http://www.computerandvideogames.com/325179/6000-copies-of-modern-warfare-3-stolen-in-truck-heist/?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS
6000 MW3 kopija ukradeno u pljački kamiona koja sapunica
http://www.computerandvideogames.com/325179/6000-copies-of-modern-warfare-3-stolen-in-truck-heist/?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS
Istina ili? Ma dobro ovakvo se nešta moralo i desiti
Odigrao sam prve dvije misije na xboxu 360,neznam koja mi je bolja i dovoljno mi je da kazem da je igra SAVRSENSTVO !!! Nemogu docekati kraj radnog vremena da nastavim uzivati u hit igri godine .
Mozda ga ozive kao Sheparda u Mass Effect 2 nekom ubertehnologijom :))
Ti si 'vako malo emotivniji, a?
ma dijete od 10 god, hoce to tako