Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Modern Warfare 3
razbijach** kaže...
Tommy_123 kaže...
        UFFFFFFFFFFFF.Ovo je prebolesno,kampanju ću odigrat al lipe za nju neću dati ipak :D

i još ćeš igrat mp badava :D

Skinut ću za PC i odigrat kampanju i nakon jednog dana ću je zaboraviti i nastaviti s bf3 :D :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 19:51 (Tommy_123).
15 godina
Tommy_123 kaže...
razbijach** kaže...
Tommy_123 kaže...
     UFFFFFFFFFFFF.Ovo je prebolesno,kampanju ću odigrat al lipe za nju neću dati ipak :D

Skinut ću za PC i odigrat kampanju i nakon jednog dana ću je zaboraviti i nastaviti s bf3 :D :D

Jesi li ti to upravo citirao svoj post i opet napisao isto, s tim da si naravno spomenuo BF3?

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 19:59 (sako9800).
15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...
Tommy_123 kaže...
razbijach** kaže...
Tommy_123 kaže...

Jesi li ti to upravo citirao svoj post i opet napisao isto, s tim da si naravno spomenuo BF3?

Ne,ne vidi se ali nisam aj napisao " i još ćeš igrat mp badava :D"-razbijach** je to napisao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 20:01 (Tommy_123).
17 godina
Modern Warfare 3

http://www.hcl.hr/vijesti-dedicated-serveri-za-modern-warfare-3-6146-17.html

"predstavnik Activisiona izjavio je kako razvojni tim aktivno radi na rješenjima protiv cheatera te da neće izdati MW3 dok nisu sigurni da svi igrači imaju priliku za pošteno puškaranje po internetu."

Hm znači kažu biti če neki anticheat koji bi trebao banati svakoga cheatera. E to se može samo u snovima dogoditi. Jer igra nakon što izađe dajem 2-3 dana bez varalica.

Onda igru ne moraju nikada ni izdati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 20:21 (Hummer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hummer kaže...

http://www.hcl.hr/vijesti-dedicated-serveri-za-modern-warfare-3-6146-17.html

"predstavnik Activisiona izjavio je kako razvojni tim aktivno radi na rješenjima protiv cheatera te da neće izdati MW3 dok nisu sigurni da svi igrači imaju priliku za pošteno puškaranje po internetu."

Hm znači kažu biti če neki anticheat koji bi trebao banati svakoga cheatera. E to se može samo u snovima dogoditi. Jer igra nakon što izađe dajem 2-3 dana bez varalica.

Onda igru ne moraju nikada ni izdati.

Pa uz taj neki anticheat sistem uvijek će biti admina, pogotovo u početku koji će banavati ljude tako da bi moglo biti dosta manje chitera nego u MW2!

15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Potvrđeno je da neće više biti dolphin divea kao u Black Opsu totalno su ga removali ,te da će doći nešto kao Combat Trening u Black Opsu samo što će biti u MW3 Spec Ops offline mod,to će moći igrati oni koji nemaju pristup internetu,xbox liveu i sl.

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

zna ko kad ce doc kakav video vezano za MW3 MP odnosno trailer?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 17:44 (n'aix).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
n'aix kaže...

nebrini se vec ce netko postati u ovoj temi :D

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
16 godina
neaktivan
n'aix kaže...

2. i 3. je Multiplayer reveal na COD XP eventu u L.A. Pa ce onda doci trailer i mali milijun infromacija o multiplayeru{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Evo postat cu u ovu temu 

Slike govore visse od rjeci:

dzix
Moj PC  
16 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Evo postat cu u ovu temu

Slike govore visse od rjeci:

Slažem se :)

15 godina
Modern Warfare 3

Bro, igra je još u razvoju, a taj trailer star 1 mjesec a vjerovatno su ga pravili 1,5 mjesec nego sto je izasla tak da, vidjet ce mo oce bit metka kad igra izajde!

Stisni HVALA, nije teško...a i TU može :D
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
nul-3 kaže...

Bro, igra je još u razvoju, a taj trailer star 1 mjesec a vjerovatno su ga pravili 1,5 mjesec nego sto je izasla tak da, vidjet ce mo oce bit metka kad igra izajde!

Slažem se :)

14 godina
nul-3 kaže...

Samo se vi tjesite...

14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

slika govori više od 1000 rijeći http://media.enterbf3.com/images/summary.jpg

Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
CODnubBFpro kaže...

slika govori više od 1000 rijeći http://media.enterbf3.com/images/summary.jpg

U sirdu, zakon. :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

CODnubBFpro

"slika govori više od 1000 rijeći http://media.enterbf3.com/images/summary.jpg"

15 godina
Modern Warfare 3

Da baš je dobra usporedba nema što, igra iz 2007 i igra iz 2011. Al opet nema veze, ionako to MW3 neće imati pa je ok ;)

2 1 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3
BE HAPPY xD : )
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

samo se vi tješite 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 0:04 (CODnubBFpro).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Ma tko se tješi ljudi božiji pa to tko je pronašao ima oko sokolovo! Uostalom, koga briga, kada budu radili novi engine za CoD isto će bit vidljiv metak u šanžeru. Svejedno, puška i dalje puca metke, ništa se ne mjenja.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moram priznat, ti si baš duhovit.

BUDU RADILI NOVI ENGINE ZA CoD?

Kao prvo, ovim tempom, to će biti nikada, trenutni CoD engine je CoD4 engine (za CoD4, odnosno malo poboljšanja verzija id Tech enginea, kolko ja znam, znači nisu ga ONI radili), za CoDMW2 je updateani CoD4 engine, a CoDBO se vratio unatrag, na CoD4 engine i zato i je tako zahtjevan (a s lošijom grafikom od CoDMW2).

Jedino se možemo nadati da će West i Zampella pod okriljem EA-a napraviti nešto novo ili uzeti na korištenje neki od trenutnih engineova koji EA-ove igre koriste (Frostbite nažalost neće, jer DICE kaže da ga ne namjeravaju prodavati).

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
15 godina
neaktivan
A jesam ja rekao sutra će raditi novi engine za CoD ili sam rekao KADA BUDU radili novi engine za CoD, a to će biti kad tad, vjeruj...
Nakon što ih EA ošamari par puta i njima će sinuti.
15 godina
neaktivan

To je istina, 'ajd, ali EA će ih prvo morat ošamarit u tome je problem, smeta mi što rade s Acitivisionom jer da se njih pita još bi CoD bio na engineu iz CoD dvice, samo da uštede pare, a prodaja je zagarantirana (ipak je to CoD)...

Po mom mišljenju Activision je tu problem, jer dok mi pričamo o tome kako bi CoD-u dobro došla promjena, novi engine, neki noviteti u gameplayu, Bobby Kotick bira novu jahtu...

14 godina
Modern Warfare 3

sve dok su tu konzole ne pomisljajte na novi enegine... ovi ce se truditi da vise ugode konzolasima, a ne pc gamerima

9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pa evo, izašao je Ressurection za Black Ops za X360, za PS3 će tek 23. 11. a za PC nema naznake o datumu.
Dva plus dva..?
17 godina
Indestructible kaže...

sve dok su tu konzole ne pomisljajte na novi enegine... ovi ce se truditi da vise ugode konzolasima, a ne pc gamerima

tako nekako...nije problem u izradi novog engine. Nego konzole imaju hardware koji je vec lagano na odlasku. Tako da ce tek eventualno sljedecom generacijom jacih hardwarski konzola mozemo ocekivati i neki noviji engine. Preko 90% ukupne prodaje COD-a otpada na konzole. Dakle sve je jasno. Cemu raditi novi engine koji nece moci koristiti konzole!? Raditi novi engine za manje od 10% PC igraca!? O tome se radi. A s druge strane dok sve stima i dok se konzole jos uvijek dobro prodaju a sa njima i pripadajuce igre nema nikakvih novotarija i novih engina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 21:17 (BDS).
15 godina
neaktivan
Ajd kad izađe CoD Elite za PC javite nam da znamo...
16 godina
ja mislim da to nece bit tako skoro
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3
ELITE za PC i konzole ce biti dostupan tek na dan izlaska MW3 , 8.11.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice