- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di ste se prijavili za Betu?
pise da ce doc samo kada??
Ma boli njih briga za pc. Koliko treba losih konzolaskih portova da to shvatite!
Twitter:
GlenSchofield:
Free dedicated servers for #MW3 PC confirmed! We are excited to be bringing this back to Modern Warfare.
ima ali je nećemo kupit na steamu, nego na :
http://base-host.com.hr/call-of-duty/152-call-of-duty-modern-warfare-3-cd-key.html
a igrat ćemo je na steamu
Twitter:
GlenSchofield:
Free dedicated servers for #MW3 PC confirmed! We are excited to be bringing this back to Modern Warfare.
Mislim da ću igrati verziju onda, multiplayer će biti evejlibl unutar mjesec-dva. Ukoliko igra baš briljira kupit ću je da ih suportam, ali sumnjam, moji novci idu DICEu
crap imate na steamu
LOL, 60E. Za poludit cjena.
Twitter:
GlenSchofield:
Mislim da ću igrati verziju onda, multiplayer će biti evejlibl unutar mjesec-dva. Ukoliko igra baš briljira kupit ću je da ih suportam, ali sumnjam, moji novci idu DICEu
ti ljudi neznaju valjda vise kam bi stavljali pare, koji će im k* suport
Twitter:
GlenSchofield:
ti ljudi neznaju valjda vise kam bi stavljali pare, koji će im k* suport
Ako naprave dobru igru zaslužuju novce, ali neće tako da sam uštedio 350+ kn
Bit će sr*nje ko i svake godine, skinut ću preć SP obrisat, i to samo zbog priče, sve će bit isto u igri osim priče.
Po čemu ti misliš da če bit sranje? iskreno meni če baš bit osvježavajuče ko svaki CoD do sad, BF mi je onako "pust" nema akcije ko CoD.
CoD i BF nisu iste igre tako da je glupo uspoređivat, Imam za Ps3 BFBC2 i CoD Bo al nekako mi je bolje igrat CoD, ljepo opuštajuče za**bancija sa frendovima preko mikrofona ma uživancija čista.
Ovo šta govorite da nisu bitni prodajni rezultati CoD-a kao da to ništa ne znači, to uveliko znači da je ljudima zabavnije igrat CoD nego BF i to vi dobro znate samo šta nečete priznat ipak je vama BF svetac.
Vjerovatno če bit BF bolji od CoD-a al CoD ima to nešto šta BF nema.
I pun ku*** mi je gledat komentare poput "CoD če imat 5 sati kampanje" itd...a BF če isto imat oko 5-6 sati kampanje i puno lošiji gameplay, još mi sad samo napišite da je BF uvijek imo bolji SP od CoD-a.
S ovim se nemogu složit.Zašto bi BF imao puno lošiji gameplay?
Lol kakve veze sada BF3 ima sa postom od gjurkia?
clan foruma FichOo prodaje jeftinije nego na base hostu
ponavljam niti 20 stranica o mw3 a bf3 da ne govorim.iznad 100 kn nebi dao za mw3,žao mi je vas dječice koji pitaju dali će biti bolt snipera?wtf?
dedi serveri a?bravo activision i dajte ljudima betu da igraju a ne closed beta za jutjubere i ajd nešto pametno i balansirano da bude od bivšeg IW ili Ravena ili Sledgehammera,dobro tko radi igru uopče?
Po čemu ti misliš da če bit sranje? iskreno meni če baš bit osvježavajuče ko svaki CoD do sad, BF mi je onako "pust" nema akcije ko CoD.
CoD i BF nisu iste igre tako da je glupo uspoređivat, Imam za Ps3 BFBC2 i CoD Bo al nekako mi je bolje igrat CoD, ljepo opuštajuče za**bancija sa frendovima preko mikrofona ma uživancija čista.
Ovo šta govorite da nisu bitni prodajni rezultati CoD-a kao da to ništa ne znači, to uveliko znači da je ljudima zabavnije igrat CoD nego BF i to vi dobro znate samo šta nečete priznat ipak je vama BF svetac.
Vjerovatno če bit BF bolji od CoD-a al CoD ima to nešto šta BF nema.
I pun ku*** mi je gledat komentare poput "CoD če imat 5 sati kampanje" itd...a BF če isto imat oko 5-6 sati kampanje i puno lošiji gameplay, još mi sad samo napišite da je BF uvijek imo bolji SP od CoD-a.
Smješan si dečko, jako smješan, kolko imaš 10 godina? Pa se uzbuđuješ svake godine na istu igru s drugim imenom ili?!
Pa to i kažem, sad nek lijepo stanu i rade jedno 3-4 godine igricu i izdaju npr. Call Of Duty Comeback ili tako nešto:)