Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.382.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina

Upravo sad mi se igra zgadila. Zadnjih tri dana 70% posto igara je prekinuto jer nemože naći novog hosta...katastrofa!!! Pa koji je to kur..?

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam igrao nešto sitno i mogu reći da je u nekim stvarima IW obavio posao preko ku**ca. Ljudi su euforični prema igri, i naravno da su ju svi pokupovalii i šta su dobili na kraju? Dobili su malo grafički poboljšani CoD 4 s par novih pušaka i sa cca 65% uništenim multiplayerom. Sve ovo što tražite možete naći u CoD-u 4 koji se jako dugo neće rušiti s top lista multiplayer igri. Kad bolje pogledate 'formula im je ostala ista, samo su dali dodatak za poboljšanje grafike'. Njima savjetujem da ne izbacuju svakih godinu dana CoD jer će to dovesti ravno do smrti ovog legendarnog serijala. Najbolje čekati 4, 5 godina kao Battlefield. Njima će uspjeh biti zagarantiran.

Slijdeće šta treba IW napraviti (po mom mišljenu):

-izdati expanssion pack za nastavak priče (jer sa jednom cijelom igrom ne bi povratili svu tu nakladu koju će proizvest), bez multiplayera

-čekati 4,5 godina ili bolje dati dugom izdavaču (što će vjerovatno učiniti) jer im je ponestalo inspiracije

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 19:17 (308gtsfan).
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kill Frenzy kaže...

Upravo sad mi se igra zgadila. Zadnjih tri dana 70% posto igara je prekinuto jer nemože naći novog hosta...katastrofa!!! Pa koji je to kur..?

ja znam jednog lika stvarno covjek odlicno igra dobiva nukicu onak ko od sale a ne kampa niti zlouporabljuje gl,noz ili pak akimbo nebalansiranost

i sad tom liku igra se također totalno zgadila rekel je da ju je izbrisal radi iw neta

ima navodno neki dobar net s optickim kablom u svim online igrama mu nist nikada ne lagga ili nekakvi errori

reko je da nebre nac partiju da je lagg neizdrziv jer metak kasni zbog hosta koji je iz pakistana,da nonstop neki error baci ga van itd.

evo ovime zelim reci da ta "manjina" kojima igra ne radi kako treba u mp se sve vise povecava

i covjek reko naravno vidimo se na bc2 koji ce imat DS nema sanse da ikad zaigram vise mw2 dosta je trpio 2 mjeseca iw net

meni osobno igra radi ok ali tu i tamo se pojavi iritantni error koji me izivcira

thumb downeri bas ste mi zakon

PA COVJEK MI JE SAMO REKAO KAKO MU IGRA RADI a ne govorim da tako svima radi ili meni

htio sam samo reci da ljudima nekima vec dopi*djelo

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 19:30 (TopForumaš).
17 godina
protjeran

ne zelim pokupit karton... al samo cu rec da je cod 6 pirat gotov... nema vise fore.. tak da pirati by by

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
308gtsfan kaže...

Ja sam igrao nešto sitno i mogu reći da je u nekim stvarima IW obavio posao preko ku**ca. Ljudi su euforični prema igri, i naravno da su ju svi pokupovalii i šta su dobili na kraju? Dobili su malo grafički poboljšani CoD 4 s par novih pušaka i sa cca 65% uništenim multiplayerom. Sve ovo što tražite možete naći u CoD-u 4 koji se jako dugo neće rušiti s top lista multiplayer igri. Kad bolje pogledate 'formula im je ostala ista, samo su dali dodatak za poboljšanje grafike'. Njima savjetujem da ne izbacuju svakih godinu dana CoD jer će to dovesti ravno do smrti ovog legendarnog serijala. Najbolje čekati 4, 5 godina kao Battlefield. Njima će uspjeh biti zagarantiran.

Slijdeće šta treba IW napraviti (po mom mišljenu):

-izdati expanssion pack za nastavak priče (jer sa jednom cijelom igrom ne bi povratili svu tu nakladu koju će proizvest), bez multiplayera

-čekati 4,5 godina ili bolje dati dugom izdavaču (što će vjerovatno učiniti) jer im je ponestalo inspiracije

Kako stvari stoje i Battelfield če izlaziti svake dvije godine,jer druge godine slijedi več najava za BF3.(čak se več sad priča za BF3,tak da...)

17 godina
moderator
TopForumaš kaže...

ja znam jednog lika stvarno covjek odlicno igra dobiva nukicu onak ko od sale a ne kampa niti zlouporabljuje gl,noz ili pak akimbo nebalansiranost

i sad tom liku igra se također totalno zgadila rekel je da ju je izbrisal radi iw neta

ima navodno neki dobar net s optickim kablom u svim online igrama mu nist nikada ne lagga ili nekakvi errori

reko je da nebre nac partiju da je lagg neizdrziv jer metak kasni zbog hosta koji je iz pakistana,da nonstop neki error baci ga van itd.

evo ovime zelim reci da ta "manjina" kojima igra ne radi kako treba u mp se sve vise povecava

i covjek reko naravno vidimo se na bc2 koji ce imat DS nema sanse da ikad zaigram vise mw2 dosta je trpio 2 mjeseca iw net

meni osobno igra radi ok ali tu i tamo se pojavi iritantni error koji me izivcira

Ak meni ne laga(imam wireless)a ovaj ima optiku onda je taj lik jedan obični lažljivi seronja,a ti

ne trebaš vjerovat svakom liku.

sry za dupli post

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 19:30 (pirat).
16 godina
TopForumaš kaže...

upravo tako.Zanimljivo da nekad par dana bude milina a nekad ne. Igram s ekipicom koju imaju i brži net i drugog operatera a isto nekad bude za pop*izdit.

A za palčeve. Neobazirem se na to jer neki neznaju šta oni znače. A znaže "slažem se" ili" ne slažem se". Kako se netko može složit ili ne složit sa činjenicom da meni igra neradi najbolje neznam.Stvarno neznam..

pirat

Možda ti lažeš!

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 19:46 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
tsimicx kaže...

recit mi gdje mogu kupiti call of duty modern warfare 2 jer u crovortexa piše privremeno nedostupno pa mi plizzz dajte neke linkove od hrvatskih stranica gdje to mogu kupiti

U Profila ti je do 31.1 340kn, onda se vraća na staru cijenu.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

A za palčeve. Neobazirem se na to jer neki neznaju šta oni znače. A znaže "slažem se" ili" ne slažem se". Kako se netko može složit ili ne složit sa činjenicom da meni igra neradi najbolje neznam.Stvarno neznam..

pirat

Možda ti lažeš!

A možda je u šumi?

Pa ak ima optiku sigurno če ga izabrat za hosta,jedino mu može laggati ak ima preslabi komp.

17 godina
Kill Frenzy kaže...

pirat

Možda ti lažeš!

Ne laže vjeruj mi, meni također rijetko laga.

I nemam nikakvih problema.

16 godina

Ako imaš 12 igrača i igra odabere jednog zbog kojeg laga te nakon pola minute odabere drugog (dogodilo se milijardu puta) iz tih 12(koji su počeli partiju) znači da se u početku igra zahebala te odabrala krivog host. žišku :D

Jack Sparrow

ma ok vjerujem ja. ali lagano se njemu može reći da laže isto tako kako je on rekao drugom :D

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 20:00 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

Ako imaš 12 igrača i igra odabere jednog zbog kojeg laga te nakon pola minute odabere drugog (dogodilo se milijardu puta) iz tih 12(koji su počeli partiju) znači da se u početku igra zahebala te odabrala krivog host. žišku :D

Jack Sparrow

ma ok vjerujem ja. ali lagano se njemu može reći da laže isto tako kako je on rekao drugom :D

Ma prije češ meni vjerovat da mi ne lagga neko Topforumašu,ubiti tom njegovom liku da dobije nukicu kad mu se digne i s optičkom vezom mu lagga

sve u šesnaest.Mala je vjerovatnost,al možda(veliko možda)

16 godina

hehe.lako moguće. Ali nisu svi problemi o mreži tj operateru,niti su svi problemi u igri. Svega po malo mislim da ima. Jest da meni sve drugo ide kao podmazano a mw2 zahebava  ali ajd zažmirit ću na jedno oko :d

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ekipa  može pomoć prije sat vremana sam  igrao  i bio sam lvl 61  sad idem igrati i vrati me na početak lvl 1 šta da radim da mi ponovo vrati moji teško zaređeni  lvl 61 HELP Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moram priznat Doxyju, sj*bani su spawn pointovi na HQ žešće.

Kaže da sam ih branio i ako je tomu tako ispričavam se. Jadni su do bola. lol
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Moram priznat Doxyju, sj*bani su spawn pointovi na HQ žešće.

Kaže da sam ih branio i ako je tomu tako ispričavam se. Jadni su do bola. lol

nista novog u cod-u

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
protjeran
CANABIS kaže...

Ekipa  može pomoć prije sat vremana sam  igrao  i bio sam lvl 61  sad idem igrati i vrati me na početak lvl 1 šta da radim da mi ponovo vrati moji teško zaređeni  lvl 61 HELP Plač

kak si vec bio lvl 61 pa zar nisi prije par dana nabavio igru

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
CANABIS

nabavio sam igru prije   20 dana imam  2d-5h igranja da bio sam lvl 61 šta je tu čudno

evo to je jedini ss od prije 10 dana ne muljam

16 godina
neaktivan

zaboravi sam SS evo ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CANABIS kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
CANABIS

nabavio sam igru prije   20 dana imam  2d-5h igranja da bio sam lvl 61 šta je tu čudno

evo to je jedini ss od prije 10 dana ne muljam

aha ok sry

BUCKETHEAD
17 godina
neaktivan

ev jedan solidan score, scrapyard, acr.

zovem se sad lagg!

slikam ovake screenove zato što mi ne radi fraps kad igram već ga uključim kad završim match da slikam.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo jedan novi score na wastelandu, oborio rekord u killstreakovima-35!

evo i slika:

uskoro cu probat ic na nuke, sad sam ga otkljuco.

sry na double postu.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema više trčanja sa care package-om! Cool

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 2:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Nema više trčanja sa care package-om! Cool

Odkud ti to?

16 godina

Igra se update-ala na 175 ...probo trčat i nejde više :D

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Kako ne ja sam sad malo prije trčao i klao nožem a verzija mi bila 175.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sory sory preračuno se...malo sam mulja povuko pa mi se učinilo xD

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jučer nam opet nije baš išlo... :(

Neka blokada valjda, al nikako skupit neki ozbiljni KS, a i nekako je bilo teško pobijediti...

Pripisat ćemo to lošem danu. ;)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

Igra se update-ala na 175 ...

A što su popravili s tim updejtom?

Ili je to samo radi broja 5 da lijepše izgleda.Osmijeh

EDIT:Našao sam što popravlja taj update.

* Fix for latest texture hacks
    * Fix to prevent players from getting inside geo
    * Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players
    * Connection improvements for NAT-PMP routers
    * Fix for "elevator" glitch that allows players to get out of playable area

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 8:51 (pirat).
17 godina
moderator

Prva milijarda je tu :)

Activision has let us know that Modern Warfare 2 has crossed the $1 billion mark in retail sales since it's launch in November '09.

This is an amazing achievement for both Infinity Ward and Activision (okay, 95-5%?)! Even though many have seen it coming, way before Modern Warfare 2 was released on November 10th, 2009.

In its first five days alone, the game sold an estimated $550 million worldwide, outpacing five-day worldwide theatrical box office gross figures for such films as Avatar, Harry Potter and the Half-Blood Prince and The Dark Knight, according to internal Activision estimates and boxofficemojo.com.

"Call of Duty:Modern Warfare 2 has exceeded our expectations and shattered theatrical box office and video game records," said Robert Kotick, CEO of Activision Blizzard. "There are only a handful of entertainment properties that have ever reached the $1 billion mark, which illustrates the power of the Call of Duty franchise and mass appeal of this game."

We would like to congratulate Infinity Ward with making such an amazing game! Thank you guys for making such a great game that has brought so many people from all over the world together.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice