Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.389.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Da, lean fali jako u nekim situacijama.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Akimbo 1886 je nenormalno overpowered.

Slazem se u potpunosti. (vec sam postao o tome) Ne znam kako ko gleda na 10 metara, ali meni se cini da je to vise od 10 metara i u glavnom je ova kombinacija malo previse za closequarters. Sanse za prezivljavanje (zrtve );) su vise nego minimalne, kako god da lik puca s time. Mislim da lagano pocinjem razumjet ekipu koja jako ne voli GL (ovo se ne odnosi na HC kampere).

Jucer na Faveli Domination od 12 igraca samo moja tri frenda i ja nismo imali AKIMBO sacmu i bilo je vise nego LAME. Jednostavno smo se pokupili jer je bila ziva bljuzga. Nekako mi se cini da ce sve te mape s uskim ulicicama postat AKIMBO madness a to mi se JAKO gadi. Ako se ovo nastavi ovim tempom, mislim da cu rec bye bye MW2, jer ce bit totalno neigrivo.

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 18:32 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

offtopic pitanje za naxeema

zasto si promjenio onaj svoj tako zakon avatar koji je bas bio unikatan?

18 godina
neaktivan
Ne znam zasto, ali ta 1887 akimbo ekipa meni je lak plijen. Ne koristim osim bas kad kempam u hodniku.
Uostalom, nerfat ce oni to vrlo skoro i postat ce sranje.

Ovaj avatar je prigodni za odredenu priliku. Uskoro se vraca onaj:)
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan

lean fali jaako puno, a akimbo rulez

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Ne znam zasto, ali ta 1887 akimbo ekipa meni je lak plijen. Ne koristim osim bas kad kempam u hodniku.
Uostalom, nerfat ce oni to vrlo skoro i postat ce sranje.

Ovaj avatar je prigodni za odredenu priliku. Uskoro se vraca onaj:)

kako je prigodan avatar zenske sa 3 sise uz bozicno vrijeme ak na to mislis???

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 18:40 (TopForumaš).
18 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
naxeem kaže...

možda je rođena s tim, možda je to Chernobyl Belji se

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Nije. AKIMBO 1887 je poprilicno jak AKO:
- meta nije udaljenija od 10 metara
- ako je meta sama (solo)
- ako pogodis iz prve i ubijes

Ako ima vise od 1 neprijatelja, sanse za prezivljavanje drasticno ti opadaju.
Ako je meta na udaljenosti vecoj od kratkog dometa pusaka, mrtav si.
Ako promasis, reload je toliko dug da te protivnik moze sakama prebiti, a kamoli upucati.

Je, prejak je. CQB oružje koje je ujedno i odlično ako baš i nisi u blizini, neću reći da je dobro za srednju udaljenost. To bi oružje trebalo biti kao akimbo ranger.

Danas nas je lik ovnao za tim govancetom u CTF-u. Doduše, dobili jesmo i to zbog timske igre, ali tek kad je pirat uzeo GL.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 19:11 (MegaMass 2000).
18 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Slazem se u potpunosti. (vec sam postao o tome) Ne znam kako ko gleda na 10 metara, ali meni se cini da je to vise od 10 metara i u glavnom je ova kombinacija malo previse za closequarters. Sanse za prezivljavanje (zrtve );) su vise nego minimalne, kako god da lik puca s time. Mislim da lagano pocinjem razumjet ekipu koja jako ne voli GL (ovo se ne odnosi na HC kampere).

Jucer na Faveli Domination od 12 igraca samo moja tri frenda i ja nismo imali AKIMBO sacmu i bilo je vise nego LAME. Jednostavno smo se pokupili jer je bila ziva bljuzga. Nekako mi se cini da ce sve te mape s uskim ulicicama postat AKIMBO madness a to mi se JAKO gadi. Ako se ovo nastavi ovim tempom, mislim da cu rec bye bye MW2, jer ce bit totalno neigrivo.

Najjače mi je kad lik ima klasu snajper (ona kamuflaža), a uokolo juri sa akimbom 1886. Domet je jednostavno sulud.

Zapravo, mislim da bi trebali maknuti sve akimbo sačmarice, odnosno onemogućiti akimbo kod sačmi. Ranger akimbo u CQB-u je prejak, četiri metka i svaki metak zasebno ubija. Znači, sa jednim metkom ubijem bilo koga, dok sa submašinkom moram ciljati u glavu ili ispucati pola spremnika da nekoga ubijem.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 19:10 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Najjače mi je kad lik ima klasu snajper (ona kamuflaža), a uokolo juri sa akimbom 1886. Domet je jednostavno sulud.

Hmmm, vidis vidis. Kako izgleda kamuflaza insurgent snajpera na Favela mapi?

Zato sam i reagirao na onih 10 metara, jer sam siguran da su dvojica imala malo PREvelik domet za sacmu. To ni dobro, ak kao snajper imas i malo veci domet sa sacmom, bas bez veze.

Kimi - the King of Spa.
17 godina

Skinuo sam igru probao je super je i odlučio sam kupiti je...pa makar i bila koliko 350-400 kn....Sad samo nemogu docekati da je kupim :D

12 mjesec je blizu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Opet mi došla RUST mapa Smijeh

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Danas igrao malo, laggalo mi užasno većinu vremena...idem sad probat, možda je bolja situacija.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
leo_819 kaže...
TopForumaš kaže...
naxeem kaže...

možda je rođena s tim, možda je to Chernobyl Belji se

hahahhaahhahahaha

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina

Sinoć sam bio upucan s zapanjujuće daljine sa akimbom i zadnjom sačmom. Žao mi je što to nisam snimio. hehe Kada sam vidio killcam krepo sam od smijeha. Malo bi to trebali korigirati. Sve više ljudi kao sumanuti trče mapom i rokaju s tim. Malo balansa nebi škodilo.Meni je ipak najdraža aa12.

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nerfat će ga, dosta ljud whina. Šteta, jer je meni kul :P

Inače, mene su ubili i u čudnijim situacijama. Npr pucnjavom na drugom kraju mape.. imao sam nesreću da me je tip pogodio potpuno nasumce pucajući odmah na spawnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja sam tamo u kući bio . malo prije ventilatora

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 20:32 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nerfat će ga, dosta ljud whina. Šteta, jer je meni kul :P

Inače, mene su ubili i u čudnijim situacijama. Npr pucnjavom na drugom kraju mape.. imao sam nesreću da me je tip pogodio potpuno nasumce pucajući odmah na spawnu.

To se zove wallbang i nevjerujem da je nasumično, jer mi često na cod4 pucamo u neka mjesta di ni nevidimo lika, ali se zna da će tamo prelazit. Naravno da ima lucka, ali kad malo ugeekaš neke finte onda uvijek skineš nekog na tu foru. Samo MW2 više nije takička igra jer ti uvijek doleti neki gl ili rusher s akimbom pa skill ne igra ulogu nego ko će se bolje skempat i imat više sreće.

Potpis
18 godina
neaktivan

CoD nikada i nije bio taktička igra, oprosti. Skilla sada trebaš jednako kao i tada, samo što su malo otvorenije mape, pa je lakše nahebat s boka.

Što se tiče pogotka, da nasumično je, jer je tip bio 1200 metara dalje od mene: ja sam bio na rubu kamena u kamenolomu, a on iza žičane ograde. Stvorio se i opalio posve random rafal vrteći pušku oko see, a mene pogodi headshot i ubije... Njegovo je pitanje u chatu bilo: WTF?!

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Jel zna netko di bi mogao kupit MW2? ali gotovinom?

12 mjesec je blizu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
legend kaže...

u Algoritmu 379kn

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
pirat kaže...

Opet mi došla RUST mapa Smijeh

ja je jos uopce nisam igrao.. kaj to je slucajno ili je ima samo na nekim modovima igre?

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
protjeran
CreaToR kaže...
legend kaže...

u Algoritmu 379kn

Sniženje 320...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
18 godina
neaktivan

Odigrao sam danas nekoliko partija sa Naxom i Piratom prije nego sam morao odustati (cura htjela spavati) i bilo je odlično.

Uglavnom smo ownali, a Pirat eto nije imao svoj dan protiv mene, neka, znam da će mi višestruko vratiti sutra. :)

Početnička sreća valjda ali uglavnom je izgledalo ovako...

Koja je ovo lowara na prvom mjestu... kaos Koja je ovo lowara na prvom mjestu... kaos
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

...nego sam morao odustati (cura htjela spavati) i bilo je odlično.

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina
neaktivan

Uff sto bi vas naslagao u codu 4 Smijeh

1 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

CoD nikada i nije bio taktička igra, oprosti. Skilla sada trebaš jednako kao i tada, samo što su malo otvorenije mape, pa je lakše nahebat s boka.

Što se tiče pogotka, da nasumično je, jer je tip bio 1200 metara dalje od mene: ja sam bio na rubu kamena u kamenolomu, a on iza žičane ograde. Stvorio se i opalio posve random rafal vrteći pušku oko see, a mene pogodi headshot i ubije... Njegovo je pitanje u chatu bilo: WTF?!

LOL ti si totalni njub u codu to tek sad vidim. Da ti vidiš kakvih taktika ima u warowima ti bi pao na guzicu. I to razrađeno do najmanjih detalja. I kad bi te tip par rundi zaredom skinuo sa 1200m ti bi i tada rekao da je nasumično jel?? Ozbiljno ti kažem i to će ti potvrdit bilo koji igrač ovdje koji je igrao cb duže vrijeme s ozbiljnijim klanom.

Potpis
18 godina
neaktivan
Da Nax. Njubaro.

LOL
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
neaktivan

Danny šta nisi ti reko da ideš spavat. Il si se vratio samo zbog mene hihi.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
naxeem kaže...

LOL ti si totalni njub u codu to tek sad vidim. Da ti vidiš kakvih taktika ima u warowima ti bi pao na guzicu. I to razrađeno do najmanjih detalja. I kad bi te tip par rundi zaredom skinuo sa 1200m ti bi i tada rekao da je nasumično jel?? Ozbiljno ti kažem i to će ti potvrdit bilo koji igrač ovdje koji je igrao cb duže vrijeme s ozbiljnijim klanom.

Jedan od najpametnijih postova u ovoj temi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice