Sve je izvjesnije da danas ubadam i za PC. :)
Come to the dark side.
Btw, Danny, i am your father.
Come to the dark side.
Bolje da ne kupiš za PC, jer češ morat protiv mene igrat.
Come to the dark side.
Već sam ja na tamnoj strani, od kad sam xbox kupio... hehe we have cookies. :)
E stari... daj pozdravi mi staru onda. ;)
I da, zakaj se ne javljaš već 19 godina?? Fakat nisi ok. Ono!
Budući da sam mazohist to mi ne predstavlja problem.
Meni osobno ispunjavanje challengea čini gušt...kad skupim 200 HS-ova, osjećam se potpuno, lol.
Bah, samo dvjesto? Ti si mala maca za mene
, takve kao ti jedem za doručak (vidjeti screen).
hm...da
brojku sam puko bezveze, na poslu nemam uvid u MW2 challenge
danas stiže screen od m4a1 challengea
Vao stari, ti ne kužiš zezanciju, a pored toga ti stoji i smiješko.
lol
jbg, ja zaboravio smajlića stavit, ove BUG smajlije ne koristim xD ...
ajde Danny...od srca bi te volio vidjet na PC-u, vjeruj mi, čim instaliraš dodaj me na steamu...steam nick ddoxy, ingame Doxy (maštovito).
ajde Danny...od srca bi te volio vidjet na PC-u, vjeruj mi, čim instaliraš dodaj me na steamu...steam nick ddoxy, ingame Doxy (maštovito).
Zašto? Moralnu zadovoljštinu će ti dati kada se vidiš na višem položaju na ljestvici od mene? :)
Nije bed, vidjeti ćeš to a i mene onlajn.
Zašto? Moralnu zadovoljštinu će ti dati kada se vidiš na višem položaju na ljestvici od mene? :)
Nije bed, vidjeti ćeš to a i mene onlajn.
Ne treba meni moralna zadovoljština, samo želim ispuniti dio obećanja.
Pirat, koji ti je nick na Steamu, znam da smo igrali skupa, al ne sjećam se da sam te vidio gore.
Samo daj, da te malo ownamo nožem. xD
Oprosti, ali ja ovdje nožem operiram. Izvoli si nabavi nešto drugo. Npr. AKIMBO 1887 :P
I ja bih, i ja bih.... plx plx :)
I ja bih, i ja bih.... plx plx :)
Znači danas ništa od mw2,ili si več nabavio novi usb wifi?Ja isto imam neki air live 1600(valjda nebu krepal)
Ma jutros već kupio novi. Ovaj mrtav stari DLINK. Sad je ASUS. - Večeras možda opet, ali nisam ziher. Možda danas bude prvi dan bez makar malo MW2. :( Puno posla imam.
Samo daj, da te malo ownamo nožem. xD
Oprosti, ali ja ovdje nožem operiram. Izvoli si nabavi nešto drugo. Npr. AKIMBO 1887 :P
Ima mene dosta za sve, samo napomena...
Zguza molim. 
Koja konfiguracija (oruzja, perkovi itd)?
Ja sam isao klati okolo sa Marathon, Lightweight i Commando (sve u PRO verziji) i pokazalo se kao jako dobro.
Ako imas koji savjet slobodno nabaci:)
Posebno me zanima sta od oruzja furati jer mi to bas nije nekako "sjelo". Mislim koje oruzje kada je lik ipak predaleko za noz, pa se mora zapucati.
Nemam jos noobkimbo kombinaciju, pa to preskociti
Ja koristim marathon, lightweight i commando ili ninja (tih sam). Koristim nož za bacanje kad je predaleko i obični nož. Koristim UMP45.
Imaj na umu da ti K/D neće biti prekrasan s nožem i da trebaš jako brzo razmišljati i reagirati, a pritom izbjegavati otvorene prostore i udaljenosti veće od 5 metara, inače si as good as dead.
Da, netko je vec bio postavio taj video. Dosta zgodno za pogledati. Ne znam hoce biti jos kakvih radova od te ekipe.
Btw, ako nekoga zanima, pjesma iz ovog videa iznad je Super Fun - Ronald Jenkees.
pričate o nožu? Ja u CoD4 plastični kirurg...
vidjet cemo kako kirurg baca noževe 
kasniš
Sorry za repost. Nadam se da će poslužiti nekom ko nije vidio.
Teško je pratiti u ovoj temi šta se događa; 2-3h i već 20 postova, a kad je ne gledaš 2-3 dana znate kako je, hehe.
offtopic: kako preimenovat link
prošli mjesec sam igro mw2 od drugog dana izlaska do pocetka prosinca
i onda igro samo sabotera te kad sam ga prešo onda sam lupao po dirtu2 negdje na polovici dirt2 sam opet se vratio na mw2 al sam igral ga kojih 20min dan
i tako pređem ja i dirt2 100% i onda sam se zamislio
dal mi se da mw2 jos igrat ili dal ga ostavim za praznike
i odlucio sam isprobati hit kojeg nisam stigo tj. batman AA i mogu reci da otkad sam ga poceo igrat niti prstom nisam mrdnuo blizu coda
stvarno sam se ga tolko zasitio tih mjesec dana da nisam ni siguran dal cu ga uopce vise igrat ove godine vise od 20min
al da dodam jednu stvar niti jednom nisam pozalio sto sam ga kupio
vidjet cemo kako kirurg baca noževe 
hahahah
https://www.youtube.com/user/CowboyBebop2012#p/u/2/roaKAN2IRcM
novi killstreak koji ce biti u dlc-u 

to je neko zatopljenje nemam ni ja pojma

to je neko zatopljenje nemam ni ja pojma
krivo si shvatio
ZOMG!
svaka cast
na kojem ces vise igrat?? ja uskoro kupujem jee
Akimbo 1886 je nenormalno overpowered.
Može par prvih dojmova i mišljenja o PC verziji?
Može. hehe
Ovako, prvo što upadne u oko je vidljivo bolja grafika, što i nije neobično. Nije to sad neka drastična razlika ali je svakako ima.
Što se tiče spajanja na server, djeluje mi da na PC moram čekati nešto duže. OK možda je to bilo samo ovaj puta i isto nije neki strašni problem ali djeluje kao da je nešto malo duže.
Sama igrivost je jednaka. Iskren da vam budem nešto mi je zabavnije na xboxu ali mi je zato nešto lakše koristiti miš za pokrete jer je sve nešto brže. Pravo da kažem doduše, prvu partiju sam se morao malo priviknuti nazad na miš budući da sam bio u okruženju u kojemu sam u zadnje vrijeme igrao sa kontrolerom.
Moram reći jednu stvar, zapravo priznati onima koji su se žalili na izostanak leana da stvarno fali. Na xboxu to niti ne primjećujem niti ikada pomislim na lean, ali sada na tipkovnici jednostavno pritisnem q ili e da se nagnem, kad ono... nema. :)
Nije bilo loše. Odigrao sam za sada samo 3 partije, prva je bila privikavanje a druga nešto bolja. Već u drugoj mi se evo počeo vraćati filing za miš i očekujem da će sada ići samo na bolje.
Zaključno, kako sada stvari stoje. Mislim da ću xbox verziju igrati vjerojatno nešto više, kad god ne bude mojih prijatelja online. Čim se netko pojavi odmah ću skočiti na pc, samo zbog toga da igram s njima.
Eto, ovo su moja prva viđenja nakon priznajem samo 3 partije. Vidjeti ćemo kako će ići dalje.