eo, ja sam razočaran. grafika jest ok, ali radnja je najblaže rečeno "sumnjiva". skoro pa trećina zbivanja odvija se bez igračeva utjecaja (poput filma), a sve skupa je očajno prekratko. taman se zagrijem, a ono gotovo. prvi je "nastavak" bio sadržajniji i bolji. istina, ima tu "special ops" treninga i mrežna igra ali nije to - to. preskupo (350) s obzirom na dobiveno (usporedivo, primjerice, s Orange Box - 119). žalibože love.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je isto kako sam napisao SP bio dosadnjikav, ali naglasak ove igre i tako je na MP-u.
Ja se danas spawnam guzicom na metku svaki put :(
Otprilike isto.
Nakon 2 dana pauze otišao sam odigrati rundu. Na kraju sam odigrao 3 i samo sam na jednoj imao pozitivan K/D. LOL
Jednostavno nije bio moj dan. :(
Zna me ići jako dobro, a znam baš sucksati. Nekako mi Sabotage najbolje paše jer manje ovisiš o timu, a kako igram pub, na tim se ne mogu osloniti, jer neki idioti, kakvih zna biti, ne znaju pokrivati ni sami sebe čak, a kamoli nekoga drugoga. Na HQ me strašno iritiraju spawnovi s guzice, kao da te namjerno spawnaju ispred neprijatelja i onda dobijem metak u leđa... kad razmislim, ne sjećam se kad me je na HQ netko ubio frontalno ili s boka...
hehe
spawnanje na guzici...
lol
jučer HQ PRO Ricochet na mapi RUST ...
mini mapa..ajme, spawnas se mrtav...
presmiješno...jedva KDR 1:1 bio
Zna me ići jako dobro, a znam baš sucksati. Nekako mi Sabotage najbolje paše jer manje ovisiš o timu, a kako igram pub, na tim se ne mogu osloniti, jer neki idioti, kakvih zna biti, ne znaju pokrivati ni sami sebe čak, a kamoli nekoga drugoga. Na HQ me strašno iritiraju spawnovi s guzice, kao da te namjerno spawnaju ispred neprijatelja i onda dobijem metak u leđa... kad razmislim, ne sjećam se kad me je na HQ netko ubio frontalno ili s boka...
To ti je jer si LOWARA.
Da si PRO ne bi ti se to dešavalo.
Mene jedna stvar kod HQ iritira, kada jedan tim osigura HQ i obrani ga, UVIJEK je novi HQ u blizini te ekipe, a puno dalje od one koja napada. Tako da su šanse za ekipu koja je imala prošli HQ puno veće. Bilo bi bolje da je na neki način randomizirano, pa da se pojavljuje po svuda bez nekog reda.
Uf, taj Rust je banana, fakat se spawnaš mrtav. Ak imaš sreće kad prvi put zapucaš imaš 2 smrti. Ako imaš sreće! lol Ko Shipment na COD4.
HQ kad se pojavi treba puna minuta da se aktivira za osvajanje, tak da je svejedno ko je bliži njemu dok se "stvori"...jer do njegovog osvajanja prođe puna minuta u kojoj se respawn pozicije 3 puta izmijene jer svi u međuvremenu ginu ko stoka, tak da je to kak IW voli reći "izbalansirano".
hehe
spawnanje na guzici...
lol
HQ kad se pojavi treba puna minuta da se aktivira za osvajanje, tak da je svejedno ko je bliži njemu dok se "stvori"...jer do njegovog osvajanja prođe puna minuta u kojoj se respawn pozicije 3 puta izmijene jer svi u međuvremenu ginu ko stoka, tak da je to kak IW voli reći "izbalansirano".
HC HQ Ric. je meni neigriv zbog spawn pointa. Moraju to fixati, jer sam jučer igrao navečer i jednostavno se ne snalazim u tom neredu. Manji je nered bio na Quakeu 3 FFA, nego ovdje na HQ modu. Glupo.
Da bi igrao na mapi RUST moraš biti PRO kao ja,a ne low kao što si ti

WOOT!
Da bi igrao na mapi RUST moraš biti PRO kao ja,a ne low kao što si ti

hehe
bravo ti xD
ma jbg...nikako nisam mogel do 7 killstreak (7,9,11 kod mene) ... da jesam onda bi bilo svega, a ovak loša sreća, spawnam se s bombom pod nogama, i u sljedećoj stotinki mrtav...
Rust je dobar DO 4 igrača i za 3rd person igru...sve ostalo je pljuga.
Meni je rust baš dobar, uvjek imam barem 20 ljudi više poklano nego sam ja krepal. Uvjek imam negdje 70k-50d.
Uzmeš p90, i glock18 u akimbu, maraton, lightweight,stedy aim i da vidiš kako padaju ko zrele kruškice.
Ja imam verziju 1.0.166 ali i skinuo sam 1.0.172 medutim to neradi jel mi mozete dat neki link di da skinem crack ili crack + patch da mi prorade multi player ili me barem uputite na neku stranicu
Ja imam verziju 1.0.166 ali i skinuo sam 1.0.172 medutim to neradi jel mi mozete dat neki link di da skinem crack ili crack + patch da mi prorade multi player ili me barem uputite na neku stranicu
Jedino sam originalom mozes igrat mp
Pa u Modern Warfare-u je isto nekad znalo biti do 10 sekundi zavisi od servera. Ugl MW2 je definitivno najbolja igra koji sam ikad igrao. Grafika, priča, mogućnosti ma sve je savršeno. Šteta što se češće ne izdaju ovakve igre a ne "polu proizvodi" kojima se samo mjenja godina u nazivu, a u biti je c/p iz prethodne igre
jedino da tamo kupim cod
Vidiš da znaš odgovor. Zašto nas pitaš?
Ovdje nema linkova na piratske stranice s ilagalnim softverom. Tako da ništa od toga!
Imam jedno pitanje.....jel bi mi igrica radila na laptopu: procesor intel core 2 duo 2.00 ghz, 3gb rama, graficka 512 mb?
radit će...ja iman 2gb ram, 256 gddr2 grafičku i 2x86 GHz proc pa mi radi...samo problem šta je samo 50 fps...ali ništa nezapinje
Koji je to proc koji radi na 86 ghz da si ga i ja kupim
Ja sam u petak otkljucao ACR i odmah mi igra postala 20% bolja :)
Meni takoder kad sam otkljuco desert eagle i kalasa
imali koga ovdje za spec ops?
Imam jedno pitanje.....jel bi mi igrica radila na laptopu: procesor intel core 2 duo 2.00 ghz, 3gb rama, graficka 512 mb?
radit će...ja iman 2gb ram, 256 gddr2 grafičku i 2x86 GHz proc pa mi radi...samo problem šta je samo 50 fps...ali ništa nezapinje
Koji je to proc koji radi na 86 ghz da si ga i ja kupim
Ma radit će. Ne baš sve na High ali će radit. Da ovo je neki super prco 2x86GHz...
Počeo sam igrat 3. akt ono o podmornici, čekao sam da se loaduje prva misija, dođe skoro do kraja i restartuje mi comp.
Probao sam par puta al isto. Kad se comp restartuje izbaci windows recover error.
Do sad sve radilo normalno, igra je super i htio bi ju dovrsit.
comp. proc.3.2, 1gb ram, i GF 9400gt
Ima li itko kakvu ideju??
Ljudi el mogu ja igrati cod 6 ako imam tipkovnicu i mis zvuvnike te graficku i procesor i ekran naravno:ja sam pocetnika pa se nerazumijem u tu spravu koju nazivamo kumpjutor
koje govno od MP-a
u sat vremena igrao 10 minuta s ogromnim laggom
NEMOGUĆE je započet partiju, kamoli kaj drugo
server connection lost, could not migrate host...
onda usred partije koja nakon 10 mukotrpnih minuta čekanja u lobbyu, da DESET MINUTA krene super, koljem ko lud...da bi odjednom SERVER CONNECTION LOST...
nabijem onoga ko je dao ideju za IWnet! i svakog kom se to sviđa!
Ljudi el mogu ja igrati cod 6 ako imam tipkovnicu i mis zvuvnike te graficku i procesor i ekran naravno:ja sam pocetnika pa se nerazumijem u tu spravu koju nazivamo kumpjutor
WTF?? pa mos ga igrat sa tipkovnicom i misom,zvucnici nisu potrebni,trebas imat kakav takav komp da bi radilo 
ma pusti ga vidis da spama, brzo ce on letit ko jazz iz princ iz bal air-a 
ne ja ti kaem da sigurno mogu jer imam tipkovnicu keytronic te mis genius i ekran syncmaster 755df