Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.392.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
CoD: MW 2

eo, ja sam razočaran. grafika jest ok, ali radnja je najblaže rečeno "sumnjiva". skoro pa trećina zbivanja odvija se bez igračeva utjecaja (poput filma), a sve skupa je očajno prekratko. taman se zagrijem, a ono gotovo. prvi je "nastavak" bio sadržajniji i bolji. istina, ima tu "special ops" treninga i mrežna igra ali nije to - to. preskupo (350) s obzirom na dobiveno (usporedivo, primjerice, s Orange Box - 119). žalibože love.

Moj PC  
6 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: CoD: MW 2

Meni je isto kako sam napisao SP bio dosadnjikav, ali naglasak ove igre i tako je na MP-u.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Ja se danas spawnam guzicom na metku svaki put :(

Otprilike isto.

Nakon 2 dana pauze otišao sam odigrati rundu. Na kraju sam odigrao 3 i samo sam na jednoj imao pozitivan K/D. LOL

Jednostavno nije bio moj dan. :(

Zna me ići jako dobro, a znam baš sucksati. Nekako mi Sabotage najbolje paše jer manje ovisiš o timu, a kako igram pub, na tim se ne mogu osloniti, jer neki idioti, kakvih zna biti, ne znaju pokrivati ni sami sebe čak, a kamoli nekoga drugoga. Na HQ me strašno iritiraju spawnovi s guzice, kao da te namjerno spawnaju ispred neprijatelja i onda dobijem metak u leđa... kad razmislim, ne sjećam se kad me je na HQ netko ubio frontalno ili s boka...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran

hehe

spawnanje na guzici...

lol

jučer HQ PRO Ricochet na mapi RUST ...

mini mapa..ajme, spawnas se mrtav...

presmiješno...jedva KDR 1:1 bio

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zna me ići jako dobro, a znam baš sucksati. Nekako mi Sabotage najbolje paše jer manje ovisiš o timu, a kako igram pub, na tim se ne mogu osloniti, jer neki idioti, kakvih zna biti, ne znaju pokrivati ni sami sebe čak, a kamoli nekoga drugoga. Na HQ me strašno iritiraju spawnovi s guzice, kao da te namjerno spawnaju ispred neprijatelja i onda dobijem metak u leđa... kad razmislim, ne sjećam se kad me je na HQ netko ubio frontalno ili s boka...

To ti je jer si LOWARA.

Da si PRO ne bi ti se to dešavalo.

Mene jedna stvar kod HQ iritira, kada jedan tim osigura HQ i obrani ga, UVIJEK je novi HQ u blizini te ekipe, a puno dalje od one koja napada. Tako da su šanse za ekipu koja je imala prošli HQ puno veće. Bilo bi bolje da je na neki način randomizirano, pa da se pojavljuje po svuda bez nekog reda.

Uf, taj Rust je banana, fakat se spawnaš mrtav. Ak imaš sreće kad prvi put zapucaš imaš 2 smrti. Ako imaš sreće! lol Ko Shipment na COD4.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 10:18 (Danny_HR).
17 godina
protjeran

HQ kad se pojavi treba puna minuta da se aktivira za osvajanje, tak da je svejedno ko je bliži njemu dok se "stvori"...jer do njegovog osvajanja prođe puna minuta u kojoj se respawn pozicije 3 puta izmijene jer svi u međuvremenu ginu ko stoka, tak da je to kak IW voli reći "izbalansirano".

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

hehe

spawnanje na guzici...

lol

doxy kaže...

HQ kad se pojavi treba puna minuta da se aktivira za osvajanje, tak da je svejedno ko je bliži njemu dok se "stvori"...jer do njegovog osvajanja prođe puna minuta u kojoj se respawn pozicije 3 puta izmijene jer svi u međuvremenu ginu ko stoka, tak da je to kak IW voli reći "izbalansirano".

HC HQ Ric. je meni neigriv zbog spawn pointa. Moraju to fixati, jer sam jučer igrao navečer i jednostavno se ne snalazim u tom neredu. Manji je nered bio na Quakeu 3 FFA, nego ovdje na HQ modu. Glupo.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
moderator
doxy kaže...

Da bi igrao na mapi RUST moraš biti PRO kao ja,a ne low kao što si tiSmijehNamigiva

18 godina
neaktivan
pirat kaže...

Da bi igrao na mapi RUST moraš biti PRO kao ja,a ne low kao što si tiSmijehNamigiva

WOOT!

17 godina
protjeran
pirat kaže...
doxy kaže...

hehe

bravo ti xD

ma jbg...nikako nisam mogel do 7 killstreak (7,9,11 kod mene) ... da jesam onda bi bilo svega, a ovak loša sreća, spawnam se s bombom pod nogama, i u sljedećoj stotinki mrtav...

Rust je dobar DO 4 igrača i za 3rd person igru...sve ostalo je pljuga.

17 godina

Meni je rust baš dobar, uvjek imam barem 20 ljudi više poklano nego sam ja krepal. Uvjek imam negdje 70k-50d.

Uzmeš p90, i glock18 u akimbu, maraton, lightweight,stedy aim i da vidiš kako padaju ko zrele kruškice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Moj PC  
8 0 hvala 2
18 godina
neaktivan

Još malo smijeha sa stranica cheatera:

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam verziju 1.0.166 ali i skinuo sam 1.0.172 medutim to neradi jel mi mozete dat neki link di da skinem crack ili crack + patch da mi prorade multi player ili me barem uputite na neku stranicu

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marac112 kaže...

Ja imam verziju 1.0.166 ali i skinuo sam 1.0.172 medutim to neradi jel mi mozete dat neki link di da skinem crack ili crack + patch da mi prorade multi player ili me barem uputite na neku stranicu

Jedino sam originalom mozes igrat mpSmijeh

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
18 godina
neaktivan
Marac112 kaže...

www.algoritam.hr

18 godina
neaktivan

Pa u Modern Warfare-u je isto nekad znalo biti do 10 sekundi zavisi od servera. Ugl MW2 je definitivno najbolja igra koji sam ikad igrao. Grafika, priča, mogućnosti ma sve je savršeno. Šteta što se češće ne izdaju ovakve igre a ne "polu proizvodi" kojima se samo mjenja godina u nazivu, a u biti je c/p iz prethodne igre

18 godina
neaktivan
Marac112 kaže...

jedino da tamo kupim cod

Vidiš da znaš odgovor. Zašto nas pitaš?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Marac112 kaže...

Ovdje nema linkova na piratske stranice s ilagalnim softverom. Tako da ništa od toga!

16 godina
dr. zlo kaže...
gamer777 kaže...

Imam jedno pitanje.....jel bi mi igrica radila na laptopu: procesor intel core 2 duo 2.00 ghz, 3gb rama, graficka 512 mb?

radit će...ja iman 2gb ram, 256 gddr2 grafičku i 2x86 GHz proc pa mi radi...samo problem šta je samo 50 fps...ali ništa nezapinje

Koji je to proc koji radi na 86 ghz da si ga i ja kupimBelji se

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
17 godina

Ja sam u petak otkljucao ACR i odmah mi igra postala 20% bolja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Meni takoder kad sam otkljuco desert eagle i kalasaCool

http://schizomanic.wordpress.com/ Fallout is religion
17 godina
neaktivan

imali koga ovdje za spec ops?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
dr. zlo kaže...
gamer777 kaže...

Imam jedno pitanje.....jel bi mi igrica radila na laptopu: procesor intel core 2 duo 2.00 ghz, 3gb rama, graficka 512 mb?

radit će...ja iman 2gb ram, 256 gddr2 grafičku i 2x86 GHz proc pa mi radi...samo problem šta je samo 50 fps...ali ništa nezapinje

Koji je to proc koji radi na 86 ghz da si ga i ja kupimBelji se

Ma radit će. Ne baš sve na High ali će radit. Da ovo je neki super prco 2x86GHz...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 18:50 (ParaNO1d).
16 godina
neaktivan

Počeo sam igrat 3. akt ono o podmornici, čekao sam da se loaduje prva misija, dođe skoro do kraja i restartuje mi comp.

Probao sam par puta al isto. Kad se comp restartuje izbaci windows recover error.

Do sad sve radilo normalno, igra je super i htio bi ju dovrsit.

comp. proc.3.2, 1gb ram, i GF 9400gt

Ima li itko kakvu ideju??

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 20:12 (baza).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ljudi el mogu ja igrati cod 6 ako imam tipkovnicu i mis zvuvnike te graficku i procesor i ekran naravno:ja sam pocetnika pa se nerazumijem u tu spravu koju nazivamo kumpjutor

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

koje govno od MP-a

u sat vremena igrao 10 minuta s ogromnim laggom

NEMOGUĆE je započet partiju, kamoli kaj drugo

server connection lost, could not migrate host...

onda usred partije koja nakon 10 mukotrpnih minuta čekanja u lobbyu, da DESET MINUTA krene super, koljem ko lud...da bi odjednom SERVER CONNECTION LOST...

nabijem onoga ko je dao ideju za IWnet! i svakog kom se to sviđa!

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
detee kaže...

Ljudi el mogu ja igrati cod 6 ako imam tipkovnicu i mis zvuvnike te graficku i procesor i ekran naravno:ja sam pocetnika pa se nerazumijem u tu spravu koju nazivamo kumpjutor

WTF?? pa mos ga igrat sa tipkovnicom i misom,zvucnici nisu potrebni,trebas imat kakav takav komp da bi radilo Šutim

Moja graficka je 100% pamuk!!
18 godina
neaktivan
detee kaže...

ma pusti ga vidis da spama, brzo ce on letit ko jazz iz princ iz bal air-a Cool

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
protjeran

ne ja ti kaem da sigurno mogu jer imam tipkovnicu keytronic te mis genius i ekran syncmaster 755df

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice