Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.368.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
crash11 kaže...
the mir kaže...
Perkan777 kaže...

Till I colapse-Eminem & 50 cent

BTW sta je bilo s onim kao da ce 50 cent glumit ili tako nesto?

To se i ja pitam.

on je samo glas posudio koliko znam i pjesma se zove Till I colapse ali Eminem ft. Nate dogg ne 50, ta pjesma je još s albuma "The Eminem Show" 2002 god.

My bad mislo sam da je 50.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
crash11 kaže...
the mir kaže...
Perkan777 kaže...

To se i ja pitam.

on je samo glas posudio koliko znam i pjesma se zove Till I colapse ali Eminem ft. Nate dogg ne 50, ta pjesma je još s albuma "The Eminem Show" 2002 god.

Bez brige dobili su oni svi para ko dreka za to.

16 godina

pa nije valjda da je to original igra

16 godina
neaktivan

Molim pomoć oko onog Blue Screen of Death.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wanted kaže...

Evo sad mi frend posla update za mw2, i ubaci ga i radi sve, nadje server za otprilike nekih 1 minutu, igrao sam oko 5 min bez problema, onda sam izaso, u poslu sam, pa probam kasnije igrat duze, ako ne bude kikalo i pravilo probleme, postavit cu na web da skinete update da igramo:D

Ajd uploadiraj već jednom vidio sam da si maloprije bio na forumu, a nisi stavio link.

16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Molim pomoć oko onog Blue Screen of Death.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx

ich liebe cod...
16 godina
crash11 kaže...
Perkan777 kaže...
crash11 kaže...
the mir kaže...
Perkan777 kaže...

To se i ja pitam.

Bez brige dobili su oni svi para ko dreka za to.

ja san u gameplay čita da će posudit glas u multiplayeru

18 godina
neaktivan

Nakon jako puno partija, moram reci da je igra jako, jako dobra u MP. Evolucija MW1 unatoc izbacenim dedicatedima, jako je dobra.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 18:57 (naxeem).
Moj PC  
6 3 hvala 0
18 godina

Imate vi ostali osjećaj da nekako više naginje ka CS-u nego strijim COD-ovima u multiplayeru?

Kod multija mi se ne sviđa jedino to što su neke mape malo pre šarene i što ima puno ukrasa na hud-u koji su po meni bez veze.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vido kaže...

Kod multija mi se ne sviđa jedino to što su neke mape malo pre šarene i što ima puno ukrasa na hud-u koji su po meni bez veze.

Uvijek postoji HC mod :) Ja na CoD4 i igram samo HC. Doduse, ne zbog toga sto se sve makne, mada mi je i to dobro, nego zato sto puno prije ubijes neprijatelja.

Ali u svakom slucaju, probaj igrat HC, tu ti se sve makne s ekrana, e sad jedino ne znam za onaj title i emblem, posto je to novo dodano, ne znam da li je i to maknuto iz HC-a.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
moderator
Prison Breaker kaže...
Vido kaže...

Uvijek postoji HC mod :) Ja na CoD4 i igram samo HC. Doduse, ne zbog toga sto se sve makne, mada mi je i to dobro, nego zato sto puno prije ubijes neprijatelja.

Ali u svakom slucaju, probaj igrat HC, tu ti se sve makne s ekrana, e sad jedino ne znam za onaj title i emblem, posto je to novo dodano, ne znam da li je i to maknuto iz HC-a.

Ja samo HC igram,nadam se da če bit više modova HC osim s&d i tdm.Barem su tako rekli da če dat kasnije još HC modova.

A ovi emblemi nisu maknuti sa HC,to i tako ne smeta kad nekog kokneš na par sekundi se pojavi da vidiš koga si koknul to nije neki problem.

16 godina
neaktivan

pa kaj vam ti callsigni smetaju

baš su zgodan dodatak te pokazuju koji si challenge izvrsio

znam da bi rađe lean nego to al sta je tu je

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam problem :(

Kada pokrenem igru sa novom v1.0.168, zablokira mi iste stotinke. Ne mogu kretati miš, a zvuk se čuje.

Molim pomoć

0 0 hvala 0
17 godina

E ljudi nemojte me bannat a jel izaso kakav cr*ck za novi patch skino sam ga jučer i igram 2 minute i kick moze kakav odgovorSmijeh

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo mogu se i ja sada pohvaliti da sam preseao cod.

Za igru imam samo rijeci hvale i mene nisu razočarali ni u jednom segmentu.

Najbolji dio igre mi je bila ona snajperska misija i kraj.

Igra je stvarno superi od mene stiže debela preporuka.

Uživajte

16 godina
neaktivan

alo ljudi ovako imam pitanje, imam piratsku verziju CoDa kao i moji frendovi, i ne znamo kako igrati zajedno na private match, naime jedan od nas napravi match i pozove ostale i sad tu nastaje problem..ta osoba nam pošalje invite a mi ne znamo kako mu se pridružiti.. s desne strane imena frenda koji nas pozove u steamu nema opcije join.. kako da se osobi pridružimu kad nas pozove?? možda je ovo glupo pitanje ali stvarno smo u bulazni i neznamo  Mršti se

18 godina
neaktivan
Figo kaže...

alo ljudi ovako imam pitanje, imam piratsku verziju CoDa kao i moji frendovi, i ne znamo kako igrati zajedno na private match, naime jedan od nas napravi match i pozove ostale i sad tu nastaje problem..ta osoba nam pošalje invite a mi ne znamo kako mu se pridružiti.. s desne strane imena frenda koji nas pozove u steamu nema opcije join.. kako da se osobi pridružimu kad nas pozove?? možda je ovo glupo pitanje ali stvarno smo u bulazni i neznamo  Mršti se

Inače, kad se tako invite-a na Steamu, dođe ti pozivnica u obliku chata(kao da ti taj lik piše poruku):"...has invited you to a game..." i onda možeš kliknut da se joinaš. Možda ne radi zato što je piratska. 

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 22:40 (calypso).
16 godina
neaktivan
calypso kaže...
Figo kaže...

Inače, kad se tako invite-a na Steamu, dođe ti pozivnica u obliku chata(kao da ti taj lik piše poruku):"...has invited you to a game..." i onda možeš kliknut da se joinaš. Možda ne radi zato što je piratska.

na što kliknem? na onu zelenu poruku gdje piše has invited you?

16 godina
neaktivan

Prvo: CALL OF DUTY serijal je FPS ZAKON! Meni najdraži CoD2.

Ali došlo novo doba(pixel shader 3.0Mršti se).

Može li itko meni diletantu pomoć?

Imam grafu sa pixel shader 2.0 i monitor 1024x768. (dovoljno RAM-a btw.)

Čuo sam za neki programčić Swiftshader, pa ako netko zna nešto, jel' se može zaigrat' na low postavkama i rezoluciji...

Unaprijed Hvala. BUG 4EVER

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Žohar kaže...

Prvo: CALL OF DUTY serijal je FPS ZAKON! Meni najdraži CoD2.

Ali došlo novo doba(pixel shader 3.0Mršti se).

Može li itko meni diletantu pomoć?

Imam grafu sa pixel shader 2.0 i monitor 1024x768. (dovoljno RAM-a btw.)

Čuo sam za neki programčić Swiftshader, pa ako netko zna nešto, jel' se može zaigrat' na low postavkama i rezoluciji...

Unaprijed Hvala. BUG 4EVER

De ti kupi novu kantu, sramota takvu igru igrat na takvoj kanti, izgledat ce ti gore od cod2 na low postavkama.

17 godina
neaktivan

Nadam se da će se u skorijoj budućnosti IW još jednom baciti u 2. svj. rat pa nastati CoD8:The battle of Neretva ili CoD:The partisans expansion pack

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 11:47 (308gtsfan).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran

e to to treba obraditi...

umjesto 50 centa kak ose dere, bolje bi bilo čuti starog Batu

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

e to to treba obraditi...

umjesto 50 centa kak ose dere, bolje bi bilo čuti starog Batu

S Batom bi i na veteran bio mačiji kašalj

16 godina
neaktivan

MOlim pomoć!

instalirao sam cod:mw2 i igra radi savršeno. ali ne mogu pročitati ništa kada za vrijeme igre otvorim opcije. sve sami neki čudni znakovi. i u igri kada dobijam zadatke ne mogu pročitati što piše. help please!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Bata LOL
Način igranja: trčiš prema neprijatelju razdrljenih prsiju i pucaš iz mitraljeza bez prestanka,,, jer Bati nikad ne ponestane metaka :D
Živio CoD 7 - Sedam Sekretara Skoja!
17 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
Bata LOL
Način igranja: trčiš prema neprijatelju razdrljenih prsiju i pucaš iz mitraljeza bez prestanka,,, jer Bati nikad ne ponestane metaka :D
Živio CoD 7 - Sedam Sekretara Skoja!

Bilo bi fora jer bi se npr. misije sastojale od:

1.Poznate diverzije (zagrebačka pošta), dizanje pruga

2.Neke poznate bitke

3.Ići tražiti neke stvari u sela a oko tebe 200 njemaca

4.Ići u borbu s ograničenom municijom (nisu imali 500 metaka ko u MW 2)

18 godina
neaktivan

Nadam se da će VAC uskoro krenuti s banovima, ovo već lagano postaje smješno:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?s=0cb1d3ec8d7c7aef93a2fcc827688d18&t=1038058

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 13:23 (dekstroza).

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
dekstroza kaže...

Nadam se da će VAC uskoro krenuti s banovima, ovo već lagano postaje smješno:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?s=0cb1d3ec8d7c7aef93a2fcc827688d18&t=1038058

haha 25-0-0=nuke 

battlefield bc 2 :D
17 godina

Samo kratki osvrt na cijene i CARINU.

DVD.CO.UK sve 5-cca 37 ojra

Stiglo u OS i udare carinu cca 83 kunice.

Isao se ja raspitati i kaze koka: sve sto stigne u OS i vrijedi vishe od cca 120-130 HRK se otvara i ide na carinjenje, zalba moze, platiti morash...Slobodno narucite u nekom drugom gradu u RH, mozda vam tamo projde...

Ajme, uh i jao

ps:naravno da imam problem i sa MP-stalno mi stoji connecting to Iwa server, wireles router blinka ali KASDA ne pusca van..Sto mi je ciniti??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Provincija kaže...

Samo kratki osvrt na cijene i CARINU.

DVD.CO.UK sve 5-cca 37 ojra

Stiglo u OS i udare carinu cca 83 kunice.

Isao se ja raspitati i kaze koka: sve sto stigne u OS i vrijedi vishe od cca 120-130 HRK se otvara i ide na carinjenje, zalba moze, platiti morash...Slobodno narucite u nekom drugom gradu u RH, mozda vam tamo projde...

Ajme, uh i jao

ps:naravno da imam problem i sa MP-stalno mi stoji connecting to Iwa server, wireles router blinka ali KASDA ne pusca van..Sto mi je ciniti??

joj daj

KAD ti je krenulo, kad je pisalo SHIPPED?

meni 9.11 i nije stiglo još...

mene strah kaj bu moja bijela KASDA rekla na iwnet...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice