Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.368.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
doktor1 kaže...

Evo rješenje kada Steam prolupa (kada beskonačno traži servere) - klik

Probao i odmah sve proradilo bez ikakvih problema

Nije riječ o nikakvom piratluku, več je to sa Steam-ove support stranice.

i piratski je s ovim proradio

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi porukom (odmah dobije 100 bodova ko se registrira))
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Stvarno su ga z*srali od kako je igra izasla,prvo puste da falsinke mogu igrat da bi se igraci uzivili a onda ako mislis igrat aj po keš i u ducan,a ako nemas para ko te j*be.

da takav je život i marketing

nema milosti

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
17 godina
neaktivan
I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Till I colapse-Eminem & 50 cent

BTW sta je bilo s onim kao da ce 50 cent glumit ili tako nesto?

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

To se i ja pitam.

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
neaktivan

Pa ljudovi, dedicated serveri vec postoje . . a kako postoji i "console hack" onda se mozemo i konektovat na njih :)

Al je za sada to samo private, ono par testnih servera . .

I naravno, djaba mi original, kad ce serveri bit piratski xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni zaglavi cim udjem u MP. Jel zna neko kako to da popravim?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zdravko kaže...

Ima ako se sretnete na serveru :)

http://www.bug.hr/forum/user/pirat/9137.aspx

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Zdravko kaže...

Ima ako se sretnete na serveru :)

http://www.bug.hr/forum/user/pirat/9137.aspx

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOL

17 godina
protjeran

Daj link da se uvjerim da ima DS-a.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad uđem u igru počne užasno lagat, ne izdrživo. nisam connectan na neki server tako da imam ping 0.

sad skeniram od virusa, ak to nije pomagajte!

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Mene ne zanima multi play na netu sa hrpom ljudi, ali ima već koji LAN fix?  ili od toga neće bit ništa?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Apro po, ne kužim da netko tko misli da je gamer i želi stotinjak sati igrati neku igru online ne može kupiti godišnje jedan - dva originala ili barem key za upola jeftinije.Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina

jel ima di za kupit cd-key putem paypal-a

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Evo uhvatio sam lika kako se ukampo i igra Batlefield:BC2

Moj PC  
38 0 hvala 1
16 godina
pirat kaže...

LOL

e, nasmijao si me :D

17 godina
protjeran

MOže mala pomoć oko NAT postavke na thompsonovom 780 speedtouch modemu ?

Dakle kreirao sam novu igru,postavio na UDP ,pa postavio portove na 28960 i translate to na 28960,trigger protocol i trigger port ostavio praznim,add-ao igru,isključio firewall (XP SP2) i kad uđem u igru i dalje mi je NAT postavljen na strict.

Da li sam preskočio nešto ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

ta puška koju držiš to je  F2000?

18 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Mene ne zanima multi play na netu sa hrpom ljudi, ali ima već koji LAN fix?  ili od toga neće bit ništa?

U LAN možeš. Koliko sam skužio, igra kuži ako ste u LAN-u i direktno vas spaja P2P bez Interneta, tj. kao i Google Talk. Tako da LAN-a ima, da. Jedino vam treba net zbog povezivanja tj. traženja.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan

Ako imate želju raspravljati o piratstvu i cheatanju i vezi tih dvaju problema, otvorite novu temu i raspravljajte do mile volje. Tema jest zanimljiva, ali uništiste dvije stranice ove teme, a to se ne smije.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

danas ušao u igru i jako čudan lagg!

ušao sam u private match, dakle ping je 0.

i odaberem ja oružje i kreće igra. igram kako treba normalno al miš koda leti na sve strane, skroz neigrivo.

pls pomagajteee!

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ako imate želju raspravljati o piratstvu i cheatanju i vezi tih dvaju problema, otvorite novu temu i raspravljajte do mile volje. Tema jest zanimljiva, ali uništiste dvije stranice ove teme, a to se ne smije.

zar nece modovi lockati takvu temu?

17 godina
protjeran

Vezano uz prethodno pitanje o NAT postavci na thompson 780 modemu.

Napravim sve ok,ali igra se veže na sve osim moj pc,ps3 je spojen na network pa se automatski vezala uz njega,a pod device mogu birati upravo PS3 ili user defined,nema nigdje imena mog pc-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jel se nekom rusila igra na spec ops? Jucer sam picio s frendom i njemu se rusila kod loadanja nekih nivoa, ali samo na njima, drugi su radili ok. Ja sam bio host i meni sve ok, da bi nakon odredjenog vremena(kad sam ostavio lobby upaljen cekajuci njega) meni sve zastekalo (mis, zvuk), win aero se ugasio i morao sam hard reboot lol. To je prvi put da mi se igra srusila, tj da mi je srusila komp, i to samo na spec ops. Da ne bude bzvz pitanja, obojica smo na originalu. Ono sto je smijesno, sve smo te misije bez ikakvog rusenja presli sa ''onom'' verzijom igre dok smo cekali da nam dodje origigi lol.

Jos jedna stvar koja me smeta, ne radi mi alt tab iz igre, radi samo iz glavnog menija. S druge strane, mogu prebaciti na desktop iz igre ako idem na shortcut sa tipkovnice za np. kalkulator i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

danas ušao u igru i jako čudan lagg!

ušao sam u private match, dakle ping je 0.

i odaberem ja oružje i kreće igra. igram kako treba normalno al miš koda leti na sve strane, skroz neigrivo.

pls pomagajteee!

ima li ko ideju?

PsychoticBaklava kaže...

Jel se nekom rusila igra na spec ops? Jucer sam picio s frendom i njemu se rusila kod loadanja nekih nivoa, ali samo na njima, drugi su radili ok. Ja sam bio host i meni sve ok, da bi nakon odredjenog vremena(kad sam ostavio lobby upaljen cekajuci njega) meni sve zastekalo (mis, zvuk), win aero se ugasio i morao sam hard reboot lol. To je prvi put da mi se igra srusila, tj da mi je srusila komp, i to samo na spec ops. Da ne bude bzvz pitanja, obojica smo na originalu. Ono sto je smijesno, sve smo te misije bez ikakvog rusenja presli sa ''onom'' verzijom igre dok smo cekali da nam dodje origigi lol.

Jos jedna stvar koja me smeta, ne radi mi alt tab iz igre, radi samo iz glavnog menija. S druge strane, mogu prebaciti na desktop iz igre ako idem na shortcut sa tipkovnice za np. kalkulator i slicno.

da glupo je kaj ne radi alt tab. to bi trebali patchat.

Čekamo...10.11.09.
17 godina

u petak sam ju instalirao i maloprije obrisao. i ja i brat smo ju prešli. stvarno je moglo biti malo duže. inače igra je ista ko mw1, ništa novo i revolucionarno kako se priča osim možda uninstalera koji ju obriše za par sekundi Smijeh

Moj PC  
6 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
PsychoticBaklava kaže...

da glupo je kaj ne radi alt tab. to bi trebali patchat.

ni meni neradt alt tab aj ja otvorim task manager(ctrl alt delete il ctlr shift esc) i izađe na desktop

ich liebe cod...
18 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
naxeem kaže...

zar nece modovi lockati takvu temu?

Ne, zašto bi. Neću je lockati. To je sasvim normalna tema.

16 godina
neaktivan

Evo sad mi frend posla update za mw2, i ubaci ga i radi sve, nadje server za otprilike nekih 1 minutu, igrao sam oko 5 min bez problema, onda sam izaso, u poslu sam, pa probam kasnije igrat duze, ako ne bude kikalo i pravilo probleme, postavit cu na web da skinete update da igramo:D

Mulalic Aid
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 15:42 (wanted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the mir kaže...
Perkan777 kaže...

To se i ja pitam.

on je samo glas posudio koliko znam i pjesma se zove Till I colapse ali Eminem ft. Nate dogg ne 50, ta pjesma je još s albuma "The Eminem Show" 2002 god.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 16:21 (crash11).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice