Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.178.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Pero Dinamit kaže...
toxic kaže...

ovako ja cu ti iz iskustva reci da bez problema na t-com vezi mozes hostat 6 v 6 znaci 4 mbita standard... vise od toga hmh a preporucljivo je 5 v 5..

i mozes stavit pw tako da samo igraci koji zelis se mogu spojit te mozes baci war :D:D

Jack Sparrow kaže...

Evo pirat, top forumaš i ja smo igrali skupa mp, a hostao je jedan dečko tu iz naše domovine.

Nije bilo laga jer ima 20mb upload. Bilo nas je gore 18, išlo je sve tako ljepo da je to strašno.

Do sad sve partije koje sam igrao nije mi lagalo, uvijek se ping drži negdje na 3 ili 4 crtice.

Još ponekad stisnem q ili e pa bacim flash odnosno piknem nožem jer još imam osječaj da je tu lean ali se lagano navikakam da ga nema.

E to me je zanimalo, a ne ono što je sančo Tallahasee trabunjao, sigurno se zbunio i mislio da sam ga pitao kada je najbolje vrijeme za sadnju datulja, a ne PRIVATE matcheve. Jer naravno za ove servere koje igraš preko iWneta znam, o tome svi i pišu. Mene zanima kako bi izgledala klanska igra, kad hostaš i zaključaš server. Jer to su private matchevi Tallagasee, znaš? A šta ćeš, mlad je još sigurno... Ovo sa 20mbit uploadom i treba letjeti. Al opet ovo na našoj vezi da ide do 6vs6 mi opet malo puno (super ako je tako)... naxeem je rekao da su oni i/ili njegov frend igrali do 3vs3 i bilo je ok, kasnije kad se još jedan priključio da je svima ping poludio pa me zato zanimalo, a lik koji je hostao je imao 512kbps upload...

Mozda jesam mlad al ne cujem ko ti kak datulje rastu (tebi je sigurno sve jedno, trava il datulje) :p Ne hostam privatne meceve jer me to jos ne zanima. Ak hoces hostat privatnu igru diljem tebi dragog Balkana ili mozda uze, mislim da ce ti brzina opet ovisit o internet provideru. A ak to mislis napravit u Lanu, to ne znam, a tebi to tak i tak treba zbog torrent verzije. Jel? I da, samo sam za tebe radio s ekipom screenove, i na svakoj mapi su se svi preimenovali (boze sveti).

Kimi - the King of Spa.
16 godina

dakle kad igram prek steama one servere dali ce mi lagati

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo pirat, top forumaš i ja smo igrali skupa mp, a hostao je jedan dečko tu iz naše domovine.

Nije bilo laga jer ima 20mb upload. Bilo nas je gore 18, išlo je sve tako ljepo da je to strašno.

Do sad sve partije koje sam igrao nije mi lagalo, uvijek se ping drži negdje na 3 ili 4 crtice.

Još ponekad stisnem q ili e pa bacim flash odnosno piknem nožem jer još imam osječaj da je tu lean ali se lagano navikakam da ga nema.

Svaka cast ali reci da nema lagg na 20 Mbit-a Upload je smjesno, naravno da nema, ali ako hocete svima nama uciniti uslugu i dokazati kako to sve radi bajno i sjajno skupite se vas 5 hostajte igru a da host nema vise od 300 Kbit-a Upload koji bih nazvao ajmo rec Balkanskim standardom, iako je standard nizi i nadjite war s nekim recimo Njemcima, Francuzima i samo uzmi shot kad gledas score. ., ako taj mec mozete da igrate a da nitko od vas nema lagg onda mozemo svi reci da je to prolazno. . . Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
protjeran

Nasao sam nesto zanimljivo na IW forumu, pa ako netko ima volje malo se poigrati sa cfg mozemo ubrzo saznati s kakvim pingovima se igra:

• Navigate to the folder: 'program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players' and open the file config_mp.cfg

• Change scoresping_interval from 100 to 20, and maxbars from 4 to 10 (10 is the max).

• If I'm interpreting things correctly, this means that each of the 10 bars represents 20ms, with full green being 20ms or lower, and 1 red being 200ms or higher.

The truth? You might wanna pound a few beers before you read this:

• The host is immediately obvious, he's the guy with 0-20 ping (full green).
• I usually connect with about 101-200+ms.
• Most people are connected at 200+ms (3 or less bars on normal cfg settings).
• On regular cfg settings, 4 bars means up to 0-100 ping, 3 bars up to 101-200, 2 bars up to 201-300, 1 bar is 301+.

link na topic   http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=167264

Btw, kako se moze vidjeti iz default settings, ako imate 4 crtice, znaci da imate ping od 0-100, 3 crtice je iznad 100, 2 iznad 200,... editiranjem intervala sde moze tocnije vidjeti kakav je ping u stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

dakle kad igram prek steama one servere dali ce mi lagati

Stvarno vise niste normalni s tim lagom. Ako imas solidan komp (proc 3.2+ i vise, 1 Gb rama i vise, grafa 512 i vise) i imas recimo vezu ko ja 4mb down i 512kb up nece ti stekat. Jer ja imam i meni ne steka (istina bog ja imam 2x 2.6 proc) i nije mi zalagalo ni sec.

16 godina

Sto je ovo?

Xfire ne radi???Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Sto je ovo?

da vidim

bas poceo gledat live stream mw2 .. i ode u k***

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Sto je ovo?

kakve to veze ima sa MW2? kad se i onako igra preko steam-a

16 godina
neaktivan

dečki igra je super...od grafike do priče itd. Ja igram sa Core 2 Duo 2,50 Ghz, 2 GB RAM i HD 4850. Sve na high reza 1440x900 anti-ailising 4x prezadovoljan sam...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2 kupnja
kostolomac kaže...

jel neko kupio od tu?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
17 godina
protjeran
cuspajz kaže...
kostolomac kaže...

jel neko kupio od tu?

ne

malo mi smrdi t astranica

pogleda "original" stranicu

www.dvd.co.uk i reci mi jel vidiš razliku ikakvu?

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ako si instalirao igru udji u steam i na my games i tamo bi trebala bit igra.pogledaj ako je tamo šta piše pored nje.meni je pisalo "not released yet"

ovo što čekamo dva dana možda je za našu regiju samo.tj možda sve regije nemogu istovremeno aktivirati igru da se ne zaguše serveri

1911 i rrrrrrrrrrrrrrr...........juhuuuuSmijehSmijeh

my man Smijeh

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
kostolomac kaže...

jel neko kupio od tu?

Ako očeš kupi na www.game.co.uk?

Ja sam naručio prije par dana i trebala bi mi stići u ponedjeljak.

Doduše malo je skuplje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 11:38 (Miza).
17 godina
Tallahasee kaže...
Pero Dinamit kaže...
toxic kaže...

ovako ja cu ti iz iskustva reci da bez problema na t-com vezi mozes hostat 6 v 6 znaci 4 mbita standard... vise od toga hmh a preporucljivo je 5 v 5..

i mozes stavit pw tako da samo igraci koji zelis se mogu spojit te mozes baci war :D:D

Jack Sparrow kaže...

E to me je zanimalo, a ne ono što je sančo Tallahasee trabunjao, sigurno se zbunio i mislio da sam ga pitao kada je najbolje vrijeme za sadnju datulja, a ne PRIVATE matcheve. Jer naravno za ove servere koje igraš preko iWneta znam, o tome svi i pišu. Mene zanima kako bi izgledala klanska igra, kad hostaš i zaključaš server. Jer to su private matchevi Tallagasee, znaš? A šta ćeš, mlad je još sigurno... Ovo sa 20mbit uploadom i treba letjeti. Al opet ovo na našoj vezi da ide do 6vs6 mi opet malo puno (super ako je tako)... naxeem je rekao da su oni i/ili njegov frend igrali do 3vs3 i bilo je ok, kasnije kad se još jedan priključio da je svima ping poludio pa me zato zanimalo, a lik koji je hostao je imao 512kbps upload...

Mozda jesam mlad al ne cujem ko ti kak datulje rastu (tebi je sigurno sve jedno, trava il datulje) :p Ne hostam privatne meceve jer me to jos ne zanima. Ak hoces hostat privatnu igru diljem tebi dragog Balkana ili mozda uze, mislim da ce ti brzina opet ovisit o internet provideru. A ak to mislis napravit u Lanu, to ne znam, a tebi to tak i tak treba zbog torrent verzije. Jel? I da, samo sam za tebe radio s ekipom screenove, i na svakoj mapi su se svi preimenovali (boze sveti).

Oprosti ali ja sam tebe pitao za ping kod private matcheva, ne kod public. Ako to nisi igrao, onda nije lijepo da nekoga zoveš moron ili trol samo zato što ti pop*zdiš kada netko nešto traži a ti mu daš nešto drugo. Lijepo kažeš nisam to igrao i točka, a ne ovako. A ono sa screenove sam te malo zaje..., ovaj zezao. Osmijeh I zašto misliš da nemam original? Zato što sam sa Balkana? Imam original cod4, to igram cijelo vrijeme i kada budem htio, naravno da ću kupiti i original MW2. I samo me zanima zašto ti tako ne voliš Balkan? Kao da si tu svi pokvareni, da svi kradu i varaju, svi imaju pirat verzije i slično? Ima poštenih ljudi koji kupuju original igre zato nije lijepo da sve vrijeđaš...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 12:02 (Pero Dinamit).
16 godina
cuspajz kaže...
kostolomac kaže...

jel neko kupio od tu?

ja sam kod njih do sada kupio dosta igara za ps3, i sve su mi stigle u roku od 7-10 danaNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
Ementaler kaže...

Nego, pregledah zadnjih pet stranica i vidim da nemate link do Modern Warfare 3 videa. Da, nije greška, radi se o trojci. Punokrvnoj i brutalno sirovoj simulaciji ratovanja koja stiže.

VIDEO NJUZA: Modern Warfare 3

da brutalno posve.... gledanje u pustinju i rasprava koga bi prije potegnija.... uuuuuu

P.S.

oce mi iko rec sta je novo u MP-u za razliku od jedinice....

17 godina
neaktivan

Kako biram hardcore servere?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Citadel kaže...
Prison Breaker kaže...

Evo sad sam kod bijele kuće sto se SP-a tice.

SP moram pohvaliti. Cak mislim da mi je bolji nego u CoD4.

Ima stvarno nevjerojatnih iznenadenja u prici.

I iako se ispocetka svaka misija mogla prijeci za 5-10 minuta,

evo sad za zadnjih nekoliko misija je trebalo puno vise

vremena da se prijede ista.

Sve u svemu, zasada, SP je odlican,

bas kao sto sam i ocekivao od MW2.

A izbor lokacija je fantastican, ne biste vjerovali, ali

u MW2 SP cete obici i naftne platforme i zatvore.

Odlicno dizajnirane mape, vrlo pohvalno.

Tako da mi nije jasno zasto pojedinci pljuju ovu igru

i govore da nije zasluzila biti igrom godine?

Pa opet su pokazali da imaju uvjerljivo najbolji SP

medu FPS igrama, opet je prica odlicna. Grafika

na razini, atmosfera predobra, pucanje iz oruzja

nesto nevjerojatno. Nesto sto samo CoD ima.

Zato je ovaj serijal toliko proslavljen i zato

ce i u buducnosti biti slavan.

Jedino su se kod MW2 zeznuli gadno sto su

izbacili dedicated servere, ali to nije razlog

da se pljuje po odlicnom SP-u.

SP i dalje nesto najbolje sto sam u zivotu

imao prilike igrati, a jos ga nisam presao,

i zasada je fenomenalan, vjerujem da ce

takav biti do samoga kraja.

To je ono sto Call of Duty serijal istice

iz gomile. Prava atmosfera, osjecaj,

oruzja, pucanje iz njih, prica. Jos su

jednom pokazali da su najbolji.

E sad, jbg, posto MP ne mogu igrati

ostat cu gadno zakinut, ali sto je tu je.

Mozda u doglednoj buducnosti kupiti cd-key...

Slažem se s tobom. Osmijeh Ja sam tek načeo igru, brat ju je već prešao i meni je odlična. Graifika  i bolja nego u MW1. Sve ostalo je na razini. Oni koji nemaju original i ne mogu igrati multiplayer zauzeli su ovaj forum kao poprište za svoje frustracije. A ima i onih koji na račun sveopće euforije oko ovog naslova žele svojim cinizmom i pljuvanjem privuči pažnju na sebe. Ja sam kritički nastrojen i malo što me može fascinirati ali ovaj COD mw2 mi je odličan, nije mi žao ni najmanje tih 399kn (što otiđe na piće i cigare u tjedan dana).

da Gospodine kajem se zbog svih svojih grijeha, kada sam skidao piratske igre, prosvijetli me da to više ne činim i odriješi me od svih grijeha!  SmijehSmijehSmijeh

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kako biram hardcore servere?

to mozes tek nakon određenog levela, ne znam tocno kojeg ali cini mi se da sam vidio da je lvl 19 ali nisam siguran

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 12:55 (spaws).
17 godina
neaktivan

Malo mi se čini da to nema veze s istinom, jer ako nešto nije realno, onda je to pucanje u COD-u. Ni zvuk ni ponašanje oružja nema veze sa stvarnošću. Sve je premekano, previše fluidno.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
naxeem kaže...

Malo mi se čini da to nema veze s istinom, jer ako nešto nije realno, onda je to pucanje u COD-u. Ni zvuk ni ponašanje oružja nema veze sa stvarnošću. Sve je premekano, previše fluidno.

nex sta tebe sada muci?? znas da to nije ratna simulacija i da je svaki cod takav.. cemu sada prica da to nema veze sa stvarnoscu da je to premakano.. cod nije niti napravljen da bude stvaran

i da nakon odredenog levela otvaraju ti se razni modovi tako je i hardcore..

igra ti se ne svida?? nemoj je niti igrat, unaprijed se znala kakva je to igra i ovo nije nikakva novost..

cudis se ko ptica govnu

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 13:06 (toxic).
17 godina
neaktivan

Ma ništa, komentiram post kolege iznad. Onog što piše u stihovima. :)

Evo igrao sam opet malo... ping mi je ispod 100 jutros i ugodno je igrati, ali me NEOPISIVO IRITIRA radar. Hoću HC :)

15 godina
neaktivan
Abomb kaže...
Ementaler kaže...

Nego, pregledah zadnjih pet stranica i vidim da nemate link do Modern Warfare 3 videa. Da, nije greška, radi se o trojci. Punokrvnoj i brutalno sirovoj simulaciji ratovanja koja stiže.

VIDEO NJUZA: Modern Warfare 3

da brutalno posve.... gledanje u pustinju i rasprava koga bi prije potegnija.... uuuuuu

P.S.

oce mi iko rec sta je novo u MP-u za razliku od jedinice....

Prednosti:
1. Jako puno novih oruzja i novih skopova za njih (recimo pumperica na M4 umjesto recimo Red Dot)
2. Mape jako interesantne (puno prolaza, mjesta za Snip itd)
3. Min reg. nisu zahtjevne (ja ga recimo vrtim na mid sve i anti nesto na x4. Zna mi pasti na dvije(max 4) crtice ali i dalje nema stekanja.
4. Jako puno mogucnosti za killstreakove (preko 10 komada)
5. Zanimljivi novi perkovi (jedan od jako dobrih je HardLine-smanjuje killstreak tj. za radar vam treba 2 killa a ne 3 itd.)

Nedostatci:
1. Nema dedicted servera
2. NEMA CONSOLE!!! (veliki nedostatak barem meni(znaci nema vise bind-nja)
3. Iznenadna promjena hosta (ali se ne gube ni bodovi ni nista, pojavis se na istom mjestu na kojem si bio

16 godina
moderator
naxeem kaže...

Ma ništa, komentiram post kolege iznad. Onog što piše u stihovima. :)

Evo igrao sam opet malo... ping mi je ispod 100 jutros i ugodno je igrati, ali me NEOPISIVO IRITIRA radar. Hoću HC :)

Hardcore je nakon lvl19 ja sam upravo otključao,prezakon je hardcore.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
17 godina
neaktivan

"Prigušivač na sačmarici"? LOL - Komedija.

Ali dobro. SP je pre-lud, a MP je, kada je ping mali, jako ugodan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo odigrao jednu partiju MP doslovno s nogu jer ne mogu sjediti.

Mogu reci da mi se svidja i mogao bi pruziti dosta zabave. Sad samo da ozdravim i udri :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Svi oni koji još nisu nabavili svoj primjerak originala Modern Warfare 2, mogu ga nabaviti preko eNabave. Dostupno je 5 CD-keyeva za isporuku, 2 su već danas isporučena.

Dobijete originalni CD-key kojim aktivirate igru na Steamu i ako imate DVD medije za instalaciju, igru instalirate s njih, a ako ih nemate, onda će vam se igra skinuti preko Steama sa interneta. Original možete naručiti ovdje.

Pozdrav!

Modern Warfare 2 CD-key primjer Modern Warfare 2 CD-key primjer
eNabava CEO
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 14:28 (DestructoCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igraci, postajte svoje Steam userenamove- da vas dodam. Ili posaljite na PP.

mislim da ovo mnogo govori o IW i samom Call of duty serijalu. Pogledajte sate MW2 i MW i WOW. Kako ide, biti ce barem druga igra. Prvih 15 igara na listi, od tog 5 iz CODa.

X fire X fire
Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 14:31 (Canassob).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

a da se napravi nova tema s steam accovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DestructoCRO kaže...

Svi oni koji još nisu nabavili svoj primjerak originala Modern Warfare 2, mogu ga nabaviti preko eNabave. Dostupno je 5 CD-keyeva za isporuku, 2 su već danas isporučena.

Dobijete originalni CD-key kojim aktivirate igru na Steamu i ako imate DVD medije za instalaciju, igru instalirate s njih, a ako ih nemate, onda će vam se igra skinuti preko Steama sa interneta.

Original možete naručiti ovdje.

Pozdrav!

Jbt-e ja kupim igru ( sa instalacijskim DVD-om) za 270 kn a vi prodajete ''samo'' CD key za 339 kn , pa gdje tu ima logike!?

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice