ovako ja cu ti iz iskustva reci da bez problema na t-com vezi mozes hostat 6 v 6 znaci 4 mbita standard... vise od toga hmh a preporucljivo je 5 v 5..
i mozes stavit pw tako da samo igraci koji zelis se mogu spojit te mozes baci war :D:D
Evo pirat, top forumaš i ja smo igrali skupa mp, a hostao je jedan dečko tu iz naše domovine.
Nije bilo laga jer ima 20mb upload. Bilo nas je gore 18, išlo je sve tako ljepo da je to strašno.
Do sad sve partije koje sam igrao nije mi lagalo, uvijek se ping drži negdje na 3 ili 4 crtice.
Još ponekad stisnem q ili e pa bacim flash odnosno piknem nožem jer još imam osječaj da je tu lean ali se lagano navikakam da ga nema.
E to me je zanimalo, a ne ono što je sančo Tallahasee trabunjao, sigurno se zbunio i mislio da sam ga pitao kada je najbolje vrijeme za sadnju datulja, a ne PRIVATE matcheve. Jer naravno za ove servere koje igraš preko iWneta znam, o tome svi i pišu. Mene zanima kako bi izgledala klanska igra, kad hostaš i zaključaš server. Jer to su private matchevi Tallagasee, znaš? A šta ćeš, mlad je još sigurno... Ovo sa 20mbit uploadom i treba letjeti. Al opet ovo na našoj vezi da ide do 6vs6 mi opet malo puno (super ako je tako)... naxeem je rekao da su oni i/ili njegov frend igrali do 3vs3 i bilo je ok, kasnije kad se još jedan priključio da je svima ping poludio pa me zato zanimalo, a lik koji je hostao je imao 512kbps upload...
Mozda jesam mlad al ne cujem ko ti kak datulje rastu (tebi je sigurno sve jedno, trava il datulje) :p Ne hostam privatne meceve jer me to jos ne zanima. Ak hoces hostat privatnu igru diljem tebi dragog Balkana ili mozda uze, mislim da ce ti brzina opet ovisit o internet provideru. A ak to mislis napravit u Lanu, to ne znam, a tebi to tak i tak treba zbog torrent verzije. Jel? I da, samo sam za tebe radio s ekipom screenove, i na svakoj mapi su se svi preimenovali (boze sveti).