Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.179.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
doxy kaže...

drago mi je čuti da nema problema s laggom

samo da vrate lean i konzolu...ak neam lagga dedicated mi nije potreban

Do sad jos nisam igrao niti jednu igru koja nije imala dedi servere. Pokusao sam igrat Operation Flashpoint 2 ali nije islo, nikako. Ovdje to radi i radi dobro i brzo. Ocito nekima fale dedi serveri jer im fali administratorov autoritet, valjda se boje da ne dodju u napast da varaju i kradu.

BTW prvi puta od kad sam na Steamu (HL2 je izasao 2003?) da CSS nije na prvom mjestu kao najigraniji. Stvarno nevjerojatno, 55 000 kretena je sinoc igralo a imaju lag? Mazohizam, cisti mazohizam.

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 9:20 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan

A di da nađem taj cd key, jer mora bit neka fora sa tom instalacijom, ja nemogu nikako uspjet, daj nek mi netko pomogne, pošaljite mi mail sa objasnjenjem molim Vas

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam jucer igrao dobrih 5-6 sati u komadu bez ikakvog laga. Vrtim rezoluciju 1600x1200,ono anti nesto vrtim na x4 i sve mid grafika i imam 3-4 crtice (ping), tako da neznam o cemu vi pricate i kakav lag.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi zanima me jedna stvar, planiram uzeti orginalni MW2 i sada me zanima ukoliko ja njega aktiviram na steamu, i recimo reinliram windows i ponovno izbrišem i snimim igru, bili on meni ostao aktiviran, bili mi priznavalo activation key pri instalaciji?

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
doxy kaže...

drago mi je čuti da nema problema s laggom

samo da vrate lean i konzolu...ak neam lagga dedicated mi nije potreban

Do sad jos nisam igrao niti jednu igru koja nije imala dedi servere. Pokusao sam igrat Operation Flashpoint 2 ali nije islo, nikako. Ovdje to radi i radi dobro i brzo. Ocito nekima fale dedi serveri jer im fali administratorov autoritet, valjda se boje da ne dodju u napast da varaju i kradu.

BTW prvi puta od kad sam na Steamu (HL2 je izasao 2003?) da CSS nije na prvom mjestu kao najigraniji. Stvarno nevjerojatno, 55 000 kretena je sinoc igralo a imaju lag? Mazohizam, cisti mazohizam.

Tarot Milan je lijepo rekao

tko igra Counter Strike ide u pakao

@thuglife

na steamu svaku igru koju aktiviraš ostaje "doživotno" gore...

pri reinstalaciji winsa ili necega, cak i ako nemas cd...mozes ju skinuti s steama pošto je igra aktivirana

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 9:27 (doxy).
17 godina
thuglife kaže...

Ljudi zanima me jedna stvar, planiram uzeti orginalni MW2 i sada me zanima ukoliko ja njega aktiviram na steamu, i recimo reinliram windows i ponovno izbrišem i snimim igru, bili on meni ostao aktiviran, bili mi priznavalo activation key pri instalaciji?

imas svoj steam login jel tako?? tako da kada izbrises wine opet se logiras u steam i tu si di si stao :D:D:D

16 godina

Igra je več zauzela 20-eto mjesto na xfire-u

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
thuglife kaže...

imas svoj steam login jel tako?? tako da kada izbrises wine opet se logiras u steam i tu si di si stao :D:D:D

Dakle igra ostaje aktivirana na mom accu, hvala.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Ja ne prestajem igrat dok ne dodje na prvo mjesto! Smijeh

17 godina
protjeran
Marsel007 kaže...

ima puno jos da stigne četvorku po broju igrača

WoW je prvi s cca 200 000 igrača (190i nekaj tisuca)

16 godina
doxy kaže...
Marsel007 kaže...

ima puno jos da stigne četvorku po broju igrača

WoW je prvi s cca 200 000 igrača (190i nekaj tisuca)

a dobro a prije koliko wow več izašo,mw 2 je prije 2 dana i več je 20

zapravo igru su na xfire stavili11.11.2009 a ne na dan izlaska znači 1 dan

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
protjeran

pa dobro

Dragon Age je dosao prije par dana i na 4. je mjestu ak cemo tak

normalno da ce mw2 skocit medju prva 3 ... al je konkurencija po broju igrača ogromna...tu je wow i cod4 s preko 180 000 igrača

ali današnji rezultati pokazuju

minutes played

1. WoW         14,118,785

2. CoD4 MW   8,672,663  

3. CoD:MW2   6,350,516

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Woo Hoo...

Izgleda da je dobro šta sam na bolovanju!

:)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Woo Hoo...

Izgleda da je dobro šta sam na bolovanju!

:)

pa brzo ti je doslo

tek je četvrtak. a izašla je u utorak

fino

nadam se da moja bude u ponedjeljak tu

17 godina
neaktivan
Jep, da su mi poslali kad i ostalima bila bi tu i jučer. Al eto. ništa strašno. :D
17 godina
protjeran

ček jbt

pa kolko im onda to treba za dostavu

kolko ti je igra na kraju putovala?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 9:49 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Od 5-og do danas.

Znači, 7 dana, s tim da se vikendi ne računaju u dostavu pa je to zapravo 5 radnih dana.
17 godina
protjeran

a da

meni je shipped 9.og u 11:43 ... 5 dana radnih

ponedjeljak/utorak

užas

sva sreća pa prek vikenda imam posla pa neću imat vremena mislit na gluposti i čekat ko bogec CoD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tallahasee kaže...

Dragi moj sančo....di da ja tu vidim ping? Zelene ljestvice možda?

Citaj sve postove i ne seri. Pisao sam o barovim a ti trazi i citaj. Da nebi tebi sad ponovo sve pisao. Pitaj si naxeema kak mu sve laga i placite skupa. Balkanishe TROLLLLLLLLLLLLL

E sančo nisi odgovorio na moj post par stranica prije? Ja kao morončina kako si me nazvao sam te pitao tko je od vas igrača hostao private matcheve i na kojoj vezi? Ne mislim na ono gdje igrate preko iWneta, j**** to, to sam vidio 1000 slikica... Ti si tamo lupio par slika sa različitim modovima i naravno različitim igračima, znači ili imaš puno frendova koji igraju novi cod, ili likovi mijenjaju nick ovisno o tipu igre ili šta? A mislim da to zanima i druge koje ti nazivaš svakakvim imenima, kompa...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
16 godina

Evo ja upravo na Cliffhangeru onoj demo misiji.

Igra je fenomenalna!Cool

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pero Dinamit kaže...
Tallahasee kaže...

Dragi moj sančo....di da ja tu vidim ping? Zelene ljestvice možda?

Citaj sve postove i ne seri. Pisao sam o barovim a ti trazi i citaj. Da nebi tebi sad ponovo sve pisao. Pitaj si naxeema kak mu sve laga i placite skupa. Balkanishe TROLLLLLLLLLLLLL

E sančo nisi odgovorio na moj post par stranica prije? Ja kao morončina kako si me nazvao sam te pitao tko je od vas igrača hostao private matcheve i na kojoj vezi? Ne mislim na ono gdje igrate preko iWneta, j**** to, to sam vidio 1000 slikica... Ti si tamo lupio par slika sa različitim modovima i naravno različitim igračima, znači ili imaš puno frendova koji igraju novi cod, ili likovi mijenjaju nick ovisno o tipu igre ili šta? A mislim da to zanima i druge koje ti nazivaš svakakvim imenima, kompa...

ovako ja cu ti iz iskustva reci da bez problema na t-com vezi mozes hostat 6 v 6 znaci 4 mbita standard... vise od toga hmh a preporucljivo je 5 v 5..

i mozes stavit pw tako da samo igraci koji zelis se mogu spojit te mozes baci war :D:D

16 godina

Evo pirat, top forumaš i ja smo igrali skupa mp, a hostao je jedan dečko tu iz naše domovine.

Nije bilo laga jer ima 20mb upload. Bilo nas je gore 18, išlo je sve tako ljepo da je to strašno.

Do sad sve partije koje sam igrao nije mi lagalo, uvijek se ping drži negdje na 3 ili 4 crtice.

Još ponekad stisnem q ili e pa bacim flash odnosno piknem nožem jer još imam osječaj da je tu lean ali se lagano navikakam da ga nema.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
toxic kaže...

ovako ja cu ti iz iskustva reci da bez problema na t-com vezi mozes hostat 6 v 6 znaci 4 mbita standard... vise od toga hmh a preporucljivo je 5 v 5..

i mozes stavit pw tako da samo igraci koji zelis se mogu spojit te mozes baci war :D:D

Jack Sparrow kaže...

Evo pirat, top forumaš i ja smo igrali skupa mp, a hostao je jedan dečko tu iz naše domovine.

Nije bilo laga jer ima 20mb upload. Bilo nas je gore 18, išlo je sve tako ljepo da je to strašno.

Do sad sve partije koje sam igrao nije mi lagalo, uvijek se ping drži negdje na 3 ili 4 crtice.

Još ponekad stisnem q ili e pa bacim flash odnosno piknem nožem jer još imam osječaj da je tu lean ali se lagano navikakam da ga nema.

E to me je zanimalo, a ne ono što je sančo Tallahasee trabunjao, sigurno se zbunio i mislio da sam ga pitao kada je najbolje vrijeme za sadnju datulja, a ne PRIVATE matcheve. Jer naravno za ove servere koje igraš preko iWneta znam, o tome svi i pišu. Mene zanima kako bi izgledala klanska igra, kad hostaš i zaključaš server. Jer to su private matchevi Tallagasee, znaš? A šta ćeš, mlad je još sigurno... Ovo sa 20mbit uploadom i treba letjeti. Al opet ovo na našoj vezi da ide do 6vs6 mi opet malo puno (super ako je tako)... naxeem je rekao da su oni i/ili njegov frend igrali do 3vs3 i bilo je ok, kasnije kad se još jedan priključio da je svima ping poludio pa me zato zanimalo, a lik koji je hostao je imao 512kbps upload...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
17 godina
neaktivan

isuse boze ovo je nevjerojatno da mi nitko nemoze pomoc oko te instalacije a svi ste kao neki gameri i forumasi, daj nek mi netko objasni kako je instalirao tu krekiranu verziju, znam da svi nemate original

0 6 hvala 0
17 godina

svi koji imaju problema sa pingom neka traze od t-coma da im iskljuce interleaving.. smanjit ce vam se ping od 5-20 sve zavisi koji server..

a to znaci da se smanjit dupliranje pakete...

mozda nexeem zbog toga ima lagove iako 90% korisnika nezna sta je interleaving i nije ga nikad iskljucila :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nego, pregledah zadnjih pet stranica i vidim da nemate link do Modern Warfare 3 videa. Da, nije greška, radi se o trojci. Punokrvnoj i brutalno sirovoj simulaciji ratovanja koja stiže.

VIDEO NJUZA: Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Lol i meni se to stalno dogadja, pa sam sebe osljepim ali kako ti kazes treba se naviknut ili ko sto sam ja sad napravio promijenio da mi je flash,stun i to na broju 2, a oruzja mijenjam naravno sa kotacicem na misu.

16 godina
neaktivan
Call of Duty: Modern Warfare 2 kupnja

ej masteri, šta ima ebemu ranu žarenu?

gdje je najbolje i najjeftinije kupit igru? čuo sam da su neki naručivali sa gemespota pa me zanima kak to i jel brzo stigne, cijena i ostalo?

neda mi se u algoru pljunt 400kn skoro.

i još nešto.. jel mogu s jednim originalom prat u lanu na 2 kompa? ja i frend da se napucavamo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E to me je zanimalo, a ne ono što je sančo Tallahasee trabunjao, sigurno se zbunio i mislio da sam ga pitao kada je najbolje vrijeme za sadnju datulja, a ne PRIVATE matcheve. Jer naravno za ove servere koje igraš preko iWneta znam, o tome svi i pišu. Mene zanima kako bi izgledala klanska igra, kad hostaš i zaključaš server. Jer to su private matchevi Tallagasee, znaš? A šta ćeš, mlad je još sigurno... Ovo sa 20mbit uploadom i treba letjeti. Al opet ovo na našoj vezi da ide do 6vs6 mi opet malo puno (super ako je tako)... naxeem je rekao da su oni i/ili njegov frend igrali do 3vs3 i bilo je ok, kasnije kad se još jedan priključio da je svima ping poludio pa me zato zanimalo, a lik koji je hostao je imao 512kbps upload...

Ja cu veceras probat zavrtit Privat sa svojom 512 upload vezom pa cemo vidjet sta se dogadja, pa cu vam javit. Ako bude stekalo odmah idem u t-com po 16mb paket lol

16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2 kupnja
mata999 kaže...

ej masteri, šta ima ebemu ranu žarenu?

gdje je najbolje i najjeftinije kupit igru? čuo sam da su neki naručivali sa gemespota pa me zanima kak to i jel brzo stigne, cijena i ostalo?

neda mi se u algoru pljunt 400kn skoro.

i još nešto.. jel mogu s jednim originalom prat u lanu na 2 kompa? ja i frend da se napucavamo...

www.base.com

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice