Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.179.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Tallahasee kaže...
Pero Dinamit kaže...

Jel netko probao igrati private matcheve? Ali jedno 4vs4 i više jer je negdje naxeem rekao da mu je frend igrao i do 3vs3 je bilo ok, kasnije kad se još jedan spojio onda je ping svima podivljao. E tu me zanima ping, a ne kod ovoga gdje igrači ne hostaju.

@debs

Joj ajd čitaj malo, ovih 140ak str je bilo samo prepucavanje na čemu će ići bolje, PC ili xbox,  i tko će imati manji ping Osmijeh

Ti si moroncina. A ima ih jos. Stavio sam sliku za tebe i ostale nepismene. Mozes vidjet kolki je ping 9V9 igraca, preko Interneta. Slovkaj - S L I K A - P I N G - I NT E R N E T

Katastrofa, ....... katastrofa.

Evo da te morončina onda samo pita tko je od vas hostao te private matcheve i na kakvoj vezi? Ne mislim da odabereš neki server pa uđeš, nego na private. To ste i igrali jel tako?

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
16 godina
tusi93 kaže...

a može li meni neko reć šta su DEDICTED SERVERI

Vjerujem da to nitko nezna.

Gledam videose i sve je to super. Mp do jaja. i cod4 je bio super ali brate mili cod2 je kralj. Nikad se toliko nisam izigrao kao na cod2 (multiplayer mislim). Po meni daleko najbolji cod mp. To je bio skill(kar i po Tužanu piči :D) ,ma uživancija ovo ostalo mi je  sve super ali nešto fali!! 

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 0:06 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan

Dali netko zna kako igrat cod 6 na lanu?

CPU: E8500 @ 4,05 GHz MBO: EVGA 750i FTW VGA: POV 285 EXO RAM: 4x2 GB Mushkin RedLine 8000 @ 900 MHz 5-5-5-15 HDD: 640 GB Seagate Barracuda + Maxtor 320 GB PSU: 700 W Fortron Epsilon

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

evo još malo ss-a

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

MOŽE LI MI NEKO REĆI KOLIKA JE CJENA COD6 ZA PC

JOSIP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

MOŽE LI MI NEKO REĆI KOLIKA JE CJENA COD6 ZA PC

395 kn u sophos labu.

Potpis
15 godina
protjeran

ovaj lik Robi tu sa foruma kaže mi da mu je MW najdraža igra a prelazi ju na najlakšoj težini, koji lik hahahahha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Modern Warfare 2 koji je tek star dva dana prodao se oko 7 milijuna kopija u cijelome svijetu a do kraja tjedna bi ta cifra mogla doseći i do 11 milijuna primjeraka. To i ne čudi budući da je prvi MW naprodavanija PC igra ikad.  Naravno i ja sam kupio za 399 kuna i nije mi žao novaca. Igra je odličnaa multiplayer također.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 1:20 (Citadel).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ravnalo kaže...

Evo nakon 3 sata igre malo Sp malo MP mogu rec da je igra savrsenstvo..i a one misije di se mogu igrat u dvoje mogu ja naprimjer igrat sa nekim od vas...?

adajte me na steam : Mislav93

Gdje da te dodamo ??? Preciziraj mi to malo oko steama, nisam ga puno proučavao.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Citadel kaže...

Kupljeno večeras.

Dobro ti printer printa omote.

Daj, igru sam kupio čim je došla u dučan za 399kn. Možda ti ovaj cover ude uvjerljiviji.

17 godina

Evo da postavim par pitanja pa neka neko odgovori uredno bar na 1-2, vjerojatno se to svi pitamo od ovih koji nisu jos nabavili:
1.Koliki su Pingovi, tj. osjećate li neko kašnjenje?
2.Na kakvim serverima ga osjećate a na kojim ne? (Npr nekim izvan Hr ili Europe vise lagga)
3.Kako funkcionira sustav igrača kao hostera, jeli vise igraca moze hostat određeni server(da se smanji ping) ili je samo jedan?

4.Postoji li neki veći nedostatak koji vam smeta sto ga nema a bilo ga je u prijašnjim naslovima?(Već znamo za 9v9 i da nema console)

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 2:07 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Citadel kaže...
F1-IVO kaže...
Citadel kaže...

Kupljeno večeras.

Daj, igru sam kupio čim je došla u dučan za 399kn. Možda ti ovaj cover ude uvjerljiviji.

jao pa ti si faca!!! Ti si moj heroj!   Ti si tako cool!  Mogu li biti tvoj prijatelj?  hahahhahahahaha

16 godina
neaktivan
markoal kaže...
F1-IVO kaže...
scorpion667 kaže...

Ako ti misliš dati 400 Kn za igru koja traje 4 sata znam ti ja dobrog psihijatraSmijeh

Znam i ja par njihCool.

Znači već si ti bio kod njih Smijeh

@Citadel  De mores li slikat drugi stranu te knizice i posalji mi na PM, SmijehCool

16 godina
neaktivan
Jack Bauer kaže...
Citadel kaže...
F1-IVO kaže...
Citadel kaže...

Kupljeno večeras.

jao pa ti si faca!!! Ti si moj heroj!   Ti si tako cool!  Mogu li biti tvoj prijatelj?  hahahhahahahaha

Ti si kreten.

17 godina
Citadel kaže...
markoal kaže...

@Citadel  De mores li slikat drugi stranu te knizice i posalji mi na PM, SmijehCool

Lol, ne te nego di pise key, hehehe...
Ajd neka neko tko je igrao igru odgovori na ona gore pitanja da budem/mo sigurniji da cu/cemo uzet igru, ili pak ne :D

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 2:18 (markoal).
17 godina
neaktivan

Evo sad sam kod bijele kuće sto se SP-a tice.

SP moram pohvaliti. Cak mislim da mi je bolji nego u CoD4.

Ima stvarno nevjerojatnih iznenadenja u prici.

I iako se ispocetka svaka misija mogla prijeci za 5-10 minuta,

evo sad za zadnjih nekoliko misija je trebalo puno vise

vremena da se prijede ista.

Sve u svemu, zasada, SP je odlican,

bas kao sto sam i ocekivao od MW2.

A izbor lokacija je fantastican, ne biste vjerovali, ali

u MW2 SP cete obici i naftne platforme i zatvore.

Odlicno dizajnirane mape, vrlo pohvalno.

Tako da mi nije jasno zasto pojedinci pljuju ovu igru

i govore da nije zasluzila biti igrom godine?

Pa opet su pokazali da imaju uvjerljivo najbolji SP

medu FPS igrama, opet je prica odlicna. Grafika

na razini, atmosfera predobra, pucanje iz oruzja

nesto nevjerojatno. Nesto sto samo CoD ima.

Zato je ovaj serijal toliko proslavljen i zato

ce i u buducnosti biti slavan.

Jedino su se kod MW2 zeznuli gadno sto su

izbacili dedicated servere, ali to nije razlog

da se pljuje po odlicnom SP-u.

SP i dalje nesto najbolje sto sam u zivotu

imao prilike igrati, a jos ga nisam presao,

i zasada je fenomenalan, vjerujem da ce

takav biti do samoga kraja.

To je ono sto Call of Duty serijal istice

iz gomile. Prava atmosfera, osjecaj,

oruzja, pucanje iz njih, prica. Jos su

jednom pokazali da su najbolji.

E sad, jbg, posto MP ne mogu igrati

ostat cu gadno zakinut, ali sto je tu je.

Mozda u doglednoj buducnosti kupiti cd-key...

Hocete kada ovo vidjeti u nekoj drugoj igri? Tesko. Potvrda samo kako je SP uistinu odlican. Hocete kada ovo vidjeti u nekoj drugoj igri? Tesko. Potvrda samo kako je SP uistinu odlican.
Izmedu ostaloga, jednu od misija cete obavljati na naftnoj platformi. Vrlo pohvalno. Izmedu ostaloga, jednu od misija cete obavljati na naftnoj platformi. Vrlo pohvalno.
http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 2:46 (Prison Breaker).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo sad sam kod bijele kuće sto se SP-a tice.

SP moram pohvaliti. Cak mislim da mi je bolji nego u CoD4.

Ima stvarno nevjerojatnih iznenadenja u prici.

I iako se ispocetka svaka misija mogla prijeci za 5-10 minuta,

evo sad za zadnjih nekoliko misija je trebalo puno vise

vremena da se prijede ista.

Sve u svemu, zasada, SP je odlican,

bas kao sto sam i ocekivao od MW2.

A izbor lokacija je fantastican, ne biste vjerovali, ali

u MW2 SP cete obici i naftne platforme i zatvore.

Odlicno dizajnirane mape, vrlo pohvalno.

Tako da mi nije jasno zasto pojedinci pljuju ovu igru

i govore da nije zasluzila biti igrom godine?

Pa opet su pokazali da imaju uvjerljivo najbolji SP

medu FPS igrama, opet je prica odlicna. Grafika

na razini, atmosfera predobra, pucanje iz oruzja

nesto nevjerojatno. Nesto sto samo CoD ima.

Zato je ovaj serijal toliko proslavljen i zato

ce i u buducnosti biti slavan.

Jedino su se kod MW2 zeznuli gadno sto su

izbacili dedicated servere, ali to nije razlog

da se pljuje po odlicnom SP-u.

SP i dalje nesto najbolje sto sam u zivotu

imao prilike igrati, a jos ga nisam presao,

i zasada je fenomenalan, vjerujem da ce

takav biti do samoga kraja.

To je ono sto Call of Duty serijal istice

iz gomile. Prava atmosfera, osjecaj,

oruzja, pucanje iz njih, prica. Jos su

jednom pokazali da su najbolji.

E sad, jbg, posto MP ne mogu igrati

ostat cu gadno zakinut, ali sto je tu je.

Mozda u doglednoj buducnosti kupiti cd-key...

Slažem se s tobom. Osmijeh Ja sam tek načeo igru, brat ju je već prešao i meni je odlična. Graifika  i bolja nego u MW1. Sve ostalo je na razini. Oni koji nemaju original i ne mogu igrati multiplayer zauzeli su ovaj forum kao poprište za svoje frustracije. A ima i onih koji na račun sveopće euforije oko ovog naslova žele svojim cinizmom i pljuvanjem privuči pažnju na sebe. Ja sam kritički nastrojen i malo što me može fascinirati ali ovaj COD mw2 mi je odličan, nije mi žao ni najmanje tih 399kn (što otiđe na piće i cigare u tjedan dana).

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 4:11 (Citadel).
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
Citadel kaže...
markoal kaže...

Lol, ne te nego di pise key, hehehe...
Ajd neka neko tko je igrao igru odgovori na ona gore pitanja da budem/mo sigurniji da cu/cemo uzet igru, ili pak ne :D

LOL, naravno da ti ne mogu dati key, i da sam ti ga slikao opet ga ne možeš koristiti kad ga ja koristim. Možda ti ga i dam za par godina kad mi dosadi (ako mi dosadi).

16 godina

Ja ti dam cd key! Hočeš još i bubreg i pola jetre?

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Od balkanskog foruma, gora je samo Balkanska kafana. Ovdje ima vise lazova i vucibatina nego u popravnom domu. Katastrofa.

Evo vam pingovi sa futavom Balkasnkom konekcijom. Cetri hosta, cetri mape, nema laga. Ajd bok.

Dragi moj sančo....di da ja tu vidim ping? Zelene ljestvice možda?

dedicated to waiting.....
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa daj malo pogledaj stranice prije,nitko nije rekao da mu lagga,ni meni ne lagga.Pa jbt sad to idem crtat...pa ču postat tu.

Si ti retardiran il slijep? Naxeem je rekao da mu laga.Ovisi o hostu,tako da se moze dogoditi da jednom laga a na drugome ne..... izmljeveno vec soma puta.

Upisat MW2 lag u google pa čitati kakve havarije imaju ameri s lagom i muke dok se nađe dobar host. Tu je naravno svima dobro jer su tolko zasljepljeni grafikom da im lag 100 ne smeta....možda ni meni nebi al ja sam picajzla Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 5:42 (troublemaker).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma ja bi kupio igru i da se mogla piratizirati jer mi je cod stvarno jako dobra igra, te sam ih na taj način želio podržati.

Htio si podržat ljude koji ubijaju PC gaming i žele nas stavit na mentalni sklop konzolaša(il da postanemo konzolaši)..... vidim da ti još nisi oddojio svoje u životu. Nažalost vidim da je razlika između nas osim u godinama,na intelektualnoj razini gamera nepremostiva.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 5:41 (troublemaker).
16 godina
moderator
troublemaker kaže...
pirat kaže...

Pa daj malo pogledaj stranice prije,nitko nije rekao da mu lagga,ni meni ne lagga.Pa jbt sad to idem crtat...pa ču postat tu.

Si ti retardiran il slijep? Naxeem je rekao da mu laga.Ovisi o hostu,tako da se moze dogoditi da jednom laga a na drugome ne..... izmljeveno vec soma puta.

Upisat MW2 lag u google pa čitati kakve havarije imaju ameri s lagom i muke dok se nađe dobar host. Tu je naravno svima dobro jer su tolko zasljepljeni grafikom da im lag 100 ne smeta....možda ni meni nebi al ja sam picajzla Smijeh

NE nit sam reterdiran nit sam slijep 10 jih kaže da ne lagga,@nexeem kaže da mu lagga.Znači tebi da @nexeem kaže da u MP ima vanzemaljca mi ostali kažemo da nema,ne

ti bi vjerovao @naxeemu.Gle ako kažeš nešto protiv njega neče te banat,nemoraš se bojat:)))Pa nemoguče da samo @nexeemu lagga.

Znam da bi da ima DS,pa i ja bi ko nebi al jbg. nema ga,al da IWNET loše radi to ne.

btw microsoft bans 1 milion xbox live users

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 8:03 (pirat).
16 godina
neaktivan

ljudi evo sad sam u nekoj dvoumici i zanima me:

Šta mw2 multiplayer ima novog od mw1 osim novih mapa, nekoliko novih oružja i i još poneke sitnice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e moze pitanje o steamu

instalirao sam steam na c particiju jer tamo inace programe instaliram a onda sam poslije mislio cod na e particiju ali posto nisam koristio steam do sada nisam znao da ce se igra instalirati isto na c, a na c sad imam jos samo 2.5 GB slobodno

zanima me ak ja deinstaliram steam oce se onda maknuti i cod il ce ostat na hardu pa da ja onda samo ponovno instaliram steam na e i prebacim ono što ima veze s igrom  u steam folder il moram opet instalirat i skidat sa steama

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
troublemaker kaže...
pirat kaže...

NE nit sam reterdiran nit sam slijep 10 jih kaže da ne lagga,@nexeem kaže da mu lagga.Znači tebi da @nexeem kaže da u MP ima vanzemaljca mi ostali kažemo da nema,ne

ti bi vjerovao @naxeemu.Gle ako kažeš nešto protiv njega neče te banat,nemoraš se bojat:)))Pa nemoguče da samo @nexeemu lagga.

Znam da bi da ima DS,pa i ja bi ko nebi al jbg. nema ga,al da IWNET loše radi to ne.

btw microsoft bans 1 milion xbox live users

@troubelmaker prestani sa provociranjem i vrijedanjem kupi igru igraj i vidjet ces da lagova nema, a ako neces nemoj niti komentirat jer su tvoji postovi ponajmanje suvisni i bezobrazni..

@nexeem mozda ima problema. no evo ja i pirat smo jucer zajedno igrali mp on mi poslo invite i nijednom nije lagalo takoder.. smo ja i top forumas igrali zajendo spec ops i niti jednom nije zalagalo niti nista..

a trece jucer sam do 02h ujutro igro s&d i niti jednom nije lagalo tako da......

tu i tamo sam naletio na server koji izgubi konekciju ali samo zato sta hostu pukne veza.. ali kada se to dogodi napravi se host migration znaci trazi se odmah najbolji moguci host i onda ase preko njega igra...

samo sam 1 lika vidio da laga po serveru i to samo je jednom zalago...

sve u svemu igra je zabavna da boli glava...

17 godina
protjeran

drago mi je čuti da nema problema s laggom

samo da vrate lean i konzolu...ak neam lagga dedicated mi nije potreban

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

drago mi je čuti da nema problema s laggom

samo da vrate lean i konzolu...ak neam lagga dedicated mi nije potreban

vjeruj mi lean ti netreba :D

15 godina
protjeran
troublemaker kaže...
Tallahasee kaže...

Od balkanskog foruma, gora je samo Balkanska kafana. Ovdje ima vise lazova i vucibatina nego u popravnom domu. Katastrofa.

Evo vam pingovi sa futavom Balkasnkom konekcijom. Cetri hosta, cetri mape, nema laga. Ajd bok.

Citaj sve postove i ne seri. Pisao sam o barovim a ti trazi i citaj. Da nebi tebi sad ponovo sve pisao. Pitaj si naxeema kak mu sve laga i placite skupa. Balkanishe TROLLLLLLLLLLLLL

Kimi - the King of Spa.
17 godina
Tallahasee kaže...
troublemaker kaže...
Tallahasee kaže...

Citaj sve postove i ne seri. Pisao sam o barovim a ti trazi i citaj. Da nebi tebi sad ponovo sve pisao. Pitaj si naxeema kak mu sve laga i placite skupa. Balkanishe TROLLLLLLLLLLLLL

ma ja uopce necu branit cod mw2.. ja znam da meni laga nema a iskreno za ostale me zaboli racku neka se opterecuju sa time sta ne vide ping u brojevima ili sta ce cod mw2 biti igra godine...

a ja cu lijepo uzivat ko i do sada i hebe mi se zivo za tulipane

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice