Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.366.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Jack Sparrow kaže...

sorry ali da si pratio temu vidio bi da su neki o tome govorili  prije oko 5 stranica.

Kaj zna ko pijesmu sa onog gore trailera?

naravno

al ste zaboravili VI a ne ja

tvrdili ste suprotno ... lol

problem je da se neke stvari nekim ljudima moraju više puta ponoviti

EDIT:

o igri je sve rečeno i sve se zna

samo moramo pričekat par dana i isprobat sami i jos vise se razocarat

uživat ću u SP kampanji...

probat ću MP ... ak bog da...možda mi se svidi, možda nekim patchem neke stvari poprave (a mogli bi) ... al sumnjam

ovo će biti još jedna masovno ispiratizirana masno hajpana i na kraju popljuvana igra

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 11:34 (doxy).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

CoD4            MW2
1.)PING                             24-40          100+
2.)Konzola                           da             ne
3.)Lean                                da             ne
4.)Custom mape                  da             ne
5.)Igrača po serveru         do 64          do 18
6.)Modovi                            da             ne
7.)Demo Record                  da             ne
8.)Kick/ban                         da             ne
9.)Online profili                   ne             da
10.)kontrola psovki             da             ne
11.)0 ping advantage         ne             da
12.)free demo                     da             ne
13.)lan                                da             da

Sve se to može svesti na nedostatak Dedi servera i ništa više. Dobro, lean nedostaje, ali neću plakati zbog toga, jer igru nisam igrao i ne znam kako će gameplay izgledati - da li će lean ikako biti upotrebljiva taktika :/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
Jack Sparrow kaže...

-No fov change 65 only ::to ne koristim

-No demo record:: niti snimam
-no console
:: niti to ne koristim
-9 vs 9 max (under utterly ideal conditions) :: ne smeta, ljepše mi je igrati sa manje igrača
-no admins ::barem nebude napuhanih admina, a to što bude gl me ne brine nek rokaju ako oće
-host migration stopping the game mid action::  možda malo smeta
-host gets 0 ping advantage :: ne smeta
-players can expect 100+ pings and higher:: to jest već problem
-no mods  :: ne smeta igrao nek modove ali samo tjedan dana, a pro mod ne igram, jer volim baš onako kako je to iw napravio

-no custom maps::igrao malo ali nije to to, tako da niti to nesmeta

-no lean:: znalo je nekad koristiti, ali naviknuti ću se i ovako
-no dedicated server:: e ovo mi jedino najviše smeta

I ja ču radi toga kupiti igru jer mi samo neke stvari nisu po volji, a ostalo što nisam podcrtao ču pretrpjet.

Evo ovo gore sam ja rekao, ali nisam rekao da mi igra ne valja, ne valja onome koji to sve koristi, a ti izgleda to koristiš i zato ti je sranje. Niko ti ne brani da stojiš iza svoje tvrdnje, ali ja sam samo želio prije reči da to što se glasovi ne pašu to nije neka mana igre.

http://www.youtube.com/watch?v=lez-80ZXUbA
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 11:39 (Jack Sparrow).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

CoD4            MW2
1.)PING                             24-40          100+
2.)Konzola                           da             ne
3.)Lean                                da             ne
4.)Custom mape                  da             ne
5.)Igrača po serveru         do 64          do 18
6.)Modovi                            da             ne
7.)Demo Record                  da             ne
8.)Kick/ban                         da             ne
9.)Online profili                   ne             da
10.)kontrola psovki             da             ne
11.)0 ping advantage         ne             da
12.)free demo                     da             ne
13.)lan                                da             da

eto
ja ispadam budala jer navodim činjenice
jbg
isitna boli

Mogu ja?

Ajde.

Ping - je velika boljka ove verzije zbog p2p servera. Nije mi jasno zašto su ovo napravili, ali, sa 9v9 neće sigurno biti veliki.

Konzola - dobar je dodatak ali definitivno nije ništa previše važno, pogotovo zbog nedostatka dedi servera i nemogućnosti customiziranja.

Lean - definitivno nije neka velika mana. Osobno ne znam kada sam uopće koristio lean. Možda nikad.

Custom mape - svakako su koristan dodatak, ali daleko od toga da su presudne. Uostalom, samo manjina COD zajednice ih koristi. Velika većina uvijek igra na defaultnim mapama.

Igrača po serveru - da to je velika mana, i zato sam i odustao od PC verzije.

Modovi - kao i custom mape, velika većina ljudi ne koristi modove.

Demo record - također koristan dodatak ali daleko od toga da je presudan pogotovo u doba frapsa, xfirea i sličnih programa. Koji su da napomenem lakši za korištenje.

Kick/Ban - nepotrebno na public serverima, a cheateri i hackeri će i tako biti izbacivani automatski.

Kontrola psovki - ko ih šljivi, ne obazireš se i bok. A kako server nije tvoj tako je svejedno.

0 ping advantage - spada pod isti koš kao i ping, i ne zaslužuje posebnu stavku.

Free demo - daj molim te!

U svemu ovome, objektivni problem su samo limit od 9v9 i p2p serveri. Što je međusobno povezano. Sve ostalo je drama queen spika.

Dakle?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 11:41 (Danny_HR).
17 godina
protjeran

Demo Record je "teži" od frapsa i xfirea?

lololol

molim te

war od 1 sata aktivnog igranja snimim u 3-4 megabajta...lololol a ne uzme mi niti 1 FPS prilikom igranja...

Fraps tek KASNIJE dođe u igru tek kad snimiš demo...onda s frapsom snimaš snimku igre...pa kasnije režeš i uređuješ

xfire video neću ni spominjat jer je ppreužasan....loše reze i ruši FPS na duplo u igri...

Demo Record će užasno faliti...

a Lean...jao, koliko stočara na clanbase sam pobio zahvaljujući Leanu...

isitna je da neki to niakd ne koriste...ali puno nas koristi to....ipak samo mi gornji dio tijela viri, a ne cijelo...to puno puta pomogne

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

lololol

molim te

war od 1 sata aktivnog igranja snimim u 3-4 megabajta...lololol a ne uzme mi niti 1 FPS prilikom igranja...

Fraps tek KASNIJE dođe u igru tek kad snimiš demo...onda s frapsom snimaš snimku igre...pa kasnije režeš i uređuješ

xfire video neću ni spominjat jer je ppreužasan....loše reze i ruši FPS na duplo u igri...

Nije teži ali ti na kraju opet treba fraps. Dakle, svejedno je.

doxy kaže...

isitna je da neki to niakd ne koriste...ali puno nas koristi to....ipak samo mi gornji dio tijela viri, a ne cijelo...to puno puta pomogne

Vidiš, baš zbog toga lean nije objektivan razlog da igra ne valja.

Više subjektivno, ovisno o igraču.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan

Pu Pu Pu lovačke Pu!

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

lololol

molim te

doxy kaže...

Vidiš, baš zbog toga lean nije objektivan razlog da igra ne valja.

Više subjektivno, ovisno o igraču.

ne

nije svejedno

igraš official match

važno ti je da je sve sarvšeno uštimano...

imaš perfect 125 fps lock...

upališ fraps...i počnu FPS-i padati...a dok upališ record demo ... nema pada fps-a...

a frapsom dok kasnije snimaš nije bitno kaj se događa jer snimaš snimku...a ne live game

17 godina
neaktivan

ajme šta su sve izbacili, cod4 i dalje meni najbolja igra koja postoji.

skinut ću si pirata, odigrat sp i miran sam. još možda otić na vlastiti server da isprobam one dodatne gluposti i oružja.

kad ljudi koji se pravo zanimaju za svaku sitnicu za mw2 vide onu tablicu, pada prodaja.

demo record-ne koristim ga baš jer nisam neki skill ali oni bolji to obavezno trebaju. lean? dosta korisno nekima. kad imam na promodu sniper to koristim često.

ima ona fora na backlotu kad se planta na b, sam se pogleda kroz onaj prozor ko dolazi a za to treba lean.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
djdomi kaže...

ajme šta su sve izbacili, cod4 i dalje meni najbolja igra koja postoji.

skinut ću si pirata, odigrat sp i miran sam. još možda otić na vlastiti server da isprobam one dodatne gluposti i oružja.

kad ljudi koji se pravo zanimaju za svaku sitnicu za mw2 vide onu tablicu, pada prodaja.

demo record-ne koristim ga baš jer nisam neki skill ali oni bolji to obavezno trebaju. lean? dosta korisno nekima. kad imam na promodu sniper to koristim često.

ima ona fora na backlotu kad se planta na b, sam se pogleda kroz onaj prozor ko dolazi a za to treba lean.

točno to

ima jako puno mjesta koja možeš iskoristit SAMO s leanom...

jbg

gledajuci mp gameplay mw2, vidio sam samo bezglava izletavanja i bezvezna napucavanja...

misle da svi igraju tako pa nisu htjeli ubacivati lean...

mislim, ipak je sami IW rekao... da su izbacili lean da izbalansiraju igru... lol?

dobro da nisu prone izbacili još

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo da malo razbijem ovu "ratnu" atmosferu. Evo onaj Launch Trailer. Znate možda koja je to pjesma na videu?

Nažalost ne znam koja je to pjesma, ali sada kada sam vidio ovu najavu izgleda da će SP biti strava, vjerojatno i bolji od onoga u CoD4. Kako samo fantastično izgledaju one pojedine scene, npr. kad se heli sruši u vašoj blizini, kada onako u onom gliseru prolazite ispod mosta, kad se bombardira ona zgrada, prehebeno.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan

Bilo bi bolje da stvorimo neku peticiju da iw napravi koji patch za mw 1 i da popravi bugove nego se zahebavaju sa mw 2 Smijeh

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

MW1 nema bugova

pogotovo u promodu u kojem je sve maknuto i ispravljeno...naštimano do zadnje sitnice...

neka patchiraju dvojku...nek prođe mjesec dana, nek im se napune e-sandučići s psovkama bijesnih kupaca...

onda će sigurno krenut s patchem

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

MW1 nema bugova

pogotovo u promodu u kojem je sve maknuto i ispravljeno...naštimano do zadnje sitnice...

neka patchiraju dvojku...nek prođe mjesec dana, nek im se napune e-sandučići s psovkama bijesnih kupaca...

Bugova ko govana noga viri kroz zid,itd.ima toga dosta.

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
doxy kaže...

MW1 nema bugova

Bugova ko govana noga viri kroz zid,itd.ima toga dosta.

hehe ovo s nogom je zakon Osmijeh

igramo war protiv nekih likova u strikeu, vidio sam ovog jednog kak je istrčo i lego iza zida. ja gledam da nemam sreće ubiti ga i pogledam viri mu noga, mini kalaš i gotov.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
protjeran

noga kroz zid

to obožavam i ne geldam na to kao bug jer ga iskorištavam maksimalno

rijetko tko pazi na nogicu :D :D

ja uvijek pazim

uvijek, na svakom waru ima pokoji biser koji ne pazi na to...i onda popije metak kroz zid a da ga ni vidio nisam..pa me demo traže

:D :D :D

neka

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo da malo razbijem ovu "ratnu" atmosferu. Evo onaj Launch Trailer. Znate možda koja je to pjesma na videu?

eminem:till i collapse

17 godina
neaktivan

Ma i noga je ok, znas se malo pomaknit ali kad ti RPG izviri to je gadno :S

Onak onaj vrsak dolje izviri kroz zid...

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

lololol

molim te

Nikako nije svejedno. 

I ne treba nužno imati FRAPS budući da kad se želi napraviti video samo jednog fraga obično se u tom dijelu demo-a(koji obično traje manje od 10 sekundi) svaki frame save-a kao jedna slika da bi se dobila maksimalna kvaliteta.    

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
17 godina
Danny_HR kaže...

Ping - je velika boljka ove verzije zbog p2p servera. Nije mi jasno zašto su ovo napravili, ali, sa 9v9 neće sigurno biti veliki.

Konzola - dobar je dodatak ali definitivno nije ništa previše važno, pogotovo zbog nedostatka dedi servera i nemogućnosti customiziranja.

Lean - definitivno nije neka velika mana. Osobno ne znam kada sam uopće koristio lean. Možda nikad.

Custom mape - svakako su koristan dodatak, ali daleko od toga da su presudne. Uostalom, samo manjina COD zajednice ih koristi. Velika većina uvijek igra na defaultnim mapama.

Igrača po serveru - da to je velika mana, i zato sam i odustao od PC verzije.

Modovi - kao i custom mape, velika većina ljudi ne koristi modove.

Demo record - također koristan dodatak ali daleko od toga da je presudan pogotovo u doba frapsa, xfirea i sličnih programa. Koji su da napomenem lakši za korištenje.

Kick/Ban - nepotrebno na public serverima, a cheateri i hackeri će i tako biti izbacivani automatski.

Kontrola psovki - ko ih šljivi, ne obazireš se i bok. A kako server nije tvoj tako je svejedno.

0 ping advantage - spada pod isti koš kao i ping, i ne zaslužuje posebnu stavku.

Free demo - daj molim te!

E Pa, evo ti moje verzije za koju će se složit svaki klansi igrač, koliko sam samo postova napisao prije i vi nista shvatili.. evo:

Ping - je velika boljka ove verzije zbog p2p servera. Nije mi jasno zašto su ovo napravili (by Dany_HR), e stim se slažem

Konzola - Consola, podosta važan dodatak, mislim da je svatko bar 2-3 puta ju koristio.

Lean - Evo ga, osobno mi nesmeta i mogu se naviknuti, ali ovo općenito veoma smeta i vraća FPS Industriju daleko unazad.

Custom mape - svakako su koristan dodatak, ali daleko od toga da su presudne. Uostalom, samo manjina COD zajednice ih koristi. Velika većina uvijek igra na defaultnim mapama(by Dany_HR) stim se slažem

Igrača po serveru - 9v9 je svakako mana, ali gledajuci to je najbolji (i kad ih manje) broj kad igras, ali nije jedna od vaznijih glavnih mana(ali je vazna)

Modovi - kao i custom mape, mozda 1/4 koristi modove u pocetku, sa ovim su eliminirali puno toga, CoD nemores nimalo uređivat, sto cini jednu od glavnih mana.

Demo record - također koristan dodatak, i kao sto ti Dany_HR kađeš da ima zgodnih programa poput frapsa i xfirea, je istina je ima, ali problem je sto ti nemores gledat demo i snimat sa xfireom nego mora biti u tom trenutku igranja

Kick/Ban - Pa pošto neće bit hackera u početku i nije previse vazno, a sdruge strane je.

Free demo - Još jedan dokaz da nemogu odvojit par misija jer im je "PRETEŠKO" za PC i napraviti demo isto kao i Dedicated, i console,   a pod console spada vele toga, mogli su bar napravit listu komandi za osnovne funkcije poput FPS, lagometar, connect, reconnect, i sl.,  a ne da trazim po dana server, jedino ako bude imala funkcija da upisemo, a još nisam siguran da ce se moc trazit serveri ili će ulazit automatski.

Ma Previse prašine se diglo oko ove igre, ko ima para nek uzme, mislim da ova Igra vise nije vrijedna da se savađamo oko nje u PC verziji, tj. ako je mozemo tako nazvati jer nema razlike.

I don't care...
18 godina

Jel mi može netko reć jel ovaj video napravljen samo od trailera i dosad izbačenih gameplay videa ili je netko stvarno napravio review sa cijelom igrom??'

(ne pratim baš tolko ko vi događanja oko COD-a pa bi vas molio za uslugu... Namigiva)

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad izlazi igra?

:D

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Jel mi može netko reć jel ovaj video napravljen samo od trailera i dosad izbačenih gameplay videa ili je netko stvarno napravio review sa cijelom igrom??'

(ne pratim baš tolko ko vi događanja oko COD-a pa bi vas molio za uslugu... Namigiva)

hvala puno što si to stavio sve puno spoilera

inače ja sam kupio igru za pc preko hcl-a i točka platio sam i vidjet ćemo

ništa od prije navedenih stvari me ne smeta osim DS

i nedostatak DS me iskljucivo samo smeta radi pinga

neće valjda štekat ko u Dragon Risingu ja stvarno navecer svaki dan molim boga da nebude tako

a preko ostalog mogu preci i dalje se dobro zabaviti samo ako nebude stekalo na mp

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 14:56 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan

i još nešto vidio sam da neki pitaju zašto su izbacili DS
pa radi piratsva nece dopustiti da im se dogodi stvar sa cod4 gdje ima na 1000 crackanih servera

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 15:05 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel ima netko iz Osijeka da je bio u Zeldi i pitao kad će dobit igru i koliko će koštat

Eo ja nazvo. 400 kunića i bit će je dosta za sve :D

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 15:14 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
kristijan_vk kaže...

cure mi sline :p

Stavi ovoBelji se

hahahahahahaha =))) pomaze sad vise ne slinim  po majici xD

18 godina
TopForumaš kaže...
zv'jer2 kaže...

neće valjda štekat ko u Dragon Risingu ja stvarno navecer svaki dan molim boga da nebude tako

a preko ostalog mogu preci i dalje se dobro zabaviti samo ako nebude stekalo na mp

Jesam te tjero da gledaš?? Jel vidiš naslov videa???

I zašto mi nisi odgovorio?

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
TopForumaš kaže...
zv'jer2 kaže...

Jesam te tjero da gledaš?? Jel vidiš naslov videa???

I zašto mi nisi odgovorio?

samo sam upozorio druge da ne gledaju

18 godina
TopForumaš kaže...
...

samo sam upozorio druge da ne gledaju

Čemu onda Thumbs Down?   I jel bi mi mogo odgovorit na pitanje iz tog posta??

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 15:48 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
Abomb kaže...
sheep kaže...
fascinantno je to da su najavili jos jedan COD za kraj 2010.

šta zvat će se:

Call of Duty: Modern Dedicated Warfare

Neće! Zvat će se: Call of Duty: Modern Ruining The Game

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice