Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.284.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran

Evo upravo sam pogledo trailer i mogo reci da sam se najezio.Nesjecam se kad sam toliko iscekivo igru.Ona je jedini razlog zasto kupujem novi komp.

Samo me malo brine da PC polako odbacuju svi proizvodjaci.U svim reklama gledam MW2 for XBOX.A sta je s nama koji radije dajemo tisuce kuna da bi mogli zavrtit igu kako spada. Nezelim nista osudjivat jer vidjet cemo kako ce sve to funkcionirat ali imam osjecaj da su sve u*ebali kako bi to moglo radit na j*benim konzolama.

Nadam se a ce sve dobro zavrsit i da ce makar izdat neki patch da bi mogli radit dedicated servere jer je ovakav nacin igranja MP velik promasaj.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko sam ja shvatio, u novom COD-u ce host biti igrac. Mogu vam rec da je na PS3 (u COD5 i COD4) igrac host i da su pingovi sasvim normalni, manje lagga nego na  PC-u. Ima samo jedan problem, kad host izađe server je down.

BTW lean je ionako bespotreban (bar se meni tako cini), a dedicated servere su uklonili da se rijese pirata.

Play hard, go pro!

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Uostalom, i jasno je čemu sve ovo. Dedicated serveri bili su i dodatna mogućnost za piratizaciju na PC platformi. S obzirom da od COD4 prodanih 14 milijuna, tek 2 milijuna su PC igrači uz valjda još milijun pirata, odlučili su da će ovaj milijun pirata eliminirati i 2 povećati na 3 milijuna prodanih igara.

E sad. Problem je što nisu računali na malen dio ljudi koji znaju kako mreže rade i jedan dio ljudi kojima će prvi objasniti i one koji su probali i čuli kako je prošao Operation Flashpoint 2 sa istim idiotizmom.

Po svemu sudeći, IW nema namjeru trošiti novac na izradu i prilagodbu dedicated servera i izračunali su da će ionako biti uživljenih naivaca kao što je moj frend koji će na slijepo kupiti igru ili onih rjeđih koje MP i ne zanima, a sve što izgube ionako je u odnosu na konzole nebitan broj.

Ako su predviđali prodati 20 milijuna od čega 3 milijuna PC-a i da će na ovaj način i dalje prodati 1 milijun PC-a naivcima i single-player igračima, ispada im potpuno neisplativo raditi na dedicated serverima, jer čak i gubitak od 3 milijuna igrača (cijela PC platforma što je nemoguće jer uvijek ima onih koji kupuju samo za SP i onih koji se zalete), nije ništa u odnosu na troškove izrade dedicated servera u konzolašku publiku.

Čak i da su situacije igranja idealne i da se zaista ima max 100ms ping, to je znatno lošije iskustvo nego do sada na PC-u, a dodajmo tome i praktički smrt klanskog igranja i eSporta i imamo efikasno ubijanje PC platfome.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 10:40 (naxeem).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

Ma ja neznan vise sta cu mislit o ogri prije misec dana igra je bila odlicna niko nije zna sta nas ceka a sad plače mi se kad cujen ovakve stvari.

duje kapitanović
18 godina
naxeem kaže...

...čak i gubitak od 3 milijuna igrača (cijela PC platforma što je nemoguće jer uvijek ima onih koji kupuju samo za SP i onih koji se zalete), nije ništa u odnosu na troškove izrade dedicated servera u konzolašku publiku.

Napokon!

Hvala Nax na ovome, ja sam o ovome trubio još tamo negdje kada je došla najava da neće biti dedi servera pa kad su svi počeli pričati o propadanju IW-a, franšize itd.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
moderator

Klan zakupi server s dobrom vezom, instalira na njega jednu CoD kopiju, pokrene match, ljudi rokaju, ko rokne serverskog playera koji stoji, bude kickan/banan i problem rjesen :)

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.

0 0 hvala 0
18 godina
Loše rješenje, jer to znatno poskupljuje stvar jer za svaki takav server je potrebna jedna originalna kopija. Skupo!
17 godina
moderator

Pa recimo da diabolic kupi original 300kn i hosta čovijeku 12 mjeseci 18 igrača i zaradi 2200kn.To se po mojem njima isplati.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Klan zakupi server s dobrom vezom, instalira na njega jednu CoD kopiju, pokrene match, ljudi rokaju, ko rokne serverskog playera koji stoji, bude kickan/banan i problem rjesen :)

Ti shvacas da se nemoze odredit tko hosta?

Kao i da nisu poznati kriteriji po kojima igra bira tko ce hostat?

Tako da ti ideja pada u vodu.....

18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Loše rješenje, jer to znatno poskupljuje stvar jer za svaki takav server je potrebna jedna originalna kopija. Skupo!

A čuj, i prije je firma kad je nekom iznajmljivala server morala imati original kopiju igre da bi ga digla, zar ne :/

Zmalamuth kaže...
DrNasty kaže...

Ukoliko server ima najbolju internet vezu i nalazi se na nekoj najboljoj srednjoj udaljenosti od igrača automatski postaje host, tako da se može upravljati indirektno ^^

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
18 godina
Adisuki kaže...
Danny_HR kaže...

A čuj, i prije je firma kad je nekom iznajmljivala server morala imati original kopiju igre da bi ga digla, zar ne :/

Ne, dovoljni su im bili server fajlovi.

18 godina
neaktivan

Serveri su besplatni, a i zaboravljate da server mora imati grafičku koja dobro vrti igru. A to nema niti jedan server.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
Danny_HR kaže...

Zmalamuth kaže...
DrNasty kaže...

Ukoliko server ima najbolju internet vezu i nalazi se na nekoj najboljoj srednjoj udaljenosti od igrača automatski postaje host, tako da se može upravljati indirektno ^^

Malo previse "IF" i "WHEN" za moj ukus..

Npr, zakupi se server u njemackoj jer su tamo relativno jeftini, a odlicna je veza prema gore.

I sad se skupi 5 ljudi iz Hr i hoce halat, igra provjeri pingove i kao hosta odabere nekoga iz HR, jer će tu biti najmanji prosjecni ping.

I pada ti u vodu ideja sa serverom.....

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Jack Sparrow kaže...

Opet se jedna stranica popunila uzalud, osim zadnjeg i još 1-2 posta.

a ti si bas popunio ovu stranicu necim fenomenalnim ...

PWND Cool

NEko govori o pingovima,frajer iz IWa kaze da je igrao na pingu od oko 100 i da mu je baš simpa bilo. Ping oko 100 u americi,na američkom serveru koji ima vezu ko šta bumo mi imali za 12 godina.....ima ping 100. Neznam kako je na konzolama al na PCu ping 100 nije igriv,bar ne igraču koji je bar par dana odigrao na pingu 30......

MIslim da je tu šema ko u Mohi....SP,i hrpa extenzija u misijama koje će čarđat kasnije jer ovo s MW2 u MP je besmisleno. Moram opet kupit key za 4ku...ffs.

dedicated to waiting.....
16 godina
Canassob kaže...

Vratimo se Modernu.

Čekaj malo, šta naš lik radi u svemiru na ovom traileru? Mislim WTF? Zar ćemo se boriti sa Alienima i astronautima

Bolje ispast budala nego iz vlaka
17 godina
moderator
Alex Mercer kaže...

Čekaj malo, šta naš lik radi u svemiru na ovom traileru? Mislim WTF? Zar ćemo se boriti sa Alienima i astronautima

Ne samo češ gledat kako raketa pada na -----------------------------------------Ali nisu alieni(vidjet češ uskoro)

18 godina
neaktivan

Koliko kod da sam bio upravu kad sam rekao da P2P smrdi što se tiče multiplayera (debelo iskustvo), igru ću ipak kupiti zbog single playera.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja sam kupio igru i kraj
e sad pošto sam casual igrač a ne neki hardcore pro iako sam u klanu(bosanskom a iz varaždina sam xD) nece mi toliko smetati nedostatak DS
ja ću se probati zabaviti maximalno i kad igra izađe vidjet ćemo na čemu smo
uzalud vam trud svirači
Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemojte čitati komentare trailera na youtubeu neki kreten stavio spoilere i ja ih pročitao! Je**ni gad!!!

Bolje ispast budala nego iz vlaka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sheep kaže...
Evo ti nekoliko razloga

-No fov change 65 only
-No demo record
-no console
-9 vs 9 max (under utterly ideal conditions)
-no admins
-host migration stopping the game mid action
-host gets 0 ping advantage
-players can expect 100+ pings and higher
-no mods
-no custom maps
-no lean
-no dedicated servers

A što ako pola toga nije istina, možda čak i sve (!!!)...Namigiva

Živi bili pa vidili' i te razloge (mada ne bih to volio)...

BTW. Pošto nisam okorjeli MP igrač meni je i SP dosta :D

Uostalom, imam orginal CoD4MW i u njemu ću uživati dok se neki, nažalost neće naigrati MPa u MW2...

KONZOLE ZA TAKVE STVARI RULAJU!!!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 14:58 (4ucker).
16 godina
neaktivan
http://www.gametrailers.com/video/red-carpet-modern-warfare/58630

evo kratak review sveg što je mw2 pokazao u svojoj PR kampanji za one koji još uvijek vole mw2
btw neću više ništa dobro govoriti o igri jer sam prije 2 stranice totalno bezveze pobro 3 thumb down samo jer sam rekao da će igra biti ipak valjda dobra mislim stvarno niste fer :(
kako god sve ce se vidjeti i znati kad igra izađe pa vas po stoti put molim da bi bilo dosta prepucavanja da li je igra shebana ili ne
Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...
ja sam kupio igru i kraj
e sad pošto sam casual igrač a ne neki hardcore pro iako sam u klanu(bosanskom a iz varaždina sam xD) nece mi toliko smetati nedostatak DS
uzalud vam trud svirači

Nitko se i nije obratio osobno tebi, ti si svoju gresku napravio. ., a greska ti je bila zaletiti se u nesto ovako nesigurno i upitno u opstanak, bolje da si sacekao review i reakcije igraca pa onda ulozio novac nego ovako. Preorder ti je jeftinij ali bolje i potrositi koju kunu vise a igrati na sigurno nego uloziti u EPIC FAIL.

I da se razumijemo neznam sta i koliko si citao ali MP je sjeban i za casual a ne samo za "pro" igrace Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
http://www.gametrailers.com/video/red-carpet-modern-warfare/58630

evo kratak review sveg što je mw2 pokazao u svojoj PR kampanji za one koji još uvijek vole mw2
btw neću više ništa dobro govoriti o igri jer sam prije 2 stranice totalno bezveze pobro 3 thumb down samo jer sam rekao da će igra biti ipak valjda dobra mislim stvarno niste fer :(
kako god sve ce se vidjeti i znati kad igra izađe pa vas po stoti put molim da bi bilo dosta prepucavanja da li je igra shebana ili ne

Evo i ja ću ponoviti: NE MORA DA ZNAČI DA ĆE SE MOĆI SAMO SA TIM "GAY DEDICATED" SERVERIMA IGRATI ! ! !   ŠTO AKO SU ONI TO ZBOG NEKOG RAZLOGA "IZMISLILI" ! ! !

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...
ja sam kupio igru i kraj
uzalud vam trud svirači

Nitko se i nije obratio osobno tebi, ti si svoju gresku napravio. ., a greska ti je bila zaletiti se u nesto ovako nesigurno i upitno u opstanak, bolje da si sacekao review i reakcije igraca pa onda ulozio novac nego ovako. Preorder ti je jeftinij ali bolje i potrositi koju kunu vise a igrati na sigurno nego uloziti u EPIC FAIL.

I da se razumijemo neznam sta i koliko si citao ali MP je sjeban i za casual a ne samo za "pro" igrace Namigiva

E, pa za te koji imaju PC, ima samo jedno riješenje, malo skupo ali: KUPITE KONZOLU !

Sorry na duplom postu, (znam, znam, postoji gumb uredi!)

17 godina

-No fov change 65 only ::to ne koristim

-No demo record:: niti snimam
-no console
:: niti to ne koristim
-9 vs 9 max (under utterly ideal conditions) :: ne smeta, ljepše mi je igrati sa manje igrača
-no admins ::barem nebude napuhanih admina, a to što bude gl me ne brine nek rokaju ako oće
-host migration stopping the game mid action::  možda malo smeta
-host gets 0 ping advantage :: ne smeta
-players can expect 100+ pings and higher:: to jest već problem
-no mods  :: ne smeta igrao nek modove ali samo tjedan dana, a pro mod ne igram, jer volim baš onako kako je to iw napravio

-no custom maps::igrao malo ali nije to to, tako da niti to nesmeta

-no lean:: znalo je nekad koristiti, ali naviknuti ću se i ovako
-no dedicated server:: e ovo mi jedino najviše smeta

I ja ču radi toga kupiti igru jer mi samo neke stvari nisu po volji, a ostalo što nisam podcrtao ču pretrpjet.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
4ucker kaže...

E, pa za te koji imaju PC, ima samo jedno riješenje, malo skupo ali: KUPITE KONZOLU !

Pa radije kupim još jedamput MW2 za PC nego da dam za konzolu 3000kn i još se pretplatim na Live pa da tek onda mogu igrat MP.Radi jedne igre pa nisam lud,a i tako nitko nezna kako če to radit

i nije isključeno da nam daju patch s dedicated serverima(ako več taj patch nemaju na svom kompu kao rezervni plan)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 15:11 (pirat).
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...
ja sam kupio igru i kraj
uzalud vam trud svirači

Opet Vi ništa ne kužite, nego gulite po thumbs down!

Da, ja sam PC korisnik i kao i kolegi ispod, samo mi smeta to dedicated server, i da, kupiti ću ga ipak. A hoću reći da ako "mi" PC korisnici hoćemo uživati, moramo dati novca, što mi nipošto ne spada u jedan od planova....

A to, što nama PCašima je tako suđeno ja tu ništa ne mogu, da smo barem umjesto kompa kupili konzolu, ali hajd' preboljet ćemo MW2, (valjda)...Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 15:19 (4ucker).
17 godina
4ucker kaže...

De ti cosole boy umukni, nije isto igrat CoD na PC i na konzoli, to mi je prije bilo smjesno, posto nema misa.

Jack Sparrow kaže...

I ja ču radi toga kupiti igru jer mi samo neke stvari nisu po volji, a ostalo što nisam podcrtao ču pretrpjet.

-No fov change 65 only ::a neznan ni sta je

-No demo record:: koristim
-no console :: CoD 4 ponekad koristim (reconnect, connect, pb guild, fps, laggometar, i sl.)
-9 vs 9 max (under utterly ideal conditions) :: ne smeta, ljepše mi je igrati sa manje igrača
-no admins ::bar nece bit cheatera pa i netreba
-host gets 0 ping advantage :: neznan
-players can expect 100+ pings and higher:: SMETA
-no mods  :: smeta, zele da igru igraju samo noobovi

-no custom maps::a kako cemo i pravit mape, tako da polovicno smeta

-no lean:: znalo je nekad koristiti, ali naviknuti ću se i ovako(također)

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 15:20 (markoal).
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
4ucker kaže...

De ti cosole boy umukni, nije isto igrat CoD na PC i na konzoli, to mi je prije bilo smjesno, posto nema misa.

Jack Sparrow kaže...

-No fov change 65 only ::a neznan ni sta je

-No demo record:: koristim
-no console :: CoD 4 ponekad koristim (reconnect, connect, pb guild)
-no admins ::bar nece bit cheatera pa i netreba
-host gets 0 ping advantage :: neznan
-players can expect 100+ pings and higher:: SMETA
-no mods  :: smeta, zele da igru igraju samo noobovi

-no custom maps::a kako cemo i pravit mape, tako da polovicno smeta

-no lean:: znalo je nekad koristiti, ali naviknuti ću se i ovako(također)

Prvo, neću se svađati, ja nisam console boy, osobno mi je draži PC, a htio sam samo kazati da mi koji nemamo konzolu tu ne možemo ništa (nažalost)...

Toliko od mene, još jedno 5 tdownoa i gotovo...

16 godina

nisam bas neki znalac o serverima ali mislim da ce pirati rjesiti problem dedi servera,tako je isto bilo sa World of Warcraftom.

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice