Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.200.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
pirat kaže...
cappy kaže...
Prison Breaker kaže...

Samo malo da vidim jesam li dobro pohvatao:

Ako nema dedicated servera znaci da na piratskom MW2 necemo moci igrati MP? Posto ce svi serveri biti preko IW?

Upravo tako.DOBRO JUTRO HRVATSKAOsmijeh

A to jim je i cilj.

E pa zato san in j mater na starijen postu,kad si ti komentira da nije dobro komentirat jer jos nismo niss vidili,a meni se cini da necemo vidit par stvari u MW2.Sad ti je jasno zasto.

duje kapitanović
17 godina
pirat kaže...

Tako je,al vjerovatno če se moči preko hamachija(ako).

Pises a ne citas sto sam postas, citiram

Jason West and Vince Zampella

"The Steam stuff helps with the piracy. I don't know that the matchmaking stuff does,"

Sto znaci da u borbi protiv piratstva se okrecu na VAC sistem to su mogli uvesti i uz dedicated servere, on uvodjenje IWnet-a i Listen servera objasnjava kao cilj priblizavanja igre casual gamerima i misticnim bicima kojima je neshvatljivo kliknuti iznad PING i refresh da bi nasli server s adekvatnim pingom. A ustvari samo traze nacin kako da naplate DLC sadrzaje koje naplacuju konzolasima (mada ni dosad ih besplatno nisu dali nego su za nas lovu ispljuvali sponzori)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

u ime oca i sina ovi u iw-u su pop*zdili :(

lol istina..al kolko neki pljuju po igri nekako mislim da će ova igra ispast dobra na kraju krajeva!

Igra oce ispast dobra to je vec dokazano al malo multiplayer su z*jbali.

Al normalno ljudi kod CODa uzivaju u mpu,nekazen da je sp los al koliko sati provedes u spu a koliko u mpu.

E pa oni su nan unistili te sate u mpu kojih je 95% više.

Koji je gust bija kad san igra COD4 povezan sa prijateljen priko skypea a ja mislin da u dvici mogu to zaboravit.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
http://www.fourzerotwo.com/?p=745

Pojašnjenje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
http://www.fourzerotwo.com/?p=745

Pojašnjenje.

Ako se ne varam, to je pirat postavio prije par postova.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan

Ak niste citali linkove koje su drugi slali u prijasnjim postovima procitajte ih. Jer u jednom pise da su u Activisionu odlucili razmotriti ideju da vrate dedicated servers. A to ce vjerovatno i napravit jer ih se napada sa svih strana. I mislim da im je u interesu da se igra njihova igra i proda. Tako da ce to vratit vjerovatno.

EDIT: Potpisite peticiju ko jos nije i postajte je kad stranica dode do kraja ^^. Sirite dalje. Barem nesto mozemo ucinit, i vjerujte ako se skupi 200 000 glasova, sumnjam da ce odbacit DS jer ce izgubit novca a i fanove.

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 21:17 (Canassob).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Ne kužim zašto vas smeta tolko to što se bore protiv pirata?! Pa da i ja napravim igru borio bi se da na njoj što više zaradim, a i blago rečeno to nam se sad iw osvetio za mw1 koji je imao 60% cracked.

Moj PC  
3 2 hvala 1
16 godina
moderator
Canassob kaže...

Ak niste citali linkove koje su drugi slali u prijasnjim postovima procitajte ih. Jer u jednom pise da su u Activisionu odlucili razmotriti ideju da vrate dedicated servers. A to ce vjerovatno i napravit jer ih se napada sa svih strana. I mislim da im je u interesu da se igra njihova igra i proda. Tako da ce to vratit vjerovatno.

EDIT: Potpisite peticiju ko jos nije i postajte je kad stranica dode do kraja ^^. Sirite dalje. Barem nesto mozemo ucinit, i vjerujte ako se skupi 200 000 glasova, sumnjam da ce odbacit DS jer ce izgubit novca a i fanove.

Gotovo je,pročitaj moj post na stranici iza imaš dva linka ako več nisi.Projekt MW2 je gotov iw.net je plačen,a od tih

200 000(ako bude(a i tako su likovi po par puta glasali)) glasova možda bi 50 000 kupilo igru.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ne kužim zašto vas smeta tolko to što se bore protiv pirata?! Pa da i ja napravim igru borio bi se da na njoj što više zaradim, a i blago rečeno to nam se sad iw osvetio za mw1 koji je imao 60% cracked.

To je uredu,al neman ja 400kn za svaku igrau da dajen a tako ni ostali.

Povuku li oni ovo sta su z*srali kupit cu original jel san to i prije mislija nego sta san cuja.

duje kapitanović
16 godina
protjeran
cappy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Povuku li oni ovo sta su z*srali kupit cu original jel san to i prije mislija nego sta san cuja.

to njih nezanima sto ti nemas isto kao sto ni ja nemam,ali ima onih koji imaju,da se tako gleda onda bi igra bila besplatna jer ovi u africi nemaju para za igru

prodajem pozivnice za partis
16 godina
neaktivan

106719

potpiso sam i ja

kvragu kad raja ide onda cu i ja xD

sad se dvoumim zasto sam cancelao preorder

ah jbg vidjet cemo

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Canassob kaže...

Ma to otkako su se spojili s Blizzardom pocinju uvodit razne gluparije da mogu naplacivat i smanjit piratizaciju. Prokleti Blizzard i njihove 3 igre koje izdaju 100 godina i jos ih naplacuju. Samo su pokvarili Activision.

O Bože, opet ovi što nemaju pojma o industriji. Activision (koji je izdavač) se spojio sa Blizzrdom; Blizzard radi samo management svojih igara; ujedinili su se zbog podjele regionalnih poslova, prodaje i sličnog (ekonomija); kao NEINFORMIRAN bi trebao flejmati onda Activision, a ne freaking Blizzard; kao INFORMIRAN čovjek bi znao u kakvom su odnosu. IW je developer. Publisher i developer uvijek idu skupa, za mene tu nema odvajanja :/. Oboje su zasrali i ako je ovakva odluka donešena to znači da su OBOJE pristali na to. Dev će zasrati više ako igra bude sranje, a Pub ako počnu sa naplaćivanjem nekih dodatnih sadržaja.

Canassob kaže...

Da si ti pročitao taj link vidio bi da je čovjek (isti ovaj koji je sad dao objašnjenje) samo rekao da će uskoro IW (on) reagirati - iliti objasniti kako su zamislili. Prevelika je lova uložena u IWNet da se sve baci u vodu.

Peticije su samo simbolika i neće biti od prevelike pomoći. Isto sranje je bilo sa SC2, i ništa, tako ta tvojih 200k ne drži vodu.

Igra će se prodati, za sada ljudi mogu samo peticije otkazati da im zadaju početnički udar (tj. udar retailerima koji će od njih kupovati igre).

Mrzim padobrance.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 21:35 (Adisuki).
16 godina
moderator
Adisuki kaže...
Canassob kaže...

Ma to otkako su se spojili s Blizzardom pocinju uvodit razne gluparije da mogu naplacivat i smanjit piratizaciju. Prokleti Blizzard i njihove 3 igre koje izdaju 100 godina i jos ih naplacuju. Samo su pokvarili Activision.

O Bože, opet ovi što nemaju pojma o industriji. Activision (koji je izdavač) se spojio sa Blizzrdom; Blizzard radi samo management svojih igara; ujedinili su se zbog podjele regionalnih poslova, prodaje i sličnog (ekonomija); kao NEINFORMIRAN bi trebao flejmati onda Activision, a ne freaking Blizzard; kao INFORMIRAN čovjek bi znao u kakvom su odnosu. IW je developer. Publisher i developer uvijek idu skupa, za mene tu nema odvajanja :/. Oboje su zasrali i ako je ovakva odluka donešena to znači da su OBOJE pristali na to. Dev će zasrati više ako igra bude sranje, a Pub ako počnu sa naplaćivanjem nekih dodatnih sadržaja.

Canassob kaže...

Da si ti pročitao taj link vidio bi da je čovjek (isti ovaj koji je sad dao objašnjenje) samo rekao da će uskoro IW (on) reagirati - iliti objasniti kako su zamislili. Prevelika je lova uložena u IWNet da se sve baci u vodu.

Peticije su samo simbolika i neće biti od prevelike pomoći. Isto sranje je bilo sa SC2, i ništa, tako ta tvojih 200k ne drži vodu.

Igra će se prodati, za sada ljudi mogu samo peticije otkazati da im zadaju početnički udar (tj. udar retailerima koji će od njih kupovati igre).

Mrzim padobrance.

Svaka čast.Dao bi ti sad ruku da mogu.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Lol, da bas i sad bi ja trebao baciti 400 kn da igram Call of Duty 4 Moder Warfare 2 Singleplay  jer ga nemogu igrat preko neta radi pinga koji je prosjecno na takvim vrstama oko 200.

Ma da bas, nek  nadju drugu vrstu zastite bit ce im bolje nego to, ili barem mogućnost skidanja necega preko cega mores napraviti  dedicated server za ove hostere a da server mores nac preko tog IW.Neta,  mislim da bi nesto tako bilo najbolje....

I don't care...
16 godina
neaktivan

stanje je kritično

očekujem mnoga objašnjenja IW na vrijeme

sad neznam dali sam dobro uradio prekinuvši preorder ili ne

neki kažu ništ se još nezna,hura za borbu protiv piratsva,drugi pak kažu da su IW sve usr***

čovječe ja sam malo zbunjen

al jedno se sigurno zna(vidi sliku)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 21:50 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
markoal kaže...
Jack Sparrow kaže...

Lol, da bas i sad bi ja trebao baciti 400 kn da igram Call of Duty 4 Moder Warfare 2 Singleplay  jer ga nemogu igrat preko neta radi pinga koji je prosjecno na takvim vrstama oko 200.

Ma da bas, nek  nadju drugu vrstu zastite bit ce im bolje nego to, ili barem mogućnost skidanja necega preko cega mores napraviti  dedicated server za ove hostere a da server mores nac preko tog IW.Neta,  mislim da bi nesto tako bilo najbolje....

Pa nitko nikog ne sili da kupi neku igru(u tvom slučaju MW2) za sad če tako bit(IW.NET) a poslije tko zna možda neki patch za dedicated ser..

17 godina
neaktivan
markoal kaže...

...da igram Call of Duty 4 Moder Warfare 2 Singleplay  jer...

Takvo što ne postoji :)

Call of Duty 4 je MW1, a MW2 i 4 ne idu skupa, to ide CoD6: MW2, ali sluzbeno je sestica maknuta pa je najpravilnije samo CoD:MW2

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan

evo malo da smirite živce

https://www.youtube.com/watch?v=Bsg18eDqgmA&feature=player_profilepage

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.modernwarfare247.com/news/no-dedicated-servers-explaination

evo jos malo informacija

OBAVEZNO pogledati video iznad da se podsjetite nekih stvari

I DANNY U KRIVU SI COD JE U POČETKU BILA PC IGRA

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
cappy kaže...

Pa niko te ne tjera di igraš igre odnosno kupuješ, igre su luksuz. To što mi znamo koristiti neke metode da prođemo besplatno, toga u neki državama nema i radi toga se plača kazna.

markoal kaže...

1.Lol, da bas i sad bi ja trebao baciti 400 kn da igram Call of Duty 4 Moder Warfare 2 Singleplay  jer ga nemogu igrat preko neta radi pinga koji je prosjecno na takvim vrstama oko 200.

2.Ma da bas, nek  nadju drugu vrstu zastite bit ce im bolje nego to, ili barem mogućnost skidanja necega preko cega mores napraviti  dedicated server za ove hostere a da server mores nac preko tog IW.Neta,  mislim da bi nesto tako bilo najbolje....

1.Neznam čemu lol, ali ok veseli se. Tebe isto niko ne tjera da kupiš igru, neznam zašto je tu potrebna takva filozofija.

2.Kažeš drugu vrstu zaštite, vjeruj mi nema druge ova je za sada jedna od boljih, a to i oni sami znaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 22:10 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

stanje je kritično

očekujem mnoga objašnjenja IW na vrijeme

sad neznam dali sam dobro uradio prekinuvši preorder ili ne

neki kažu ništ se još nezna,hura za borbu protiv piratsva,drugi pak kažu da su IW sve usr***

čovječe ja sam malo zbunjen

al jedno se sigurno zna(vidi sliku)

pokušavam nać poveznicu između Modern warfarea 2 i ove slike vec 10 min ali mi ne uspijeva.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
Canassob kaže...

Canassob kaže...

Mrzim padobrance.

Moj bed. Ne moraš me mrzit zbog tog. Nije mi se dalo citat svih 70 stranica pa sam samo neke. Promaklo mi je malo, dogada se. Sad sam u toku.

Ispravi i ak ovo krivo kazem: Mislim da su trebali punooo ranije obznanit što planiraju napravit, IW.net. Rekli su da ce napravit psoeban community za nadolazeci naslov ali kolik osam prije cito nisu rekli tocno što.

Audaces fortuna iuvat
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

nekaj ne stima tu(al ne u videu nego u thumb downu)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 22:16 (TopForumaš).
16 godina

Moram reći da na OF2 Dragon Raising...(čekali smo duugo vremena i sve je ok što se tiče igre ali uprskali su mp a to je bila najvažnija stvar)multiplayer u praksi ne funkcionira kako treba..a ovo je ista stvar..kad se nakrca 32 igrača...sve šteka..ping je 150-500..katastrofa. Bojim se da je ovo sa MW2 totalni promašaj za pc gamere...

16 godina
Crojumper kaže...

Moram reći da na OF2 Dragon Raising...(čekali smo duugo vremena i sve je ok što se tiče igre ali uprskali su mp a to je bila najvažnija stvar)multiplayer u praksi ne funkcionira kako treba..a ovo je ista stvar..kad se nakrca 32 igrača...sve šteka..ping je 150-500..katastrofa. Bojim se da je ovo sa MW2 totalni promašaj za pc gamere...

Zato se nebude igralo na serverima sa puno igrača. Ustvari pa dok je 10 vs 10 već je malo previše što oćeš više.

16 godina
neaktivan

Neznam jel itko posto jos ovaj link al evo ga. Tu IW govori kako je sve to za poboljsanje PC igranja i same nas igrače.

EDIT: "IW has cited numbers of people online playing illegal copies of Modern Warfare up to 60 percent)" XD

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 22:18 (Canassob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
TopForumaš kaže...

LOL.....alkohol djeluje!Smijeh

on topic: čini se da su se ovi u Infinity wards malo usral* pa oćeju ublažit stvar.

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
16 godina
moderator
Crojumper kaže...

tko ima dobru konekciju može imat i 100 igrača bez laga btw OF2 je mp totalno sranje(mp ,sp je odličan) al MW2 mp je nešto sasvim drugo.

17 godina
Canassob kaže...

Moj bed. Ne moraš me mrzit zbog tog. Nije mi se dalo citat svih 70 stranica pa sam samo neke. Promaklo mi je malo, dogada se. Sad sam u toku.

Ispravi i ak ovo krivo kazem: Mislim da su trebali punooo ranije obznanit što planiraju napravit, IW.net. Rekli su da ce napravit psoeban community za nadolazeci naslov ali kolik osam prije cito nisu rekli tocno što.

To nije fora onda. Prvo se u javnost daju informacije koje se ticu grafike, gameplay-a i noviteta, ali, prvo moras preorder igru i onda hite informaciju koja zaebe sve, ljudi maknu preorder, skine preko torrenta, odigraju SP i izbrisu.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
TopForumaš kaže...
TopForumaš kaže...

LOL.....alkohol djeluje!Smijeh

on topic: čini se da su se ovi u Infinity wards malo usral* pa oćeju ublažit stvar.

mislim da sam malo fulo temu u ovakvom stanju

odo ja na birc xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice