Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.201.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
moderator
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
dekstroza kaže...
pirat kaže...

Znači ja i ovi koji če kupit igru smo ovce?????

Jeste.

Mada u gornjem pasusu nisam mislio na vas već na činjenicu da velika većina ljudi koji će kupiti igru nisu, što bi se reklo, "fanovi" serijala i ljudi koji iščekuju izlazak novog CoDa viseći po forumima, nego oni koji će kupiti igru zato što će biti najprodavanija(paradoksalno, ali istinito).

Ali kad već dragovoljno pristajete na to da vam umjesto PC FPSa uvale konzolašku verziju sa neuporedivo lošijim i ograničenijim igraćim iskustvom, mislim da je i u vašem slučaju poredba prikladna.

Puno je to ovaca u p.... m....!!!!Kolko če tek čobana trebati s dobrom konekcijom da nam hostaju a da ne laga...

EDIT:a ti dole ne spamas,mogao si mi to na PM reči.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 18:27 (pirat).
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
dekstroza kaže...
pirat kaže...

Jeste.

Mada u gornjem pasusu nisam mislio na vas već na činjenicu da velika većina ljudi koji će kupiti igru nisu, što bi se reklo, "fanovi" serijala i ljudi koji iščekuju izlazak novog CoDa viseći po forumima, nego oni koji će kupiti igru zato što će biti najprodavanija(paradoksalno, ali istinito).

Ali kad već dragovoljno pristajete na to da vam umjesto PC FPSa uvale konzolašku verziju sa neuporedivo lošijim i ograničenijim igraćim iskustvom, mislim da je i u vašem slučaju poredba prikladna.

Puno je to ovaca u p.... m.......!!!!

daj prestani vec jedanput sa psovanjem

ovo vec prelazi polako u spam

ak ti nešto ne paše izrazi se drukčije

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 17:40 (TopForumaš).
16 godina
moderator
dekstroza kaže...
pirat kaže...

Jeste.

Ja tebe ne vrijeđam ti mene vrijeđaš, i šta tebe briga kamo ja sa svojim novcem.Ajd dosta OFF TOPICA

EDIT:evo jedne glasine

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 17:52 (pirat).
16 godina
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

dao bog da je istina

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
dekstroza kaže...
pirat kaže...

Jeste.

Ja tebe ne vrijeđam ti mene vrijeđaš, i šta tebe briga kamo ja sa svojim novcem.Ajd dosta OFF TOPICA

Mislim da ce IW ipak dati dedicated servere zbog negodovanja vecine jer se vjerojatno boje prodajnih rezultata a znate da IW svojom igrom zele srusiti rekord prodaje.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
pirat kaže...
dekstroza kaže...
pirat kaže...

Jeste.

Mislim da ce IW ipak dati dedicated servere zbog negodovanja vecine jer se vjerojatno boje prodajnih rezultata a znate da IW svojom igrom zele srusiti rekord prodaje.

Sve se meni čini da su oni srušili sami sebe ovom gluposti koju su napravili.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

A dobro, rečeno je da gledaju kako se stvari odvijaju - naravno da gledaju, jasno je, dok je dosta relativno da li će i kad će se stvari promjeniti. IWNet sustav nije mala stvar za njih - unaprijed su kupili/rezervirali servere, potpisali ugovore i dizajnirali stvar, tako da sumnjam da će sve to baciti u vodu odmah nakon 100k potpisanih. SC2 LAN peticija ima 200k potpisanih, a SC2 je još daleko, i sumnjam da će nešto biti od toga :/

Ja se samo nadam da će IWNet sustav biti dobro implementiran i imati dobru podršku. Ako to bude slučaj onda će i nešto biti od sve ovog :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 18:08 (Adisuki).
17 godina
neaktivan

"On the petition Infinity Ward’s Robert Bowling is alleged to have said via a direct Twitter message that it"

"Robert Bowling himself has yet to publicly mention the petition"

Zar nisu sve poruke na twitteru javne? Kako je onda netko netko navodno nejavno nešto tamo rekao?

btw

pirat kaže...

Ja tebe ne vrijeđam ti mene vrijeđaš

...

pirat kaže...

ma odi u kura*

Interesantno.

16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

zanimljivo

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 18:38 (TopForumaš).
16 godina
protjeran
pirat kaže...

ovi su za battlefield stavili cak dedicated servere na konzole 

"And console (PS3, Xbox360) also has access to host Dedicated servers through BFBC2 Private Matches, eliminating "host with the most" issues"

prodajem pozivnice za partis
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

"To answer a lot of questions; Will BFBC2 PC have dedicated servers the user will control? YES!"

And the killerblow:
"And console (PS3, Xbox360) also has access to host Dedicated servers through BFBC2 Private Matches, eliminating "host with the most" issues."

Haha, koji car ^^

U svim industrijama se kompanije međusobno izazivaju, tako da su i developeri gaming industrije trebali doći na red. Kad su prvi put spomenuli da će BF:BC2 biti bolje od MW2 ja sam se nasmješio, u biti mi uopće nije bilo jasno zašto žele njihovo tržište s obzirom da imaju drugačije koncipiranu igru, ali dobro. Sa ovim su na konju, svaka im čast. U principu ovo je i dobar potez za sve fanove koji žele dedicated servere u MW2 ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 18:45 (Adisuki).
16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
pirat kaže...

"To answer a lot of questions; Will BFBC2 PC have dedicated servers the user will control? YES!"

And the killerblow:
"And console (PS3, Xbox360) also has access to host Dedicated servers through BFBC2 Private Matches, eliminating "host with the most" issues."

Haha, koji car ^^

A dobro, u svim industrijama se kompanije međusobno izazivaju, tako da su i developeri gaming industrije trebala doći na red. Kad su prvi put spomenuli da će BF:BC2 biti bolje od MW2 ja sam se nasmješio, u biti mi uopće nije bilo jasno zašto žele njihovo tržište s obzirom da imaju drugačije koncipiranu igru, ali dobro. Sa ovim su na konju, svaka im čast. U principu ovo je i dobar potez za sve fanove koji žele dedicated servere ^^

također ispiratizirat battlefield je nemoguća misija tako da uvađanjem dedicated servera zadaju težak udarac IW koji nebre smilsit bolju zastitu od ukidanja dedicated servera koje svi tako volimo :D

16 godina
moderator

Pročitajte ovo i ovo(kako ovdje piše taj sistem ti sam nađe server s najboljim performansama za tebe(ping itd...)).

Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina

Samo jedno pitanje imam. Ak ideš na preorder dali je igra nešto jeftinija nego nakon izlaska??

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Joe Cavallo kaže...

Samo jedno pitanje imam. Ak ideš na preorder dali je igra nešto jeftinija nego nakon izlaska??

DA.Ovdje ti je najjeftinije,a i www.hcl.hr nudi igru uz 15% popusta i navodnu ju dobiješ dan,dva ranije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 20:33 (pirat).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pročitajte ovo i ovo(kako ovdje piše taj sistem ti sam nađe server s najboljim performansama za tebe(ping itd...)).

Dosta stvari mi se sviđa - možeš totalno customizirati igre koje igraš i ne moraš zakupiti server da bi igrao. Međutim samo se bojim da će ping pičiti u nebesa, ali za to ćemo morati pričekati. Pored toga, žao mi je što neće biti "domaćih" servera na kojima se skupljaju balkanci - ali budemo vidjeli kako sve izgleda, možda čak postanu popularni neki domaći HOSTERI ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 20:44 (Adisuki).
17 godina
pirat kaže...
Joe Cavallo kaže...

DA.Ovdje ti je najjeftinije,a i www.hcl.hr nudi igru uz 15% popusta i navodnu ju dobiješ dan,dva ranije.

Jer ja se nebih čudio da je ovo sve namještaljka da ljudi otkažu, pa onda kad vide da je to sve bila parodija kupuju igru za veće pare. Barem se tako meni čini.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
pirat kaže...
Joe Cavallo kaže...

Jer ja se nebih čudio da je ovo sve namještaljka da ljudi otkažu, pa onda kad vide da je to sve bila parodija kupuju igru za veće pare. Barem se tako meni čini.

Haha, ti si lud. IW i Activision-Blizzard prodaju igru uvijek po istoj cijeni, od početka. Retaleri, ili dućani je daju na početku kao jeftinije (nekih 5$ skuplje od kupljene cijene), a kasnije dignu još 5$. Pored toga, IW-u i AB-u znači puuuuno više ako na startu prodaju velik broj primjeraka - pored toga što zarade brojne nagrade i steknu ugled zbog brzine prodaje, oni još više zarade jer retaileri naruče dodatne (ovaj put čak više) primjerke jer je na početku sve otišlo.

16 godina
moderator
Adisuki kaže...

Dosta stvari mi se sviđa - možeš totalno customizirati igre koje igraš i ne moraš zakupiti server da bi igrao. Međutim samo se bojim da će ping pičiti u nebesa, ali za to ćemo morati pričakati. Pored toga, žao mi je što neće biti "domaćih" servera na kojima se skupljaju balkanci - ali budemo vidjeli kako sve izgleda, možda čak postanu popularni neki domaći HOSTERI ^^

Da pa valjda netko na balkanu ima net da drži 20 ljudi na serveru,a taj sistem če ga onda nač jer če tražit najbolje performanse(ping i to) za npr. mene.

Ako nema tu ima valjda u Njemačkoj pa nebi trebao biti velik ping,a i sad na cod-u 4 ima domačih servera "homemade"drže 24 ljude na njemu ping oko 60-80 ja igram na jednom.

17 godina
pirat kaže...

Citiram Jason West and Vince Zampella

"all they lose is the ability to customize the game on a deeper level with mods and such."

Nema sta ovo je bas "sitnica za izgubiti" a mozemo se samo zahvaliti debilima na private server opcij, stvarno ce goditi igrati war s pingom 200 Smijeh

Na kraju jedino sto mogu uraditi je citirati jednog od gamera ispod posta fourzeroshita

"I want to meet these mythical creatures who have difficulty navigating a server browser."

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan

Samo malo da vidim jesam li dobro pohvatao:

Ako nema dedicated servera znaci da na piratskom MW2 necemo moci igrati MP? Posto ce svi serveri biti preko IW?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Prison Breaker kaže...

Ako nema dedicated servera znaci da na piratskom MW2 necemo moci igrati MP? Posto ce svi serveri biti preko IW?

Tako je,al vjerovatno če se moči preko hamachija(ako).

16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Upravo tako.DOBRO JUTRO HRVATSKAOsmijeh

duje kapitanović
16 godina
moderator
cappy kaže...
Prison Breaker kaže...

Upravo tako.DOBRO JUTRO HRVATSKAOsmijeh

A to jim je i cilj.

17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ako se WoW može igrat na piratskim serverima, zar stvarno misliš da će ovo biti neki preveliki problem piratima?

Inače prema ovome dosad objavljenom neće biti serveri preko IW-a, nego će jedan od igrača uvjek biti host.

17 godina
neaktivan

u ime oca i sina ovi u iw-u su pop*zdili :(

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
protjeran
dekstroza kaže...
Prison Breaker kaže...

Ako se WoW može igrat na piratskim serverima, zar stvarno misliš da će ovo biti neki preveliki problem piratima?

Inače prema ovome dosad objavljenom neće biti serveri preko IW-a, nego će jedan od igrača uvjek biti host.

wow se moze je nema nikakve zastite,ajd reci zasto se nemoze eve ili lotro igrat na piratskim

prodajem pozivnice za partis
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

u ime oca i sina ovi u iw-u su pop*zdili :(

lol istina..al kolko neki pljuju po igri nekako mislim da će ova igra ispast dobra na kraju krajeva!

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
16 godina
neaktivan

Ma to otkako su se spojili s Blizzardom pocinju uvodit razne gluparije da mogu naplacivat i smanjit piratizaciju. Prokleti Blizzard i njihove 3 igre koje izdaju 100 godina i jos ih naplacuju. Samo su pokvarili Activision.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice