Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.201.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

potpiso i sad ih je više 75112.

pročitajte ponovno 75112 nezadovoljnih igrom. 75 tisuća ljudi koji nežele to i to je samo na onoj peticiji. neka 10 % od tih ljudi nekupi igru to je oko 10000 x 400 kn = 4000000 kn. to je ogroman novac koji će skoro pa sigurno izgubit. no nije jos sve jasno kako će bit. način igre i to. nadam se dobrom...

4 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
d3stroy3r_cro kaže...

potpiso i sad ih je više 75112.

pročitajte ponovno 75112 nezadovoljnih igrom. 75 tisuća ljudi koji nežele to i to je samo na onoj peticiji. neka 10 % od tih ljudi nekupi igru to je oko 10000 x 400 kn = 4000000 kn. to je ogroman novac koji će skoro pa sigurno izgubit. no nije jos sve jasno kako će bit. način igre i to. nadam se dobrom...

Pa to ja govorim več dugo pa me nitko ne jeb* ni 5%.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 23:10 (pirat).
16 godina
moderator

Popušili su oko 11000000$

(ABC NEW) Monday,October 18th 2009
Bobby Kotick, Activison CEO, collapsed at his mansion after Infinity Ward,a California devlopment studio called him approximately 11:52 am that an estimated 200,000 preorders for the pc verison of Modern Warfare 2 were canceled after 402, the Infinity Ward community manager told the community over a podcast there wont be any dedicated servers, Bobby Kotick is reported to be in stable condition, Infinity Ward CEO Jason West responded later today on the case "Dammit I thought we got rid of him"

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
44markoal kaže...

E pogledajte jucer u jutro, tj. u Nedjelju jutri kad sam ja se tu upisao, bilo je oko 16 tisuca, pogledajte koliko sada ima, btw svi koji hoce dedicated nek popisu bolje nesto nego sjedit prekrizenih ruku.

Dedicated Servers Petition

(Trenutno je tocno 74 949)

Dobro je to što ste tolko organizirani, ali je malo pre kasno da bi se time moglo išta promjeniti do izlaska igre, a vjerujte mi da će i bez vaše peticije skužit kakvu su grešku napravili kad vide kolko će im faliti $$Bogataš$$!!

Odnosno več vide po otkazanim pre orderima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 0:45 (Jack Sparrow).
17 godina

Ma sad nek odgode i 3 mjeseca ako treba, ali samo nek vrate dedicated i mogućnost modiranja. Neznam šta su išli mrdat kad je sve super radilo.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Šta će se promijenit u vezi mp-a u odnosu na cod 4???Neodlučan

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nazalost jedino sto se moze desiti je da u potpunosti odustanu od objavljvanja igre na PC. Ali ko ih j***e prokleti supci!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Nazalost jedino sto se moze desiti je da u potpunosti odustanu od objavljvanja igre na PC. Ali ko ih j***e prokleti supci!

barem su rekli prije nego igra izasla kaj mislis kaj bi napravili ljudi kad bi vidli mislim da bi im bombardirali sjediste

prodajem pozivnice za partis
17 godina

I meni su ustedili oko 40ak eura. Nekako mi to smrdi na valve. Taj sistem mi je zvuci L4D sistemu, Koji je i jedan od razloga sto sam odustao od igranja L4D-a i sto nisam lud da kupujem L4D2, ista igra, drugi skin. Ako kupim igru onda zelim birati gdje cu igrati, a ne da me on trpa na servere gdje mi je ping 1000-2000 ili na server koji me izbaci nakon 30ak sekundi iz nekog razloga, to nisam nikada skuzio, spojim se, sve ok i nakon 30ak sekundi krene countdown da je problem sa vezom i izbaci me van, nakon toga se sljedecih 60-120 sec ne mogu spojiti na server ako sam ja bio 4., dok mi lik ne timeouta. Nakon toga kada se spojim onda vise nema problema. Tako nesto definitivno ne zelim u igri tipa CoD. A kamoli da se na mom kompu hosta igra. U L4D slucaju je ping katastrofa sa 4 igraca, kako bi tek bilo sa 10-16 u CoD-u...

Jedino se nadam da ce Borderlands biti bolji nego sto ocekujem, to mi je jedini preorder koji je ostao. Mada me i tu malo iritira najavljeni DLC sto ce izaci na dan kada i igra izlazi. Ako to nije muznja love onda ne znam sto je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam sada "teži" za 38 funti ili ~300kn, odlično s obzriom na to da ionako baš nemam nešto love za bacati pa mi je zatvaranje financija za ovo ionako nategnuto. Lova i dalje ide Biowareu koji je dokazao da poštuje kvalitetu i igrače čak i u portovima s konzola.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator

Na snajperima nekima če se moči stavit "silencer" To je potvrđeno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
pirat kaže...

Na snajperima nekima če se moči stavit "silencer" To je potvrđeno.

Znamo mi odavno da je to potvrdjeno, onog ceg se pribojavamo sta jos nije "potvrdjeno" koju jos crnu rupu nam IW sprema Smijeh

A sto se tice peticije sinoc u 22:51 broj potpisanih je bio 74 949, danas u 14:03 je 92 730 iskreno smatram da ova peticija nece postici nista bitno ali ce bar ukazati na to koliko je nezadovoljnih ljudi, i koliko ustvari ljudi vole CoD.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 14:05 (D3ViL).
16 godina

Stvarno su ga usr***, baš sam skupio 350 kn da kupim igru nakon toliko vremena (zadnje što sam kupio bio je F.E.A.R. ili nfs MW ne sječam se...) i sad ovo urade, ništa izgleda da ću ostavit lovu i čekat da skupim za novi hardver. Skinut ću pirata i odigrat SP i obrisat i to je to.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma aj bas i nebi krivio IW kolko activision

sumnjam da bi IW bio toliko glup da to ucine sami

neko tu s visokog polozaja vuce konce

tajni dogovori valve-activision BLIZZARD joj svašta svašta

neka gube milijunčiće ako su već tako bezobrazni da ukinu dedicated servere onda su barem mogli to reći na dan kad izađe igra tak da niko ne cancella preorder xD

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja mislim da valve nema nikakve prste u tome, a to da se povečava cancalle preordera to je fake jer je tek sad na amazonu mw2 porastao za 4 mjesta, otišao je sa 7. mjesta na 3. mjesto najprodavanijih.

A na IW-ovim forumu su mnogi rekli da su stavili cancalle, priznali su  da nisu jer ih je no dedi vijest malo šokirala i kolko vidim tamo pišu da cijeli klanovi kupuju igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:09 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

Activision nema nikakve veze sa izradom igre ni bilo kakvim promjenama. On je samo izdavač.

402 je to jasno naglasio.

70-ak tisuća nije gotovo ništa s obzirom na to koliko se primjeraka proda.

Ovaj se pad prodaje neće ni osjetiti, a s obzirom na hype oko same igre, sigurno će imati veću prodaju od COD4. Bez obzira na ovo.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:10 (Danny_HR).
16 godina

Ne kužim zašto nebi mogao diabolic hostati server?! Pa oni mogu na takav način kako i ja, da normalno otvore u igri server samo što mora biti original igra.

EDIT: A i pola tih koji su potpisali peticiju sigurno nebi kupilo igru ili su potpisali više puta kao i ja!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma onda bi diabolic morao imati toliki broj originalnih kopija igre koliko je servera. Ne isplati im se.
16 godina
Danny_HR kaže...
Ma onda bi diabolic morao imati toliki broj originalnih kopija igre koliko je servera. Ne isplati im se.

Da vidiš nisam razmišljao na taj način, po takvim im se stvarno ne isplati.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Activision nema nikakve veze sa izradom igre ni bilo kakvim promjenama. On je samo izdavač.

402 je to jasno naglasio.

70-ak tisuća nije gotovo ništa s obzirom na to koliko se primjeraka proda.

Ovaj se pad prodaje neće ni osjetiti, a s obzirom na hype oko same igre, sigurno će imati veću prodaju od COD4. Bez obzira na ovo.

ok hvala na objasnjenju

ali steta za pc to jest losa vijest i koliko god vi govorili da se još ništa nezna

IW.NET ja se kladim u cijeli svoj komp nikad nece biti dobar ko dedicated server sa promodom i klanskim igrama

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:22 (TopForumaš).
16 godina

Ma stogod da se dogodilo ja kupujem ovu igru.

Jednostavno se zelim zahvaliti autorima na remek djelu(Call of Duty 4)i potaknuti ih svojom ustedevinom na daljni rad i razvoj COD fransize.

Luckyluke!
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
moderator
luckyluke kaže...

Jednostavno se zelim zahvaliti autorima na remek djelu(Call of Duty 4)i potaknuti ih svojom ustedevinom na daljni rad i razvoj COD fransize.

Tako je,ja sam več kupio i nemislim poništit moj pre-order.A više od pol ljudi u toj peticiji če kupit igru,a neki su glasali više put kao što to

Jack Sparrow kaže.(i ja sam glasao x3 sa sva svoja 3 e-maila)

EDIT:Link

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:46 (pirat).
16 godina
pirat kaže...
luckyluke kaže...

Tako je,ja sam več kupio i nemislim poništit moj pre-order.A više od pol ljudi u toj peticiji če kupit igru,a neki su glasali više put kao što to

Jack Sparrow kaže.(i ja sam glasao x3 sa sva svoja 3 e-maila)

nisi sad trebao ubaciti takav dugacak hyperlink.Neodlučan

mogao si ga malo skratiti bar.

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:40 (luckyluke).
17 godina
neaktivan

A čujte, nije niko rekao da ako glasaš u anketi ne kupuješ igru. Dobar dio će i kupiti igru, nema sumnje, ali stvar sa cancelanjem PRE-ORDERA je samo trebao biti ZNAK communityja da neće podržavati takav potez. U gaming industriji je velika stvar ako igru kupiš u prvom danu i prvom tjednu ili tek nakon mjesec dana. Upravo zbog toga bi se preorderi trebali baciti u vodu - štoviše ja bi igrao pirat mjesec dana ako ne bi mogao izdržati. Radi se o stavu i principu :/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

potaknuti ih svojom ustedevinom na daljni rad i razvoj COD fransize.

Ja otkazah preorder.

Kako mi se ne sviđa smjer u kojem ide daljnji rad i razvoj CoD franšize nema smisla to i poticati. Pogotovo zato što izgleda da se njihov plan kreće u smjeru traženja mjesečne pretplate.  Stoga, kad vam za MW3 drape 10-15 eura mjesečno za pristup IW.net-u nemojte se čudit otkud sad to.

Dakako da znam da moje ili bilo čije otkazivanje neće utjecati na prodaju MW2, koji će sasvim sigurno biti najprodavanija igra godine, ali što se može kad su ljudi većinom ovce.

That being said...

možda sam pogriješio, možda će ovaj njihov sustav biti odličan i funkcionalan, u tom slučaju rado ću pojesti svoje riječi i kupiti igru kada izađe, ali nekako iz svega zasad poznatog mi se ne čini izglednim takav razvoj situacije.

16 godina
neaktivan

pa da kako i pirat cijelo vrijeme govori nista se jos nezna

kako će to biti i funckionirati i dali ce biti dobro ili ne

ali pametno je odustati od preordera jer se nezna na čemu si

a sto ako nebu funckioniralo kako treba onda ce te baciti pare bez veze

ako bude dobro funkcioniralo igra se lako kupi isti dan

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Cujte ako skuze koju su gresku nabavili a i jesu mogu vratiti taj dectided server patchem,al cisto sumnjam

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dekstroza kaže...
luckyluke kaže...

potaknuti ih svojom ustedevinom na daljni rad i razvoj COD fransize.

Ja otkazah preorder.

Kako mi se ne sviđa smjer u kojem ide daljnji rad i razvoj CoD franšize nema smisla to i poticati. Pogotovo zato što izgleda da se njihov plan kreće u smjeru traženja mjesečne pretplate.  Stoga, kad vam za MW3 drape 10-15 eura mjesečno za pristup IW.net-u nemojte se čudit otkud sad to.

Dakako da znam da moje ili bilo čije otkazivanje neće utjecati na prodaju MW2, koji će sasvim sigurno biti najprodavanija igra godine, ali što se može kad su ljudi većinom ovce.

That being said...

možda sam pogriješio, možda će ovaj njihov sustav biti odličan i funkcionalan, u tom slučaju rado ću pojesti svoje riječi i kupiti igru kada izađe, ali nekako iz svega zasad poznatog mi se ne čini izglednim takav razvoj situacije.

Znači ja i ovi koji če kupit igru smo ovce?????....ma odi u kura*

EDIT:Pa jel tko vidio taj link

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:56 (pirat).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Znači ja i ovi koji če kupit igru smo ovce?????....ma odi u kura*

LOL

Zanimljivo. Hvala na linku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 15:59 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Znači ja i ovi koji če kupit igru smo ovce?????

Jeste.

Mada u gornjem pasusu nisam mislio na vas već na činjenicu da velika većina ljudi koji će kupiti igru nisu, što bi se reklo, "fanovi" serijala i ljudi koji iščekuju izlazak novog CoDa viseći po forumima, nego oni koji će kupiti igru zato što će biti najprodavanija(paradoksalno, ali istinito).

Ali kad već dragovoljno pristajete na to da vam umjesto PC FPSa uvale konzolašku verziju sa neuporedivo lošijim i ograničenijim igraćim iskustvom, mislim da je i u vašem slučaju poredba prikladna.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice