Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.202.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
naxeem kaže...

Slažem se s time; ta igrao sam obje, ali dok je COD arkada, BF je više na realizmu. Meni je BF2 uvijek bio draži: velike mape, realnija borba.

COD jest strašno zabavan, ali je arkadan. HC mod ga je činio znatno boljim, ali rijetki su HC serveri, a i uvijek imaš dječurliju koja se žali na oružja, dozvole, cheatere itd.

Pa manje igraj na Public Serverima pa nece dolaziti do toga.

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

A kako ti misliš ne igrat na javnim serverima kad drugačijih neće biti u MW2?

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
VirtUoso kaže...

Koji dio ne shvacas?

- Procitaj naxeem-ov post jos jednom. Ja ne govorim od MW2 jer  jos nije vani.

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
dekstroza kaže...
VirtUoso kaže...

Koji dio ne shvacas?

- Procitaj naxeem-ov post jos jednom. Ja ne govorim od MW2 jer  jos nije vani.

Pročitah naxeemov post(sa kojim se u potpunosti slažem BTW), a dio koji ne shvaćam jest da ti u temi o MW2 koja se forkala u raspravu o prednostima i manama CoD i BF franšiza, kao argument za CoD franšizu navodiš nešto čega neće biti u najnovijem izdanku te franšize.

Ne kažem da je tvoja izjava netočna, štoviše točna je u potpunosti, ali kao dodatak raspravi je besmislena.

16 godina
moderator
dekstroza kaže...
VirtUoso kaže...

Bit če i privatnih ne pričaj gluposti,pročitaj na prijašnjoj stranici interview.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Ne kažem da je tvoja izjava netočna, štoviše točna je u potpunosti, ali kao dodatak raspravi je besmislena.

Ok. Plač

17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Bit će privatnih, ali sve je to vrlo ograničeno. Čini mi se i da je izjava da će igrači hostati servere... LOL nadam se da sam pogrešno razumio taj dio...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.

Ovu glupost stavljam u signature :D

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Bit će privatnih, ali sve je to vrlo ograničeno. Čini mi se i da je izjava da će igrači hostati servere... LOL nadam se da sam pogrešno razumio taj dio...

A neznam ni sam,treba pričekat neke konkretne informacije o tom sustavu(IW.NET)

17 godina
neaktivan
pirat kaže...
dekstroza kaže...
VirtUoso kaže...

Bit če i privatnih ne pričaj gluposti,pročitaj na prijašnjoj stranici interview.

Pročitah intervju, i to što se tamo smatra pod privatni i onog što je danas klanski server je procjep veličine grand canyona.

Možda pogriješih u interpretaciji, ali koliko vidim to je generalna interpretacija svih(internetski aktivnih i glasnih) PC igrača, a nitko iz IW-a je još nije osporio.

17 godina
neaktivan

Nadam se da nije kako sam mislio, jer će to značiti da je server računalo igrača, a to je sranje.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
moderator
dekstroza kaže...
.

Pročitah intervju, i to što se tamo smatra pod privatni i onog što je danas klanski server je procjep veličine grand canyona.

Možda pogriješih u interpretaciji, ali koliko vidim to je generalna interpretacija svih(internetski aktivnih i glasnih) PC igrača, a nitko iz IW-a je još nije osporio.

Pa zato i kažem da treba pričekat konkretne informacije,pa ni za odgodu nisu ništa rekli tjedan i pol dana.

16 godina
neaktivan

Bilo bi najbolje, da ostave onako kak je bilo na cod4 i nadopune neke propuste !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

pa ni za odgodu nisu ništa rekli tjedan i pol dana.

Informacije o odgodi nisu oni plasirali, ovo jesu.

16 godina
moderator
dekstroza kaže....

Možda pogriješih u interpretaciji, ali koliko vidim to je generalna interpretacija svih(internetski aktivnih i glasnih) PC igrača

Pa ti govoriš što PC igrači govore ovih dana,a govore bit če ovo,bit če ono(sve su to nagađanja)Ai na tom interview-u i sam Robert Bowling se

tu i tamo izgubio nije znao što reči,znači ni on nema sve informacije.Sve če objavit na twitteru samo treba pričekat.

17 godina
pirat kaže...

Tko god je tri sata slusao onaj razgovor s bash&slash mogao je cuti kako sam Bowling kaze da ce privatni server opterecivati korisnika, sto znaci opterecivat ce vas net i vasu konfiguraciju, ako je itko od vas igrao Nazi Zombie samo ce se zasmijat od jada i bjede koja nas ceka. Sto vise citao o Infinity Wardu to vise shvacam koliko su oni ustvari konzolaski orjentirani te da njima PC kao platfrma nije uopce bitan, kada je pitan dali je sistem identican onome od Xbox-a on je rekao more or less with some simple tweaks. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
moderator
D3ViL kaže...
pirat kaže...

Tko god je tri sata slusao onaj razgovor s bash&slash mogao je cuti kako sam Bowling kaze da ce privatni server opterecivati korisnika, sto znaci opterecivat ce vas net i vasu konfiguraciju, ako je itko od vas igrao Nazi Zombie samo ce se zasmijat od jada i bjede koja nas ceka. Sto vise citao o Infinity Wardu to vise shvacam koliko su oni ustvari konzolaski orjentirani te da njima PC kao platfrma nije uopce bitan, kada je pitan dali je sistem identican onome od Xbox-a on je rekao more or less with some simple tweaks. . .

Ma bio je pijan ko letva nije znao što govori....xd

16 godina
naxeem kaže...

Slažem se s time; ta igrao sam obje, ali dok je COD arkada, BF je više na realizmu. Meni je BF2 uvijek bio draži: velike mape, realnija borba.

I zbog toga je upravo CoD popularniji.

Sve do nekih 12 igrača, CoD je daleko daleko zabavniji.

Istina i bog, kada nas se skupi jedno 16-20 pa zahaklamo Battlefield, to nije ni blizu ugođaja koji CoD pruža, ali... Ako nas se skupi 20 godišnje 2 puta, to je odlično...

Dog fight sa lovcima u BF: Vietnam je nešto najbolje što sam ikada doživio...

Every hole is a goal!
17 godina
pirat kaže...

Ma bio je pijan ko letva nije znao što govori....xd

U tom slucaju jos gore jer pijan kaze sto trijezan misli. . . Belji se

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
Tsar kaže...

Ah, morat ću probat taj BF2 BC, al neznam može li nadmašiti cod. Nikad mi BF nije bio bolji od coda, ali isto nudi super zabavu, a posebno mi se sviđa, to što se može upravljati svim vozilima.

Ma odlican je BF, ali Cod je jednostavno Cod, nemoze se to usporedjivat, jer gle ja sam igrao Cod2 tj. nasao i malo sam jos dodao par stavi u mod i bio je kao BF, bili su teknovi, auta, velika mapa, avioni, ono bilo je uzivancija, samo sto sam to na homemade serveru, ali gle ovo, nažalost ti modovi se nece moc radit u Call of Duty 4 Moder Warfare 2

I don't care...
16 godina

evo ja sada odlucio igrat cod2 da zaboravim na ovo što se događa sada

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

staro ko biblija

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.

hvala Bogu da netko kuzi spiku

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Mislim da ovo vezano da Cod će možda (ne daj Bože) ići samo na konzole je vrlo lako moguće.

Sad ne znam da li je to radi nekih privatnih interesa Activisona ili IW-a ali njima je tako svejedno.

Oni vrlo lako mogu sav novac koji će izgubiti od prodaje igre na PC-u vrlo jednostavno potpisati ugovor sa Sonyem (Playstation) ili Microsoftom (Xbox) prava na exkluzivnost Cod-a za određenu konzolu i možeš se slikat što si nabrijavao vlastiti komp za nadolazeće godine.

Ne želim uvrijediti konzolaše koji igraju Cod ali, PC gameri će me shvatiti da je nedopustivo i smrtni grijeh igrati Cod sa Joystickom a ne sa tipkovnicom i mišem (svaka vam čast vi koji igrate pucačine na konzolama).

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 19:06 (308gtsfan).
16 godina
neaktivan

ja volim bf zbog toga šta ima prezakon vozila, aviona , topova, tenkova i tog. al cod nije baš za vozila više za pucnjavu iz prvog lica Osmijeh

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

J*ben in mater i njima i njihovin zahtjevima sta oni misle da ce sprijecit pirastvo ovin sta rade,izgleda da cu i dalje nastavit igrat COD4,a ovo ce ih stajat glave,pa ce se malo opametit,ceka san igru ko boga a ovo sta san cuja smirile su mi se strasti,mislis ono savrsena mp igra a oni z*jebu.Ser. in se usta.

duje kapitanović
16 godina
moderator
cappy kaže...

J*ben in mater i njima i njihovin zahtjevima sta oni misle da ce sprijecit pirastvo ovin sta rade,izgleda da cu i dalje nastavit igrat COD4,a ovo ce ih stajat glave,pa ce se malo opametit,ceka san igru ko boga a ovo sta san cuja smirile su mi se strasti,mislis ono savrsena mp igra a oni z*jebu.Ser. in se usta.

Govoriš kao da je izašla igra pa si vidio kako je to,i kao znaš da su sposrali mp.A to ni oni sami neznaju

jesu li zasral* il nisu to čemo jim mi reči kad izađe igra.Ovako kao ti možemo samo na prazno nagađat.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
cappy kaže...

Govoriš kao da je izašla igra pa si vidio kako je to,i kao znaš da su sposrali mp.A to ni oni sami neznaju

jesu li zasral* il nisu to čemo jim mi reči kad izađe igra.Ovako kao ti možemo samo na prazno nagađat.

Normalno, al ovo nesluti na dobro.

duje kapitanović
17 godina

E pogledajte jucer u jutro, tj. u Nedjelju jutri kad sam ja se tu upisao, bilo je oko 16 tisuca, pogledajte koliko sada ima, btw svi koji hoce dedicated nek popisu bolje nesto nego sjedit prekrizenih ruku.

Dedicated Servers Petition

(Trenutno je tocno 74 949)

I don't care...
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice