Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.371.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

po tim njihovim pricama da nema deticted servera nece biti na pub servera ako nema pub servera nema ni igre ja sad neznam tu ko pije ko placa

1 1 hvala 0
17 godina
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Jack Sparrow kaže...
markoal kaže...

i imas stalan server kad igras war i to, a ne ulazit u igru i stalno hostat new server.

Ja bi rađe ulazio u igru i napravio server besplatno, nego svaki mjesec plačao za server 100 ili više kn.

Sad umjesto da dajete za server kupiti ćete igru i još ćete proći jeftinije.

E, baš taj dio nevalja, ma bolji mi je stalan server nego to, ali necu govorit pred rudu, tko zna mozda nesto srede nesto dobro, ali cisto sumnjam

I don't care...
17 godina
moderator
razer1911 kaže...

po tim njihovim pricama da nema deticted servera nece biti na pub servera ako nema pub servera nema ni igre ja sad neznam tu ko pije ko placa

E pa to ja govorim neznamo još ništa a neki od vas stavili igru na lomaču,treba pričekati neke konkretne informacije

a ne tako srat* na prazno.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
17 godina
pirat kaže...
razer1911 kaže...

E pa to ja govorim neznamo još ništa a neki od vas stavili igru na lomaču,treba pričekati neke konkretne informacije

a ne tako srat* na prazno.

Prvo treba probat igru pa cemo vidit kakva je.

Do tada,molio bih neke od vas da se suzdrzite glupih komentara u slucaju da je jos niste igrali.

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

kakve glupe komentare ja pricam ja sam kazem sta tam pise a to sto ti neznas citat nije moj problem ja cu igru uzet original ako ce biti ko cod 4 servera i klanskih borbi ako ne ostajem na codu 4.pura svima

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Znate koliko će značit taj bojkot?

Otprilike ništa, isto kao i bojkot L4D 2, većina članova bojkota će ipak kupiti igru.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

4 0 hvala 0
17 godina

zna netko kolko ce cca.doci org cd key i hocu li ga moci kupiti cim dode igra zasebno?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nesto manje od 300 kn tako su mi rekli kad sam im slao mail za upit imas na ovoj stranici pa se informiraj http://www.enabava.net/ponuda/call-of-duty-modern-warfare-2-cd-key/ moja preporuka za 80 kn vise mos imat original igru u kutiji tak da razmisli.krajem 11 mj ce krenit isporuka

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 14:13 (razer1911).

1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

za 80 kn vise mos imat original igru u kutiji tak da razmisli

u tom slučaju isplativije je kupit igru.

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
17 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
razer1911 kaže...

istina da ima na hcl za 340 kn dobis igru isti dan doma mozd i prije ti stigne mislim da je pirat narucio ak se nevaram.

17 godina
razer1911 kaže...
Gamer71 kaže...
razer1911 kaže...

istina da ima na hcl za 340 kn dobis igru isti dan doma mozd i prije ti stigne mislim da je pirat narucio ak se nevaram.

Da i ja i pirat smo ju narčili, sve su nam ovi iz hcl-a odgovorili, da valja i da igra dolazi doma. Jupiiii!!!

I da pisali su ovi tam da če biti kraj svijeta 2000. godina pa pogledaj skoro pa je 2010.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 14:39 (Jack Sparrow).
16 godina

JA naručujem igru jedino ako dođe na lockerz,tamo dam 100 bodova i dođe mi na kućnu adresu,ako na dođe na lockerz,skidam igru i kupujem org CD KEY

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

JA naručujem igru jedino ako dođe na lockerz,tamo dam 100 bodova i dođe mi na kućnu adresu,ako na dođe na lockerz,skidam igru i kupujem org CD KEY

pa više se isplati kupiti igra cijela nego samo key

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
17 godina
neaktivan

izasal je cod 6 ili jos nije??? nisam u tjeku....

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 16:00 (xnight_hunterx).
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
moderator
xnight_hunterx kaže...

izasal je cod 6 ili jos??? nije nisam u tjeku....

Nije.

17 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Marsel007 kaže...

pa više se isplati kupiti igra cijela nego samo key

ma nije ja bih htio imati fizicki proizvod to meni ljepo izgleda a sigurno nebi igru kupio u hr

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan

Ljudi, ja bih vas zamolio da uzmete minutut svoga zivota i potpisete ovu peticiju da se dedicated serveri vrate na MW2 jer ako ih nebude bilo, to prakticki znaci smrt PC kao platformi za igranje i pretvaranje PC-a u konzolu!

Znam da mozda ova peticija nece nista promijeniti, ali ne skodi pokusati!

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?dedis4mw

3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Erco21 kaže...

Ljudi, ja bih vas zamolio da uzmete minutut svoga zivota i potpisete ovu peticiju da se dedicated serveri vrate na MW2 jer ako ih nebude bilo, to prakticki znaci smrt PC kao platformi za igranje i pretvaranje PC-a u konzolu!

Malo je kasno za peticiju,igra če več ići na razmnožavanje.Ni da žele ne stigneju ubacit dedicated server.

17 godina
protjeran
pirat kaže...
Erco21 kaže...

Malo je kasno za peticiju,igra če več ići na razmnožavanje.Ni da žele ne stigneju ubacit dedicated server.

tako je a ova druzba sa steam-om sigruno kosta i ubacivanjem dedicated servera steam bi bio nepotreban 

uzalud vam trud sviraci

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan

ostaje nam pomiriti se s tim što dolazi..Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koliko sam shvatio, MW2 neće imati dedicated servere? Nego što? Ovisit ćemo o pingovima na njihovim serverima? Ništa od privatnih klanskih servera? Jel' ovo potvrđeno?

Suluda ideja. - Bez dedicated servera mogu postojati MMO igre, ali FPS-ovi, pogotovo oni klanski i igrivi u klanovima? Hmm... Osuda na ping >80-100... sranje.

Mislim da ide cancel na preorder.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
17 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak se meni cini ovo je neko pustio buvu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja je uzimam na lockerz :)

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo naišao sam na jednu zanimljivu sličicu:

http://slike.hr/slike/pcgamersunite_ddec5.jpg.html

vidim pojavile su se i grupe na xfireu protiv mw2, a na kraju će većina njih kupit igru!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma hebo im sve! neću kupit to govno, ak nema promoda nema ni mojih para iwu.

zbilja se sad zeznulo sa ovim isključivanjem dedicateda.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

al neznam sta se svi zalu... onaj koji ima original moc ce igrat multi ka sve ostalo....

nemora znacid da se nece radit modovi i nove gluposti....

ukidanjem dedicated servera ce se smanjit puno piratizacija igre i hackera koji unistavaju igre na multi.

ako se pogleda sa njihove strane, totalno se razumije....

ja nevidim nista posebno lose u tome????

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Koliko sam shvatio, MW2 neće imati dedicated servere? Nego što? Ovisit ćemo o pingovima na njihovim serverima? Ništa od privatnih klanskih servera? Jel' ovo potvrđeno?

Suluda ideja. - Bez dedicated servera mogu postojati MMO igre, ali FPS-ovi, pogotovo oni klanski i igrivi u klanovima? Hmm... Osuda na ping >80-100... sranje.

Mislim da ide cancel na preorder.

Kako ljepo rečeno, ja cjelo vrijeme govorim to sta si ti rekao, ali ne tako kratko i ljepo.

Ma ako bude takav ping bit ce dobro, ja se bojim da nebi bilo 150+, drugo je fps drugo je mmo, a jos to je cod pa serveri ce im biti popunjeni, ukratko shit.

I don't care...
18 godina

Da mi je vidjeti neku brojku, statistiku, koliko je ljudi otkazalo svoj preorder.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 18:51 (FlyBoy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Oni su mogli uvesti licenciranje servera i autentikaciju servera prema vanjskim... npr da se profili drže na njihovim serverima ili nešto slično, ali ukinuti slobodne dedicated servere u svrhu spriječavanja piratizacije? ROFL.

Što se mene tiče, COD igram na pingu ispod 50, a ne da ovisim o sranjima od javnih servera. Da ne govorim o modanju, hrpi optimizacija gearanja, perkova, podešavanja servera po guštu klana i sl.

S obzirom da je službeno, ne vidim zašto bih kupovao igru samo zbog single playera od ovako bahate kompanije koja pljuca u lice PC igračima. Click, bye bye (slika)

Bye. Bye.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
16 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Abomb kaže...

al neznam sta se svi zalu... onaj koji ima original moc ce igrat multi ka sve ostalo....

nemora znacid da se nece radit modovi i nove gluposti....

ukidanjem dedicated servera ce se smanjit puno piratizacija igre i hackera koji unistavaju igre na multi.

ako se pogleda sa njihove strane, totalno se razumije....

ja nevidim nista posebno lose u tome????

Tebi je to normalno da nece biti klanskih warova da cu morat igrat na sugavim iw serverima dje ce biti ping 150-200,ja sam protiv piratizacije i toga i ako ce igra biti kao i cod 4 bez ikakvih sranja uzimam,ako se ispostavi da je to glupost da je netko sam se dobro izlago onda dobro za nas  ako ne ostajem na codu 4 i njih iw nabijem na k*

Da dodam:Sta im je falilo mogli su ostavit ko cod 4 i to je to,misle da ce sa tim dedicated serverima nes postic oce drek dok je igre bit ce pirata.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 19:34 (razer1911).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice