Evo ja da samo nisam stajao i bleo ko tele u šarena vrata ja sam surfao cijeli dan po googlu i našao sam jedan tool pod imenom MW2 lib_ v 1.4.
Naime ko nezna sa tim programom vi ste dedicated host, kickate, stavljate modove, u lobbiju odabirete mape i vremenski produzujete mape i sl. naravno dobijate i otvorenu consolu, a staje još veselije/tuznije VAC vam iskljuci i mozete kostistiti detected/undetected hak aimboot koji hocete, necete biti ulovljeni. naravno ja sam to jucer koristio na originalu bilo je pre ludo, po zeljama sam upalio unlimited ammo, odmah se bi god mode i sve kill strikove drugima, reko neka se djeca zabavljaju!
za to vam treba NAT type open, pa ako nemate procesor najmanje x2 6000+ ili intel core duo nemojte to ni pokusavati traziti i muciti se jer biti celaggova na vasem serveru i drugi ce vam psovati sve po spisku (zato je tu sada opcija kick) u paketu vam dođu 4 nekakva moda nebitno koja od kojih je i jedan zombie mod, fora da se zabaviti sa time toolom =) i jako se lagano koristi od f1 do f6 + alt kombinacije (npr mozete kome hocete dici 70 lvl 10 prestige ako ste tako poklvareni!
Glupost, nitko nevoli te modove, ljudi zele samo normalno igrati...
Možda ti, ali evo ja koliko ga koristim uvijek pitam ocete unlimited ammo ili sl, ljudi pocnu da da it's funny i sl. gluposti govorit, rjetko tko liva igru....eto toliko iskustva iz ova 2 dana sta sam hoster ^^