Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.177.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Rodo kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Evo ja da samo nisam stajao i bleo ko tele u šarena vrata ja sam surfao cijeli dan po googlu i našao sam jedan tool pod imenom MW2 lib_ v 1.4.

Naime ko nezna sa tim programom vi ste dedicated host, kickate, stavljate modove, u lobbiju odabirete mape i vremenski produzujete mape i sl. naravno dobijate i otvorenu consolu, a staje još veselije/tuznije VAC vam iskljuci i mozete kostistiti detected/undetected hak aimboot koji hocete, necete biti ulovljeni. naravno ja sam to jucer koristio na originalu bilo je pre ludo, po zeljama sam upalio unlimited ammo, odmah se bi god mode i sve kill strikove drugima, reko neka se djeca zabavljaju!

za to vam treba NAT type open, pa ako nemate procesor najmanje x2 6000+ ili intel core duo nemojte to ni pokusavati traziti i muciti se jer biti celaggova na vasem serveru i drugi ce vam psovati sve po spisku (zato je tu sada opcija kick)Belji se u paketu vam dođu 4 nekakva moda nebitno koja od kojih je i jedan zombie mod, fora da se zabaviti sa time toolom =) i jako se lagano koristi od f1 do f6 + alt kombinacije  (npr mozete kome hocete dici 70 lvl 10 prestige ako ste tako poklvareni!

Izlanuo se

Glupost, nitko nevoli te modove, ljudi zele samo normalno igrati...

Možda ti, ali evo ja koliko ga koristim uvijek pitam ocete unlimited ammo ili sl, ljudi pocnu da da it's funny i sl. gluposti govorit, rjetko tko liva igru....eto toliko iskustva iz ova 2 dana sta sam hoster ^^

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan

sto se tice perkove u CoD mw2,igrajuci s&d nekih 7-8 mjeseci neki perkovi su stvarno postali pain in the ass...

-marathon - covjek ti na nekoj mapi dotrci sa jednog kraja mape na drugi za 10 sec

-sleight of hand - koliko puta sam vidio da lik uzme m21 ebr i sara sa njime kao sa acrom,smijesno

-one man army - bi recimo trebao imati ogranicen broj refilla ili tako nesto

-scavenger - isto vrijedi kao iza oma,ljudi idu mapom i samo se refilaju i tubaju i granatiraju uokolo

-danger close - nije losa ideja,ali neki ljudi to abuseaju tako sto na pocetku mape ispale rpg na spawn,lol...u s&d je to ipak previse

-commando - totalno nerealno skaces od kuda kod hoces,i zamahujes nozem sa 3 metra,totalno nepotreban perk

-ninja - i ovaj perk je nepotreban,trcis uokolo necujan,bolje bi pristajao battlefield concept gdje se svaki vojnik cuje ovisno o podlozi a ako zelis biti stealth onda crouch imas i to je to

-sitrep - ovaj perk totalno ponistava koristenje claymorea ili c4 explosiva koji nekada zivot znaci dok defendas plant na s&d,totalno nepotrebno i pomalo hackerski perk...gledati kroz zidove

-last stand - no further comments needed

to je moje misljenje za mw2 perkove nakon evo 11 mjeseci igranja,malo vise realnosti ne bi skodilo igri poput CoD-a

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YoungSlim kaže...

sto se tice perkove u CoD mw2,igrajuci s&d nekih 7-8 mjeseci neki perkovi su stvarno postali pain in the ass...

-marathon - covjek ti na nekoj mapi dotrci sa jednog kraja mape na drugi za 10 sec

-sleight of hand - koliko puta sam vidio da lik uzme m21 ebr i sara sa njime kao sa acrom,smijesno

-one man army - bi recimo trebao imati ogranicen broj refilla ili tako nesto

-scavenger - isto vrijedi kao iza oma,ljudi idu mapom i samo se refilaju i tubaju i granatiraju uokolo

-danger close - nije losa ideja,ali neki ljudi to abuseaju tako sto na pocetku mape ispale rpg na spawn,lol...u s&d je to ipak previse

-commando - totalno nerealno skaces od kuda kod hoces,i zamahujes nozem sa 3 metra,totalno nepotreban perk

-ninja - i ovaj perk je nepotreban,trcis uokolo necujan,bolje bi pristajao battlefield concept gdje se svaki vojnik cuje ovisno o podlozi a ako zelis biti stealth onda crouch imas i to je to

-sitrep - ovaj perk totalno ponistava koristenje claymorea ili c4 explosiva koji nekada zivot znaci dok defendas plant na s&d,totalno nepotrebno i pomalo hackerski perk...gledati kroz zidove

-last stand - no further comments needed

to je moje misljenje za mw2 perkove nakon evo 11 mjeseci igranja,malo vise realnosti ne bi skodilo igri poput CoD-a

Scavanger i one man army koriste oni sugavi noobtuberi koji naprosto obozavaju tako igrati, Comando je totalna glupost doci i nekog ubosti sa 10 metara, Last stand isto tako glupost, dok su ovi ostali perkovi vise manje dobri.

16 godina

Ako igra tko preko Alter, neka se javi na pp.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ninja mi je ok, fino ideš bez zvuka.

scavenger je dobar za metke, ne za gl, kao i oma.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e dal netko zna dal se moze a vjerojatno se moze ali kako reportati chitera ili nesto slicno u Mw2, to ide preko steam supporta ili kako? i dal je to efikasno, treba podkrjepiti slikama ili video sadržajem ha?Izlanuo se

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja sam dosta vremena igro sa scavengerom ali najvise zbog stila igranja.. glavno zbog municije.nekoristim gl. sad pak igram sa sof hand.. stop power i steady aim.. bas popodne igro malo lik neki raketira sa onim bacacem granata po cijeloj mapi i samo refila.. one an army perk i guess .. odma se diskonekto jel je pre smijesno.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako imam jednu zamolbu i molim vas za pomoc. 
da li znate vi ili znate nekog ko je uspio osposobiti OFFLINE LAN za mw2? molim vas tu mi napisite ili preko pp.
ja i neki decki se vec godinama umrezavamo i zbilja bismo zeljeli dodati ovaj naslov u nase susrete. tamo gdje igramo nema mogucnost internetske veze.

molim vas pomoc i kolegijalnost! Smijeh

16 godina
neaktivan

Mora svatko imat original verziju igre kolko znamNeodlučan

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

da li znate vi ili znate nekog ko je uspio osposobiti OFFLINE LAN za mw2? molim vas tu mi napisite ili preko pp.
ja i neki decki se vec godinama umrezavamo i zbilja bismo zeljeli dodati ovaj naslov u nase susrete. tamo gdje igramo nema mogucnost internetske veze.

ovako ja sam shvatio čitajući baš neko veče na forumu jednome o mw2 da taj lan radi na originalnoj verziji preko steama za što ti treba internet veza (pa ti uzmi neki crack bez da ti treba internet veza) nezz odkuda, al se privatni mačevi mogu igrati u lan-u!

e sada probaj sa mw2 libertationom i alter iwnetom!

to je sve od mene što znam o piratiziranju, ja visim na originalima!Osmijeh

15 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

Imas na aiw forumu,pod downloads,[TUT] How to play mw2 via lan OFFLINE

15 godina
neaktivan

USPIJEH!!!!!!!!

Mi imamo offline lan za mw2!!!!!

nijedna metoda na alteriwnetu nije kompletna! i to je bio problem uzet iz par njih tocno ono sto treba a pustiti ono sto ne treba!

Sada imamo sve na jednom mjestu i uplodat cemo torrent sa svime vec unutra da se ekipa ne zeza samo skines i ubacis svoju ip adresu i rokas!

zivjeli mi!

14 sati radim na ovome.. lol

16 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi CUSTOM CLASSES imam ih samo 5 , a na konzolama ih se može staviti više pa me zanima da li se može i na PC-u, ako može recite kako...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mArKo17 kaže...

Imam pitanje u vezi CUSTOM CLASSES imam ih samo 5 , a na konzolama ih se može staviti više pa me zanima da li se može i na PC-u, ako može recite kako...

neparni prestige +1 custom class

btw, danas poslije ponoći prestigeao na p5.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 16:44 (djdomi).
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
mArKo17 kaže...

neparni prestige +1 custom class

btw, danas poslije ponoći prestigeao na p5.

ja neki dan na 7 jos samo 3 i gotov ^^

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
14 godina
neaktivan

E nedavno sam dobio CoD6 steam acc i mislim da je gore lvl 34,mogu li ja to nekako pobrisat i pocet isponova?hvala

Tehničar za Računalstvo

0 0 hvala 0
16 godina
amadeususs kaže...

E nedavno sam dobio CoD6 steam acc i mislim da je gore lvl 34,mogu li ja to nekako pobrisat i pocet isponova?hvala

Imas program Easy Account tako nešto, i sa njim možeš resetirati stats.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
amadeususs kaže...

Imas program Easy Account tako nešto, i sa njim možeš resetirati stats.

ili mw2 config utilities tak neš

15 godina
neaktivan

napravio sam tutorijal na hrvatskom kako osposobiti OFFLINE LAN za mw2, unutra su svi linkovi sa svime sto je potrebno i svi koraci da ga osposobite sami i vrlo jednostavno..

ako vas zanima posaljite mi pp da vam posaljem link, jer brijem da ne smijem to tu objavit...

15 godina
neaktivan

ja imam ovu konfu dali je dovoljna za igranje cod6

amd64 3800+

ddr2 1gb

nvidia 8600gs 512mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mozes samo ali ti nebi skodilo jos 1gb rama! i naravno sa windows xp na sedmici ili visti nemozes!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan

kako vratiti stari ping bar? ovo sam bio upao na hacked server i od tada je ovako.

probao sam s mw2 config u. ali ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Otvoriš config_mp, to se nalazi u players folderu gdje je igra instalirana.

Onda nađeš gdje piše:

seta cg_ScoresPing_Interval "20"..........................i tu gdje je sad 20 ti staviš 100

te nađe(to ti je odmah par redaka ispod:

seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"...........................i tu gdje je 10 ti staviš 4

Onda to zatvoriš, stisneš da ti spremi i opet češ imati 4 crte kao kad si instalirao.

btw. preporučujem ti da si napraviš backup tog configa pa ako ti se nešto opet pokvari samo zamjeniš pokvarenog

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Onda nađeš gdje piše:

seta cg_ScoresPing_Interval "20"..........................i tu gdje je sad 20 ti staviš 100

seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"...........................i tu gdje je 10 ti staviš 4

Onda to zatvoriš, stisneš da ti spremi i opet češ imati 4 crte kao kad si instalirao.

btw. preporučujem ti da si napraviš backup tog configa pa ako ti se nešto opet pokvari samo zamjeniš pokvarenog

hvala puno.

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Jack Sparrow kaže...

Onda nađeš gdje piše:

hvala puno.

Za to postoji opcija Hvala ispod svakog postaBelji se

nego nedavno sam dobio ban na Mw2, koristio sam mw2 liberation (tool za modanje i hostanje) mislim nije fer jer Mw2 je pun aimbootera i esp-evaca....njih neče banatiNeodlučan

Pa bez toga toola naravno nemogu igrati MP, sa time toolom uđe mi u igru, ali me nece baciti u ni jedan lobby ili match, ili kada ja ponovno hostam nasilno nece meni nikoga baciti u moj match.

jedina opcija mi je da me netko invajta u lobby onda hoce raditiIznenađen ali to mi je malo glupo, svaki puta kada hocu igrati zicaj nekoga da te invajta. Novce nedam za novi mw2, to jeste prijatelj mi je posudio svoj acc sa mw2 on ga nece....ali ja bi svoj ipak imam DLC na svojemu! Ima netko neki PAMETAN prijedlog ili slično iskustvo, a vjerujem da ima...kako to rješiti sa nekim toolom koji radi bez tog invajtanja u match....?

15 godina
protjeran
pa mdaj da ih neće bannat kad su oni to platili :)
Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
15 godina
neaktivan

Kako to misliš? oni platili Sramim se

15 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

USPIJEH!!!!!!!!

Mi imamo offline lan za mw2!!!!!

nijedna metoda na alteriwnetu nije kompletna! i to je bio problem uzet iz par njih tocno ono sto treba a pustiti ono sto ne treba!

Sada imamo sve na jednom mjestu i uplodat cemo torrent sa svime vec unutra da se ekipa ne zeza samo skines i ubacis svoju ip adresu i rokas!

zivjeli mi!

14 sati radim na ovome.. lol

posalji link za torrent na pm svaka cast na uspijehu :)

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina

moze i meni link

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
djdomi kaže...
Jack Sparrow kaže...

Onda nađeš gdje piše:

hvala puno.

Za to postoji opcija Hvala ispod svakog postaBelji se

nego nedavno sam dobio ban na Mw2, koristio sam mw2 liberation (tool za modanje i hostanje) mislim nije fer jer Mw2 je pun aimbootera i esp-evaca....njih neče banatiNeodlučan

Pa bez toga toola naravno nemogu igrati MP, sa time toolom uđe mi u igru, ali me nece baciti u ni jedan lobby ili match, ili kada ja ponovno hostam nasilno nece meni nikoga baciti u moj match.

jedina opcija mi je da me netko invajta u lobby onda hoce raditiIznenađen ali to mi je malo glupo, svaki puta kada hocu igrati zicaj nekoga da te invajta. Novce nedam za novi mw2, to jeste prijatelj mi je posudio svoj acc sa mw2 on ga nece....ali ja bi svoj ipak imam DLC na svojemu! Ima netko neki PAMETAN prijedlog ili slično iskustvo, a vjerujem da ima...kako to rješiti sa nekim toolom koji radi bez tog invajtanja u match....?

jedino ovo samo invite ne radi ali se lako pozove preko konzole tako da upises ip adresu frenda skim zelis igrat detaljnije upute su ovdje    

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice