kako onda mislis igrat lan offline?
steam on
kako onda mislis igrat lan offline?
steam on
haha.. vi u recycle bin a meni tek krece..
kupio sam bc2 pa sam bio totalno out of cod zadnjih par mjeseci.. neki dan mi frend dao ovo za alteriwnet ili kako vec..
cod6 je cod4 na steroidima.. uopce nije nova igra.. ali je super.. gust mi je igrat poboljsani cod4, koji mi je zapravo najdrazi fps ikad.
i sad napokon sad kad nam krenu lan-ovi (gotovo ljeto) imamo sta igrat. sljedecih pola godine smo na miru, ne moramo samo CoH igrat.. :)
prije je na Viagri
stara igra pa......
kako smanjit lag u igri,jer meni je ping oko 100 a opet u nekim trenutcima sve normalno pa me prebaci na neko drugo mjesto i pise connection interupted..jel iko zna u cem je problem
kako smanjit lag u igri,jer meni je ping oko 100 a opet u nekim trenutcima sve normalno pa me prebaci na neko drugo mjesto i pise connection interupted..jel iko zna u cem je problem
u onom ko hosta lobby vjerojatno ima slab upload speed.
ali to mi je kod svih hostova bude tako
ali to mi je kod svih hostova bude tako
nemozes nis promijenit to je tako
prodajem mw2 steam acc za 150kn :)
Jeli ti NAT type open? pogasi sve torrente i ostale downloade prije igre!
EDIT: greška
Vama isto ne radi AlterIWnet?
ne sve ti pise na njihovom chat kanalu bio je ddos napad na njih
ne sve ti pise na njihovom chat kanalu bio je ddos napad na njih
No,i zato ne radi?
pa normalno da zato ne radi ffs
ova igra je umrla zajedno sa IW kompanijom,posljednjih mjesec dana - mnostvo cheatera,tesko se spojiti sa prijateljima u steam i svega 900 igraca na SD,polako umire,a izgleda da necemo vidjeti vise niti 1 update,steta jer dobra igra je uprskana traljavim sistemom poput steama,koji je must have :/ damn
ova igra je umrla zajedno sa IW kompanijom,posljednjih mjesec dana - mnostvo cheatera,tesko se spojiti sa prijateljima u steam i svega 900 igraca na SD,polako umire,a izgleda da necemo vidjeti vise niti 1 update,steta jer dobra igra je uprskana traljavim sistemom poput steama,koji je must have :/ damn
hvala bogu da umire,samo ameri na xboxu još cupkaju sa interventionom i pune you tube.
svidjala mi se dok je trajalo i bilo dobre ekipe,sada sve manje i manje,mislim igram je jos ali to nije to,svaka 2 partija je sa nekim cheaterom a i ovaj rank system nema smisla kad tip prebaci par .bin fileova i ima sve a ja se mucio i otkljucavao challenge,smijesno malo,samo nadam se da ce ovaj black ops imati bolji support za nas koji kupimo tu originalnu igru a ne da nakon 5 mjeseci igramo isto ja i neki lik koji je za nju dao .... nekoliko gb bandwidtha na piratebayu,presmijesno
mah katastrofa Mw 2 odlazi u povijest cod igara, danas ujutro ustanem se i hajde na cod mw2 mislim sad cu si zaigrati ali jarca xD IWnet traži igrače u svim tipovima igre nikako da neđe, nema igrača (dobro znam da je jutro ali jbga bar 7 igrača da nađe ne?) ma sada navecer idem natrag dobro sada je našao i naravno moddani host samo intervention sniper, naravno ja quito, idem ponovno opet modani server sa god modom ukljucenim, mislim gdje je tu logika god mode on? BOLESNO, a citera sa aimbootovima ajooj previše, a ja dao toliko novaca za te map packove i original igru a sada ona odlazi papa
mene i moj klan navecer oko 2,3 baca sa americkim igracama sa smijesnim pingovima,kao da smo mi jedini klan u europi koji igra u to vrijeme cod LMFAO
cak je i meni dojadila.. a peglam ga od prvog dana otkad se pojavio u hr ducanima... sa malim pauzama ofc.. i da cheatera ima sve vise i vise i nikoga nije briga.. ocito..
Meni još nije dojadila...Vjerovali vi ili ne.Tek danas sam skužio korist od Hardline perka.33/5 score.Nije loše.4 predatora,3 Choppera i 2 chopper gunnera.Ali tactical nuke nikak.NIKAK!Nemogu doći do 25KSa sa chopper gunnerom.Jbg.Znam da nukica nije ništa...Ali barem jednom ju dobit.Za svoj užitak.
Cijelom padu MW 2 (iwnet) je uvelike "pomogao" MW 2 ( alter ) jer ja znam nekoliko ljudi koji imaju org. igre ali igraju na alteru.
( šteta jer je meni koji sam strastveni "Cod 4 player" igra odlicna i volim se ponekad maknut sa - promoda na mw2 i pase mi.
A znači bolje je igrati na alteru? ja imam original i vjerojatno bih mogao igrati na alteru xD jer ovaj obicni iw net jao i kukulele xD
pa ako bi bio ko tako dobar da mi napise ili da neki link u pm ili ovdje kako to sloziti i dal je to pametna ideja sa originala na alteriwnet?
A znači bolje je igrati na alteru? ja imam original i vjerojatno bih mogao igrati na alteru xD jer ovaj obicni iw net jao i kukulele xD
pa ako bi bio ko tako dobar da mi napise ili da neki link u pm ili ovdje kako to sloziti i dal je to pametna ideja sa originala na alteriwnet?
igrati na alteru nije bolje:
-puno cheatera
-lagga više
-manje igrača
igrati na alteru nije bolje:
-puno cheatera
-lagga više
-manje igrača
nema cheatera (moguce da ima koji,al ja ih nisam vidio sigurno 2 mjeseca)
Cini se da je svima ova igra dosadila. Glupi lagg i overpowerd perkovi i oruzija su pomalo i oslabili igricu.
Danas idem igrat hq pro a online 200 igraca lol.
Cini se da je svima ova igra dosadila. Glupi lagg i overpowerd perkovi i oruzija su pomalo i oslabili igricu.
oslabili?!?
prije reko unistili do kraja....
Evo ja da samo nisam stajao i bleo ko tele u šarena vrata ja sam surfao cijeli dan po googlu i našao sam jedan tool pod imenom MW2 lib_ v 1.4.
Naime ko nezna sa tim programom vi ste dedicated host, kickate, stavljate modove, u lobbiju odabirete mape i vremenski produzujete mape i sl. naravno dobijate i otvorenu consolu, a staje još veselije/tuznije VAC vam iskljuci i mozete kostistiti detected/undetected hak aimboot koji hocete, necete biti ulovljeni. naravno ja sam to jucer koristio na originalu bilo je pre ludo, po zeljama sam upalio unlimited ammo, odmah se bi god mode i sve kill strikove drugima, reko neka se djeca zabavljaju!
za to vam treba NAT type open, pa ako nemate procesor najmanje x2 6000+ ili intel core duo nemojte to ni pokusavati traziti i muciti se jer biti celaggova na vasem serveru i drugi ce vam psovati sve po spisku (zato je tu sada opcija kick) u paketu vam dođu 4 nekakva moda nebitno koja od kojih je i jedan zombie mod, fora da se zabaviti sa time toolom =) i jako se lagano koristi od f1 do f6 + alt kombinacije (npr mozete kome hocete dici 70 lvl 10 prestige ako ste tako poklvareni!
Evo ja da samo nisam stajao i bleo ko tele u šarena vrata ja sam surfao cijeli dan po googlu i našao sam jedan tool pod imenom MW2 lib_ v 1.4.
Naime ko nezna sa tim programom vi ste dedicated host, kickate, stavljate modove, u lobbiju odabirete mape i vremenski produzujete mape i sl. naravno dobijate i otvorenu consolu, a staje još veselije/tuznije VAC vam iskljuci i mozete kostistiti detected/undetected hak aimboot koji hocete, necete biti ulovljeni. naravno ja sam to jucer koristio na originalu bilo je pre ludo, po zeljama sam upalio unlimited ammo, odmah se bi god mode i sve kill strikove drugima, reko neka se djeca zabavljaju!
za to vam treba NAT type open, pa ako nemate procesor najmanje x2 6000+ ili intel core duo nemojte to ni pokusavati traziti i muciti se jer biti celaggova na vasem serveru i drugi ce vam psovati sve po spisku (zato je tu sada opcija kick) u paketu vam dođu 4 nekakva moda nebitno koja od kojih je i jedan zombie mod, fora da se zabaviti sa time toolom =) i jako se lagano koristi od f1 do f6 + alt kombinacije (npr mozete kome hocete dici 70 lvl 10 prestige ako ste tako poklvareni!
Glupost, nitko nevoli te modove, ljudi zele samo normalno igrati...