omg
vec imaju timer LOL
hype je jednako jak kao i sa mw2
Kaj si očekivao?
O COD-u se radi, fanboya je nevjerojatno puno! :)
pa ali tak rano
mislim ima oko 140 i nesto dana do igre i oni za to imaju tajmer?
ne shvacam to
omg
vec imaju timer LOL
hype je jednako jak kao i sa mw2
Kaj si očekivao?
O COD-u se radi, fanboya je nevjerojatno puno! :)
pa ali tak rano
mislim ima oko 140 i nesto dana do igre i oni za to imaju tajmer?
ne shvacam to
U onom traileru (World premiere uncut) na 1:13 je SR-71 Blackbird. Dakle, vrijeme radnje može biti od 1966. do 1998. godine (vrijeme u kojem je Blackbird u aktivnoj uporabi).
Jel netko ima link na stranicu di se bave analizom trailera (za MW2 je bila jedna stranica di su secirali trailere da se dozna što više o igri)?
imaš samo za teaser trailer analizu
Malo novih skrinova.
http://www.gamikaze.pl/Galerie/Call_of_Duty_Black_Ops_Galeria_1.aspx
lol vidi ispod avatar od lika koji je komentirao.
Ali pre ye8eno izgleda ovaj cod, ali samostrel omg
U onom traileru (World premiere uncut) na 1:13 je SR-71 Blackbird. Dakle, vrijeme radnje može biti od 1966. do 1998. godine (vrijeme u kojem je Blackbird u aktivnoj uporabi).
Jel netko ima link na stranicu di se bave analizom trailera (za MW2 je bila jedna stranica di su secirali trailere da se dozna što više o igri)?
Ma sigurno če biti vietnamski rat jer su na slikama i traileru prikazani heliji pod nazivom UH-1 Iroquois koje su ameri koristili u tom ratu.
Vjerovatno bu nekakva misija koja te vrati u taj rat, kao što je bilo u cod4 ali to su sve moja nagađanja.
Sorry za dupli post.
Ma sigurno če biti vietnamski rat jer su na slikama i traileru prikazani heliji pod nazivom UH-1 Iroquois koje su ameri koristili u tom ratu.
Vjerovatno bu nekakva misija koja te vrati u taj rat, kao što je bilo u cod4 ali to su sve moja nagađanja.
Sorry za dupli post.
da bit ce svega
vijetnama sto posto ce bit,bit ce uglavnom hladni rat vise manje
nekako mi vuce ovaj cod na asassins creed
ono sve je laz,povijest nije onakva kakvu znamo,teorija urote itd.
da bit ce svega
Zašto hladni rat?
Pa tu nema akcije
isto mislim da ce te vracat u vietnam al nekuzim u kojem ce onda vremenu biti multiplayer? vietnamskom ili novijem npr vidili ste tamo aug i to
da bit ce svega
Zašto hladni rat?
Pa tu nema akcije
upravo na tu tematiku ovaj kod cilja
tako da u hladnom ratu ipak ima akcije ak me kuzis ne idu na realnost
isto mislim da ce te vracat u vietnam al nekuzim u kojem ce onda vremenu biti multiplayer? vietnamskom ili novijem npr vidili ste tamo aug i to
vjerojatno ce biti neki mix
vjerojatno ce biti neki mix
Prema onom teaseru, lik se budi na nekakvom operacijskom stolu (sa strane je uobičajena postava škarica i skalpera za kirurški zahvat) pa će cijela igra flashback tajnih operacija (Koreja, Vijetnam, Kambodža, možda Afganistan?) od 60ih do kraja Hladnog rata.
da bit ce svega
Zašto hladni rat?
Pa tu nema akcije
upravo na tu tematiku ovaj kod cilja
tako da u hladnom ratu ipak ima akcije ak me kuzis ne idu na realnost
ma nema veze, glavno da bude zabavno!
cod7 novi trailer
http://crotrailers.co.cc/2010/05/19/call-of-duty-black-ops-trailer/
presiso me ovaj gore,SRY
cod7 novi trailer
presiso me ovaj gore,SRY
Pa tebe uvijek neko presisa.
btw. ajme jadan ti nisi prije vidio tuđi trailer
cod7 novi trailer
presiso me ovaj gore,SRY
hebeš mi sve moj slijedeći original..
ja ovaj cod ne kupujem sam tak kak mw2
prvo cu lijepo dobro prouciti sta ce biti u multi
jer medal of honor isto izlazi u to vrijeme pa mozda ce ta igra imat bolji multi
Malo novih skrinova.
http://www.gamikaze.pl/Galerie/Call_of_Duty_Black_Ops_Galeria_1.aspx
Ma đaba njima tak brutalna grafika i to kak se vidi na slikama ak bude opet neki fail boga pitaj kakav pa nece nis valjat.Ko zna dali je uopce i grafika ovakva kakva se vidi na slikama da nisu oni to nes montirali ko svaki trailer i SS koji se stavi za bilokoju igru je puno bolja grafika nego kad vidis in game sta se desava.
Ma đaba njima tak brutalna grafika i to kak se vidi na slikama ak bude opet neki fail boga pitaj kakav pa nece nis valjat.Ko zna dali je uopce i grafika ovakva kakva se vidi na slikama da nisu oni to nes montirali ko svaki trailer i SS koji se stavi za bilokoju igru je puno bolja grafika nego kad vidis in game sta se desava.
*ebla vas grafika više. Zbog ovakvih censored imamo sve gluplje i gluplje igre sa nikakvom pričom, gameplayem ili onim najbitinijim - dobrom zabavom. Šta vrijedi ako igra izgleda dobro ali je neigriva? Pri tome ne mislim na očajne performanse nego na samu radnju - dosadne i kratke misije, sve kraće i kraće kampanje i slične gluposti. Osnova svake igre bi trebala bit zabava, dobra priča koju je gušt pratiti i koja će te zadržati preko 15 sati uz igru a da te ne udavi sa ponavljaljućim misijama ili zadacima (RPGovi).
Red Faction (prvi!) sam odigrao preko 15 puta jer ima odličnu priču i zanimljiva je bez obzira što znam u sekundu kad i gdje će se koji neprijatelj pojaviti. Igra je jednostavno zabavna (osim zbrzanog kraja - fight sa Masako je trebao duže trajati). Grafika je za današnje pojmove očaj. MW2 sam obrisao nakon što sam prešao SP (trebalo mi je 3 sata!). Kakav je to FPS koji završiš za 3 sata? NFS i slični serijali koji se razvlače ko žvaka su čisti primjer zaglupljivanja i kvantitete ispred kvalitete.
Pregrmio bi lošu grafiku, aljkave kontrole, glupav sistem saveanja i dosadni DRM samo ako je igra zabavna. Ako vam je do grafike, igrajte Crysis.
EDIT: A kad krene plakanje oko Crysisa 2 da treba konfa od 20k kuna jer je igra "neoptimizirana"... Tražili ste state-of-art grafiku, evo vam je
*ebla vas grafika više. Zbog ovakvih censored imamo sve gluplje i gluplje igre sa nikakvom pričom, gameplayem ili onim najbitinijim - dobrom zabavom. Šta vrijedi ako igra izgleda dobro ali je neigriva? Pri tome ne mislim na očajne performanse nego na samu radnju - dosadne i kratke misije, sve kraće i kraće kampanje i slične gluposti. Osnova svake igre bi trebala bit zabava, dobra priča koju je gušt pratiti i koja će te zadržati preko 15 sati uz igru a da te ne udavi sa ponavljaljućim misijama ili zadacima (RPGovi).
Red Faction (prvi!) sam odigrao preko 15 puta jer ima odličnu priču i zanimljiva je bez obzira što znam u sekundu kad i gdje će se koji neprijatelj pojaviti. Igra je jednostavno zabavna (osim zbrzanog kraja - fight sa Masako je trebao duže trajati). Grafika je za današnje pojmove očaj. MW2 sam obrisao nakon što sam prešao SP (trebalo mi je 3 sata!). Kakav je to FPS koji završiš za 3 sata? NFS i slični serijali koji se razvlače ko žvaka su čisti primjer zaglupljivanja i kvantitete ispred kvalitete.
Pregrmio bi lošu grafiku, aljkave kontrole, glupav sistem saveanja i dosadni DRM samo ako je igra zabavna. Ako vam je do grafike, igrajte Crysis.
To Je Istinskim gamerima jedino važno! Dok igraju ne jedu, ne pišaju, ne s*ru, ne piju itd... Sum_of_all_fears hvala ti na postu!
evo analiza prva novog trailera
Konacno da je netko direktno rekao kako spada!
Je8ala vas grafika i mjerenje performansi u igrama!
kasniš...
jadan ja sta moram citati ovakve bezobrazne komentare od djece koja jos smrde na majcino mlijeko,
btw igram mw2 koji je krs na krsu ali iskreno se nadam se ce se promjenit ako nista drugo barem ima podrsku za dedi-e
jadan ja sta moram citati ovakve bezobrazne komentare od djece koja jos smrde na majcino mlijeko,
btw igram mw2 koji je krs na krsu ali iskreno se nadam se ce se promjenit ako nista drugo barem ima podrsku za dedi-e
kakve tvoj post ima veze sa jackovim? mislim fakat on je rekao za onoga sa CT-a da kasni uvijek sa videom koji mi vidimo puno ranije
Za cro-trailers:
Pa što ste očekivali, to održaje samo jedan čovjek (markomarko s foruma) i to na besplatnoj domeni.
Normalno da neće biti kao gametrailers i sl. ali je pohvalno da se trudi održavat stranicu na hrvatskom o trailerima igara.
Za cro-trailers:
Pa što ste očekivali, to održaje samo jedan čovjek (markomarko s foruma) i to na besplatnoj domeni.
Normalno da neće biti kao gametrailers i sl. ali je pohvalno da se trudi održavat stranicu na hrvatskom o trailerima igara.
Ma svaka njemu čast na trudu ALI nema smisla stavljat video koji svi mi vidimo dan-dva ranije.
Al to je samo moje misljenje što se mene tiče ne smeta,preskoči se njegov post i idemo dalje.
Ma svaka njemu čast na trudu ALI nema smisla stavljat video koji svi mi vidimo dan-dva ranije.
Al to je samo moje misljenje što se mene tiče ne smeta,preskoči se njegov post i idemo dalje.
legendarno govor jednog balkanca, idemo dalje, pricaj za sebe a ne za sve,,,
i onda meni neki lik pocne pricat sta ima veze ciji post sa cijim, pa bogte ako ovdje pogledas forum se sastoji 80% shita kakavog nigdje nema, bezobrazloga, bahatosti jednog pehnes 10 zasmrde
far away
Pitam se kolko ti imaš godina. 12?
btw. fora je u tome što ne moraš ćitati.
Za cro-trailers:
Cijenim ja njegov trud i sve to ali ja bi to njegovo utrošeno vrijeme rađe radio nešto drugo. Rađe bi igrao neku igru umjesto da se mućim sa nekom stranicom sa koje ja i onako nemam koristi.
Sorry za offtopic.
legendarno govor jednog balkanca, idemo dalje, pricaj za sebe a ne za sve,,,
i onda meni neki lik pocne pricat sta ima veze ciji post sa cijim, pa bogte ako ovdje pogledas forum se sastoji 80% shita kakavog nigdje nema, bezobrazloga, bahatosti jednog pehnes 10 zasmrde
far away
Dečko onda si traži drugi forum ako ti ovdje 80%shit.
Ja ne kužim što onda uopće radiš ovdje?
Ti koji si isto tako bezobrazan i vrijeđaš forumaše, onda kažeš da su drugi bezobrazni i bahati, ajme kolko jadno.