Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.015.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Danny_HR kaže...
TopForumaš kaže...

omg

vec imaju timer LOL

hype je jednako jak kao i sa mw2

Kaj si očekivao?

O COD-u se radi, fanboya je nevjerojatno puno! :)

pa ali tak rano

mislim ima oko 140 i nesto dana do igre i oni za to imaju tajmer?

ne shvacam to

16 godina
odjavljen

U onom traileru (World premiere uncut) na 1:13 je SR-71 Blackbird. Dakle, vrijeme radnje može biti od 1966. do 1998. godine (vrijeme u kojem je Blackbird u aktivnoj uporabi).

Jel netko ima link na stranicu di se bave analizom trailera (za MW2 je bila jedna stranica di su secirali trailere da se dozna što više o igri)?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

imaš samo za teaser trailer analizu

16 godina

lol vidi ispod avatar od lika koji je komentirao.

Ali pre ye8eno izgleda ovaj cod, ali samostrel omgIznenađen

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

U onom traileru (World premiere uncut) na 1:13 je SR-71 Blackbird. Dakle, vrijeme radnje može biti od 1966. do 1998. godine (vrijeme u kojem je Blackbird u aktivnoj uporabi).

Jel netko ima link na stranicu di se bave analizom trailera (za MW2 je bila jedna stranica di su secirali trailere da se dozna što više o igri)?

Ma sigurno če biti vietnamski rat jer su na slikama i traileru prikazani heliji pod nazivom UH-1 Iroquois koje su ameri koristili u tom ratu.

Vjerovatno bu nekakva misija koja te vrati u taj rat, kao što je bilo u cod4 ali to su sve moja nagađanja.

Sorry za dupli post.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 14:40 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ma sigurno če biti vietnamski rat jer su na slikama i traileru prikazani heliji pod nazivom UH-1 Iroquois koje su ameri koristili u tom ratu.

Vjerovatno bu nekakva misija koja te vrati u taj rat, kao što je bilo u cod4 ali to su sve moja nagađanja.

Sorry za dupli post.

da bit ce svega

vijetnama sto posto ce bit,bit ce uglavnom hladni rat vise manje

nekako mi vuce ovaj cod na asassins creed

ono sve je laz,povijest nije onakva kakvu znamo,teorija urote itd.

16 godina
TopForumaš kaže...

da bit ce svega

Zašto hladni rat?

Pa tu nema akcijeBelji se

16 godina
neaktivan

isto mislim da ce te vracat u vietnam al nekuzim u kojem ce onda vremenu biti multiplayer? vietnamskom ili novijem npr vidili ste tamo aug i toNeodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

da bit ce svega

Zašto hladni rat?

upravo na tu tematiku ovaj kod cilja

tako da u hladnom ratu ipak ima akcije ak me kuzis ne idu na realnost

15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

isto mislim da ce te vracat u vietnam al nekuzim u kojem ce onda vremenu biti multiplayer? vietnamskom ili novijem npr vidili ste tamo aug i toNeodlučan

vjerojatno ce biti neki mix

16 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

vjerojatno ce biti neki mix

Prema onom teaseru, lik se budi na nekakvom operacijskom stolu (sa strane je uobičajena postava škarica i skalpera za kirurški zahvat) pa će cijela igra flashback tajnih operacija (Koreja, Vijetnam, Kambodža, možda Afganistan?) od 60ih do kraja Hladnog rata.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

da bit ce svega

Zašto hladni rat?

upravo na tu tematiku ovaj kod cilja

tako da u hladnom ratu ipak ima akcije ak me kuzis ne idu na realnost

ma nema veze, glavno da bude zabavno!

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm
15 godina
neaktivan

cod7 novi trailer

http://crotrailers.co.cc/2010/05/19/call-of-duty-black-ops-trailer/

presiso me ovaj gore,SRY

Cro trailers :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 16:50 (markomarko).

0 0 hvala 0
16 godina
markomarko kaže...

cod7 novi trailer

presiso me ovaj gore,SRY

Pa tebe uvijek neko presisa.

btw. ajme jadan ti nisi prije vidio tuđi trailer

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 17:30 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
markomarko kaže...

cod7 novi trailer

presiso me ovaj gore,SRY

hebeš mi sve moj slijedeći original..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

ja ovaj cod ne kupujem sam tak kak mw2

prvo cu lijepo dobro prouciti sta ce biti u multi

jer medal of honor isto izlazi u to vrijeme pa mozda ce ta igra imat bolji multi

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

Ma đaba njima tak brutalna grafika i to kak se vidi na slikama ak bude opet neki fail boga pitaj kakav pa nece nis valjat.Ko zna dali je uopce i grafika ovakva kakva se vidi na slikama da nisu oni to nes montirali ko svaki trailer i SS koji se stavi za bilokoju igru je puno bolja grafika nego kad vidis in game sta se desava.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

Ma đaba njima tak brutalna grafika i to kak se vidi na slikama ak bude opet neki fail boga pitaj kakav pa nece nis valjat.Ko zna dali je uopce i grafika ovakva kakva se vidi na slikama da nisu oni to nes montirali ko svaki trailer i SS koji se stavi za bilokoju igru je puno bolja grafika nego kad vidis in game sta se desava.

*ebla vas grafika više. Zbog ovakvih censored imamo sve gluplje i gluplje igre sa nikakvom pričom, gameplayem ili onim najbitinijim - dobrom zabavom. Šta vrijedi ako igra izgleda dobro ali je neigriva? Pri tome ne mislim na očajne performanse nego na samu radnju - dosadne i kratke misije, sve kraće i kraće kampanje i slične gluposti. Osnova svake igre bi trebala bit zabava, dobra priča koju je gušt pratiti i koja će te zadržati preko 15 sati uz igru a da te ne udavi sa ponavljaljućim misijama ili zadacima (RPGovi).

Red Faction (prvi!) sam odigrao preko 15 puta jer ima odličnu priču i zanimljiva je bez obzira što znam u sekundu kad i gdje će se koji neprijatelj pojaviti. Igra je jednostavno zabavna (osim zbrzanog kraja - fight sa Masako je trebao duže trajati). Grafika je za današnje pojmove očaj. MW2 sam obrisao nakon što sam prešao SP (trebalo mi je 3 sata!). Kakav je to FPS koji završiš za 3 sata? NFS i slični serijali koji se razvlače ko žvaka su čisti primjer zaglupljivanja i kvantitete ispred kvalitete.

Pregrmio bi lošu grafiku, aljkave kontrole, glupav sistem saveanja i dosadni DRM samo ako je igra zabavna. Ako vam je do grafike, igrajte Crysis.

EDIT: A kad krene plakanje oko Crysisa 2 da treba konfa od 20k kuna jer je igra "neoptimizirana"... Tražili ste state-of-art grafiku, evo vam je Viče

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 20:29 (Sum_of_all_fears).
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Fake_Alert kaže...

*ebla vas grafika više. Zbog ovakvih censored imamo sve gluplje i gluplje igre sa nikakvom pričom, gameplayem ili onim najbitinijim - dobrom zabavom. Šta vrijedi ako igra izgleda dobro ali je neigriva? Pri tome ne mislim na očajne performanse nego na samu radnju - dosadne i kratke misije, sve kraće i kraće kampanje i slične gluposti. Osnova svake igre bi trebala bit zabava, dobra priča koju je gušt pratiti i koja će te zadržati preko 15 sati uz igru a da te ne udavi sa ponavljaljućim misijama ili zadacima (RPGovi).

Red Faction (prvi!) sam odigrao preko 15 puta jer ima odličnu priču i zanimljiva je bez obzira što znam u sekundu kad i gdje će se koji neprijatelj pojaviti. Igra je jednostavno zabavna (osim zbrzanog kraja - fight sa Masako je trebao duže trajati). Grafika je za današnje pojmove očaj. MW2 sam obrisao nakon što sam prešao SP (trebalo mi je 3 sata!). Kakav je to FPS koji završiš za 3 sata? NFS i slični serijali koji se razvlače ko žvaka su čisti primjer zaglupljivanja i kvantitete ispred kvalitete.

Pregrmio bi lošu grafiku, aljkave kontrole, glupav sistem saveanja i dosadni DRM samo ako je igra zabavna. Ako vam je do grafike, igrajte Crysis.

To Je Istinskim gamerima jedino važno! Dok igraju ne jedu, ne pišaju, ne s*ru, ne piju itd... Sum_of_all_fears hvala ti na postu!

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
[.......]

Konacno da je netko direktno rekao kako spada!

Je8ala vas grafika i mjerenje performansi u igrama!

There is no spoon.
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

jadan ja sta moram citati ovakve bezobrazne komentare od djece koja jos smrde na majcino mlijeko,

btw igram mw2 koji je krs na krsu ali iskreno se nadam se ce se promjenit ako nista drugo barem ima podrsku za dedi-e

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
Jack Sparrow kaže...

jadan ja sta moram citati ovakve bezobrazne komentare od djece koja jos smrde na majcino mlijeko,

btw igram mw2 koji je krs na krsu ali iskreno se nadam se ce se promjenit ako nista drugo barem ima podrsku za dedi-e

kakve tvoj post ima veze sa jackovim? mislim fakat on je rekao za onoga sa CT-a da kasni uvijek sa videom koji mi vidimo puno ranije Neodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina

Za cro-trailers:

Pa što ste očekivali, to održaje samo jedan čovjek (markomarko s foruma) i to na besplatnoj domeni.

Normalno da neće biti kao gametrailers i sl. ali je pohvalno da se trudi održavat stranicu na hrvatskom o trailerima igara.

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 20:50 (xxxxx).
16 godina
moderator
xxxxx kaže...

Za cro-trailers:

Pa što ste očekivali, to održaje samo jedan čovjek (markomarko s foruma) i to na besplatnoj domeni.

Normalno da neće biti kao gametrailers i sl. ali je pohvalno da se trudi održavat stranicu na hrvatskom o trailerima igara.

Ma svaka njemu čast na trudu ALI nema smisla stavljat video koji svi mi vidimo dan-dva ranije.

Al to je samo moje misljenje što se mene tiče ne smeta,preskoči se njegov post i idemo dalje.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ma svaka njemu čast na trudu ALI nema smisla stavljat video koji svi mi vidimo dan-dva ranije.

Al to je samo moje misljenje što se mene tiče ne smeta,preskoči se njegov post i idemo dalje.

legendarno govor jednog balkanca, idemo dalje, pricaj za sebe a ne za sve,,,

i onda meni neki lik pocne pricat sta ima veze ciji post sa cijim, pa bogte ako ovdje pogledas forum se sastoji 80% shita kakavog nigdje nema, bezobrazloga, bahatosti jednog pehnes 10 zasmrde

far away

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
16 godina
Jim Carrey kaže...

Pitam se kolko ti imaš godina. 12?

btw. fora je u tome što ne moraš ćitati.

xxxxx kaže...

Za cro-trailers:

Cijenim ja njegov trud i sve to ali ja bi to njegovo utrošeno vrijeme rađe radio nešto drugo. Rađe bi igrao neku igru umjesto da se mućim sa nekom stranicom sa koje ja i onako nemam koristi.

Sorry za offtopic.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 21:44 (Jack Sparrow).
16 godina
Jim Carrey kaže...

legendarno govor jednog balkanca, idemo dalje, pricaj za sebe a ne za sve,,,

i onda meni neki lik pocne pricat sta ima veze ciji post sa cijim, pa bogte ako ovdje pogledas forum se sastoji 80% shita kakavog nigdje nema, bezobrazloga, bahatosti jednog pehnes 10 zasmrde

far away

Dečko onda si traži drugi forum ako ti ovdje 80%shit.

Ja ne kužim što onda uopće radiš ovdje?

Ti koji si isto tako bezobrazan i vrijeđaš forumaše, onda kažeš da su drugi bezobrazni i bahati, ajme kolko jadno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice