meni dok se loada mapa prođe volja za igrom :/
što je najgore više je ne mogu ni pokrenit :/
Svi ti problemi su nastali zbog toga jer je Treyarch bio preponosan preuzeti napredniji engine od IW-a koji je korišten u MW2.I sad su si gadno oštetili repuptaciju i na PC-u i PS3-u.
Sad treba IW pokazati na E3-u razlog zašto kupiti MW3 i nadam se da će biti tako!!! Pa da BF3 dobije dostojnog konkurenta barem po trailerima xD!!!
Sad treba IW pokazati na E3-u razlog zašto kupiti MW3 i nadam se da će biti tako!!! Pa da BF3 dobije dostojnog konkurenta barem po trailerima xD!!!
Dok se ne maknu na novi engine teško da će se nešto revolucionarno mjenjati.
Ak ikad naprave nešto novo ja ću tek onda razmisliti dal da probam pirata. Ne vidim više nikakvog smisla uopće i razmisliti o kupnji. Svake godine istu stvar izdaju i još k tome ne radi kako treba.
Nadam se da će dok MW3 izađe ljudima napokon doći iz guzice u glavu pa će udariti Activision tamo gdje ih najviše boli, po novčaniku. Onda možda i dobimo nekaj bolje.
Black Ops je katastrofa na PS3-u. Iako imam brzinu od 20 mbps, igra zna laggati nenormalno. Glupi Treyarch. Ocekujem MW3 kojeg ce napravit IW.
Svi ti problemi su nastali zbog toga jer je Treyarch bio preponosan preuzeti napredniji engine od IW-a koji je korišten u MW2.I sad su si gadno oštetili repuptaciju i na PC-u i PS3-u.
A kakv je to MW2 "napredni engine" to ti neke viceve pises?
A kakv je to MW2 "napredni engine" to ti neke viceve pises?
IW4.0 ima texture streaming-MW2 i BO imaju podjednaku grafiku,a BO je triput zahtjevniji.
Šta znači ona opcija Shader Warming ?
a je li MW3 službeno najavljen? od kuda vam ta vijest, ili je to samo "naklapanje"?
a je li MW3 službeno najavljen? od kuda vam ta vijest, ili je to samo "naklapanje"?
http://mw3releasedate.com/, ne znam kolko je ovo točno, uglavnom na jesen, negdje kad i BF3
I izjavili su da bi razvijanje novog eniginea bilo neprofitabilno.
http://mw3releasedate.com/, ne znam kolko je ovo točno, uglavnom na jesen, negdje kad i BF3
I izjavili su da bi razvijanje novog eniginea bilo neprofitabilno.
ahhahaa si vidio komentare svi pljuju po codu cak i fanovi....i sami programeri kaj rade cod su rekli da je sad bf3 najbolja igrica po izgledu za pc a da ne spominjem da ce bit i novi mw3 na istom enginu ko i black ops mw2 itd jednostavo uzas..ja znam di moje pare idu u jesen a ta igra se zove battlefield 3 because DICE simpley rock ...
Jel se popravilo kaj u igri? Događaju se i dalje konstantni lagovi, neprekidna pucanja igre, black screenovi i random freezevi?
Još uvjek samo šuškanja i nagađanja, ali po poslovnoj politici Activisiona da se zaključiti da su šanse da ova godina bude bez novog CoDa minimalne.
Događaju se i dalje konstantni lagovi, neprekidna pucanja igre, black screenovi i random freezevi?
Ne, al meni se(osim laga prvih par tjedana) ništa od navedenog nikada nije događalo, pa eto...
Još uvjek samo šuškanja i nagađanja, ali po poslovnoj politici Activisiona da se zaključiti da su šanse da ova godina bude bez novog CoDa minimalne.
Događaju se i dalje konstantni lagovi, neprekidna pucanja igre, black screenovi i random freezevi?
Ne, al meni se(osim laga prvih par tjedana) ništa od navedenog nikada nije događalo, pa eto...
aj ne lazi meni fps pada na 40 u novom codu tak da nemoj srat ljudima da ne laga kad laga i to svi znaju ...btw imam quad core i dobu grafu
aj ne lazi meni fps pada na 40 u novom codu tak da nemoj srat ljudima da ne laga kad laga i to svi znaju ...btw imam quad core i dobu grafu
Mda, nemam pametnijeg posla nego lagat o tome kako neka igra funkcionira na mom stroju.
Meni radi sasvim normalno, i to na dualcu i hd4850, tak da ako tebi ne radi sorkać, al da si ti "svi" to baš ne stoji.
Mda, nemam pametnijeg posla nego lagat o tome kako neka igra funkcionira na mom stroju.
Meni radi sasvim normalno, i to na dualcu i hd4850, tak da ako tebi ne radi sorkać, al da si ti "svi" to baš ne stoji.
očito da se neki ne mogu pomirit sa tim da netko tko ima slabiji komp od njih da igraju ovu igru na boljem fps-u od njih
ja na svom lapu, (moj pc) ide sve bez problema, malo je bilo problema sa mp u početku, ali se je problem riješio sa prvim patchem koji je došao u 12. mj prošle godine
od tad brat i ja guštamo i nikakvih prolema
Ak imaš problema s lagovima bez toga probaj uključiti. Ak nemaš onda nemoj jer će ti se duže leveli učitavati.
U principu to ti znači nešto tipa da ti se kod početnog učitavanja učita cijeli level. Zato si i duže na loading screenu.
A ak isključiš onda ti se dijelovi levela učitavaju i tokom igre što zna dovoditi do lagova.
domi kultura -.-"
očito da se neki ne mogu pomirit sa tim da netko tko ima slabiji komp od njih da igraju ovu igru na boljem fps-u od njih
ja na svom lapu, (moj pc) ide sve bez problema, malo je bilo problema sa mp u početku, ali se je problem riješio sa prvim patchem koji je došao u 12. mj prošle godine
od tad brat i ja guštamo i nikakvih prolema
pa procitaj moj pc kaj pise kaj b rijes ti?? kak ne kuzis da ako mi bad company 2 na mojoj konfiguraciji ne pada ispod 50 fpsa na full hd rezoluciji kak je onda prihvatljivo da mi fps pada ispod 40 na blck opsu koji radi na enginu iz 2007....
@domi.. black ops je bugovit i zbog toga nekome blokaje a nekome ne..na nekim starima athlonima x2 bolje radi nego na quadovima i jacim grafama..igra je lose napravljena i tocka..zato ti laga a njemu ne...razumis?
Pitanje jedno decki...
Cekam cd key,znaci kupio original.
Kad instaliram,dali da skidam patcheve i instaliram ili ne ?
Dali moram jedan po jedan ili ima sve u ovom zadnjem?
Hvala!
A jebiga... :/
Meni sad ne lagga igra, igram s svim detaljima uključenim i texturama na extra, 4 x AA i 1280 x 1024 radi mi preko 60 FPS-a.
Meni sad ne lagga igra, igram s svim detaljima uključenim i texturama na extra, 4 x AA i 1280 x 1024 radi mi preko 60 FPS-a.
Tako meni radi od onog patcha koji je maknuo sound stuttering, ironicno na slabijoj konfiguraciji.
Tako meni radi od onog patcha koji je maknuo sound stuttering, ironicno na slabijoj konfiguraciji.
znaci ide na bolje :D