- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas da pogledate moj video i da kliknete bump s lijeve strane, te da ostavite comment (ako znate engleski još bolje)...radi se o tome da budem uočen od strane Machinime za direktora...puno hvala svima koji si budeju uzeli vremena i pripomogli mi...znam da sam mozda malo dosadans promoviranjem ovdje, ali vi ste mi jedini ovdje s kojim i tu i tamo zaigram ovu igru pa vam se i zato obračam...još jednom svima unaprijed hvala...
evo ovdje Bumpnite s lijeve vam je strane:
http://apps.facebook.com/respawnarmy/activities/538103?ref=nf
ako imate face dodajte me: http://www.facebook.com/CALLmeSCOOBY
Eto dobio si jedan Bump :D, a i view :P
u svibnju dolaze mod toolsi koji bi mogli nove mape učiniti besplatnima..aj nadaj mo se najboljem..:))
Ne znam baš hoće li itko uspjeti napraviti mapu iz nje, to je više onako za promod, iSnipe i to..
evo ljudovi, moj prvi Gameplay/Commentary je uploadan na net...malo mi je hrđav engleski al budem to s vremenom popravil i poradil na tome...bio bih vam jako zahvalan ako bi pacili pogled na moj kanal i ako imate youtube kanal da se pretplatite pošto radim na poziciji za Machinima direktora i ako mozete da pripomognete, jako bih vam bio zahvalan...
nisam mozda najbolji igrač, ali s vremenom ču i to usavršiti...imam u planu neki quad commentary na nekoj zombi mapi pa ako ima zainteresiranih nek se jave...važno mi je da su kooperativni i da se vole zabaviti u igri...po mogučnosti da imaju headset i da znaju ok engleski...
nadam se da če vam se dopasti i da čete mi izači ususret...
unaprijed svima VELIKO HVALA!!
MOJ KANAL
https://www.youtube.com/CALLmeSCOOBY
Call of Duty:Black Ops Zombies Kino der Totten CALLmeSCOOBY (Gameplay/Commentary)
Neces doci do pozicije Machinima Directora, cak i ako ces, bit ce to jako tesko.
I ja sam se probao ugurat na tu poziciju, ali nisam uspio zbog "Hollywooda". Naime, islo mi je dobro, a onda su mi poceli nesto spominjat da moram doci u Hollywood u njihovu zgradu da ih malo upoznam..... Ja nisam mogao onamo zbog toga sto "NEMA SE PARA" i zato sam automatski izgubio poziciju, a tako mi je dobro islo.
Ne ideš upoznat Nicolas Cagea, ideš upoznat Hutcha i SeaNannersa :/
Ali mislim da su oni u LAu
A ti su tu nekakav starjesina da mozes govoriti takve stvari?
Trebam par cro steam nickova da se pobratimo - dojadilo mi vise igrat sa rusima, francuzima, englezerima i ostalom svitom? Moj nick je W1k1n6 Cro pa da me netko doda da se i mi rvati pokoljemo ko ljudi. Uzeo sam DLC "Mrak"
Trebam par cro steam nickova da se pobratimo - dojadilo mi vise igrat sa rusima, francuzima, englezerima i ostalom svitom? Moj nick je W1k1n6 Cro pa da me netko doda da se i mi rvati pokoljemo ko ljudi. Uzeo sam DLC "Mrak"
Lol, pročitaj koje su sve teme admini pobratili s ovom.
Ne ideš upoznat Nicolas Cagea, ideš upoznat Hutcha i SeaNannersa :/
Ali mislim da su oni u LAu
Ispravak: Hutcha, SeaNannersa i MrSarka. :D
U Los Angelesu su, zive nekoliko kilometara od znaka Hollywooda. Imas na YouTubeu njihov kanal, zove se hollywoodangels1983.
a kaj igras, s&d ili nes drugo?
a kaj igras, s&d ili nes drugo?
BO IP server 173.199.105.52:3234 |MoH| Clan Croatia tu svaki dan igra 99% Hrvati + ostale narodnosti ,,,,
BO IP server 173.199.105.52:3234 |MoH| Clan Croatia tu svaki dan igra 99% Hrvati + ostale narodnosti ,,,,
Pozz MoH - u by Joe
kad uđeš u igru -- sousti konzolu tildom i upisi
/connect 173.199.105.52:3234
predvecer i navecer sigurno uvijek nekog ima,,,
Pozdrav,
Igram trenutno BC2,i razmisljam si kupiti BO.
Po vama,dali cu se razocarati nakon bc2? Molim misljenja vasa.
Igrao sam mw2 jako dugo vremena,uzeo novi komp,i na bc2 sam jos uvijek.
Hvala
Jeftinih? Hmm.. e nabava-240kn...
Neego... Hocu li ostat razocaran njome? Jer sa bc2 sam prezadovoljan,prije nekog vremena mi je mw2 bio odlican. Nakotilo se previse chitera pa otisao.
Nije da imam love na bacanje pa da kupujem samo tako..
Ako i uzmem,to moram otvorit na steamu acc i onda skinut igru sa keyem koji kupim?
2.otvoris account ili ako imas dvd pa upises cd key i aktiviras igru a ako nemas retail dvd aonda otvoris account upises cd key od igre i skines je na komp
ja san se pomiria sa tim vise...ocito neznaju radit svoj posa ko sta bi tribali...
i ja ih isto dobijam od jucer
meni nikad nije neki error izbacio, ja fakat ne znam kaj vas jebe...
imam nekih 300 sati black opsa, nikad nista, sve radi uredno...
Meni je jedini ozbiljniji problem bio da su mi se sejvovi u SPu izbrisali. Ali nisam ni mislio završiti taj jad od igre tako da me to i nije baš pogodilo.
Doduše nisam se ni multyplayera naigrao kolko mi je dosadan bio. Ja sam se s ovim šrotom i CoDom općenito raskrstio za vijeke vijekova.