Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
Bera kaže...
malada kaže...
bik kaže...
Bera kaže...

Rekli su mi drugi decki na drugom topicu da ce mi igra ici na medium ako budem isljucio anti-aliasing, eto vidite da ce mi radit.

Proc: Dual Core E6300

Grafa: Nvidia GeForce 9500 gt

Ram: 2 gb

Neces moci igrat, slab ti je proc i grafa.

Lol raditi ce meni ide na medium bez lagga.

A meni nebi trealo, kazu da imam preslab komp za tu igru, a sve ostale vrtim bez problema

A da probas {#},pa vidis.

malada
16 godina
malada kaže...
bik kaže...
Bera kaže...

Rekli su mi drugi decki na drugom topicu da ce mi igra ici na medium ako budem isljucio anti-aliasing, eto vidite da ce mi radit.

Mogu mislit kako ce radit, ko krepana mačka, to je konfa za cod 2 a ne za BO. Ali ko voli tako igrat neka igra.

AMD FANOBY !!
15 godina
neaktivan
bik kaže...
malada kaže...
bik kaže...
Bera kaže...

Mogu mislit kako ce radit, ko krepana mačka, to je konfa za cod 2 a ne za BO. Ali ko voli tako igrat neka igra.

Probao 25-40 fps {#}

malada
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
system kaže...
ZC_Someone kaže...

Activision, a ne Treyarch.

baš je Treyarch. {#}

Treyarch izdaje? Prodaje? Određuje cijenu? Financira izradu CoDa? Odredio je kakav će uopće biti BO? Odredili su kolko će biti DLCova?

Prosvijetlite me.

Treyarch je napravio CoD koji se i nakon 5 godina jos uvijek igra? Treyarchov World at War je umro za 5 mjeseci od izlaska, sada ga igra 15% od onih svih ljudi sto ga je kupilo. Activision barem nije imao laggove prva 2 tjedna da moraju radit patcheve da bi ih popravili, sve pare koje sam dao Activisionu nisam pozalio.

15 godina

Hitler je ljut radi DLC - a :

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Instalirao sam bbc2 i stoput je bolji od onih codova ima bolju grafiku i sve, sad zalim onih 400 sati na mw2

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops

de se skida igra{#}

vito
17 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Activision barem nije imao laggove prva 2 tjedna da moraju radit patcheve da bi ih popravili, sve pare koje sam dao Activisionu nisam pozalio.

Valjda misliš na Infinity Ward.

Activision je izdavač koji je izdao sve CoD naslove, a Infinity Ward i Treyarch su developerski studiji koji ih naizmjenično prave.

Također, ako misliš da je CoD4 bio bez problema na startu, očito ga nisi igrao ta prva dva tjedna.

17 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
ZC_Someone kaže...
system kaže...
ZC_Someone kaže...

Activision, a ne Treyarch.

baš je Treyarch. {#}

Treyarch izdaje? Prodaje? Određuje cijenu? Financira izradu CoDa? Odredio je kakav će uopće biti BO? Odredili su kolko će biti DLCova?

Prosvijetlite me.

Treyarch je napravio CoD koji se i nakon 5 godina jos uvijek igra? Treyarchov World at War je umro za 5 mjeseci od izlaska, sada ga igra 15% od onih svih ljudi sto ga je kupilo. Activision barem nije imao laggove prva 2 tjedna da moraju radit patcheve da bi ih popravili, sve pare koje sam dao Activisionu nisam pozalio.

Da al shvati da Trayarch štanca CoDove po naredbi Activisiona. Nisu se u Trayarchu samo tak sjetili i napravili WaW i BO iz sprdnje. Activision koji je i vlasnik CoDa im je dao taj posao. Oni su ti koji su bahati i pohlepni i kojima je slava udarila u glavu. Zato su u CoD serijal i umiješali i druge studije uz IW samo kako bi mogli izmusti što više love.

A što se tiče lošeg posla koji Trayarch radi, ja osobno smatram da je jebe*o teško uzeti nečiji tuđi rad i samo skužiti kako to točno funkcionira. I kamoli još iz toga napraviti nešto drugačije i bolje bez da nešto ne zaje**š.

Zato više odgovornim smatram Activision koji je jednostavno trebao pustiti IWu da radi svoj posao. A ne petljati Trayarch i ostale u cijelu priču.

I tko zna, da u Trayarchu dobe slobodu da naprave nešto svoje od nule možda bi i napravili nešto igrivo.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

pa IW k tome vise ne postoji....otisli su vlasnici i glavni developeri, pa o cem vi pricate????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

pa IW k tome vise ne postoji....otisli su vlasnici i glavni developeri, pa o cem vi pricate????

E al da im platili i pustili ih da rade u miru...

15 godina
neaktivan

pa da, kotick i njegove pare...isli zajebat ljude jer su se dogovorili na postotak...u PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

A što se tiče lošeg posla koji Trayarch radi, ja osobno smatram da je jebe*o teško uzeti nečiji tuđi rad i samo skužiti kako to točno funkcionira. I kamoli još iz toga napraviti nešto drugačije i bolje bez da nešto ne zaje**š.

Zato više odgovornim smatram Activision koji je jednostavno trebao pustiti IWu da radi svoj posao. A ne petljati Trayarch i ostale u cijelu priču.

Najjače mi je bilo kad su u skriptama od WaW našli zaostali kod iz četvorke za kamuflaže.I kad im se ponovio infinite care package glitch(što znači da im je IW proslijedio kod tokom razvoja MW2).A šlag na tortu je dodao sam Bobby kad je rekao da je IW morao završiti black ops za nesposobni treyarch. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 20:16 (Timon).
16 godina
neaktivan

Hey PC fans,

With the launch of First Strike on the PC on March 25th, I would like to answer a few of the most frequently asked questions from the community pertaining to server admins, clients, and map rotations. Please read the below guide carefully before posting questions in the forums.

Clients:
Anyone can play on any server, regardless of whether or not you have DLC installed. All players will continue to receive patches (including 1.07, which deploys alongside First Strike). If a server rotates to a DLC map that you do not have installed on your PC, you will automatically get kicked from that server.

Note: There will be an additional browser filter introduced in patch 1.07 that allows you to exclude servers with DLC content in their rotation. Quick match searches will only put players into matches with content that they have installed.

Admins:
All servers will have First Strike available on March 25th. It will be at the server admin’s discretion whether or not to run DLC maps on their server. Admins will also have the freedom to choose which First Strike maps will run on their server.

Note: Admins will NOT have to purchase a copy of the map pack in order to install it on their dedicated server.

Hopefully that clears up some of the most frequently asked questions surrounding the DLC deployment that will take place on March 25th.

Regards,
-JD

eto sad i konacno znamo da  ce nas kickat ko nema DLC zalim pare sta sam dao za igru valda ce mw 3 bit bolji mada ne vjerujem to je sad sve cista pohlepa di su oni dani kad si kupil igru i nisi moral nis dodatno placa mamu im njihovu{#}

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
protjeran

pozz nisam pratio temu pa me zanima kolko ce taj DLC kostat i kolko mapa ce sadrzati

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
koko kaže...

pozz nisam pratio temu pa me zanima kolko ce taj DLC kostat i kolko mapa ce sadrzati

4 multi + 1 zombi mapu

14€

16 godina
protjeran
dekstroza kaže...
koko kaže...

4 multi + 1 zombi mapu

14€

100kn manje vise dobro da nie vise i to mi malo puno ali OK, jesu te mape LOCKANE u sadasnjem ili ih moram skinut. I jso bitno pitanje dali sugavi STEAM pamti save game i slicno jer uvijek kada predem igru mi se otkljucaju mape i instliramn winse i nestane mi sve dok za mp se save pa mi sugavo svako malo prelaziti igru, dali ta mapa zombi dlc ce mi uvijek biti ili samo kada predem igru

zvoneXP
15 godina
Još jednom pitam ako je neko zainteresiran da mi gifta preko steama naravno uz neku proviziju jer ja nemogu kupovat preko steama
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoKsA kaže...
Još jednom pitam ako je neko zainteresiran da mi gifta preko steama naravno uz neku proviziju jer ja nemogu kupovat preko steama

daj mi uplati pare na racun i ja ti kupim igircu

zvoneXP
15 godina
koko kaže...
CoKsA kaže...

daj mi uplati pare na racun i ja ti kupim igircu

E hvala ostat cemo u kontaktu ja ti se javim za koji dan na private message pa cemo se dogovorit,stvarno bi kupio first strike bit ću ti zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 23:33 (CoKsA).
15 godina
neaktivan

..za one koji ne znaju,oni koji imaju DLC nece moci igrati s onima koji ga nemaju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 11:00 (_CR7_).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

_CR7_ kaže...

..za one koji ne znaju,oni koji imaju DLC nece moci igrati s onima koji ga nemaju..

Nije istina.

Svatko i dalje može igrati sa svakim na starim mapama.

JD kaže...

Clients:
Anyone can play on any server, regardless of whether or not you have DLC installed.[...] If a server rotates to a DLC map that you do not have installed on your PC, you will automatically get kicked from that server.

17 godina
geek_boy1 kaže...
eto sad i konacno znamo da  ce nas kickat ko nema DLC zalim pare sta sam dao za igru valda ce mw 3 bit bolji mada ne vjerujem to je sad sve cista pohlepa di su oni dani kad si kupil igru i nisi moral nis dodatno placa mamu im njihovu{#}

Nemas se sta nadat za MW3 bit ce isto kao i ovdje jer politiku diktira Activision i oni su to ocigledno ubacili kao praksu, samo se nadajte da ce uskoro bit na snizenju ili koristite filter da ne upadate na servere s novim mapama.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Hoće ne biti ubrzo na sniženju. Za MW2 (koji još uvijek ja mislim košta 60€) su bili na ozbiljnijem sniženju tek nakon što su izašla oba DLCa, i to dosta vremena nakon izlaska.
I još uvijek su bili preskupi. Ja sam ih kupio samo zato jer sam MW2 dobio besplatno.
14 godina
neaktivan

Ma ubiti će ovu franšizu isto kao i Guitar Hero. Malo trebaju smanjiti tempo, uvesti neke promjene i konačno ovježiti engine. Black Ops je prodan u tolikom broju primjeraka zbog IW-a i popularnosti MW2, koji je ruku na srce odlična igra, ali upropaštena nebalansiranošću i nebrigom zahvaljujući Activisionu.

Po mome mišljenju Black Ops zaostaje za MW2 i po igrivosti i po grafici i mislim da će ih to kad tad koštati. Mnogima se zgadio COD serijal zbog potonje igre. Žao mi je što MW2 nema dedi servere i što je toliko nebalansiran jer bih ga inače igrao.

1 0 hvala 0
17 godina

Evo prijatelj mi rece da se moze uzet preko direct2drive s nekim popustom ako vam neko posalje referal kod, pa koga zanima neka procacka neznam bas sve detalje.

http://www.direct2drive.co.uk/

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
Jel znaš di ima za kupit first strike osim steam?

bilo ga danas na placu, vidio sam ali nisam imao sitnog pa nisam kupio!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 15:53 (Bernard Huky Hux).
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...
CoKsA kaže...

Kad smo kod toga prije bih uzeo 10 kila krumpira nego ovaj dlc. Ipak imam prioritete.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
thechosenfreak kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
CoKsA kaže...

Kad smo kod toga prije bih uzeo 10 kila krumpira nego ovaj dlc. Ipak imam prioritete.

To je tvoj izbor,ja ću ga uzet :)

14 godina
neaktivan

ja bi uzeo ovaj DLC ali posto sam dobro istrosio karticu od staraca nema vise sa kartice,i da uzmem dodje im obavjestenje, nekom uplatio pare na banku,wester union,jer zivim u BiH ,dao bi i na kafu para :D ako ima ko neka mi posalje poruku ovde :) danke unaprijed

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice