Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.035.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Stavi u consolu :

/com_maxFps 250

Po defaultu je lock na 91, a CoD je poznat po tome da veci fps daje prednost u trcanju,skakanju itd.

Onda pogledaj kakve framedropove imaš, ali svakako se vidi da su ti driveri koje si naveo bolji.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Joe Cooker kaže...

Stavi u consolu :

/com_maxFps 250

Po defaultu je lock na 91, a CoD je poznat po tome da veci fps daje prednost u trcanju,skakanju itd.

Onda pogledaj kakve framedropove imaš, ali svakako se vidi da su ti driveri koje si naveo bolji.

Ma znam to, al nije u stanju drzat preko 91 :D Inace igram cod vec 3-4 god. al zbog nekih razloga meni (i jos nekima) s ovom konfom ili jacom cod2 ne drzi 250 fps na razno raznim postavkama.. Al nije me ni briga, vise se ne zamaram tim.

Odlicni su driveri, za nvidiu ne bi znao al za moju radeonku se osjete poboljsanja.

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 16:03 (puls4R).
15 godina

.....................

Ok probat cu te drivere na starom compu(4770 grafa), znam da na steam forumu ih svi hvale

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 15:59 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li moguće ubrzati nekako map load time?

Ono, dok ja uđem oni već završili {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Je li moguće ubrzati nekako map load time?

Ono, dok ja uđem oni već završili {#}

Ne sluzbeno. Samo par fora koje bas i ne pomazu.

Ako nista drugo dok si na trenutacnoj mapi pucaj na tu mapu gdje su ti protivnici :)

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
neaktivan

First Strike DLC gameplay Montage, vrhunski video.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sigurno ce dlc 1 doc i na pc ilegalnim putem (torrenti) budite 99 posto sigurni u to
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
geek_boy1 kaže...
sigurno ce dlc 1 doc i na pc ilegalnim putem (torrenti) budite 99 posto sigurni u to

I šta ti to vrijedi kad je multiplayer DLC, a multi s piratskim COD-om nejde.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
geek_boy1 kaže...

Ja necu moci igrati. Posto ide preko steama. Jedino ako platim.

Eventualno ce pirati moci,ali u to nisam upucen bas.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
geek_boy1 kaže...

I šta ti to vrijedi kad je multiplayer DLC, a multi s piratskim COD-om nejde.

Moci ce igrati Combat Training protiv botova, nekoga i to zadovoljava :)

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

Kakva je uživancija sada igrati sa shotgunima!Derpe više ne pada u last stand kad pojede više od 100 damage sacme.Svakako probajte kad PC dobije prvi gameplay patch.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Timon kaže...

Kakva je uživancija sada igrati sa shotgunima!Derpe više ne pada u last stand kad pojede više od 100 damage sacme.Svakako probajte kad PC dobije prvi gameplay patch.

Isto vrijedi i za snajp?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
pa mislio sam skinut mape i stavit ih rucno u folder gdje se nalaze ja imam originalni black ops brijem da je ista shema ko i sa mw 2 kad su korisnici koji nisu htjeli platit mape skinuli sa alteriwneta mape i igrali dlc mape ko da su ih kupili
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
17 godina
geek_boy1 kaže...
pa mislio sam skinut mape i stavit ih rucno u folder gdje se nalaze ja imam originalni black ops brijem da je ista shema ko i sa mw 2 kad su korisnici koji nisu htjeli platit mape skinuli sa alteriwneta mape i igrali dlc mape ko da su ih kupili

Nebude to tak moglo ići. AlterIwnet je zasebni servis koji za Black Ops ne postoji, a BO možeš igrati samo preko Steama koji će s lakoćom prepoznati da su ti mape pirat i neće ti dopustiti da igraš.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...
Timon kaže...

Isto vrijedi i za snajp?

Naravno da ne ,znaš da Treyarch mrzi snajpere.

16 godina
neaktivan
a nis nadal sam se da ce tak ic bome nedam 15 dolara za mape za igru koja je jos neoptimizirana do bola bolje da se okane call of duty serijala i predju na nes drugo bar na neko vrijeme vjerujem da ce ubrzo doc do zasicenja ove igre
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

preview nove zombiji mape

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

pitanje

dakle brat mi ima doma BO orignal, a ja bi htio to igrat na lapu sa njegovim accountom a pošto imam pirat instaliran na lapu, zanima me kako mogu nabavit original igru preko steama da mogu igrat, il dal ju mogu nekako skinut sa steama ako imam key original, jer ne mogu sad do dvd-a za instalirat, na faksu sam

se može  tako šta, nisam nikad ništa kupovao il aktivirao preko steama tako da neznam hbg

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

pitanje

dakle brat mi ima doma BO orignal, a ja bi htio to igrat na lapu sa njegovim accountom a pošto imam pirat instaliran na lapu, zanima me kako mogu nabavit original igru preko steama da mogu igrat, il dal ju mogu nekako skinut sa steama ako imam key original, jer ne mogu sad do dvd-a za instalirat, na faksu sam

se može  tako šta, nisam nikad ništa kupovao il aktivirao preko steama tako da neznam hbg

Ovako nek ti  brat da username i pass od steama.Skini steam ulogiraj se u njegov account i skini black ops to je to.Može samo jedna osoba bit ulogirana u account u isto vrijeme tako da ce te se morat ili dogovarat kad cete igrat ili ces ti igrat dok on ne igra.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
Jebasu123 kaže...

Ovako nek ti  brat da username i pass od steama.Skini steam ulogiraj se u njegov account i skini black ops to je to.Može samo jedna osoba bit ulogirana u account u isto vrijeme tako da ce te se morat ili dogovarat kad cete igrat ili ces ti igrat dok on ne igra.

ma ja bi to igrao kad bi on bio na poslu i tako to kolko bi stigo od faksa

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina

ovaj koji psuje je tata od ovog koji igra...meni najbolji komentatori...HELL YEAH!!!

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uskoro cu vjerovatno kupiti svoj CoD:BO ali prije me zanima jeli ima kakvih problema na PC-u. Jeli vi imate ikakvog laga ili usporavanja u igri?

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Uskoro cu vjerovatno kupiti svoj CoD:BO ali prije me zanima jeli ima kakvih problema na PC-u. Jeli vi imate ikakvog laga ili usporavanja u igri?

Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
doxy kaže...
Living.Dead kaže...

Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).

Predlazes da sacekam? Jer ima na g2playu popust 30% na CoD:BO i uz to dobijes MW 1.

The best things in life aren't things.
17 godina
neaktivan

Igrao sam CoD: Modern Warfare 2 i to podosta. Bilo je zanimljivo i igra me se dojmila zbog tog jednog "klaonica" štiha {#}

Propuštam li mnogo ako zaobiđem Black Ops i zažmirim na ovaj period ludila za Black Ops-om?

http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nope.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Living.Dead
Pa recimo ja ti ne bi još trenutno preporučio da se s tim procesorom upuštaš u avanturu zvanu Black Ops.
Ja bi na tvom mjestu pričekao da izdaju zakrpu koja će srediti igru kako spada pa onda kupit. Jer nekako imam osjećaj da se nešto značajno u tom području ne će ni dogoditi.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina
neaktivan

Kolika je cijena igre . Ako nije problem da u KM valuti ?

Game is my Life

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

120KM - 60€ ako ces na steamu.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan