Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
emerik kaže...

Dobro,razumijem,ali kad sam nakon BC2 igrao MW2,činio mi se kao igra za malu djecu jer je nerealan.

Ova usporedba na temelju realnosti baš i nema smisla, nijedna nije realna. Ja sam nedavno počeo igrati ARMA-u i kad s nje pređem opet na BC2 onda mi BC2 izgleda ko igra za malu djecu.

Ali je istina da je CoD puno lakše savladati i biti dobar u njemu. Pogotovo potpunom početniku. U BFu ima puno više "gradiva" za naučiti i primijeniti da bi mogao dobro igrati.

Ali baš zato mi je BC2 puno draži makar suxam u njemu, dok CoD skoro pa više i ne igram.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 1:50 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

LOL kak ti znaš šta se njemu više sviđa?Možda on baš ne voli velike mape,destrukciju itd.Možda voli CoD više jer je fast paced igra itd.

Nikad mi nisu bili jasni ti CoD vs BF prepirke.Ja volim obje igre,ali me trenutno CoD više drži.{#}

Točno to. ja volim te fast paced igre... tj. adrenalinske borbe. di je brzina krucialna za sve. a taktika je tek na 2 mjestu... :)

16 godina
protjeran
emerik kaže...

Normalno da BC2 čeka kad ga ne znaš igrati.CoD igra moj bratić od 10 godina,ali BC2 sigurno ne može.

LOL i ti mislis da si s ovim ispao pametan i neki "pro gamer" xD

Da pogodim Black Ops nisi nikad igrap u multyplayeru tj mozda si igraao kod svog "bratića od 10 godina"

Ja imam BF:BC2 i CoD Black Ops i mogu reci da me cod vise drzi.Na codu sam vec na 2. prestige dok naa bc2 nisam se ni levelao do kraja (ostale su mi jos snajperska i enginer klasa)!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
16 godina

Black Ops nisam igrao,ali MW2 jesam,a BO je neralniji od MW2(Tomahawk od nekoliko kilograma baci sto metara u daljinu)...

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
protjeran
emerik kaže...

Black Ops nisam igrao,ali MW2 jesam,a BO je neralniji od MW2(Tomahawk od nekoliko kilograma baci sto metara u daljinu)...

To mi je bilo dosta.

MW2 i black ops meni uopce nisu slicne igrice!Za dokaz imas i moj xfire profil pa nek se vidi kolko sam igrao mw2 i black ops da ne bi bilo da samo nagadjam i branim black ops!

X-fire profil

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Zato te lik sa commando pro probode sa 3 i po metra svojim kuhinjskim nožićem. Realno, nema šta.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
16 godina

Da se BO ne zove Call of Duty nebi ga igrao.

16 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...
emerik kaže...

Zato te lik sa commando pro probode sa 3 i po metra svojim kuhinjskim nožićem. Realno, nema šta.

Neznam nikad nisam pokusavao u pravom svjetu pa ne bih o tome sudio pa ne bih to ni tebi preporucio!

BTW evo i jedan video emeriku o tome da nemozes bacati sjekiru

Lik je neki obican a ne trenirani specijalac!

16 godina

Da,ali na Youtubeu vidim da baca u zrak i daleko u daljinu.

16 godina
protjeran
emerik kaže...

Da,ali na Youtubeu vidim da baca u zrak i daleko u daljinu.

I kakva razlika?!

Zbog tezine sjekira dobije na akceleraciji kad pocne padati!

16 godina

Ovo je tebi realno.

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ovo je tebi realno.

..prijatelju to je samo igra koja je napravljena da te sto vise zabavi,a ako hoces realu odi brate uzmi zracnu pljucu i u sumu lovi fazane..{#}

16 godina
neaktivan

Kaj postoji realna igrica?

aka ReaverTVZ
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
emerik kaže...

Ovo je tebi realno.

Neznam nikad nisam pokusao ubiti nekoga sa sjekirom!

Kao sto su vec neki prije mene rekli ne postoji realna igrica jer je to samo igrica!

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Kao sto su vec neki prije mene rekli ne postoji realna igrica jer je to samo igrica!

EPIC!! HAAHHA

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
16 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...
Perkan777 kaže...

EPIC!! HAAHHA

Pa stvarno nisam, pa nemgu opisati da li je to na Black Opsu realno ili ne xD

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ovo je tebi realno.

A tebi je realno pogoditi nekoga u stomak M95 koji ima .50 calibar i da on i dalje ostane živ?

16 godina
protjeran

AJMO SVIM COD HEJTERIMA TD! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

može mi netko reć nako da nađem bugov server

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a zasto bi igra bila realna, kad realnost gledaš svakodnevno ?

spužva bob skockani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Aj sinko ti si stupid oni tomahawk je realan. Neš ti ono bacit onoliko u zrak. Da ima 5 kila može se. A BC2 nije ni blizu realnosti, a ni CoD tako da suti bona!!!!

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Aj sinko ti si stupid oni tomahawk je realan. Neš ti ono bacit onoliko u zrak. Da ima 5 kila može se. A BC2 nije ni blizu realnosti, a ni CoD tako da suti bona!!!!

Šta si sad ti rekao? Da se tomahawk može onoliko baciti? Daj uzmi uteg od 5kg i probaj ga bacit pa da vidimo dokle ide{#}

aka ReaverTVZ
15 godina

Ja da sam moderator vec bi vam odavno podjelio kartone. Toliko sto se realnosti tice s moje strane {#}

Daj malo nesto korisno raspravljajte, a ne bc2 vs cod debilane.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
protjeran
sako9800 kaže...

WTF boldano?

Koliko ja znam, ovo je bug.HR, i pričamo hrvatskim jezikom.

I tomahawk, pogotovo ovaj iz igre bi trebao biti dizajniran, sa odličnim težištem da se može kaj dalje baciti.

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
17 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

{#}        {#}         {#}       {#}       {#}     {#}       {#}

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

WTF boldano?

I tomahawk, pogotovo ovaj iz igre bi trebao biti dizajniran, sa odličnim težištem da se može kaj dalje baciti.

A ovo je koji jezik (boldano)? Hrvatski sigurno nije...{#}

15 godina
neaktivan
doxy kaže...
sako9800 kaže...

WTF boldano?

sta je bolan, jesi se uvrijedio? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 19:11 (PLASMAorLCD).
14 godina
doxy kaže...
sako9800 kaže...

WTF boldano?

Ajde mi samo reci da ti nikad ne kažeš "bre","bolan","jaran","bona" ili počneš glumit izeta sa bosanskim naglaskom... Uostalom kakve veze ima što ne priča hrvatski(tj.što je koristio bosansku riječ), što ga nisi razumio kad ti je rekao "bona" ?

15 godina

Evo taman sam prije nego sto sam uso u 15 prestiz usliko dvije slike da vidite ako nekoga

zanima koliko je meni trebalo do njega sto se tice igranja i killova.

Posto je neko ranije napisao pitanje koliko treba da se regularno dode do zadnjeg prestiza.

Moze se naravno i puno brze ako pazite na kd ratio i cesce koristite jace streakove, i manje se sprdate {#}

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina

Znam... padobranac sam

Neda mi se čitati ovoliki broj stranica, pa da direktno pitam:

Je li se CoD: BO popravio što se tiće lagga i bugova?

Je li se sada isplati nabaviti?

Pitam čisto onako informativno :)

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice