Razmišljan kupit ovu igru,prvi original koji bi uzea u životu.
Skinija san je da proban i vidin o cemu se radi,štekala je do bola neovisno o postavkama i onda je izaša update na torrentima (nemojte me slucajno hebat oko piratluka molin vas) koji san instalira uredno i sada Black Ops na mojoj konfiguraciji doslovno klizi na 1440x900 sa 16AA i AF full šta me ugodno iznenadilo.
Kako ne pratin ovu official stranu igre,zanima me da li je izasa službeni patch za nju koji korigira ove glitcheve koje vidin da svi spominju i koje san i ja ima.
Znaci,proba san je,ide odlicno,sviđa mi se i sad me zanima,nakon vaših 300 stranica rasprave da li je 'sigurno' kupit ovu igru?
Ocu rec,ne daje mi se 400 kn da mi na kraju ispadne da original,ako je ikako moguće ali više me ništa nemoze iznenadit,šteka dok je kopija ok.
Nedaj ni kune Treyachu, nisu zasluzili (da me izvinete) ni da im se po**res na ulazna vrata..
Patcha vjerovatno nema jer su prezauzeti brojanjem para, a primjetio sam da je netko spomenuo kako su WaW slozili sa nekih 7 velikih patcheva sto je realno gledajuci jako zalosno. Ako si vec izdao igru, a za nju treba 7 velikih patcheva onda brate mili to nije gotova igra. Patchevi bi trebali biti zavrsni touch, a ne generalni fix.
Sto mi je drago da nisam dao pare za ovo. Imam 4 accounta na koristenje i svaki radi drukcije ali niti jedan nije igriv.
Nije mi jasno zasto Treyarch jos uvjek radi igre, bolje im je da se prime lopate! Ali tko zna. Mozda ni to nebi dobro zavrsilo.