Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
forzzuk kaže...

Razmišljan kupit ovu igru,prvi original koji bi uzea u životu.

Skinija san je da proban i vidin o cemu se radi,štekala je do bola neovisno o postavkama i onda je izaša update na torrentima (nemojte me slucajno hebat oko piratluka molin vas) koji san instalira uredno i sada Black Ops na mojoj konfiguraciji doslovno klizi na 1440x900 sa 16AA i AF full šta me ugodno iznenadilo.

Kako ne pratin ovu official stranu igre,zanima me da li je izasa službeni patch za nju koji korigira ove glitcheve koje vidin da svi spominju i koje san i ja ima.

Znaci,proba san je,ide odlicno,sviđa mi se i sad me zanima,nakon vaših 300 stranica rasprave da li je 'sigurno' kupit ovu igru?

Ocu rec,ne daje mi se 400 kn da mi na kraju ispadne da original,ako je ikako moguće ali više me ništa nemoze iznenadit,šteka dok je kopija ok.

Nedaj ni kune Treyachu, nisu zasluzili (da me izvinete) ni da im se po**res na ulazna vrata..

Patcha vjerovatno nema jer su prezauzeti brojanjem para, a primjetio sam da je netko spomenuo kako su WaW slozili sa nekih 7 velikih patcheva sto je realno gledajuci jako zalosno. Ako si vec izdao igru, a za nju treba 7 velikih patcheva onda brate mili to nije gotova igra. Patchevi bi trebali biti zavrsni touch, a ne generalni fix.

Sto mi je drago da nisam dao pare za ovo. Imam 4 accounta na koristenje i svaki radi drukcije ali niti jedan nije igriv.

Nije mi jasno zasto Treyarch jos uvjek radi igre, bolje im je da se prime lopate! Ali tko zna. Mozda ni to nebi dobro zavrsilo.

The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
Sir Vidara the XVII kaže...

shvatili smo svi, možeš se smiriti sada lagano...i prestati sa troll/spamom

Covjek samo iznosi svoje mišljenje,to ti je tak uvijek kada negdje s igrom zaribaju pa si ljut ko ris jer si dao pare u vjetar,anyway nije sigurno pisao post za postom {#}

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
Fake_Alert kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...

shvatili smo svi, možeš se smiriti sada lagano...i prestati sa troll/spamom

Covjek samo iznosi svoje mišljenje,to ti je tak uvijek kada negdje s igrom zaribaju pa si ljut ko ris jer si dao pare u vjetar,anyway nije sigurno pisao post za postom {#}

ali dok je to govorio, samo je igrao non-stop MP od BO {#}

XFIRE; mypet
15 godina
neaktivan
null kaže...

ali dok je to govorio, samo je igrao non-stop MP od BO {#}

Mislim da ga vecina igra unatoč svim frustrirajućim bugovima, ipak smo platili igru

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina

Ja otkad sam preso na xp sp2 32 bita nemam nikakvih problema. Igra radi odlicno.

Kao totalno druga igra. Tolko sam naviko na lagg u win7 da mi je bilo cudno u pocetku.

http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 10:31 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thechosenfreak kaže...

Ja otkad sam preso na xp sp2 32 bita nemam nikakvih problema. Igra radi odlicno.

Kao totalno druga igra. Tolko sam naviko na lagg u win7 da mi je bilo cudno u pocetku.

jeli ti smzavanje prestalo? ako ti se smrzavalo .. i jesi radio dual boot ili virtualizaciju kad si stavljao xp?

jokaCRO ingame
15 godina

Nema šanse da vraćam xp sa win7. Vjerujem da radi na xp bolje nego na win7, ali nema šanse da stavljam xp. Neka oni to lijepo riješe da radi uravnoteženo i na xp i na win7.

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Gunner11 kaže...

Nema šanse da vraćam xp sa win7. Vjerujem da radi na xp bolje nego na win7, ali nema šanse da stavljam xp. Neka oni to lijepo riješe da radi uravnoteženo i na xp i na win7.

sredit ce oni to samo cu ja dobit cir na zelucu do onda od hebenog smrzavanja.. jos me ne muci toliko lag koliko zmrzavanje nakon 2 partije i to obavezno..

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

sredit ce oni to samo cu ja dobit cir na zelucu do onda od hebenog smrzavanja.. jos me ne muci toliko lag koliko zmrzavanje nakon 2 partije i to obavezno..

Ajde tebi se barem smrzne nakon 2 partije, meni se smrzne u roku 1min. I to na XP-u 32bitnom.

Gray Fox
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 11:50 (dedaa).
17 godina
dedaa kaže...
red_bull kaže...

Ajde tebi se barem smrzne nakon 2 partije, meni se smrzne u roku 1min.

kao sto sam rekao vec treyarch ekipa vrijedno radi na patchu

jokaCRO ingame
17 godina

Meni se  sad desava connection interrupted na xp-u i to jednom u nekoliko matcheva(nije nesto precesto). To mi se nije nikad desilo na win7 (u nekih 30-40h igre). Medjutim to je nista prema stutteringu koji sam imao na win7.

Zalosno je sto nema nikakvih vijesti od developera u vezi novih patcheva.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zlatni kaže...

Meni se  sad desava connection interrupted na xp-u i to jednom u nekoliko matcheva(nije nesto precesto). To mi se nije nikad desilo na win7 (u nekih 30-40h igre). Medjutim to je nista prema stutteringu koji sam imao na win7.

Zalosno je sto nema nikakvih vijesti od developera u vezi novih patcheva.

imas bezican net? to ti je onda zbog drivera na xp-u

15 godina
red_bull kaže...
thechosenfreak kaže...

jeli ti smzavanje prestalo? ako ti se smrzavalo .. i jesi radio dual boot ili virtualizaciju kad si stavljao xp?

sve radi kak treba, nema smrzavanja{#}

Nije mi se ni prije smrzavalo.

Cisti xp.

http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 13:54 (thechosenfreak).
16 godina
Mozda nekome pomogne ova glupost :) Naime, umorilo me vishe \snd_restart raditi prije svake mape ili tijekom mape, pa sam sasvim slucajno izgasio MUSIC i CINEMATICS volume i vise nema sound problema :)
Imam CREATiVE xFi eXtreme Gamer 5.1 zvucnu. Eto.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo, nabavio igru, nadam se da nece biti previse problema kao sto se prica

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ovako nakon nadanja da ce izaci neki dobar patch koji ce srediti freezane i lagganje i pitaj boga sta jos izaso patch koji je samo pogorsao stvar pa sam odlucil black ops prodati i igrati dobar stari BfBc2!!!!

Moze mi neko samo reci koliko bi otprilike bla cijena Steam acc-a na njemu su COD MW2 , Black ops!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon sta san procita 20ak stranica ove teme,zakljucija san da mi je pametnije uzet MW2.Jednostavno mi je greda davat novce za nesto sta nisan i nemogu bit siguran da ce odma u startu radit kako triba.

Priša san BO jucer i MW2 davno,neke razlike u grafici ubi Boze ne vidin,multi je vjerojatno jednako dobar i zarazan.

Vi sta se igrali MW2 multi,da li se isplati uzet igru?

Isto je dosta skupa kao i ova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Nakon sta san procita 20ak stranica ove teme,zakljucija san da mi je pametnije uzet MW2.Jednostavno mi je greda davat novce za nesto sta nisan i nemogu bit siguran da ce odma u startu radit kako triba.

Priša san BO jucer i MW2 davno,neke razlike u grafici ubi Boze ne vidin,multi je vjerojatno jednako dobar i zarazan.

isplati se uzet i jednu i drugu... mw2 je 35 funti isto koliko je i black ops...

od ovuda... http://game.gamesplanet.com/

16 godina

Kao što sam već pisao neću igrati igru do kad ne izađe patch da nešto sredi, svaka dva dana na 5-10min probam kako igra ide i kad vidim da laga izađem van i izgubim odmah volju za igrom, barem za sljedeča dva dana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Kao što sam već pisao neću igrati igru do kad ne izađe patch da nešto sredi, svaka dva dana na 5-10min probam kako igra ide i kad vidim da laga izađem van i izgubim odmah volju za igrom, barem za sljedeča dva dana.

Ma ja obzavam cod serijal ali za mene trenutno L4D2 FTW

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

ajde tebi šteka pa neigraš... a meni radi a neda mi se igrat... uđem, napravim rasulo na mapi i kad vidim da nemam konkurencije odustanem... a na bug serveru se ne igra HC pa mi nije zanimljivo...

15 godina
ranko091 kaže...
Jack Sparrow kaže...

ajde tebi šteka pa neigraš... a meni radi a neda mi se igrat... uđem, napravim rasulo na mapi i kad vidim da nemam konkurencije odustanem... a na bug serveru se ne igra HC pa mi nije zanimljivo...

ako si pro igraj, esl, cb ili slicno :D

XFIRE; mypet
16 godina
neaktivan
null kaže...

ako si pro igraj, esl, cb ili slicno :D

ja neznam di sam ja napisao da sam pro.. samo kažem da rijetko naletim na ekipu protiv koje mi se je zanimljivo borit... a da ću igrat po klanovima ili turnirima, e to mi se neda... igram kad mi se igra...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 22:03 (ranko091).
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Modern Warfare 2 ti ima IWNet. To je jako zeznuti sistem koji te sam baca u partije, dakle nema dedicated servera. Ima još onih n00b perkova, kak se kaže, ma da ti sada ne pričam upravo sam obrisao MW2.

15 godina
neaktivan
Figo kaže...
Sale_ds kaže...

Hoce mi radit BO kupljen u USA?

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah

Oprostite, jednostavno si nisam mogao pomoći {#}

Sta je tu smijesno??

Cuo sam da ce odbijat kljuceve iz drugih regija odnosno kontinenata pa lijepo pitam..tko pita ne skita.

A ti umjesto da se pravis tolko pametan mogao si bit pametan pa mi lijepo odgovorit na pitanje na koje ocito znas odgovor!

Samo mi fali da mi sestricna pikne igu/posalje kljuc, a ja si sa njime mogu dupe obrisat.

The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Figo kaže...
Sale_ds kaže...

Hoce mi radit BO kupljen u USA?

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah

Oprostite, jednostavno si nisam mogao pomoći {#}

Sta je tu smijesno??

Cuo sam da ce odbijat kljuceve iz drugih regija odnosno kontinenata pa lijepo pitam..tko pita ne skita.

A ti umjesto da se pravis tolko pametan mogao si bit pametan pa mi lijepo odgovorit na pitanje na koje ocito znas odgovor!

Samo mi fali da mi sestricna pikne igu/posalje kljuc, a ja si sa njime mogu dupe obrisat.

Nece ti odbijat keyeve, nego ga samo neces moci aktivirati... ako ti se to dogodi daj sestricni tamo da instalira steam i to aktivira... igra je poslje toga tvoja, i mozes je igrati na svom PCu
a mozes i ti sam aktivirati preko VPNa mislim...

16 godina
neaktivan

Kad dobijes kljuc trebas igru registrirati preko steama, a ima regionalnu zastitu pa je vjerojatno neces moci registrirati, ali ce je moci registrirati tvoja sestricna u USA bez problema. Znaci ona se ulogira u tvoj steam i registrira igru, i ti je nakon toga uredno koristis u hrvatskoj.

16 godina
ranko091 kaže...

ranko091 kaže...

ja neznam di sam ja napisao da sam pro.. samo kažem da rijetko naletim na ekipu protiv koje mi se je zanimljivo borit... a da ću igrat po klanovima ili turnirima, e to mi se neda... igram kad mi se igra...

To je zato jer večini laga pa ih je lako ubiti jer taj lag se baš pojavi u najgorem trenutku a to je kad si blizu protivnika i trebaš zapucati.{#}

15 godina
neaktivan

meni je prije laggalo ka ludo na min grafici a sad kad sam skinio update na max grafici radi bez ikakvog lagga {#}

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A koji update?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice