Je li itko zna rijesit ono stekanje u main menu-u?
Čitava igra šteka dok ne izađe patch.
Je li itko zna rijesit ono stekanje u main menu-u?
Čitava igra šteka dok ne izađe patch.
Ok, dva pitanja.
Da li postoji negdje opcija u server browseru da se ukuca ime servera na koji se čovjek želi spojiti?
Da li se može spojiti na server preko prijatelja? Ja sam se danas probao spojiti na server preko frenda i ona opcija join je bila blank (vidjeti screenshot).
Grafički igra i nije nešto.
Ok, dva pitanja.
Da li postoji negdje opcija u server browseru da se ukuca ime servera na koji se čovjek želi spojiti?
Da li se može spojiti na server preko prijatelja? Ja sam se danas probao spojiti na server preko frenda i ona opcija join je bila blank (vidjeti screenshot).
1. Da, ali ne znamo svi, samo oni koji su igrali na BUG serveru
2. Da
Ok, dva pitanja.
1. Da, ali ne znamo svi, samo oni koji su igrali na BUG serveru
2. Da
2. Kako? Ako vidiš screenshot meni je opcija join i dalje blank iako je moj frend na serveru i ima mjesta.
Sva sreća pa nisam naručivao ovu igru. Užasno neoptimizirano. Na nekim djelovamima mi ide ok, a na nekima šteka da bi najrađe igru obrisao odmah. Sva sreća pa sam s piratom mogao isprobati kakvo je ovo smeće. Grafika mi je lošija od Sniper: Ghost Warrior koji mi nije štekao. Ma čak je lošija i od FEAR.
2. Kako? Ako vidiš screenshot meni je opcija join i dalje blank iako je moj frend na serveru i ima mjesta.
Jednostavno igra ne radi svima kako treba, npr, meni igra nikako ne šteka, fps non-stop oko 70, dok nekima pada do ispod 20 i steka na netu, tako da, čekaj patch a do tad reci prijatelju na kojem serveru da se nađete
------------
neznam,trenutno sam malo razočaran igricom,možda mi se mišljenje poprai poslje patcha.
Treyarch-ov community manager još uvijek nije odgovorio na niti jedno pitanje vezano uz probleme za PC verziju Black Opsa.
Jednostavno ignorira sve poruke a njih je mali milijun dok PC playeri polako već gube živce: http://twitter.com/jd_2020
Ovo je već opće poznata stvar kod Josha Olina (JD_2020). Za vrijeme izlaska WaW-a, nikada nije objavio ništa vezano za PC verziju igre a PC igrače je vrijeđao na službenom forumu zbog toga što su se žalili na nedostatak supporta.
Ali, glavno da on objavljuje bezpotrebne informacije kako je dostigao 25-ti rank u Zombijima na XBOX-u.
Živi užas.
Smeče koje se sada kupa u lovi boli njega ona stvar za level 25.........
Ljudi jer se moze sredjivat lik na black opsu ????
Ljudi jer se moze sredjivat lik na black opsu ????
Da
Koliko je dugačak SP?
I da jer se moze skinut multyplayer preko interneta onaj program s kojime igrs piratski ja imam igricu i sve samo kaze mi frend da to skida pa se pitam jer moguce ????
Ingame imaš da pošalješ invite frendu,malo se igrajte po izborniku naći ćete.
Pa zar je baš tako loša igra kako pričate?
PA vi uvijek serete i nikad vam ništa nepaše, kao ni MW2, i ostalo, nikad niste zadovoljni.
Ak ima lagg, popravit će se s patchom, osim toga, recite što nevalja?
Koliko je dugačak SP?
U prosjeku 49 sati
Koliko je dugačak SP?
ja sam čua nekih 5-7 sati. Upravo instaliram igru i veoma brzo se instalira
PA vi uvijek serete i nikad vam ništa nepaše, kao ni MW2, i ostalo, nikad niste zadovoljni.
Mnei zasada je sve super osim tog laga no nema ga puno kod mene..
dok je lagga ja ovo nemogu igrat
Igru još nisam dobio ali ako ima ovolko problema kolko se priča mislim da ću opet dobit proljev kao prošle godine na MW2
Evo ja je instalirao.. Neću je još zaigrat možda tek petak i vikend
E ljudi jedno pitanje kako mogu makniti pocetnu stranicu na mozili i stavit novu ???? nesto sma sjebo i sada mi nece vise biti google
Igru još nisam dobio ali ako ima ovolko problema kolko se priča mislim da ću opet dobit proljev kao prošle godine na MW2
Ja nemam nijedan jedini problem
Ja nemam nijedan jedini problem
Ja imam jedino s laggom.Ne uvijek al zna zalegat...
Ako ne ovaj vjerujem da će Patch idući tjedan stići i ispraviti sve nedostatke.
znate li možda postoji li neki patch za englesku verziju black opsa
ja sam skinuo ali mi je na ruskom zna li netko može li se to kako popraviti na engleski