Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
mitchell kaže...

Je li itko zna rijesit ono stekanje u main menu-u?

Čitava igra šteka dok ne izađe patch.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina

eto potvrda o zauzecu 3 jezgre i memorije..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 18:00 (toxic).
17 godina
neaktivan

Ok, dva pitanja.

Da li postoji negdje opcija u server browseru da se ukuca ime servera na koji se čovjek želi spojiti?

Da li se može spojiti na server preko prijatelja? Ja sam se danas probao spojiti na server preko frenda i ona opcija join je bila blank (vidjeti screenshot).

Grafički igra i nije nešto.

join opcija je blank join opcija je blank

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ok, dva pitanja.

Da li postoji negdje opcija u server browseru da se ukuca ime servera na koji se čovjek želi spojiti?

Da li se može spojiti na server preko prijatelja? Ja sam se danas probao spojiti na server preko frenda i ona opcija join je bila blank (vidjeti screenshot).

1. Da, ali ne znamo svi, samo oni koji su igrali na BUG serveru

2. Da

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ok, dva pitanja.

1. Da, ali ne znamo svi, samo oni koji su igrali na BUG serveru

2. Da

2. Kako? Ako vidiš screenshot meni je opcija join i dalje blank iako je moj frend na serveru i ima mjesta.

17 godina

Sva sreća pa nisam naručivao ovu igru. Užasno neoptimizirano. Na nekim djelovamima mi ide ok, a na nekima šteka da bi najrađe igru obrisao odmah. Sva sreća pa sam s piratom mogao isprobati kakvo je ovo smeće. Grafika mi je lošija od Sniper: Ghost Warrior koji mi nije štekao. Ma čak je lošija i od FEAR.

Sometime the best defense is to attack!

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

2. Kako? Ako vidiš screenshot meni je opcija join i dalje blank iako je moj frend na serveru i ima mjesta.

Jednostavno igra ne radi svima kako treba, npr, meni igra nikako ne šteka, fps non-stop oko 70, dok nekima pada do ispod 20 i steka na netu, tako da, čekaj patch a do tad reci prijatelju na kojem serveru da se nađete

16 godina
neaktivan

------------

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 18:06 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije mi sjela ......priča je katastrofa nema onog filinga kao da si u filmu uglavnom igrivost mi je ispod novog MOHA!.Nije bas nešto!Skoro pa najlošiji nastavak od početka serijala!
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

neznam,trenutno sam malo razočaran igricom,možda mi se mišljenje poprai poslje patcha.

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Planiram si kupiti BO pa me zanima kako ce raditi na ovoj konf,ako netko zna nek posalje porukom.Hvala! Konfa je sljedeca: 1x 2 GB RAM ddr2, ATi radeon HD 3870 512mb ddr4 , AMD phenom II dual core 545 3.00 GHz.
15 godina
protjeran
ivann.n kaže...

Treyarch-ov community manager još uvijek nije odgovorio na niti jedno pitanje vezano uz probleme za PC verziju Black Opsa.

Jednostavno ignorira sve poruke a njih je mali milijun dok PC playeri polako već gube živce: http://twitter.com/jd_2020

Ovo je već opće poznata stvar kod Josha Olina (JD_2020). Za vrijeme izlaska WaW-a, nikada nije objavio ništa vezano za PC verziju igre a PC igrače je vrijeđao na službenom forumu zbog toga što su se žalili na nedostatak supporta.

Ali, glavno da on objavljuje bezpotrebne informacije kako je dostigao 25-ti rank u Zombijima na XBOX-u.

Živi užas.

Smeče koje se sada kupa u lovi boli njega ona stvar za level 25.........

14 godina
neaktivan

Ljudi jer se moze sredjivat lik na black opsu ????

Kiro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Liar kaže...

Ljudi jer se moze sredjivat lik na black opsu ????

Da

16 godina

Koliko je dugačak SP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I da jer se moze skinut multyplayer preko interneta onaj program s kojime igrs piratski ja imam igricu i sve samo kaze mi frend da to skida pa se pitam jer moguce ????

Kiro

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ingame imaš da pošalješ invite frendu,malo se igrajte po izborniku naći ćete.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa zar je baš tako loša igra kako pričate?

PA vi uvijek serete i nikad vam ništa nepaše, kao ni MW2, i ostalo, nikad niste zadovoljni.

Ak ima lagg, popravit će se s patchom, osim toga, recite što nevalja?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
legend kaže...

Koliko je dugačak SP?

U prosjeku 49 sati

16 godina
neaktivan
legend kaže...

Koliko je dugačak SP?

ja sam čua nekih 5-7 sati. Upravo instaliram igru i veoma brzo se instalira

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 18:22 (joze).
15 godina
protjeran
Tsar kaže...

PA vi uvijek serete i nikad vam ništa nepaše, kao ni MW2, i ostalo, nikad niste zadovoljni.

Mnei zasada je sve super osim tog laga no nema ga puno kod mene..

15 godina
Tsar kaže...

dok je lagga ja ovo nemogu igrat

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
17 godina
protjeran

Igru još nisam dobio ali ako ima ovolko problema kolko se priča mislim da ću opet dobit proljev kao prošle godine na MW2 {#}{#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja je instalirao.. Neću je još zaigrat možda tek petak i vikend

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E ljudi jedno pitanje kako mogu makniti pocetnu stranicu na mozili i stavit novu ???? nesto sma sjebo i sada mi nece vise biti google

Kiro

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Igru još nisam dobio ali ako ima ovolko problema kolko se priča mislim da ću opet dobit proljev kao prošle godine na MW2 {#}{#}{#}

Ja nemam nijedan jedini problem {#}

16 godina
moderator
hellbyte0 kaže...

Ja nemam nijedan jedini problem {#}

Ja imam jedino s laggom.Ne uvijek al zna zalegat...

سمندری ڈاکو
15 godina
odjavljen

Ako ne ovaj vjerujem da će Patch idući tjedan stići i ispraviti sve nedostatke.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znate li možda postoji li neki patch za englesku verziju black opsa 

ja sam skinuo ali mi je na ruskom zna li netko može li se to kako popraviti na engleski

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 18:37 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

igro sat vremena na nekom nizozemskom serveru.. bez laga i ikakvih problema..   ping...ODLICAN!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice