Sve bolje i bolje. LoL je*ali vas ruski keyevi.
Slazem se:P
Upozorenje za Ruse:
Steam je stavio regionalnu restrikciju na keyeve. Sada se mogu aktivirati samo iz Rusije.
Tojest da bi aktivirali igru morate to učiniti s ruskog IPa.Ili ako znate nekoga tamo ili preko proxya.
Ako ste već aktivirali igru vjerojatno nećete imati problema, ali ništa nije sigurno.
Ja sam ju već aktivirao i nemam nikakvih problema.
Ne bi se slago da ga imas
Ja kupujem za xbox a za komp mozda ako bude valjalo bez stekanja.
Ja kupujem za xbox a za komp mozda ako bude valjalo bez stekanja.
Za x360 nije dobro urađen Aim Assist, malo je zaje*an.
Upozorenje za Ruse:
Steam je stavio regionalnu restrikciju na keyeve. Sada se mogu aktivirati samo iz Rusije.
Tojest da bi aktivirali igru morate to učiniti s ruskog IPa.Ili ako znate nekoga tamo ili preko proxya.
Ako ste već aktivirali igru vjerojatno nećete imati problema, ali ništa nije sigurno.
cek i kaj sad znac nemrem aktivirat igru ak kupim u shopu?
Game unlocks approximately in 6h. Jebo me Steam
Epic, kod mene je sve uredu
Jesi kupio sa Steama?
Ruski key?
Možes jer je to engleska verzija.
Za x360 nije dobro urađen Aim Assist, malo je zaje*an.
a to je kao neki aimbot za xbox?? šta onda uopće rade takve igre za konzole kad moraš imam "assist" da bi igrao?! pojasni malo taj aim assist...
Naravno da možeš.
Osim ako si kupio ruski key preko nekog key storea.
Naravno da možeš.
Osim ako si kupio ruski key preko nekog key storea.
nisam mislio na steam store neg se trgovina u klc zove store gamer
i necu moc aktivirat?
hahaha...EPICCC...a ljudi moj šta se čudite....kujete neke glupe ruske ključeve...umjesto kad ste već skupili neke pare mogli ste potegnuti malo dublje u džep i kupiti pravi ključ :))
Meni totalno neigrivo, imam lagg i smrzavanje konstantno
Nije mi do kompa tako da nešto nije u redu,svima lagga
Komp mi je debelo iznad zahtjeva tako da su vjerovatno serveri u banani skroz ili je stvarno full loša optimizacija nezz ah
Nije mi jasno kako su mogli sjebat optimizaciju?
Svugdje citam ne koristi ni 20 posto RAMa, a sjecam se da mi je MW2 koristio sve sto sam imao, wtf
nisam mislio na steam store neg se trgovina u klc zove store gamer
i necu moc aktivirat?
Moći ćeš aktivirati.
Ovo se odnosi samo na one koji su kupili igru preko interneta i to od key storeova koji prodaju jeftine ruske ključeve namjenjene ruskom tržištu.
Ako kupiš normalno igru u kutiji u dućanu nećeš imati nikakvih problema.
Jesi kupio sa Steama?
Ruski key?
da
a to je kao neki aimbot za xbox?? šta onda uopće rade takve igre za konzole kad moraš imam "assist" da bi igrao?! pojasni malo taj aim assist...
Pa to i nije neki aimbot, kada ti je nišan u krugu od pola centimetra- cenat od neprijatelja, onda kad zapucaš, naciljat će na njeg, ali to pomaže samo 5% u igri, ostalo je na tebi, jer svi to imaju, osim ako naravno, to ne isključe.
Lol na sto se odnosi to ''Da''
Ja sam je kupio sa Steama
i ja sam htio sa steama ali tamo je hebacki skupa!!
Na ruski key
Nije meni do cijene nego sto moram cekati jos 7h -.-
Ok Banned...
Nije meni do cijene nego sto moram cekati jos 7h -.-
Ok Banned...
kako još 7 sati..na steamu je otkljucana..kako da to kažem..jel zasla ona verzijavan?
A meni nije otkljucana Tommy, jbg , i jos 5 prijatelja koji idu samnom u razred imaju taj 'problem' ili sto je vec
Nije mi jasno kako su mogli sjebat optimizaciju?
Svugdje citam ne koristi ni 20 posto RAMa, a sjecam se da mi je MW2 koristio sve sto sam imao, wtf
OMG, izjava dana... Optimizacija je upravo suprotno.
Hebala vas optimizacija... Pa ne možete do besvijesti igrati na starom HWu. Igram je čist ok napravljena.
Serveri trenutno imaju masivan lag i malo-malo D/C. Inače, zakon MP.
A meni nije otkljucana Tommy, jbg , i jos 5 prijatelja koji idu samnom u razred imaju taj 'problem' ili sto je vec
cek malo cujem da ima problema s optimizacijom??
hmm..znaci dok dodem doma iz skole..onda cu stavit sk****,valjda ce doc dns do 7
izgleda da je grafika kao na mw2...
Ne radi ni to...ništa ne radi
Da niti to ne radi, treba pričekati pošten tutorial.
Ako ne prije navece ce biti na eplati
I bolje mu je...kolko mu koštaju, trebao je još danas stavit...a ne čekat nekog drugog da složi i onda solit pamet tuđom idejom.