Call of Duty 8

poruka: 87
|
čitano: 20.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 8
frenky17 kaže...

COD MW2 je vrlo dobar ako ga gledate kao jednu igru bez svoga prethodnika, ali ako racunate COD4 onda MW2 gubi na ocjeni, jer izgleda kao vrlo dobra kopija COD-a 4, jednostavno nema dovoljno novih stvari da bi to bio odlican nastavak...

Uzmite za primjer GTA 4 i njegove epizode, bil bilo fer da su te epizode ispale GTA V?

Al dobro, COD novi ni ne moze bit toliko razlicit od prethodnika kad svake godine izdaju "novu igru" koja izgleda kao neka odlicna epizoda ili nesto slicno...

nova oružja, perkovi, ogroman broj killstreakova, novi timovi u sp i mp, spec ops...

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
16 godina
neaktivan
Call of Duty 8

Ma svaki cod poslje četvorke je epic fail. Ajde cod5 ima zombije al jos uvjek je fail...

Da su napravili kakav promod stanje bi bilo puno bolje

Moj PC  
4 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Ma svaki cod poslje četvorke je epic fail. Ajde cod5 ima zombije al jos uvjek je fail...

Da su napravili kakav promod stanje bi bilo puno bolje

bilo bi bolje s promodom, al nije igra za bacit.

jedino što vuče promodu je barebones pro gdje nema ks.

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
15 godina
Call of Duty 8

ne vjerujem da ce biti MW3 zato sto se Infinity Ward raspada. Activision Blizzard i Treyarch uopce ne gledaju kakva ce uzivancija biti u igri, samo brinu o parama. Ne znam sad tocno tko je napisao, ali vjerovatno ima pravo. Kotick ce izmisliti neku ispriku za placanje multiplayera. Kao sto su rekli za patcheve i ljudi ce se slozit i pocet placat. Ne razumijem zasto to rade.

COD mi je najbolji serijal ikada, i steta je sto se sad svadjaju tko ce bit proizvodjac i izdavac. Nema smisla unistavat tako dobru igru, odnosno serijal. Ja vjerovatno necu kupit COD7, a jos manje COD8.

Molit cu se da stigne MW3 i ako ne bude placanja za online igranje, onda kupujem. A onaj Treyarch i Activision Blizzard neka rade druge igre i neka se ne mijesaju u COD je nikad nisu napravili postenu igru. Bezveze.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 8

da bar ode cod u ruke EA, tamo nam barem neće napravit ovakvo stanje ko activision.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dturko kaže...

ne vjerujem da ce biti MW3 zato sto se Infinity Ward raspada. Activision Blizzard i Treyarch uopce ne gledaju kakva ce uzivancija biti u igri, samo brinu o parama. Ne znam sad tocno tko je napisao, ali vjerovatno ima pravo. Kotick ce izmisliti neku ispriku za placanje multiplayera. Kao sto su rekli za patcheve i ljudi ce se slozit i pocet placat. Ne razumijem zasto to rade.

COD mi je najbolji serijal ikada, i steta je sto se sad svadjaju tko ce bit proizvodjac i izdavac. Nema smisla unistavat tako dobru igru, odnosno serijal. Ja vjerovatno necu kupit COD7, a jos manje COD8.

Molit cu se da stigne MW3 i ako ne bude placanja za online igranje, onda kupujem. A onaj Treyarch i Activision Blizzard neka rade druge igre i neka se ne mijesaju u COD je nikad nisu napravili postenu igru. Bezveze.

ne raspada se nista 

ekipa koja je otisla je zamjenjena ,

iw radi na novoj igri 

dali je to neki MW ili nesto drugo nezna se,ali po nekoj logici bi trebao 

bit MW

a neznam sta ti je  Treyarch kriv 

istina da plesu kako Kotick svira,al to isto

tako radi i radio je IW 

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

da bar ode cod u ruke EA, tamo nam barem neće napravit ovakvo stanje ko activision.

Misliš da EA ne bi učinio isto da imaju franšizu vrijednu milijarde dolara?

17 godina
neaktivan
Timon kaže...
djdomi kaže...

Misliš da EA ne bi učinio isto da imaju franšizu vrijednu milijarde dolara?

a i to što kažeš..pohlepa svugdje.

17 godina
Call of Duty 8

Ma samo da ekipa koja je napustila IW napravi igru siguran sam da če si Kotick kose počupati zato što je otpustio toliko dobrih ljudi i nije ih htjeo pustiti da rade igru po svome  i još kao šečer na kraju nije im dao pare koje su zaslužili.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 8:23 (Hummer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 8

Evo prvi puta i da je službeno potvrđen iako se znalo da će doći.

http://ps3.ign.com/articles/113/1132614p1.html

Još nema službeni naziv i zapravo se još ne zna radi li na njemu Sledgehammer ili IW.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

3 0 hvala 1
16 godina
Call of Duty 8

Ovaj CoD nema kraja......

FALA BOGU

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 8

Znači to nije Modern Warfare 3 nego neki treći. OMG {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 10:21 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Call of Duty 8

Hmmm ima lio više nastavaka CoD-a ili zvijezda i svemiru ??? {#}

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Još nema službeni naziv i zapravo se još ne zna radi li na njemu Sledgehammer ili IW.

Ako IW radi mogli bismo očekivati dobru igru...

um caruje dok snaga ne popizdi
15 godina
sheX kaže...
Danny_HR kaže...

Ako IW radi mogli bismo očekivati dobru igru...

Istina, ako IW radi igru sigurno ce biti genijalna i odlicno izbalansirana kao mw2{#}

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
Mauro kaže...

Za CoD8 sam siguran da ce uvesti placanje za online igranje.

Kotick je vec nekoliko puta izjavio da mu je najvise zao sto u CoD fransizu nije ubacio neki oblik naplate online igranja.

Za BlackOps je prekasno da nesto smisle, ali za slijedeci CoD (CoD8) sam uvjeren da ce biti placanje za online igranje.

to su gluposti!nebi im vise niko igrao igru

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
frenky17 kaže...

COD MW2 je vrlo dobar ako ga gledate kao jednu igru bez svoga prethodnika, ali ako racunate COD4 onda MW2 gubi na ocjeni, jer izgleda kao vrlo dobra kopija COD-a 4, jednostavno nema dovoljno novih stvari da bi to bio odlican nastavak...

Uzmite za primjer GTA 4 i njegove epizode, bil bilo fer da su te epizode ispale GTA V?

Al dobro, COD novi ni ne moze bit toliko razlicit od prethodnika kad svake godine izdaju "novu igru" koja izgleda kao neka odlicna epizoda ili nesto slicno...

nova oružja, perkovi, ogroman broj killstreakova, novi timovi u sp i mp, spec ops...

da ali cod 4 je bio potpuno nova stvar, modern warfare od serijala koji je do tad imao ww2 kao temu.. on je bio revolucija.. novi model.. mw2 je restajlnig istog.. on je cod4 na steroidima.. ali je pri tome izgubio nesto od stimunga koji je imao mw1, taj je bio nekako mracniji.. taman po mjeri..

jos osobna nota mape su mi losije, perkovi isforsirani, prelako je ubit nekoga.. prenjuberska je igra..prvi put kad sam uletio u nju bio sam dobar, prvi kill mi je bio lik 70lvl .. tesko da bi mi takvo sto proslo u bf-u...

black ops nisam probao, valjda ne moze bit gori od mw2..

a nastavak serijala je opcenito da se covjek ispovraca..

kao sto je ekipa rekla do cod4 su bili bogovi. kad su malo kiksali sa cod5 tu su morali stat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 13:54 (gigi_cro).
14 godina
neaktivan
Call of Duty 8

Call of Duty 8?

Za tri godine ćemo imati: Call of Duty 12: Krava u štali 2. 

3 1 hvala 0
15 godina

COD 8 će biti Modern Warfare 3

14 godina
neaktivan
Memphis kaže...

Vidjeh vijest da će biti smješten u svemiru, tako da sumnjam. No imam pitanje, kako će funkcionirati care package? Recimo da će se radnja odvijati na Mjesecu (neće sigurno na Suncu ne? Možda na Jupiteru. Ma tko će ga znat!), a činjenica je da tamo nema gravitacije. Mi ćemo skakati po care package? Pa to je ludilo. Avioni će voziti nas, a ne mi njih!

16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Memphis kaže...

Vidjeh vijest da će biti smješten u svemiru, tako da sumnjam. No imam pitanje, kako će funkcionirati care package? Recimo da će se radnja odvijati na Mjesecu (neće sigurno na Suncu ne? Možda na Jupiteru. Ma tko će ga znat!), a činjenica je da tamo nema gravitacije. Mi ćemo skakati po care package? Pa to je ludilo. Avioni će voziti nas, a ne mi njih!

a jesi blesav...

16 godina
protjeran
Call of Duty 8

evo izgleda da ipak taj sledgehammer games radi na novom call of duty-u koji bi trebao doc ove godine 

lako moguce da to nebude MW3

http://www.gamerzines.com/ps3/news/sledgehammer-next-call-of-duty.html

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Call of Duty 8

Oni trebaju izmislit nesto novo, a ne cijelo vrijeme isto...igrica netreba bit jako zahtijevna sto je nova...po meni je bit igre da se dobro zabavim i da igram nesto novo a ne nesto sto je novo a u igrici ista prica...usput dal mi neko moze pomoc oko piratskog online igranja CoD-a 6 mw2?? unaprijed hvala...:))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 8
Nani 555 kaže...

Oni trebaju izmislit nesto novo, a ne cijelo vrijeme isto...igrica netreba bit jako zahtijevna sto je nova...po meni je bit igre da se dobro zabavim i da igram nesto novo a ne nesto sto je novo a u igrici ista prica...usput dal mi neko moze pomoc oko piratskog online igranja CoD-a 6 mw2?? unaprijed hvala...:))

LOL, koji post...

BO i nije toliko zahtjevna, a što se tiče ovoga o MW2, igraj preko AlterIWneta. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
13 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Memphis kaže...

kako nema gravitacije na mjesecu a pogotovo na jupiteru?

15 godina
Call of Duty 8

.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 0:19 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na Mjesecu nema gravitacije lol :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice