rovjerio, nije se nitko spajo. ošo da igram cod, ping i dalje nenormalno skače, gotovo neigrivo. probo na raznim serverima, sitvacija ista- meni skače, drugima normalno. kao što rekoh, možda je do softvera. imaš kakvo rješenje, da probam u nekim postavkama nešt mjenjat i slično. HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
snimio sam par kilova na codu (/record /stoprecord) i kad pokrenem video preko Cod4Playera video ko da nije sniman na ProModu nego na nekom HC serveru. Gledo sam po internetu i ljudi kazu da te videe premjestim u promod211 mapu, ali ja te videe ne mogu vidjet bez Cod4Playera(zakljucani su), a ne mogu ih iz cod4playera premjestit.
EDIT: za vecu sliku : http://zaslike.com/files/x24rf8yig1lryk7de.jpg
U zadnjih mjesec-dva igra mi odjenom zasteka, znaci samo sve stane i cuje se neki zvuk, ne iz kompa nego iz igrice, i onda jedino sto mogu je restart komp. U cemu je problem? Temperaute su normalne, mjenjao sam drivere.
U zadnjih mjesec-dva igra mi odjenom zasteka, znaci samo sve stane i cuje se neki zvuk, ne iz kompa nego iz igrice, i onda jedino sto mogu je restart komp. U cemu je problem? Temperaute su normalne, mjenjao sam drivere.
Ukoliko si clockao CPU vrati ga na stock. I gotovo sam 100% siguran da se radi o losim piratskim windowsima ili losem cracku, imao davno takav problem.
Ukoliko si clockao CPU vrati ga na stock. I gotovo sam 100% siguran da se radi o losim piratskim windowsima ili losem cracku, imao davno takav problem.
CPU na stocku. Znaci okrenut se cracku, i da windowsi su
Počeo sam igrati cod4, kad mi se cijelo vrijeme pojavljuje ova slika: Instaliran je patch 1.7, i piratsa je verzija. Itko zna kako riješiti?
Pogledao sam PB jeli ukljućen i je, pb je instaliran.
key ti je bannan vec odavno nađi drugi
ovako imam problem mis kad aimam on se sam un-aima a ukljucen mi je toggle aim ono 2 u combatu a to mi se sam u cod4 dogada help
zelio bih kupiti cd key pa ima li neka stranica sa jeftinim cijenama a da je pouzdana?

zelio bih kupiti cd key pa ima li neka stranica sa jeftinim cijenama a da je pouzdana?
pogledaj koji post iznad...vec je netko stavio...
pogledaj koji post iznad...vec je netko stavio...
vidio sam nego me zanima jeftinija stranica jer su keyevi sada puno jeftiniji

Postoji li neka stranica gde se moze proveriti da li je key org?
Postoji li neka stranica gde se moze proveriti da li je key org?
pa odes na neki org server??
Rado da sam u mogucnosti. Trenutno sam na kanti od kompa i tesko da bih mogao pokrenuti igru uopste.
Medjutim, kada sam poslednji put igrao (sa drugog kompa) upisao sam key, patch-ovao i usao na neki random server koji mi je igra izbacila, sve je radilo ok. Da li to znaci da je org?
Rado da sam u mogucnosti. Trenutno sam na kanti od kompa i tesko da bih mogao pokrenuti igru uopste.
Medjutim, kada sam poslednji put igrao (sa drugog kompa) upisao sam key, patch-ovao i usao na neki random server koji mi je igra izbacila, sve je radilo ok. Da li to znaci da je org?
pošalji mi key, bum ti ja provjerio :D
hahahah domisljato
Kad bolje razmislim mogao bi me prevariti na taj nacin.
Nego ozbiljno, ima li neki nacin?
Kad bolje razmislim mogao bi me prevariti na taj nacin.
Nego ozbiljno, ima li neki nacin?
pa odes u neki org server omg
A da procitas post pre toga?
ovako imam problem mis kad aimam on se sam un-aima a ukljucen mi je toggle aim ono 2 u combatu a to mi se sam u cod4 dogada help
Daj ga nekome prijatelju kojem dovoljno vjeruješ da ga testira i to je to. Nađi nekgoa bez coda jer će mu novi cd kod resetirati postavke.
pozz svima, evo je mogu zamolit nekog ako mi moze reci dal se moze igrat multiplayer od ovog Coda s piratskom verzijom jer nisam neki gajmer a moram s necim ubit dosadu i ako nije problem neki tutorial mi poslati. Hvala!!!
Takodjer, svi serveri koji su cracked ti imaju barem 30% cheatera uvijek prisutnih.

Takodjer, svi serveri koji su cracked ti imaju barem 30% cheatera uvijek prisutnih.
Pretjerano.
ljudi pozz! dakle, imm roblem s cod4 i molim pomoč! do prije par dana je sve bilo u redu, a onda mi se odjednom počelo događati iduče: normalno igram na serveru, i samo odjednom me izbaci i pokaže ovu poruku (pogledaj sliku!) dakle, što bi to moglo biti, zna li itko i kako to rješiti? moram da napomenem da nisam ništa posebno dirao ni brisao, a s kompom mi je sve u redu
jesi koristio fraps ili slicno ?
ljudi pozz! dakle, imm roblem s cod4 i molim pomoč! do prije par dana je sve bilo u redu, a onda mi se odjednom počelo događati iduče: normalno igram na serveru, i samo odjednom me izbaci i pokaže ovu poruku (pogledaj sliku!) dakle, što bi to moglo biti, zna li itko i kako to rješiti? moram da napomenem da nisam ništa posebno dirao ni brisao, a s kompom mi je sve u redu
Problem tii je upravo u tom TS3 overlayu koji se vidi na slici, a pb ga pogrešno prepoznaje kao cheat, te zbog toga dobivas taj disallowed 125116 error.
Rješenje je da u teamspeaku isključiš DirectX overlay, mislim da se tako zove.
hebiga :DDD tražio sam tu ociju, ali ima puno raznih mogučnosti i nisam ju našao pa moželi možda reći neko kako doći do nje (gdje se nalazi)