Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 489.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

rovjerio, nije se nitko spajo. ošo da igram cod, ping i dalje nenormalno skače, gotovo neigrivo. probo na raznim serverima, sitvacija ista- meni skače, drugima normalno. kao što rekoh, možda je do softvera. imaš kakvo rješenje, da probam u nekim postavkama nešt mjenjat i slično. HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pozdrav,
snimio sam par kilova na codu (/record /stoprecord) i kad pokrenem video preko Cod4Playera video ko da nije sniman na ProModu nego na nekom HC serveru. Gledo sam po internetu i ljudi kazu da te videe premjestim u promod211 mapu, ali ja te videe ne mogu vidjet bez Cod4Playera(zakljucani su), a ne mogu ih iz cod4playera premjestit.

EDIT: za vecu sliku : http://zaslike.com/files/x24rf8yig1lryk7de.jpg

bas tako :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 0:52 (MatijaCH).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Call of Duty 4
ako netko ima za ponuditi cod4 u zamjenu za neku igru, nek se javi u pm..
13 godina
Call of Duty 4

U zadnjih mjesec-dva igra mi odjenom zasteka, znaci samo sve stane i cuje se neki zvuk, ne iz kompa nego iz igrice, i onda jedino sto mogu je restart komp. U cemu je problem? Temperaute su normalne, mjenjao sam drivere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sLim95 kaže...

U zadnjih mjesec-dva igra mi odjenom zasteka, znaci samo sve stane i cuje se neki zvuk, ne iz kompa nego iz igrice, i onda jedino sto mogu je restart komp. U cemu je problem? Temperaute su normalne, mjenjao sam drivere.

Ukoliko si clockao CPU vrati ga na stock. I gotovo sam 100% siguran da se radi o losim piratskim windowsima ili losem cracku, imao davno takav problem.

clock2much
13 godina
mate960 kaže...
sLim95 kaže...

Ukoliko si clockao CPU vrati ga na stock. I gotovo sam 100% siguran da se radi o losim piratskim windowsima ili losem cracku, imao davno takav problem.

CPU na stocku. Znaci okrenut se cracku, i da windowsi su {#}

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Počeo sam igrati cod4, kad mi se cijelo vrijeme pojavljuje ova slika:

Instaliran je patch 1.7, i piratsa je verzija. Itko zna kako riješiti?

Pogledao sam PB jeli ukljućen i je, pb je instaliran.

The truth is...I am IronMan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
VALVE kaže...

Počeo sam igrati cod4, kad mi se cijelo vrijeme pojavljuje ova slika: Instaliran je patch 1.7, i piratsa je verzija. Itko zna kako riješiti?

Pogledao sam PB jeli ukljućen i je, pb je instaliran.

key ti je bannan vec odavno nađi drugi

http://revohd.com
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ovako imam problem mis kad aimam on se sam un-aima a ukljucen mi je toggle aim ono 2 u combatu a to mi se sam u cod4 dogada help 

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

zelio bih kupiti cd key pa ima li neka stranica sa jeftinim cijenama a da je pouzdana?

LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

zelio bih kupiti cd key pa ima li neka stranica sa jeftinim cijenama a da je pouzdana?

pogledaj koji post iznad...vec je netko stavio...

www.youtube.com
14 godina
SuperDox kaže...
ProTeinZ kaže...

pogledaj koji post iznad...vec je netko stavio...

vidio sam nego me zanima jeftinija stranica jer su keyevi sada puno jeftiniji

LoL EUW: Pomahn1taly
15 godina
Call of Duty 4

Postoji li neka stranica gde se moze proveriti da li je key org?

Nije zlo...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pirat01 kaže...

Postoji li neka stranica gde se moze proveriti da li je key org?

pa odes na neki org server??

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina
Call of Duty 4

Rado da sam u mogucnosti. Trenutno sam na kanti od kompa i tesko da bih mogao pokrenuti igru uopste.

Medjutim, kada sam poslednji put igrao (sa drugog kompa) upisao sam key, patch-ovao i usao na neki random server koji mi je igra izbacila, sve je radilo ok. Da li to znaci da je org?

Nije zlo...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Rado da sam u mogucnosti. Trenutno sam na kanti od kompa i tesko da bih mogao pokrenuti igru uopste.

Medjutim, kada sam poslednji put igrao (sa drugog kompa) upisao sam key, patch-ovao i usao na neki random server koji mi je igra izbacila, sve je radilo ok. Da li to znaci da je org?

pošalji mi key, bum ti ja provjerio :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Call of Duty 4

hahahah domisljato

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
djdomi kaže...
pirat01 kaže...

Kad bolje razmislim mogao bi me prevariti na taj nacin. {#}

Nego ozbiljno, ima li neki nacin?

Nije zlo...
14 godina
pirat01 kaže...
djdomi kaže...
pirat01 kaže...

Kad bolje razmislim mogao bi me prevariti na taj nacin. {#}

Nego ozbiljno, ima li neki nacin?

pa odes u neki org server omg

LoL EUW: OptimusCr1me
15 godina

A da procitas post pre toga?

Nije zlo...
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

ovako imam problem mis kad aimam on se sam un-aima a ukljucen mi je toggle aim ono 2 u combatu a to mi se sam u cod4 dogada help 

Zan klo van dam
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Daj ga nekome prijatelju kojem dovoljno vjeruješ da ga testira i to je to. Nađi nekgoa bez coda jer će mu novi cd kod resetirati postavke.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pozz svima, evo je mogu zamolit nekog ako mi moze reci dal se moze igrat multiplayer od ovog Coda s piratskom verzijom jer nisam neki gajmer a moram s necim ubit dosadu i ako nije problem neki tutorial mi poslati. Hvala!!! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Mozes, ali nista ozbiljno ni natjecateljski.
Takodjer, svi serveri koji su cracked ti imaju barem 30% cheatera uvijek prisutnih.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Mozes, ali nista ozbiljno ni natjecateljski.
Takodjer, svi serveri koji su cracked ti imaju barem 30% cheatera uvijek prisutnih.

Pretjerano.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...
mad9dog kaže...

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ljudi pozz! dakle, imm roblem s cod4 i molim pomoč! do prije par dana je sve bilo u redu, a onda mi se odjednom počelo događati iduče: normalno igram na serveru, i samo odjednom me izbaci i pokaže ovu poruku (pogledaj sliku!) dakle, što bi to moglo biti, zna li itko i kako to rješiti? moram da napomenem da nisam ništa posebno dirao ni brisao, a s kompom mi je sve u redu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
leotom kaže...

ljudi pozz! dakle, imm roblem s cod4 i molim pomoč! do prije par dana je sve bilo u redu, a onda mi se odjednom počelo događati iduče: normalno igram na serveru, i samo odjednom me izbaci i pokaže ovu poruku (pogledaj sliku!) dakle, što bi to moglo biti, zna li itko i kako to rješiti? moram da napomenem da nisam ništa posebno dirao ni brisao, a s kompom mi je sve u redu

jesi koristio fraps ili slicno ?

http://revohd.com
14 godina
neaktivan
leotom kaže...

Problem tii je upravo u tom TS3 overlayu koji se vidi na slici, a pb ga pogrešno prepoznaje kao cheat, te zbog toga dobivas taj disallowed 125116 error.

Rješenje je da u teamspeaku isključiš DirectX overlay, mislim da se tako zove.

clock2much
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

hebiga :DDD tražio sam tu ociju, ali ima puno raznih mogučnosti i nisam ju našao pa moželi možda reći neko kako doći do nje (gdje se nalazi)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice