Call of Duty 4 Tim

poruka: 21
|
čitano: 2.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4 Tim

Dosao sam na ideju da napravim ozbiljniji Call of Duty 4 Promod tim. Igrali bi skoro sve: od esports heavena do cybergamera i ESL...potrebna su mi 5 igraca i 1 zamjena! popunite prijave kako cu ja sad sa svojim informacijama

Ime i Prezime: Jaso Horvat

Nick: Jaso

Godina: 20

Grad: Željezar

cod4 h: 5000h+

Xfire: jaso91

skill koji mislim da jesam i realno: med(camp me more)

weapon: aku( al imam 60fps pa koda pucam iz deagla)

mapa: crash...tamo znam sve kampove

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 22:38 (TrollMeMore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4 Tim

Ime i Prezime: Goran Golub

Nick: TheDraco

Godina: 16

Grad: Sisak

cod4 h: 80

Xfire: gorang

skill koji mislim da jesam i realno: medium (imam iskustva s fps-ovima)

aktivnost:

weapon: Ak-47

mapa: bilo koja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4 Tim

Ime : Alan

Nick : deadmau5

Godina : 15

Grad : Cazin,BiH

cod4 : 300 ,cod2 1500

xfire: damir69

skill : medium, imam iskustva u fpsu

aktivnost : 2-3 sata dnevno

weapon : Ak-47, alternativni sniper

mapa : sve

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4 Tim

sta niste vi momci vec radili cod4 team pa smo svi popusili radi vase neorganizacije? a bilo nas je 30-tak.

zasto uopce radis team kada nemas vremena, skilla niti znanja za odraditi to korektno? bez 2000h u cod-u nemas sta traziti protiv iole low+ klanova, vjeruj mi na rijec. ja sa svojih 1900h jedva konkuriram osrednjim igracima. nemojte se zavaravati, igra je vec vani brdo vremena, klinci rasturaju i bez konstantnih igranja warova (znaci min. 2 wara dnevno) nemate sta traziti protiv niti jednog klana na kugli zemaljskoj. ja cu skupiti 4 random igraca koji pojma nemaju i ti sa svojom ekipom neces uzeti vise od 5 rundi po mapi.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

sta niste vi momci vec radili cod4 team pa smo svi popusili radi vase neorganizacije? a bilo nas je 30-tak.

zasto uopce radis team kada nemas vremena, skilla niti znanja za odraditi to korektno? bez 2000h u cod-u nemas sta traziti protiv iole low+ klanova, vjeruj mi na rijec. ja sa svojih 1900h jedva konkuriram osrednjim igracima. nemojte se zavaravati, igra je vec vani brdo vremena, klinci rasturaju i bez konstantnih igranja warova (znaci min. 2 wara dnevno) nemate sta traziti protiv niti jednog klana na kugli zemaljskoj. ja cu skupiti 4 random igraca koji pojma nemaju i ti sa svojom ekipom neces uzeti vise od 5 rundi po mapi.  

ovo je jedan mali balavac koji se sluzi tudjim podacima i mislim da bi ovo trebali najstroze kazniti

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
sushii kaže...

ovo je jedan mali balavac koji se sluzi tudjim podacima i mislim da bi ovo trebali najstroze kazniti

A ovo je jedan mali balavac koji zeli biti faca i koji laze cim zine i mislim da bi ovo trebali najstroze kazniti(balavac koji je stariji od tebe siick gimnazijalac)

potpis
15 godina
TrollMeMore kaže...
FiCoO kaže...
sushii kaže...

A ovo je jedan mali balavac koji zeli biti faca i koji laze cim zine i mislim da bi ovo trebali najstroze kazniti(balavac koji je stariji od tebe siick gimnazijalac)

isprico se

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 23:01 (FiCoO).
15 godina
neaktivan
Ne kuzim vam ove fore sa 1500+ sati, ja imam mozda sto makar sam i to previse rekao pa cu od vas cevape napravit. Koliko netko ima sati u igri je apsolutno nikakav pokazatelj skilla u istoj.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
Sale_ds kaže...
Ne kuzim vam ove fore sa 1500+ sati, ja imam mozda sto makar sam i to previse rekao pa cu od vas cevape napravit. Koliko netko ima sati u igri je apsolutno nikakav pokazatelj skilla u istoj.

gle i samo ime ti kaze o cem se radi (autorov nick)

14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

to sto si ti reko je istina, ali ne u potpunosti jer onaj sa 1500+ ima puno vise iskustva i vec zna ili pretpostavlja di ce ko ic kroz koji zid moze pucat kroz koji ne, di ce bacit granatu i takve jos neke stvari koje su bitne...weapon switch i strafeanje

potpis
15 godina
neaktivan
Za to sto si ti naveo ne treba nikakvih 1500 sati, 3 puta odigram mapu i znam di je sta i di se tko spawna. Znaci to je 30 minuta po mapi pa sad racunaj ;)
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Za to sto si ti naveo ne treba nikakvih 1500 sati, 3 puta odigram mapu i znam di je sta i di se tko spawna. Znaci to je 30 minuta po mapi pa sad racunaj ;)

lako to al ti moras ugeekat nadeove, taktike, wallbangove, di bacit koji smoke a to ti nije bas 30 minuta po mapi... a i nije samo ugeekat te stvari nego sam opcenito iskustvo u igri....a i kao sto sam reko tu su jos i strafe, switch weapon itd...

potpis
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4 Tim

Sta ti vrijedi sati ulupani kad ti dodu neka djeca balava i izhaxaju boga u tebi????

0 1 hvala 0
18 godina
traktorista kaže...

Sta ti vrijedi sati ulupani kad ti dodu neka djeca balava i izhaxaju boga u tebi????

+1 :P

15 godina
neaktivan
TrollMeMore kaže...
Sale_ds kaže...

lako to al ti moras ugeekat nadeove, taktike, wallbangove, di bacit koji smoke a to ti nije bas 30 minuta po mapi... a i nije samo ugeekat te stvari nego sam opcenito iskustvo u igri....a i kao sto sam reko tu su jos i strafe, switch weapon itd...

Taktika u codu lol

Ok, slazem se..moze se igrat i takticki ali realno jedina taktika za cod koja ti treba je 1 frajer koji ce ti pokrivat leda i rush (npr. za ctf). Drugo ti netreba, samu rush. Ak si los onda ti nema pomoci ni sa nebeskom taktikom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 23:21 (Sale_ds).
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
TrollMeMore kaže...
Sale_ds kaže...

Taktika u codu lol

Ok, slazem se..moze se igrat i takticki ali realno jedina taktika za cod koja ti treba je 1 frajer koji ce ti pokrivat leda i rush (npr. za ctf). Drugo ti netreba, samu rush. Ak si los onda ti nema pomoci ni sa nebeskom taktikom.

Ovo sa slika je domination i to iz MW2. Vamo se prića o promodu u codu 4 što nije ni malo slično.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4 Tim

Sve je to meni isti d*ek, pusku u ruke i pucaj. Igrao sam obadvoje samo sto su ovo jedina dva screena koja imam :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...

najveca glupost,da sati nisu potrebani za skill,onda bi svi igrali po lanovima i osvajali pare........dok ja nisam poceo igrati cod i nisam skupio sati,i ja sam imao isto razmišljanje,nemogu te kriviti,ali sad kad imam 1100h cod2 i 250h cod4,i jos nekih fps-ova,shvačam da sam i dalje low,ali ne kao prije,ali nisam ni blizu med........med su oni koji imaju iskustvo makar 2g i 2kh+,igraju cb i tako,a pro su oni koji igraju najvece lanove i to osvajaju,npr gumicuki u cod2

17 godina
neaktivan
traktorista kaže...

nažalost prošlo je vrijeme kada sam igrao sa klanom 2008,2009 promod 3 i promodlive i obišao brdo lanova..kada nije bilo toliko haxora i kada se igralo sa guštom danas ih je ko govana,svaki server ima skinove modove ko loware najvece dijeca nabrijana i da ne nabrajam..ostao sam na 2.300 sati coda 4 i ne planiram više igrat tu igru jer nevrijedi zbog idiota gubit živce

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 23:35 (razer1911).
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
TrollMeMore kaže...
Sale_ds kaže...

Taktika u codu lol

kao prvo mi pricamo o cod4 u kojem se igra search and destroy sa modom promod a mw2 team deathamtch je nesto sasvim drugo kuzis....nije to isto jer taktike i sve to su ipak potrebne na sd pogotovo kad se igra cod ozbiljnije(kupovi LAN-ovi i ta sranja)

potpis
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4 Tim

Igrao sam i ja svojeveremeno kompetitivno na esl'u, samo sto nije bio cod u igri. I dalje stojim iza svoje tvrdnje da ti netreba 1500 sati da bi bio pro. Ili imas "what it takes" ili nemas. Ak si oksimoron ni 5000 sati ti nece pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice